Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Képzeletben utazzunk el az Államokba egy különleges helyszínre és eseményre.
Friss hozzászólások
laci78: köszönöm, nagyon jó volt!
2024-09-22 10:48
laci78: október 7? De messze van még!...
2024-09-22 10:34
Éva596: Kedves Laci78! Látod ilyen az...
2024-09-22 07:32
laci78: kb a közepén, ebben a bekezdés...
2024-09-21 21:13
ÉnKeresőTerápia: Új profilommal , új sztorikkal...
2024-09-21 09:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Áldozat

Tél volt. Hideg tél. A hó szállingózott, az utcákon a jég megfagyott. Csöndesek már az utak, hiszen este van. Mindenki odabújt a kandallója mellé egy bögre kakaóval a kezében, hogy felmelegítse teste hidegét. Azon az estén én nem így tettem. Felkaptam a kabátomat, és elmentem a sötétbe. Tudtam, hogy csak így menthetem meg a családomat. Furcsa világban élünk. Valaki meghal, hogy valaki élhessen. Az angyalok engem választottak. Nekem kell ma elmennem. Hallottam a hangokat a fejemben, egyre csak azt hajtogatták, hogy jól döntök. Amikor elérkeztem egy tisztáshoz megálltam. Várom kell. Ez nem öngyilkosság. Ez áldozat. Holnap mindenki rólam fog beszélni. Anyám valószínűleg belehal a fájdalomba. Az újságban benne lesz, hogy egy 18 éves fiatal lány, Amanda White a közeli tisztástól nem messze felakasztotta magát. Holtestét a rendőrök találták meg. Anyáék tudni fogják, hogy ki tette. Gondolataimat egy angyal törte meg. Elképesztően gyönyörű volt. Azelőtt mindig is kíváncsi voltam, hogy mégis milyen lehet találkozni velük. Tudtam, hogy a halálom napján fogok csak találkozni Vele. A Halálangyallal. Meg kell csókolnia, hogy meghaljak.
-Amanda.- lágyan mondta ki a nevemet. Tudtam, hogy itt az idő. Oda kell mennem hozzá. A lábaim legyökereztek. Meglepő módon Ő sem jött közelebb. Néztük egymást egy darabig. Láttam a fekete szárnyait, ahogy össze voltak csukva.
- Mi fog most történni? Meghalok. Az angyal elmosolyodott. Gödröcskék jelentek meg a tökéletes arcán. Belepirultam.
-Amanda, ahhoz képest, hogy a Halállal nézel farkasszemet, rendkívül édes vagy, ahogy elpirultál.-törte meg az angyal a csöndet. Nem tudtam, hogy mit mondjak. Igaza volt.
-Szándékodban áll megölni engem?-kérdeztem.
-Igen, Amanda megfoglak ma éjjel csókolni. Elmondom, hogy miért. Életed során rengetegszer álmodtál velem, de  nem vagy biztos abban, hogy én vagyok az, hiszen nem látsz a sötétben.-azzal arrébb lépett pár lépést, és a Hold megvilágította. Villámcsapásként csapott belém a felismerés. Ő az. Kiskorom óta Vele álmodtam, de az álmomban nem volt angyal. Beszéltem vele. Mindent elmondtam neki. Beleszerettem. Minden nap vártam, hogy elaludjak, tudtam, hogy el fog jönni, és láthatom. Az utóbbi 1 hónapban nem jött. Nem értettem, hogy miért.
-Azért nem jöttem, mert látnom kellett téged, és az, hogy megengedjék sok időbe telt. A kettő nem ment egyszerre. Álmodban azt mondtam neked, hogy szeretlek. Valóban így gondolom. Hatalmas érzelmi hullámot indítottál el bennem. Ez még soha senkinek sem sikerült. De itt a Földön nem lehetünk együtt. Velem kell jönnöd, csakhogy idő előtt képtelen voltam eljönni érted. Nem tudtalak megfosztani az élettől. Most sem tudom, hogy képes leszek-e rá. De meg kell tennem, mert ha én nem teszem meg, akkor más fogja, és azt nem hagyhatom, hogy bántsanak.-folytatta. Nem tudtam, hogy mit mondjak. Az a fiú, akibe visszavonhatatlanul beleszerettem, eljött ma értem, hogy megöljön, és aztán együtt legyünk az idők végezetéig. Odalépett hozzám, és megölelt. Melegség töltötte a szívemet. Legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna, hogy egy angyal valaha is belém fog szeretni. -Mielőtt megcsókollak elmondom neked, hogy Adamnek hívnak. Tudod, azelőtt sohasem mondhattam el neked, mert törvényt szegtem volna.-mondta.
-Adam, a szüleim mit fognak gondolni? Hogy halok meg?-kérdeztem.
-Nyugodj meg, Amanda. Reggel otthon fognak téged találni az ágyadban. Amint észreveszik, hogy meghaltál, tudni fogják, hogy eljöttem érted, és egy számodra jobb helyre kerültél. De sohasem akasztanálak fel.-mondta
-Olvasol a fejemben?-kérdeztem meglepetten.
-Igen. Érzem az érzéseidet. Tudom mikor félsz, mikor vagy boldog. Ha nagyon koncentrálok, akkor hallom a gondolataidat is.-mondta. Rámosolyogtam.
Azzal magához húzott, mélyen belenézett a szemembe, és megcsókolt.
Hasonló történetek
4601
Szerelem volt ez az első látásra. Valami olyan, mely mindent elsöpör. Egy hurrikán, mely kitép minden fát, és ledönt minden falat. Ember ilyen erős szerelmet még soha nem érzett, mint én akkor.
5761
Csöngettek!
Kinéztem az ablakon és látom, hogy a fényes nyúlványokkal érkező ismerősöm ott ácsorog az ajtó előtt gúnyos mosollyal a szája szegletén. Mit tehetnék, beengedem és hagyom, hogy megtegye, amiért jött. Az ajtó kinyílik és belép rajta Ő...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: