Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az emberiség létrehozott egy anyahajót ami 20pc/h maximum sebességgel járja a világűr sötétjét...
Egy székhez kötve ébredtem, nem láttam semmit ugyanis egy vászonzsák volt a fejemen. Eltelt...
A suliban indult egy verseny, melynek az első három helyezettje, a tanulmányait egy cserediák...
Az eladó feljegyzett valamit és megszólalt: -Jó választás és nem nehéz elkészíteni. Most pedig...
kortárs, kispróza, epika, próza, novella, elbeszélés
Friss hozzászólások
cartini: Újabb ötlettelen semmik. Írj i...
2019-03-24 12:03
cartini: Rohadtul unalmas. Most végigmé...
2019-03-24 11:58
anonimguy: Az a fajta, akit idegesítenek...
2019-03-23 17:26
kamilla10: Zavar a tény? Te melyik vagy?...
2019-03-23 16:17
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A folyóba bele lehet lépni kétszer ugyanoda.

A folyóba kétszer bele lehet lépni ugyanoda.
 
Judit ült egy széken és várt. Ránézett az órájára, még négy perc és megérkezik az interjú alany. Körbenézett, a Veszprémi Mackó cukiban kevesen voltak. Még három perc. Judit felállt és gyorsan kiment a mosdóba. belenézet a tükörbe , egy tizennyolc éves csini lány nézett vissza rá. - Meg kell tudnom mindent. - Villant át az agyán. Sokáig nem nézegette magát, inkább visszasietett az asztalához. Még két perc. Úgy érezte, hogy lassul az idő. 
Nyolc évvel ezelőtt kezdődtek az események és most már csak egy perc van hátra a befejezésig. Egyszerűen választ kell kapni a kérdéseire. A nyolc év hamar elrepült, közben minden megváltozott. Este volt mikor bemondták a tv- ben, hogy a kisbolygó biztos, hogy befog csapódni, a kisbolygó ami nagyobb mint a holdunk. És nincs menekvés, az emberiség a sok pénz inkább háborúkra költötte és nem kutatásokra, nyolc év pedig kevés volt a túlélésre.Pár embert persze elvisznek az űrbe egy rakétával, De a többi sok milliárd ember növesszen talán szárnyakat? 
Judit kapott egy furcsa telefonhívást egy földönkívüli telefonált, hogy segíteni akar. És adott egy időpontot és helyszínt. Ha segít akkor holnap nem pusztul el minden. Ha nem segít akkor ideje lenni neki állni a csoportos szexnek, ha már úgy is minden mindegy.
Eljött az interjú ideje, megjelent a földönkívüli Judit előtt, az asztalon. Mivel nagyon kicsi volt, kinézetre olyan volt mint egy pók, csak 9 lába volt, míg a pókoknak állítólag 8 lábuk van.
A földönkívüli rögtön a lényegre tért, visszaküldlek benneteket az egész földbolygót és lakóit az őskorba, kaptok még egy esélyt.talán ha legközelebb megérkeztek napjainkba akkor már kitudjátok védeni a kisbolygó becsapódását.
Judit a következő pillanatban a Neander völgyében sétált egy folyóparton , belenézett a vízbe, úgy nézett ki mint egy majom. Belelépet a folyóba, jól eset a szőrös lábainak a hűs víz.
Hasonló történetek
2228
Már több mint háromezer éve vége az Istenek Háborújának. Orudzaburt elpusztították és újra megkezdődhetett a béke kora. Az élet virágzott, a kontinensen áldott béke honolt: felvirágzott ismét a kultúra, a művészetek, s a mindent átható mágia ismét új követőket talált.
Amikor már az élet kezdett visszatérni a mindennapi, megszokott medrébe, s a legöregebbek is csak alig-alig mesélgettek arról a háborúról, amit mindenki igyekezett mihamarabb elfelejteni, hirtelen megkezdődött a Káosz...
1990
Papjait a leghűségesebb követői közül választotta ki. Természetfeletti képességekkel ruházta fel őket, inkább mágusoknak lehetett őket nevezni, mint papoknak. Hívei két rendet alakítottak ki a tiszteletére. Az egyik a rend volt a Haron Rendje, aki a természet felett kapott korlátlan hatalmat...
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: