Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Vakrandi 6. rész

Ha eddig nem találtad a szerelmet, lehet rossz helyen keresed.

Írta: YKN4949
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2014. augusztus 14.

*******************************************************************


 




Ész nélkül rohantunk végig az utcán, megfeledkezve mindenről, ami rajtunk kívül létezett. Hallottam, ahogy Riley nevet, miközben szedi a lábát és figyeltem gyönyörű testét, ahogy izmai megfeszülnek mozgás közben. Én is vele együtt nevettem.
Elhagytuk az éttermet, majd haladtunk tovább, kifordulva az utcára. Nem törődtünk semmivel. Hallottam az autók dudálását, de a veszély érzete nem jutott el az elmémig.
Pár perc múlva elértünk egy téglaépülethez. Riley kinyitotta az ajtót és besiettünk. Oda rohantunk a lifthez és Riley megnyomta a hívógombot, miközben hevesen zihált, de egy pillanatra sem hagyta abba a nevetést. A lift nem jött meg azonnal, úgyhogy inkább kézen ragadott és a lépcső felé ráncigált.
– Csak két emelet – magyarázta, kettesével szedve a fokokat. A közelség érzete új erőt adott nekem és egy pillanat múlva már be is robbantunk a második emeleti folyosóra, ahol Riley a saját lakása ajtajához vezetett.
– Fenébe! – nyögött fel.
– Mi az?
– Az étteremben hagytam a táskám a kulcsokkal – morogta, én pedig éreztem, hogy az ereimben megfagy a vér. – A fenébe is! – hullott térdre. Egy pillanatra megfordult a fejemben, hogy ott helyben leteperjem, de aztán észrevettem, hogy a lábtörlő alatt turkál és felemeli a pótkulcsot. Gyorsan talpra állt és egy pillanat alatt kinyitotta a zárat.
Becsukta mögöttünk az ajtót és felkapcsolta a villanyt. Kis lakás volt olcsó bútorzattal, de egy hatalmas ablakkal a tizenöt méterrel alattunk nyújtózó utcára.
Egy kinyitható kanapé állt néhány méterre az ajtótól. Az összegyűrt lepedőből ítélve nem tervezte, hogy felhozza a randipartnerét, de ez engem egy cseppet sem érdekelt. Csak ágy kellett és ott volt.
Mielőtt azonban bármit is tehettem volna, Riley megragadta a karom és magához rántott. A derekam köré fonta a karjait és szorosan magához ölelt. Csípőnk és melleink egymáshoz préselődtek és lehunytam a szemem, ahogy Riley nyelve az ajkaimmal kezdett játszani.
A vágy a tetőfokára hágott bennem. Mindketten éheztünk egymásra. A csók ezúttal vadabb és hevesebb volt, ahogy szánk egymásnak feszült. Kezeim önálló életre kelve bebarangolták partnerem hátát, vállait és nyakát. Mindkettőnk eszét teljesen elvette a vad és fékezhetetlen vágy.
Ahogy bekerültünk a hidegből Riley fűtött lakásába, úgy éreztem, a testemet túlhevíti a belülről támadó hevület. Elhúzódtam tőle és gyors mozdulatokkal igyekeztem letornázni magamról kabátomat. Végül gondolkodás nélkül elhajítottam és ismét társam ajkaira tapadtam. De ő sem tétovázott. Alig vetettem magam a karjaiba, kezei rögtön megtalálták a gombjaimat és gyorsan lehámozta rólam a felsőm. Hangosan felnyögtem, bíztatva a folytatásra. Gyorsan kiszabadított a ruhadarabjaimból és engedtük, hogy minden a padlóra hulljon.
Riley gyönyörködve mérte végig a testemet. Láttam a lángoló hevületet a szemeiben és éreztem a vibrálást kettőnk között. Valamit, amit még sosem éreztem azelőtt. De ő többre vágyott. Kezét mellemre simította és én hangosan felnyögtem, ahogy éreztem ujjai meleg érintését és körmei hűvösét a bőrömön.
Úgy éreztem, mintha teljesen felszabadultam volna. Mintha a ruhákkal együtt a gátlásaim is lehulltak volna a padlóra. Vágytam Riley-ra. Őrülten vágytam rá.
Ő pedig szó nélkül előre hajolt és mellbimbóm egy pillanat alatt eltűnt a szájában. Hangosan felnyögtem és a lábaim megremegtek. Úgy éreztem, nem tudom sokáig megtartani az egyensúlyomat, úgyhogy hátamat az ajtónak döntöttem. Riley viszont ezt még csak észrevenni se látszott, úgy lefoglalta melleim csókolgatása és mellbimbóm szopogatása.
Hangosan felnyögtem és lehunytam a szemeimet. Az érzés teljesen a hatalmába kerített. Riley a melleim közé fúrta arcát és csókjai szinte égették a bőrömet. Mintha testem minden egyes porcikája lángokban állt volna közelségétől és érintésétől.
Amikor ismét szopogatni kezdte az egyik bimbómat, kinyitottam a szemem és lenéztem rá, hogy lássam, ahogy hatalmas, gyönyörű kék szemei felragyognak rám. Az a két fényes kék tó beragyogta egész lényemet.
Nyelvével kényeztette bimbómat, miközben keze másik mellemre tapadt. Gyengéden gyúrogatta, majd hüvelyk és mutatóujja közé vette bimbómat és gyengéden morzsolgatni kezdte.
– Ó, egek! – nyögtem fel és éreztem, ahogy ajkai mosolyra húzódnak.
A gyönyör egyre csak növekedett bennem, már túllépve azt a szintet, amit egyáltalán lehetségesnek tartottam. Olyan szakértelemmel kényeztetett, amivel még senki azelőtt.
Eközben keze becsusszant kettőnk közé és ujjai végigsimítottak hasfalamon. Éreztem, ahogy kikapcsolja övemet és megszabadít ruhám maradékától is.
Ekkor ébredtem rá, hogy én már szinte teljesen meztelen vagyok, Riley-n pedig rajta van még minden ruhája. Hirtelen őrülten vágytam teste látványára. Lenéztem rá és figyeltem, ahogy lehunyt szemmel tovább végzi mesteri munkáját, miközben fenekét kidugva igyekszik egyensúlyozni.
Elmosolyodtam, ahogy támadt egy ötletem.
Megragadtam felsője gallérját és erősen megrántottam. Riley kibillent az egyensúlyából és egy hangos nyögés kíséretében hátra bukott. Én tovább húztam felsőjét, és mire együtt zuttyantunk nevetve a kanapéra, a ruhadarab már a csuklói körül lógott.
– Nagyon huncut vagy – nevetett, mire én csak elhajítottam felsőjét. – Na gyere ide! – integetett felém mutatóujjával.
Legszívesebben azonnal rávetettem volna magam, de nem tudtam betelni gyönyörü teste látványával. Pont olyan tökéletes volt, mint sejtettem. Feszes és lágy ívű izmok, szemkápráztató formák.
– Eddig tied volt a móka. Most én jövök – néztem melleire.
– Nem hiszem, hogy az én melleim felérnének a tieiddel – nevetett.
– Azt majd én eldöntöm – válaszoltam, Riley pedig nem tiltakozott. Szó nélkül engedte, hogy kikapcsoljam melltartóját, majd azt is a többi ruhadarab mellé hajítsam a padlóra.
– Szerintem gyönyörűek – csodáltam az apró dombocskákat. Alig bírtam megállni, hogy azonnal rájuk vessem magam. – Te vagy a leggyönyörűbb nő, akit valaha is láttam – mondtam és komolyan is gondoltam. Sose vágytam még ennyire senkire sem.
Riley szélesen elmosolyodott.
– Akkor gyere és tégy a magadévá!
Nem kellett kétszer mondania. Hangosan felkacagott, ahogy rá vetettem magam. Egyik lábam a dereka köré fontam, ő pedig elterült az ágyon.
Beharapta az alsó ajkát és csintalanul villogó szemekkel nézett fel rám, ahogy mindkét csuklóját leszorítottam az ágyra feje két oldalán.
– El se hiszem, hogy ez megtörténik – mondtam. Előre hajoltam és hajam beborította Riley arcát. Melleink egymáshoz feszültek. Hegyes bimbóim puha bőrét karcolgatták.
Hangosan felnyögött és éreztem, ahogy borzongás fut végig a bőrén. Előre hajoltam és ajkaim az övéihez nyomtam. Ez a csók más volt, mint a korábbiak. Nem volt semmivel se szenvedélyesebb, de sokkal tudatosabb. Nyelveink egymáshoz simultak és élveztük egymás testének melegét.
Pár percig csak feküdtünk ott a kanapén és hevesen faltuk egymás ajkait, közben pedig ágyékom megállás nélkül a combjához dörgöltem. Azonban nem volt az igazi mindez több rétegnyi ruhán keresztül.
Miközben tovább csókolóztunk és ő a nyelvemet szopogatta, felemeltem a lábam és térdeimre emelkedtem, miközben ő szétnyitotta combjait, hogy helyet adjon nekem. Riley kezei a melleimre tapadtak és gyengéden gyúrogatták őket, miközben én a nadrágjával voltam elfoglalva. Olyan szoros volt, hogy nehezemre esett megszabadítanom tőle. Riley pedig csak kuncogott szenvedésemen.
– Segíthetnél – morogtam, mire ő megrázta a fejét.
Játékosan elmosolyodtam és erősebben megrántottam a nadrágot. Végre sikerült leráncigálnom róla és megcsodálhattam gyönyörű lábait. Aztán arrébb fordultam, hogy teljesen lehúzhassam róla és a nadrágot is a padlóra hajíthassam. Majd térde mögé nyúltam és gyengéden felemeltem egyik lábát, hogy belső combját csókolgathassam.
Most már ő is elnyúlva feküdt az ágyon, semmi másban, csak egy boxeralsóban. Lábait széttárta, így tisztán láthattam a szövet közepén terjengő nedvességfoltot. Éreztem is izgatottsága illatát a levegőben. Sosem szerettem a szex illatát vagy hangjait, de Riley illata most szinte olyan volt, mint az éltető víz.
Ahogy lenéztem rá, nem győztem csodálni egyszerre ártatlan és végtelenül vonzó alakját, ahogy elterült alattam az ágyon.
Ismét fölé hajoltam és gyönyörű szemeibe bámultam, miközben átkaroltam testét és minden porcikánk egymásnak feszült. Olyan elemi szenvedéllyel vágytam rá, hogy nem tudtam betelni látványával. És csak ekkor figyeltem fel rá, hogy miközben fölé emelkedtem, hüvelykujjait beakasztotta bugyimba és mozgásommal párhuzamosan immáron egészen a térdemig letolta.
Mindketten felnevettünk, miközben megszabadultam a ruhadarabtól és azt is elhajítottam. Immár teljesen meztelen voltam. Előre hajoltam és megcsókoltam az arcát, miközben térdem ágyékához simítottam.
Riley szemei elszakadtak az enyémektől és tekintete végigsiklott arcélemen, majd nyakamon, melleimen, hasfalamon, míg végül megállapodott lábaim csupaszra gyantázott közén. Szája széles mosolyra húzódott. Szemmel láthatóan imádta a látványt. Ágyékom lüktetett a vágytól, hogy végre beteljesüljön együttlétünk gyönyöre.
– Megérinthetem? – mosolygott fel rám, én pedig majdnem elnevettem magam a hangja ártatlanságán.
– Azt teszel velem, amit csak akarsz.
Azt akartam, hogy teljesen a magáévá tegyen. Mindent neki akartam adni.
Ágyékom combjához simítottam és egyik kezemmel az ágyra támaszkodtam feje mellett, hogy másik karomat válla köré fonhassam és magamhoz húzhassam őt. Ajkaink ismét találkoztak és Riley szája elnyílt, hogy utat engedjen nyelvemnek.
Lassan visszaereszkedtünk az ágyra és felszabaduló kezem azonnal mellére siklott, gyengéden megmarkolva és gyúrogatva azt. Hangosan felnyögött, ahogy tenyerem keményen meredező bimbójához dörzsölődött. Sosem éreztem még ilyen csodálatosat. Szinte elemi vágy kerített hatalmába, ahogy gyengéden markolásztam mellét és mohón faltam ajkait.
Riley figyelmét azonban már nem kötötte le csak a csók és kényeztetésem. Keze végigsimított oldalamon, majd utat talált magának combjaim közé. Hangosan felnyögtem, ahogy ujjai végigsimítottak vágatomban. Épp csak hozzám ért, de az érzés mégis szinte elemésztett. Egész testem megfeszült, miközben ő teljesen birtokába vette ágyékomat.
Ezt a játékot azonban ketten játsszák, gondoltam és kezemmel végigsimítottam Riley hasfalán, behatolva lábai közé. Még boxere anyagán keresztül is éreztem teste hevületét. Ujjaim behatoltak az anyag alá és elmerültek nedves forróságában.
Hangosan felnyögött és felém lökte ágyékát. Én viszont, akármennyire is szerettem volna belé hatolni, csak csintalanul mosolyogtam le rá és éppen csak izgattam szeméremajkait, várva, hogy előbb megfizesse a révészt.
– Egek! – nyögött fel és keze ágyékomnak feszült. Hangjához pedig az enyém is csatlakozott, ahogy ujjai vágatomba hatoltak.
Ujjai belém hatoltak, miközben hüvelykujja csiklómon táncolt. Szemeim előtt elhomályosult a világ és éreztem, ahogy minden megszűnik körülöttem. A gondolatok helyét átvette a kirobbanó szexuális frusztráció és a mindent elemésztő gyönyör.
Hevesen csókoltam őt. Szája elnyílt és nyelveink vad táncot jártak. Ezzel egy időben kezem ágyékának feszült alsója takarásában, ő pedig hangosan számba nyögött.
Mindketten hangosan nyöszörögtünk egymás szájába, majd éreztem, ahogy Riley teste is megfeszül a szenvedélytől és a feltörő illat betölti a szobát.
Éreztem, már nem sok választ el a csúcstól, de ekkor Riley tett valamit, ami megváltoztatta az egész együttlét menetét. Elhúzta kezét lábaim közül és kibontakozott a csókból. Hangosan felnyögtem és figyeltem, ahogy kezét a szájához emeli és lenyalja nedveimet ujjairól.
El se tudtam képzelni, milyen izgató látvány volt, ahogy szopogatta a nedveimet az ujjáról. Olyan érzés volt, mintha csak bennem mozgatná így az ujját. Hirtelen kihúzta a mutatóujját a szájából és középső ujját az enyémbe dugta.
Életemben először éreztem saját ízemet a számban. Hevesen szoptam Riley ujját és lehunyt szemmel élveztem a számban elomló ízeket.
Hamarosan teljesen tisztára nyaltam Riley ujját, de ez már nem volt elég. Már nem csak a saját ízemet akartam érezni, hanem Riley-ét is.
Kihúztam a kezét a számból, majd végigsimítottam oldalán és megragadtam boxere szélét. Ő engedelmesen felemelte derekát, hogy lehúzhassam róla az átnedvesedett ruhadarabot. Most már szabadon tekinthettem szeretőm combjai közé és a látvány egyszerűen lélegzetelállító volt.
Lejjebb csúsztam és a térdeimre és könyökömre ereszkedtem. Arcom most már csak alig arasznyira volt társam ágyékától és szabadon szívhattam magamba mámorító illatát. Előre hajoltam, hogy birtokba vegyem ágyékát, de aztán megálltam és felnéztem rá.
Gyönyörű látvány volt mellei mögül előfénylő szempárja, ami szinte már könyörgött azért, hogy folytassam. Én pedig nem kínoztam tovább, hanem nyelvem lassan végigfuttattam vágatában.
Ez volt a legcsodálatosabb csók, amit valaha életemben tapasztaltam és úgy éreztem, hogy elmémet teljesen hatalmába keríti a mámor.
Kissé elhúzódtam és megnyaltam ajkaimat. Riley íze más volt mint az enyém. Talán még sokkal izgatóbb is. El se tudtam képzelni, hogy ilyen csodálatos érzés létezhet a világon. Nem tudtam betelni vele. A testem remegett a vágyakozástól.
Hangosan felnyögött, ahogy ismét belé mélyesztettem nyelvemet. Feje hátrafeszült, ujjai pedig a lepedőbe mélyedtek. Egész teste megfeszült és hallottam, ahogy kontrollálatlanul zihál.
Gyengéden csiklója köré fontam ajkaimat és élveztem a fülemet betöltő nyögések zaját. Kezem közben feljebb csúszott és gyengéden megmarkoltam mellét. Riley pedig ismét hangosan felnyögött és éreztem, ahogy ujjai hajamba túrnak és arcomat ágyékához préseli.
Nem is tudtam igazán, mit csinálok, de igyekeztem megadni neki azt, amivel mások már örömet szereztek nekem valamikor. És működött. Gyorsan ráéreztem, mi az, amire Riley vágyik.
Nem tartott sokáig. Alig telt bele pár perc és nyöszörgéséből, megfeszülő testéből éreztem, már közel jár. Izmai hamarosan megfeszültek, ujjai görcsösen markoltak hajamba, combjai pedig a fejemnek feszültek. Én viszont nem hagytam abba. Tovább kényeztettem, ahogy hallottam egyre hevesebb zihálását. Aztán halkan felsikkantott, teste remegett egy ideig, míg végül izmai teljesen elernyedtek és elnyúlt az ágyon. Arcomat teljesen beborították nedvei és éreztem, hogy valami pulzál bennem.
Egy ideig még nyalogattam őt, próbálva újra életet lehelni belé, de Riley csak kuncogott és eltolt magától. Felemelkedtem, ő pedig összezárta lábait. Túl érzékeny volt, hogy ismét ott matassak. Elmosolyodtam, ahogy szemei ismét rám ragyogtak.
– Ash, ez... csodálatos volt. Még sose... éltem át ekkora gyönyört életemben – zihálta, én peidg éreztem, hogy arcom felhevül a pírtól.
– Örülök, hogy örömet szerezhettem – motyogtam.
Feltérdelt velem szembe és még mindig csillogó szemekkel nézett rám.
– Mi... mi az? – kérdeztem, de ő nem mondott semmit. Csak előre hajolt és éreztem, ahogy forró és puha nyelve végigsimít arcomon.
– Az arcod csöpög a nedveimtől – válaszolta, én pedig megborzongtam. Fogalmam sincs, miért izgattak fel annyira a szavai, de abban a pillanatban semmit nem akartam jobban a világon, csak ismét leteperni őt. Éreztem, ahogy nyelve ismét végigsimít arcomon, gondosan letisztogatva azt.
Riley nyelve megtalálta az utat az ajkaimhoz és gyengéd erőszakkal befurakodott közéjük. Hamarosan ismét vadul csókolóztunk, Riley nyelve pedig bebarangolta a számat. Gyengéden szopogattam a nyelvét és számat betöltötte édeskés íze. Volt valami izgató abban, hogy Riley barlangjának ízét érezzem a saját nyelvéről. Miközben csókolóztunk, átkarolt és szorosan magához ölelt.
Hamarosan ismét úgy éreztem, teljesen elvesztem az eszem. Az egész idő, mióta először megízleltem Riley ajkainak ízét, olyan volt, mint egy véget nem érő lebegés. Egyre jobban elveszítettem a kapcsolatomat a valósággal. Nem akartam mást, csak Riley-val lenni. És akkor, először az első csókunk óta, ismét Kim villant az agyamba. De már nem éreztem szenvedélyt iránta. Csak megértést, hogy tényleg volt valami, amire vágytam és ő nem adhatta meg.
Szerencsére viszont Riley pontosan tudta, mire van szükségem. A csók véget ért, de nem engedett ki a karjaiból, csak lerántott az ágyra és mindketten nevetve terültünk el ismét a lepedőn.
– Mit tervezel? – vigyorogtam.
– A helycserés támadás fairnek tűnne – feszítette szét gyengéden a combjaimat.
– Én is pont erre gondoltam.
Riley csak mosolygott és gyorsan a térdeire és a könyökére ereszkedett. Imádtam a teste látványát, ahogy a lábaim közé ereszkedik. Legszívesebben megragadtam volna és magamhoz ölelem, hogy kezeim bebarangolják egész testét, de inkább hagytam, hogy folytassa a munkáját.
Nem is várakoztatott sokáig. Kócos haja elterült combjaimon és alhasamon, ahogy arca ágyékomhoz préselődött. Mindkét kezem ökölbe szorult. Sosem kerített még hatalmába ilyen érzés egész addigi életemben. A szívem hevesen vert és a torkom kiszáradt. Nem vágytam már semmire, csak hogy Riley-val együtt érjem el ismét a gyönyör legmagasabb fokát.
Most ismét felnézett rám és nagy kék szemei beragyogták a szobát. A szívem mintha megállt volna egy pillanatra.
Aztán megéreztem leheletét vágatomon és hangosan felnyögtem. Minden izmom megfeszült, ahogy Riley nyelve a csiklómmal kezdett játszani. Szemeim szorosan lecsukódtak és elmémet csak a combjaim közül érkező ingerek töltötték ki.
Ahogy én sem, Riley sem igazán tudta, hogy csinálja a dolgát, de így is mennyei érzés kerített hatalmába. Visszaadta, amit tőlem kapott és árgus szemekkel figyelte reakcióimat. El se hittem, hogy még nem élveztem el, annyira átjárt a vágy és a feszültség. Riley minden egyes mozdulata pedig csak tovább erősítette ezt. Úgy tűnt, pontosan érzi, mikor juttat olyan közel a csúcshoz, hogy már csak egy nyelvcsapás kellene, hogy aztán visszarántson.
Lassan kinyitottam a szemem és lenéztem rá. Tekintetünk egymásba fonódott, ő pedig elmosolyodott, miközben tovább szopogatta csiklómat. Közben pedig ujjai óvatosan vágatomba siklottak. Nem jöttek ki szavak a torkomon, csak nyöszörögtem, de a szemein látszott, hogy így is mindent tökéletesen ért.
Olyan nedves voltam már, hogy Riley ujja könnyedén belém siklott. A levegő a torkomon akadt és a szemeim elkerekedtek.
A lélegzetem egy pillanat alatt elakadt. Mintha a tüdőmnek nem lenne már többé kapacitása befogadni a levegőt. A szemeim nyitva voltak, de nem láttam semmit. A nyomás viszont csak növekedett bennem, és úgy éreztem, hamarosan szétfeszít. Mintha áramütés sugárzott volna szét a tagjaimban a lábaim közül, ahol Riley folytatta munkáját. Hullámként áramlott szét a gyönyör a tagjaimban. Betöltötte minden egyes porcikámat és testemből kiszaladt még az a levegő is, ami benne maradt.
Olyan érzés kerített hatalmába, amit sose éreztem még korábban. Amit még egy férfi se tudott elérni nálam és én se magamnál. Semmi még csak hasonlót se éreztem ehhez soha. Az agyamban pedig csak pár gondolat dübörgött megállás nélkül. Kimnek igaza volt. Riley az egyetlen, aki megadhatja nekem ezt az örömöt. Igen, leszbikus vagyok. Ahogy pedig zihálva elterültem az ágyon, tudtam, van még valami, amit megtehetek. Ezért születtem erre a világra. Meg kellett tennem, mert ezt éreztem helyesnek. És ettől végtelen békét éreztem magamban.
Onnantól kezdve nem sok mindenre emlékszem. Valamikor később Riley lefeküdt mellém az ágyra. Emlékeszem, ahogy a karjaink és a lábaink összefonódtak. Ajkai még egyszer ismét az enyémekhez nyomódtak és éreztem rajtuk saját ízemet. Az este többi része viszont a homályba veszett és abba az elégedettségbe, amit soha nem éreztem még életemben. De tudtam, hogy most már ott vagyunk egymásnak. Végül pedig mindkettőnket elnyomott az álom.

Folytatása következik!

Előző részek
Hozzászólások
tm996 ·
Imádom a történeteid és a fordításokat is! :) így tovább, várom a folytatást!
Sinara ·
Köszönöm szépen. Jól esik, hogy örömet szerezhetek vele. :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: