Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
laci78: hehe, jól sikerült újfent - fő...
2024-05-15 18:01
kaliban: Imádom!
2024-05-14 13:59
laci78: szuper, köszi! :) várom, nagyo...
2024-05-14 13:55
Materdoloroza: Nagyon tetszik.
2024-05-14 11:32
Rémpásztor: Köszönöm. Most időben feltöltö...
2024-05-14 11:08
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A vallatóhóhér (1)

- Beszélj, te kutya! - Üvöltötte a kínzópad mellett a hóhér, akit azzal bíztak meg, hogy kivallassa a lázadók egyik emberét. Sajnos ez nem ment könnyen neki, mert a szerencsétlennek már levágta 5 ujját, az egyik lábfejét, mind a két fülét, és az egyik szemét is kiszúrta. De mégis hiába. Nem árulta el a bajtársai hollétét.
A feladat kezdett kínossá válni a csuklyás hóhér számára, mivel már így is majdnem leesett arról a bizonyos lécről, ami a király bizalmát illeti.
A lázadók sok gondot okoztak eddig a királyságnak, és a háború is kitörni látszott a gonosz Fekete erdő törpjei és Milakor városa között. Ha a király nem rak rendet gyorsan az udvarban és a kereskedőflavakban, akkor ez nagy veszélyt hozhat a birodalomra.

A hosszan elnyúló jajkiáltást még az udvarhölgyek is meghallották, akik a várban vendégeskedtek. Persze közülük is csak azok, akik nem maradtak a kijelölt határokon belül. A hóhér éppen most törte el a kínzott könyökét. Várt, kérdezett, üvöltött, ütött, üvöltött, már szinte saját magával kiabált, mert egyre jobban kezdett kétségbe esni az esetleges kudarca miatt.
- Hol vannak a társaid? Merre bújnak? Ha elmondod, megszabadítalak a kínoktól. De ha nem ezernyi fájdalmat kell még átélned. HOL VANNAK A TÁRSAID?
Felemelte a kétkezes kalapácsát és a fogoly ágyéka fölé emelte, nagy erejű lesújtásra.
És ekkor megtört a jég. A rab elmondta, hogy a törpök támogatták őket, és hogy a Girol ingoványban van a táborhelyük.
A hóhér elégedetten, szinte sugárzóan itta minden szavát. Micsoda jó hírek. Ez azt jelenti, hogy a királynak tud elegendő információt szolgáltatni, hogy az továbbra is megtartsa az udvar legkegyetlenebb vallatóhóhérjának.
Ahogy a szavak elhaltak a szerencsétlen szenvedő szájából, felemelte a bárdját, és valósan véget vetett a lázadó szenvedésének.

Nincs más hátra, mint, hogy közölje a jó hírt...
Hasonló történetek
3888
- Miféle lények az orkok? Északon semmit sem tudni róluk.
- Félig értelmes szörnyetegek. Testüket fekete szőr borítja, pofájukat kivéve. Szemeik aprók, sunyik és gonoszak. Foguk a hullaevéshez szokott. Beszélni nem tudnak, de a gesztusokat jól értik és az értelmesebbek megtanulják érteni a nyelvek némelyikét. Der Zlameyan állítólag démonokkal keresztezett orkokat hoz létre mágiával, ezek már félelmetesen okosak is tudnak lenni...
3137
- Ha bármikor, bármiben segíteni tudok, akkor számíthatsz rám!
- Tudom, ezért vagyunk itt. Mi nem utazótársak vagyunk, hanem szövetségesek és barátok!
Ezek a szavak olyan jól estek Qwâmbiinak, mintha azt mondták volna, hogy Dareth rémuralma megszűnt. Úgy érezte, hogy apja szelleme tért vissza a mágus testében. Mostmár boldogan, tiszta szívvel gyalogolt a mágus mellett. Megtöltődött önbizalommal. Úgy érezte, olyan lendületet kapott, amellyel bejárja egész Tirunent...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Laller ·
Kevés, gyermekem!
Nagyon kevés. :frowning:

Bettty ·
A fogalmazás itt is kitűnő, sajnos a történet már nem annyira lebilincselő, vagyis lehetne, de nekem hiányzott a bevezető és a befejezés is.. mintha nem lenne kerek egész.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: