Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
kortárs, epika, kispróza, elbeszélés, novella
kortárs, epika, kispróza, novella, elbeszélés
Minden ember fél az ismeretlentől. Az idegen emberek, sötét szobák és ismeretlen állatok megrémíthetik...
Egy mozgássérült pasi és egy egészséges nő egymásra találása
kortárs, epika, kispróza, elbeszélés, novella
Friss hozzászólások
scowfield: Várom a folytatást.
2019-08-20 17:30
d.o.m: Szub a végsőkig. Tetszik. Megí...
2019-08-20 14:38
Lady Xanax: Jó ez a sztori - egy gyöngysze...
2019-08-19 22:37
kamilla10: Ez jól sikerült. Érdemes türel...
2019-08-19 15:53
motka: Formás husi, én is szívesen ke...
2019-08-18 20:40
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A folyóba bele lehet lépni kétszer ugyanoda.

A folyóba kétszer bele lehet lépni ugyanoda.
 
Judit ült egy széken és várt. Ránézett az órájára, még négy perc és megérkezik az interjú alany. Körbenézett, a Veszprémi Mackó cukiban kevesen voltak. Még három perc. Judit felállt és gyorsan kiment a mosdóba. belenézet a tükörbe , egy tizennyolc éves csini lány nézett vissza rá. - Meg kell tudnom mindent. - Villant át az agyán. Sokáig nem nézegette magát, inkább visszasietett az asztalához. Még két perc. Úgy érezte, hogy lassul az idő. 
Nyolc évvel ezelőtt kezdődtek az események és most már csak egy perc van hátra a befejezésig. Egyszerűen választ kell kapni a kérdéseire. A nyolc év hamar elrepült, közben minden megváltozott. Este volt mikor bemondták a tv- ben, hogy a kisbolygó biztos, hogy befog csapódni, a kisbolygó ami nagyobb mint a holdunk. És nincs menekvés, az emberiség a sok pénz inkább háborúkra költötte és nem kutatásokra, nyolc év pedig kevés volt a túlélésre.Pár embert persze elvisznek az űrbe egy rakétával, De a többi sok milliárd ember növesszen talán szárnyakat? 
Judit kapott egy furcsa telefonhívást egy földönkívüli telefonált, hogy segíteni akar. És adott egy időpontot és helyszínt. Ha segít akkor holnap nem pusztul el minden. Ha nem segít akkor ideje lenni neki állni a csoportos szexnek, ha már úgy is minden mindegy.
Eljött az interjú ideje, megjelent a földönkívüli Judit előtt, az asztalon. Mivel nagyon kicsi volt, kinézetre olyan volt mint egy pók, csak 9 lába volt, míg a pókoknak állítólag 8 lábuk van.
A földönkívüli rögtön a lényegre tért, visszaküldlek benneteket az egész földbolygót és lakóit az őskorba, kaptok még egy esélyt.talán ha legközelebb megérkeztek napjainkba akkor már kitudjátok védeni a kisbolygó becsapódását.
Judit a következő pillanatban a Neander völgyében sétált egy folyóparton , belenézett a vízbe, úgy nézett ki mint egy majom. Belelépet a folyóba, jól eset a szőrös lábainak a hűs víz.
Hasonló történetek
2369
Mephalának tényleg kapaszkodnia kellett, mert olyan gyorsan indult el a sárkány, hogy a szél majdnem levitte. Az íját ki is vitte a kezéből. Mephala a sárkány nyakán ült, és érezte, ahogy a tűz a lábai között járkál. Az két küklopsznak esélye sem volt a két sárkány ellen, szénné égették a őket...
1759
- Ha bármikor, bármiben segíteni tudok, akkor számíthatsz rám!
- Tudom, ezért vagyunk itt. Mi nem utazótársak vagyunk, hanem szövetségesek és barátok!
Ezek a szavak olyan jól estek Qwâmbiinak, mintha azt mondták volna, hogy Dareth rémuralma megszűnt. Úgy érezte, hogy apja szelleme tért vissza a mágus testében. Mostmár boldogan, tiszta szívvel gyalogolt a mágus mellett. Megtöltődött önbizalommal. Úgy érezte, olyan lendületet kapott, amellyel bejárja egész Tirunent...
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: