Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
Xavierr_00: De jó! Örülök, hogy elnyerte...
2024-10-01 10:46
MILLAn: Most olvastam el az eddigi rés...
2024-09-30 21:12
Xavierr_00: Nagyon tetszett, ma végeztem m...
2024-09-29 20:33
Xavierr_00: Köszönöm! Nagyon Örülök, hogy...
2024-09-29 20:18
Xavierr_00: Köszönöm! Örülök, hogy elnyert...
2024-09-29 20:16
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Andalúzka avagy egy sablonos történet 1.fejezet

Vigyázat lopok!

Térfigyelő kamerák pásztáznak a felhőkarcolók árnyékában. Öltönybe és kosztümbe bújt emberek hangyaszorgalommal menetelnek. Köztük van Ray Gurfunkel menedzser. A számítógép adatai szerint nős, szereti a Tom Clancy regényeket, liberális világnézettel rendelkezik, álma, hogy partra vetett bálnák mindenható pásztora.
Bent van a liftben szemben az ajtóval. A többiek háttal állnak a rendelet szerint. Ray nem érti, folyik róla a víz. A liftben található összes kamera ráfókuszál. És ekkor végre befordul a többiek közé.

Ray fürdik az izzadságban. Felül de még most is erősen liheg. Ugyanaz a visszatérő álom már két hete. Mellette Angelina a megértő guminője, ha az oldalánál megnyomsz egy gombot életszerű orgazmust szimulál.
Ray elmegy WC-re, megfürdik, megborotválkozik, fogat mos. Reggelire Bajnokok reggelije gabonapehely és narancslé. Aztán felvesz egy agyonhordott fekete polót, egy kék farmert meg egy eltaposott Nike cipőt. Belenyúl a nadrágzsebébe, egy kis ideig kotorászik, végül megtalálja, a szemében fény gyúl. Kedélyjavító. Elég egy darab és boldognak érzed magad. Úgy két óráig. Ez egy új fejlesztés ami azonban súlyosan felborítja a vegyianyagok arányát az ember agyában. Emiatt Ray elvesztette az állását, egy lerobbant albérletben él egy guminővel. De boldog.

Feldobja a zöld kis szemet, majd egy kis piruett után megérkezik a szájba. Lecsúszik a nyelőcsövön, még öt perc és hatni fog. Mosoly derül az arcra és Jim Carryt megszégyenítő higanymozdulatokkal kilibben a lakásból.
- Hello Ray - köszönti Marv a szomszéd, aki pornófilm rendező és már sokszor próbálta Ray-t beszervezni egy nagyis buliba. Nyújtja a mancsát és Ray belecsap. Aztán Paul a lúzer, aki negyven évesen is szűz.
-Hello Ray - és ő is nyújtja a mancsát. Ez egy fajta reggeli rituálé.
Olof Kuglóf a svéd tökéletes bérgyilkos mindezt fekete BMW-ből figyeli, akinek az a megbízása, hogy Ray-t átküldje az örök vadászmezőkre.
Guri(Ray beceneve)beül a 1967-es smaragdzöld musztángba (ilyen volt James Belushinak A kutyám Jerry Leeben), amit tegnap este nyert orosz ruletten egy ukrán fazontól. Beindítja a motort, felcsendül Radiohead-tól a Karma Police. Felteszi fekete napszemüvegét.
Olof vészjosló árnyéka vetül a kocsira, aki előveszi kabátjába bújtatott lefűrészelt duplacsövű puskáját, Ray halántékához teszi, és rekedten megszólal: Hello Ray!
Mindig így köszön el mielőtt kirakhatatlan puzzledarabokra robbantaná szét áldozatainak fejét. De Ray agya a tízedmásodperc töredéke alatt a hallott információ hatására parancsot küld Ray kezének:Adjál pacsit. Ray felemeli a kezét és rácsap a puskacsőre. Pont abban a pillanatban amikor Olof meghúzta a ravaszt de még a reakció nem ért véget a fegyverben. Így Olof lábát tépi cafatokra Ray feje helyett. A dördülés úgy hat a söfőrre, mintha rajtpisztoly dördülne és erőteljesen beletapos a gázba, áthajtva a bérgyilkos épen maradt lábán. Közben szól a kocsiból a refrén: Karma Police
Hasonló történetek
5580
Ez a lány az egész életét maga irányította, olyan magabiztosnak tűnt, hogy azt bármelyik férfi elirigyelhette volna. Most mégis éreztem benne valami bizonytalanságot. Egy pillanatra megálltam és éreztem, hogy remeg alattam. Megsejtettem, hogy ez nem csak a szeretkezésünknek szól. Tartott valamitől. Elemeltem a fejem és az arcára néztem. Már csak egy fiatal lány volt, pont olyan, mint bármelyik...
3941
Hirtelen ágrecsegést hallottak. Felkapták íjaikat, hogy rögtön lőni tudjanak a medvére. De a bokrokból három ló tűnt elő. Az egyiken Nabaha, a másikon Jeny ült a harmadikat meg kötőféken vezették. A két lány teljesen ki volt pirulva. Ruhájuk rendezetlen volt...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: