Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
kaliban: Imádom!
2024-05-14 13:59
laci78: szuper, köszi! :) várom, nagyo...
2024-05-14 13:55
Materdoloroza: Nagyon tetszik.
2024-05-14 11:32
Rémpásztor: Köszönöm. Most időben feltöltö...
2024-05-14 11:08
laci78: szokás szerint nagyon jó - rem...
2024-05-14 10:35
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A cenzúra

A nagy, távcsöves puska a vállát verdeste, de nem törődött vele. Vadászni indult. A háború közepén. Ezt hallgassátok meg emberek! John Smith vadászni indult a kibaszott háború közepén. De akárhogy is tudta, hogy ez nagy butaság, mégsem bírt otthon maradni, mert még a végén valami olyasmit csinált volna a feleségével, amit megbánhat. Soha nem vesztek még így össze. Tehát élete legnagyobb veszekedésének egy ilyen ködös reggelen kellett megesnie a kurva háborúban. Utálta ezt a helyzetet, vissza akart menni az otthonába bocsánatot kérni, de nem tette. Nem ő volt a hibás, ezt tudta nagyon jól, de valakinek meg kell tennie az első lépést, és mivel a felesége most nem tudja, hogy hol van ezért mindenképpen előbb haza kell mennie. Az utóbbi időben nagyon megromlott a józan ítélőképessége, és az ösztönei azt súgták, hogy valami baj fog történni.

Elizabeth otthon ült, és várta Johnt. Elment vadászni. Ezt az embert. Ki hallott már ilyet? Vadászni. Hatalmas volt a vita közöttük, de már megbánta, hogy olyasmiket mondott a férjének. Szeretett volna bocsánatot kérni tőle, de egy nőnek nem szabad kezdeményeznie. Különben is, John sem volt valami kíméletes, ami a szavakat illeti. Amióta elkezdődött ez a nyomorult háború, azóta megromlott a kapcsolatuk. Már nem is szeretkeztek. Pedig a jó házasság titka a jó szex. Ha nincs szex, akkor nincsenek rendben a dolgok. De mi van, ha behívják? Elviszik és valami baleset éri? Vagy ami a legrosszabb, meg is halhat. Nem, nem, neeeeem. Ilyenre nem szabad gondolni. A hadseregben van elég ember az ő Johnja nélkül is.

Másnap kapta meg a behívót a férfi, és egy kicsit megkönnyebbült. Nagyon félt ettől a naptól, de mikor eljött, már legalább a félelemtől megszabadult. Ha menni kell, hát menni kell. A felesége nem akarta elengedni, de hát ez nem játék. Ha nem megy önszántából, hát viszik. Elbúcsúzott a nőtől, és elindult.

Vajon látom még valaha? Töprengett Liz, és kitörölte a könnyeit a szeméből. Visszament a házba, és megpróbált nem erre gondolni.



Öt hónappal később kapott egy levelet, amit a férje írt neki. Olyan furcsa volt az egész. Tömör, egyszerű mondatok. Elolvasta mégegyszer.

"Kedves Liz!
JÓL haladunk. A tábornok JÓL bánik velünk. JÓL táplálkozunk. KEVÉS a veszteségünk. SOKAT pihenhetünk. NEMSOKÁRA írok megint! TUDOM mikor engednek el haza. Nagyon hiányzol. FRISS vagyok!

Szerető férjed, John."

Mik ezek a nagy, nyomtatott betűk? Habár örülnie kellett volna a jó hírnek, valami nyomasztotta a lelkét. Mikor besötétedett, leült a kandallóval szembe, és mégegyszer, sokadjára elolvasta ismét. Próbált rájönni, hogy mi lehet a nyitja. De akárhogy is gondolkodott, nem sikerült kitalálnia. Így hát lefeküdt a nagy, duplaágyba, és kísérletet tett az elalvásra.
Az éjszaka közepén hírtelen felült. Az arca olyan sápadt volt mint a frissen meszelt fal. Felugrott az ágyból, lerohant a lépcsőn, közben belerúgott a kisasztalba, de meg se érezte a fájdalmat. Rohant egy gyertyáért, és a levélért. Amikor nála volt mindkettő, újból elolvasta, de mostmár a valódi levelet.

"Kedves Liz!
Rosszul haladunk. A tábornok rosszul bánik velünk. Rosszul táplálkozunk. Sok a veszteségünk. Keveset pihenhetünk. Nem tudom mikor írok megint! Nemtudom mikor engednek el haza. Nagyon hiányzol. Fáradt vagyok!

Szerető férjed, John."

A cenzúra miatt találták ki férjével ezt az ellentét dolgot. Így biztos kiküldik neki a levelet, mégis értesül a fejleményekről. De ez hatalmas szomorúsággal töltötte el. Ezekszerint a férje rosszul van, talán beteg. Most mit tegyen?

Fél év múlva kapott egy levelet, de nem a férjétől. Egy bizonyos Michael írta, és végleg elveszett minden reménye. Földre dobta a levelt, és elindult a szakadék felé.

A szél játékosan fújdogálta a levelet, amelyen ez állt:

"Kedves Elizabeth!
A Férjed kért meg rá, hogy írjak neked. ÉLETBEN van. A partaszállás napján megsérűlt, de JAVÚLT az állapota, és a korházban megkért, hogy írjam meg neked, hogy szeret, és várni fog a FÖLDÖN!

Szeretettel: Michael West"
Hasonló történetek
7247
Fél évig volt az elvonón. Zsolt minden nap meglátogatta. Először csak szakmailag karolta fel, de aztán, ahogy Andrea szépsége, és nyugalma kezdett visszatérni, úgy szerettek egymásba. Mikorra a lányt gyógyultnak nyilvánították, tudták, hogy össze fognak költözni. Andrea vissza sem ment a régi lakásába...
3646
Felnéztem, ott ültek, csalódottan egy felhőn és engem néztek. Én meg a tájat. Ameddig elláttam, csodálatos rét terült el. Semmi más nem volt látható csak a tiszta és makulátlan égbolt és a ringatózó zöld fű tengere. Meztelen talpamat nyaldosták a fűszálak, melye felkúsztak lábamon és körbeöleltek gyengéden. Én sétáltam tovább, mit sem törődve semmivel, csak a látványra koncentráltam...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: