Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A folyóba bele lehet lépni kétszer ugyanoda.

A folyóba kétszer bele lehet lépni ugyanoda.
 
Judit ült egy széken és várt. Ránézett az órájára, még négy perc és megérkezik az interjú alany. Körbenézett, a Veszprémi Mackó cukiban kevesen voltak. Még három perc. Judit felállt és gyorsan kiment a mosdóba. belenézet a tükörbe , egy tizennyolc éves csini lány nézett vissza rá. - Meg kell tudnom mindent. - Villant át az agyán. Sokáig nem nézegette magát, inkább visszasietett az asztalához. Még két perc. Úgy érezte, hogy lassul az idő. 
Nyolc évvel ezelőtt kezdődtek az események és most már csak egy perc van hátra a befejezésig. Egyszerűen választ kell kapni a kérdéseire. A nyolc év hamar elrepült, közben minden megváltozott. Este volt mikor bemondták a tv- ben, hogy a kisbolygó biztos, hogy befog csapódni, a kisbolygó ami nagyobb mint a holdunk. És nincs menekvés, az emberiség a sok pénz inkább háborúkra költötte és nem kutatásokra, nyolc év pedig kevés volt a túlélésre.Pár embert persze elvisznek az űrbe egy rakétával, De a többi sok milliárd ember növesszen talán szárnyakat? 
Judit kapott egy furcsa telefonhívást egy földönkívüli telefonált, hogy segíteni akar. És adott egy időpontot és helyszínt. Ha segít akkor holnap nem pusztul el minden. Ha nem segít akkor ideje lenni neki állni a csoportos szexnek, ha már úgy is minden mindegy.
Eljött az interjú ideje, megjelent a földönkívüli Judit előtt, az asztalon. Mivel nagyon kicsi volt, kinézetre olyan volt mint egy pók, csak 9 lába volt, míg a pókoknak állítólag 8 lábuk van.
A földönkívüli rögtön a lényegre tért, visszaküldlek benneteket az egész földbolygót és lakóit az őskorba, kaptok még egy esélyt.talán ha legközelebb megérkeztek napjainkba akkor már kitudjátok védeni a kisbolygó becsapódását.
Judit a következő pillanatban a Neander völgyében sétált egy folyóparton , belenézett a vízbe, úgy nézett ki mint egy majom. Belelépet a folyóba, jól eset a szőrös lábainak a hűs víz.
Hasonló történetek
3300
Megálltak és füleltek. Qwâmbii nem hallott semmit. Akárhogy fülelt csak a szélben lengedező ágak leveleinek zörgését hallotta. Ennek ellenére csöndben maradt, hátha a mágusnak jobb a füle. Horiq lassan leguggolt. Qwâmbii utánozta. Hosszú perceket töltöttek így, de nem láttak, és nem hallottak semmit.
- Észrevettek minket! - mondta Horiq gondterhelt arccal - Elvesztünk!
Ahogy ezt kimondta felállt. Abban a pillanatban repült a nyílvessző. A mágus botját találta el. A vashegy...
3326
Ahogy a védelem kiépült, Dareth handorioi hódításait emiatt be is fejezte, és inkább északra, Rolenciába vezényelte szörnyű hadát. Rolencia nem volt egységes birodalom, nem volt összetartás, így nem is tudtak fennmaradni. Viszont érdekes módon, mintha megelégedett volna ennyivel, Mágusföld határán, a Benfini-hegységnél megállt. Nem tudni, hogy miért...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: