Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Ez is nagyon bejött! Még! Még!...
2024-05-16 12:16
laci78: hehe, jól sikerült újfent - fő...
2024-05-15 18:01
kaliban: Imádom!
2024-05-14 13:59
laci78: szuper, köszi! :) várom, nagyo...
2024-05-14 13:55
Materdoloroza: Nagyon tetszik.
2024-05-14 11:32
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A krumpli kezdete

A mai napom egyik fontos történése volt (eleddig), hogy szívrohamot kaptam. Igen: kaptam, elvégre azt nem mondhatom, hogy szívrohamom lett vagy volt, mert az esetleg azt is feltételezné, hogy már nem élek, én pedig kétségkívül írok most is éppen. Szóval megkaptam.

Kicsi szúrást éreztem a bal mellem belső leficcenésénél és akkor jött az a mindent elsöprő érzés, hogy nekem akkor most az van. Nem jó értelemben volt mindent elsöprő, hanem olyan megsemmisülten mindent elsöprő. Épp a gyerekkel ugráltunk a Szülinapom nevezetű ópuszra, mikor az esemény bekövetkezett és akkor hirtelen belém villant egy kép halott önmagamról. Nem voltam szép látvány leesett állal és meg kell mondjam, hogy a következő bevillanó képen pedig még rondább voltam, merthogy nem borotválkoztam emberi időszámítás szerint... hát szóval régen. Ráadásul a hajam is alapos mosást igényelt volna úgy kábé 3-4 napja, de a hideg és a sapka miatt rég elvetettem az ötletet úgy tavaszig. Szóval ott láttam magam meghalva, szőrösen, zsíros fejjel és leesett állal és akkor megsajnáltam szegény boncmestereket vagy a hogyishíjjákokat, akik mondjuk megállapították volna, hogy meghaltam szívrohamkapás következtében. Azt hiszem a mai nap to-do-list-jére felkerülhet az alapos borotválkozás és a hajmosás is, merthát, ha szívrohamot kapok legközelebb, akkor illedelmesen legyek már szép halott.

Ráadásul ma egész nap iszonytatóra fájt a hasam, először azt hittem, hogy ezmenzeszlesz, de aztán - remekbe szabott matematikatudásomnak köszönhetően és a sinus görbe Marsba lépésének időpontját is figyelembe véve - kiszámítottam egy viszonylag egyszerű kétismeretlenes egyenlettel, hogy annak biza' nem ma van a napja. Gondolkoztam kicsit és rájöttem... a mozgás az ok.

Merthogy Paprikáskrumpli sok hájjal megkent kolbászt is tartalmaz, amely már - mondhatni - jelentősen elvesz élvezeti értékéből, ezért úgy döntött, hogy kicsit lejárkál konditerembe izzadni, meg fulladozni.

Hát kipipálhattam a mozgás eme csodálatos, az összekeveredő emberverejtékkel átitatott formáját (amit amúgy nagy lelkesedéssel űzök - hogyispersze), azonban azt nem kalkuláltam bele, hogy ha mozgok, akkor izzadok és ha izzadok, akkor vizes leszek és ha vizes leszek akkor kurva szar lesz nekem, mert hiába a derékvédő, ha érzékeny veséim minden apró hőingadozást megéreznek. Bár nem tudom melyik lehetett a ludas, majd kiderítem.

Úgyhogy fáj a hasam és ez nem tesz jót a hipochondirámnak (se). Már reszketett a kezem a mobiltelefon gombján a nőgyógyász száma felett körölve, de úgy gondoltam, hogy nem borítok asztalt és követelek egyből biopsziát egy valószínűsíthetô felfázás miatt. A fene se tudja miért, lehet azért, mert nem szeretem, ha a seggemben matat valaki olyan, akit nem szeretnék, ha a seggemben matatna... Tudtok követni ugye?

Amellett, hogy kicsit szégyellős is vagyok, úgy érzem megfelelő, néha már túlzásba vitt önkritikával is rendelkezem, tehát - szerintem - nem szép látvány az alsó felem díszkivilágításban na. Pláne nem szülés után, de ez egy másik sztori.

Egyelőre szorítok magamnak hogy túléljem és addig is bőszen iszom a cickafarkteát, mert valaki valamikor valamilyen hiteles internetes gyk fórumon azt mondta, meg mert a népi gyógyászati tapasztalatok is ezt mutatják vagy ilyesmi. Szóval iszom.

A következőkig bármi legyen veletek, csak a Paprikáskrumpli ne!
Hasonló történetek
4182
- Beszélhetnénk négyszemközt? - kérdezte az orvos.
- Hát persze, természetesen. Egy csendesebb helyre vezetett. Várakozva néztem rá, ugyan mondjon már valamit, de ő nem mondott, hanem kérdezett...

- Mit jelent neked ez a fiú? - meglepődtem, hogy máris letegez. Valami oka lehetett ennek a bizalmaskodásnak, és most nem a korkülönbségre gondoltam, bár az volt bőven. Azért válaszoltam:
- Nekem... nekem mindent. Tudom, ez így elég sablonos, de én tényleg nagyon szeretem......
4174
Jelenleg 13 éves vagyok.
Hozzászólások
Onelove ·
Kiss Ádám érettségi paprikáskrumplija jutott eszembe, de tettszik :D

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: