Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Újragondolt házasság - Évforduló

Évi és Gábor, egy a harmincas éveiket taposó, gyermektelen házaspár. Gábor több vállalkozásával biztosította anyagi jólétüket, amíg Évi a háztartás vezetése mellett Gábor első vállalkozásainak egyikét, a kettő egységből álló "üzletláncot", tulajdonképpen két darab bárt vezetett a város két végénél.
Hozzávetőleg 15 éve ismerték egymást, és a párkapcsolatuk Évi egy kisebb kisiklását kivéve boldog volt. Az affér viszont rávilágított a románcuk problémáira és Gábor inkább a megoldásba fektette az energiáját, mintsem egy új kapcsolatba. Onnantól kezdve a férfi teljesen megváltozott, jobban bevonta munkájába nejét, a szexuális életükben pedig nem volt tabu többé. A kis szekrény az ágy mellett megtelt különböző szexuális segédeszközökkel, a ruhásszekrénybe is különböző jelmezek kerültek és nemrég meglépték az első édeshármast a kapcsolatukban.
Ezen a péntek estén pedig, amit elmesélek, az évfordulójuk megünneplését tervezték.
Évi lassan végzett az előkészületekkel. Vacsi a sütőben melegen tartva, italok behűtve, asztal ünnepien megterítve, a hálóban különböző játékszerek kikészítve, a tusolás alatt minden olyan helyen leszőrtelenítette magát, ahol szükségét érezte, már csak fel kellett öltöznie és a férjét megvárni, hogy a munkából hazaérjen végre.
Félreérthetetlen jelekkel és elejtett szavakkal utalt rá, hogy ma estére mit tervez és nem tűr el késést. Elvégre Gábor a főnök a vállalkozásában, csak haza tud érni ezen a napon időben, főleg, hogy este 7 órára tűzte ki a vacsora időpontját. Fehérneműs fiókjából kivette a nemrég, erre az alkalomra vásárolt fehér csipkés tangát. Lassan felhúzta, majd kivette a szintén fehér csipkés combharisnyát a hozzá tartozó harisnyatartóval. Alaposan, minden kis ráncot kisimítva, minden részletre ügyelve rendezgette a ruhadarabokat. Végül előkerült a szett utolsó darabja, egy fehér, majdnem átlátszó, vékony babydoll is. Belebújt és huncut mosollyal az arcán kötötte meg az egyetlen rögzítő szalagot masnira. A tekintélyes méretű keblei között kellett összekötni, így éppen eltakarták őket, de persze az anyagon áttetszett minden. A tükör előtt forogva ellenőrizte az eredményt és elégedetten lépett ki a gardróbszobából.
Ránézett a faliórára, öt perc múlva hét. Meggyújtotta az asztalon a gyertyákat, bekapcsolta a zenét, egy pohár bort kortyolgatva, szépen halkan dudorászni kezdte a dallamot, az ütemre finoman ringatni a csípőjét, de belül már a büntetésen gondolkodott, ha párja elkésik. Több lehetőség átfutott az agyán amíg megtalálta a legmegfelelőbbet. A felcsatolható péniszt is kivette a szekrényből és démoni mosollyal az arcán a kikészített játékok közé tette.
" Így jár aki késik a picikéjétől." gondolta közben.
Gonoszkodó elmélkedéseiből a telefonja csipogása zökkentette ki. Átsietett az ebédlőbe, hogy megnézze az sms üzenetet. Persze, ahogy gondolta, Gábor üzent. Ingerülten nyitotta meg az üzenetet. "Gyere be gyorsan az irodába!" jelent meg a kijelzőn.
- Na, ezt most nem rakja zsebre. - morgott hangosan, miközben tárcsázta Gábor számát. Pillanatra kicsörgött, de utána foglaltat jelzett.
- Ezt nem hiszem el. - és indulatosabban nyomott az újrahívás gombra. Mérgét a telefonon töltötte ki, amikor már csak a hangposta jelentkezett. Kis ívben a fotelbe hajította.
Az előszobában egy fehér magassarkúba bújt, és ahogy volt, magára kapta a fehér, térdig érő gyapjúkabátját. A kocsija felé menet gombolta be, közben elmosolyodott azon, hogy még idegesen is összeillően kapta magára a kabátot és a cipőt. Csak levenni ne kelljen a kabátot sehol, mert az éjszakai szerelést nem vette át.
A tíz percig tartó úton kicsit lenyugodott, átfutott az agyán, hogy Gábor megint valami erotikus játékra hívja be magához. Így már nem is bánta annyira, hogy nem öltözött át. Persze, ha hazaérnek, majd lesz büntetés, mert jól elrontotta az ő meglepetését.
"Igen, majd otthon még kap ezért. Csak érjünk haza. Azt hiszem a játékokat el is rakom. Csak a felcsatolható fütyimet használjuk. Majd megtanulja, hogy máskor szófogadó legyen." - dohogott már nem is igazán komolyan.
Befordult a cég parkolójába és egészen a bejárat közelében parkolt le, párja autója mellett. Még egy kopottabb opel volt a parkolóban, nyilván a biztonsági őré. A kora őszi időpont miatt hamar sötétedett, ennek ellenére nem látott egy lámpát sem égve az épületben. Gábor irodája is sötét volt, talán a laptopján dolgozik. A nagy üvegajtót zárva találta, de a furcsább az volt, hogy az őrt se látta a benti pult mögött. Megnyomta a csengőt. Pár pillanat múlva berregett az elektromos zár és bejutott az épületbe. Akkor nyilván Gábor nyitotta ki fentről. Izgatottan tudatosult benne, hogy most valami erotikus meglepetést tervez Gábor. És ha a biztonsági őrt is be akarja vonni? Forróság öntötte el az ölét a gondolatra.
" Nem, azt Gábor nem hagyná. Elég sokáig emésztette magát azon is, hogy félrelépett." hessegette el ezt az ötletet.
Az iroda ajtaját csukva találta. A kabátja övén lazított kicsit és megszokásból kopogott az ajtón, de meg sem várva a választ benyitott.
- Itt vagyok kicsim. - lépett be a félhomályos szobába. Az udvarról beszűrődő fénynél látta Gábor sziluettjét a főnöki forgószékben az asztal mögött. A villanykapcsoló felé nyúlt, és amikor fény öntötte el a szobát, több dolog történt egyszerre. Megpillantotta Gábort az asztalnál, a székhez kötözve ragasztószalaggal, öltönyinge elöl vérfoltos, a fejére egy vászonzsák húzva.  Ijedt sikítás hagyta el szépen kirúzsozott ajkát, ugyanakkor a villanykapcsolót megnyomó kezét durván megragadta egy símaszkos köpcös férfi, amitől még vérfagyasztóbban visított, az pedig már teljesen kikészítette, hogy az asztal mögül egy másik símaszkos férfi emelkedett fel.
- Mi is itt vagyunk cicuskám. - mosolyoghatott a símaszk mögött a kezét szorító kis köpcös.
- Kik maguk, mit akarnak? - kérdezte Éva rémült hangon.
- Figyelj cicus, nekünk csak a széf tartalma kell, csak az ütődött férjed nem nyitja ki nekünk. - recsegte a tömzsi pasas rekedt hangon. A belőle áradó nikotin szag is arról árulkodott, hogy nagy dohányos. Durván az iroda közepére lökte a lányt, becsukta és bezárta az ajtót.
- Éé..én nem tu...tudom a kombinációt. - dadogta az egyensúlyát visszanyerő Éva, közben kezével megpróbálta kitapogatni a mobilját. Nem lett boldogabb, mikor beugrott neki, hogy a fotelben hagyta, ahova idegességében hajította.
- Azt sejtettem, hogy ilyen picsát nem notesznek használnak, de talán tudunk hatni a pasidra most, hogy itt vagy. - mondta a maszkos olyan hangon, hogy Évának végigfutott a hátán a hideg és összehúzta magán a kabátján. Gábor hallva ezeket vadul rázni kezdte magát a székben és olyan hangot adott, mint akinek a szájába tömtek valamit. A másik, nagyobb darab maszkos férfi leszorította a székhez. Évát a sírás kerülgette, hogy így látja párját.
- Nyugi Csöpi, ne bántsd! Kapott már eleget. Most másképpen hatunk rá. Gyere állj az ajtóhoz, nehogy a cicus kiszaladjon, én majd vigyázok erre a hősre. - és megvárta, amíg a társa az ajtóba áll, csak utána ment oda Gábor mellé, felkapcsolta az asztali lámpát és a zsebéből előhúzott egy közel 30 centis kést.
- Neeeheeee. - robbant ki a zokogás Évából.
- Na te lovag, ugye megismerted a hangját? Most kapsz 20 perc gondolkodási időt. Addig azon gondolkodhatsz, hogy mi történik a csajoddal és, hogy miért voltál ilyen pöcs, amiért nem árultad el eddig a kombinációt. - és a vehemensen rángatózó Gáborra csapott nevetve a kés nyelével.
- Nyugi cicus, ő csak ennyit kap most. Most nézzünk téged. - és az asztali lámpát a lányra irányította.
Szeme elé tartotta a kezét Éva, de most már semmit se látott az asztal mögül csak a zömök betörő hangját hallotta.
- Nézd milyen szépen kiöltözött a cicababád. 
Évi az asztal mellé repülő dologban felismerte az eddig Gábor fejére húzott zsákot.
- Nyugi cicus, magánál van. - lépett elő a fényre a rabló. Az asztal szélére ült és onnan dirigált:
- Vesd le azt a béna kabátot! - utasította.
- Akkor nem bántja többet? - kérdezte szipogva Éva.
- Amíg jól viselkedsz addig nem.
Éva elkezdte kioldani a "béna kabátja" övét lomha mozdulatokkal, a türelmetlenség szinte tapintható volt a szobában. Lassú mozdulatai közben körbetekintett, hátha talál valami esélyt a menekülésre. A nagyobb darab bűnöző teljesen eltakarta az egyetlen be és kijáratot. Egy helyiségbe nyílt még ajtó innen, a tárgyalóba, ami viszont zsákutca. Nem tudta tovább húzni az időt, levette a kabátot, és zavartan állt.
- Azt a kurva életbe! - szakadt ki az őszinte elismerés fogva tartójából - Látod ezt Csöpikém? Forogj körbe tündérke!
Nehézkesen körbefordult a fehér magassarkújában. Idegesítette, hogy bámulják a testét. Nem volt egy törékeny alkat, az inkább izmos, kerek formákat teljesen kihangsúlyozta a combfix a harisnyatartóval, gömbölyű fenekét szinte teljesen látni engedte a falatnyi csipkés tanga, felül a babydoll megkötőjét szinte csak a csoda tartotta egyben, ahogy az átlátszó anyag ráfeszült a méretes keblekre.
- Ez igen cicus. Csöpikém, nem mindennap látsz ilyet, mi? - röhögött a köpcös, hátulról, Csöpi irányából elfolytott hangokat hallott Éva, ami nevetés is lehetett.
- Ne idegesítsd magad rajta, Csöpi néma, nem beszél. De tuti tetszik neki amit lát. Ugyan dobd már le azt a szart! - lépett oda és kapta ki ingerülten a kezéből a kabátot.
Éva zavartan állt, szabaddá vált kezével igyekezett eltakarni magát.
- Cicaaa, ezt neeee! - korholta, mint egy debilist a köpcös - mutasd az árut! Rajtad múlik most minden.
- De mit csináljak? - kérdezte naivan Évi.
- Vetkőzz! - lépett elé a férfi és a kést óvatosan a keblei közé dugta, és egy hirtelen mozdulattal elvágta a két szélét összekötő szalagot. Az áttetsző felső alól szabaddá vált keblek dacolva a gravitációval meredtek előre. Éva összefonva a kezét igyekezett eltakarni meztelenségét. A főnöknek tűnő tömzsi fickó megbabonázva csodálta a nőt.
- Vedd le a felsőt és dobd le a földre! - parancsolta.
Éva engedelmeskedett, már félmeztelenül álldogált a vágyakozó pillantások között.
- Csöpi vidd át a tárgyalóba és puhítsd meg kicsit, de halljuk ideát is. Hátha megered a férjecske nyelve. Majd cserélünk utána. - mondta az izgatottságtól még rekedtebb hanggal.
Csöpi erősen megragadta Éva felkarját és a tárgyaló felé húzta. Vonakodva próbált ellenállni, hogy a sötét helységbe kelljen mennie, de esélye sem volt a nagydarab férfi ellen. Az irodából átszűrődő fényben kivehető volt a nagy ovális tárgyalóasztal, a széléhez lökte a férfi és megállt előtte. Megfogta a lány melleit takaró kezeit és a napbarnított teste mellé rakta. Évi teljesen zavarban volt, ahogy vagy egy percig csak a testét nézte. Kirázta a hideg, amikor a férfi a kesztyűs kezével hozzáért az arcához, és lassan végigcirógatta a nyakán át a libabőrős mellekig. Körözött a hatalmas kebleken, majd hirtelen megfordította a lányt és hátulról markolta meg őket két kézzel. Éva felnyögött a hirtelen, durva mozdulattól. Viszolyogva tűrte, hogy a férfi nekinyomja az altestét miközben vadul gyömöszöli a melleit.
Persze Gáborral néha ők is bevadultak, ha elkapta a hév valamelyiküket, semmi előjáték, csak egy kemény dugás. Beszélgettek sokat erről és ennek hatására történt olyan is, hogy amikor hazaért Éva, Gábor már a garázsban várta, és se szó, se beszéd, mint egy idegen elkapta és tulajdonképpen megerőszakolta. Persze abban a szituációs játékban is hatalmasat élvezett, élvezte a kiszolgáltatottságot, a féktelen vadságot. Melegség járta át, ahogy eszébe jutottak a buja emlékek, de gyorsan visszatért a valóságba, amikor Csöpi határozottan lenyomta a felsőtestét az asztalra, a lábait meg kisebb terpeszbe rúgta szét. Mellei szétlapultak a bútoron, úgy szorította le a félmeztelen lányt és csak amikor már érezte, hogy nem fog mocorogni, akkor engedte el.
Fázni kezdett ahogy a hideg asztallapon hasalt. Érezte, hogy mögötte áll a férfi, hátborzongató volt, hogy teljesen hang nélkül, némám szöszmötöl, nem ér hozzá. Feje mellett az asztalon hirtelen a levetett kesztyű puffant, és egy pillanat múlva már ijedten rándult össze , ahogy a meztelen ujjak a hátán végigfutottak egészen a fenekéig, ahol  erősen belemarkolt a gömbölyű tomporba, majd rácsapott egy nagyot, piros tenyérnyomot hagyva a fél farpofáján.
Éva szótlanul tűrte a csapást és várta a többi ütést. A popsiját paskoló kéz viszont előrenyúlt a lába között a puncijához és bugyin keresztül masszírozta, majd a vékony anyag alá férkőzve a punciját dörzsölte.
Alig hallható szuszogással viselte el az intim részébe befurakodni próbáló ujj matatását. Már egy ideje eldöntötte magában, hogy megkísérel kikapcsolni, hagyja magát, hamarabb túl legyen az egészen. Fájdalmasan felszisszent, amikor a férfi egy hirtelen mozdulattal letépte az erre az estére vett bugyiját.
Eszébe jutott Gábor, hogy mi lehet vele, mit érezhet megkötözve azzal a tudattal, hogy éppen a feleségét fogja egy idegen férfi megdugnia szomszéd szobában. Fel akart emelkedni, hogy  hátranézzen, de a férfi durván visszanyomta. Hallotta, ahogy Csöpi a kezére köp, hogy a nyálas kézzel tovább izgassa a kopasz punciját. Nem akarta, de kicsit benedvesedett a csiklója intenzív izgatásától, ezt a férfi is észrevette és a középső ujjával behatolt. Egyre mélyebben járt benne a vaskos ujj. Be kellett vallania, hogy nagyon ügyesen játszott a testén a férfi, mindig a megfelelő helyre és időben nyúlt. Éva csukott szemmel lihegett már, a férfi egészen feltüzelte. Kihúzta az ujját és Éva a zörejekből tudta, hogy most veszi elő a farkát.
"Úristen, megtörténik."  gondolta. A férjén kívül csak két férfi volt benne, az előtte levő barátjáé, aki elvette a szüzességét és egy félrelépés már a házasságában.
Csöpi két kézzel erősen megmarkolta a fenekét és szétfeszítette, hogy a felizgatott vaginája is kinyílt. Megérezte a férfi péniszét, ahogy a puncija bejáratát bökdösi. Nem hatolt be, játszadozott a lánnyal, aki ösztönösen kinyomta a hátsóját, szinte már várva a behatolást.  Mintha ez feltüzelte volna, a férfi egy hirtelen, erőszakos mozdulattal tövig nyomta a farkát a lányba, aki hatalmasat sikított. Csöpi agresszívan szorította a nőt, mint egy eszét vesztett vadállat, olyan vehemensen kefélte Évát, aki nem bírta visszatartani és hangosan nyögött minden egyes lökésnél. Szégyellte, de élvezte, hogy durván megdugják. Izgalmát fokozta, hogy a férfi sűrűn a fenekére csapott.
Orgazmus közelében a férfi megmarkolta a haját, néhány nagyobb lökéssel beleélvezett és a lüktető farkát tövig nyomva lihegett rajta pár percig.
Éva mozdulatlanul feküdt az asztalon, most tudatosult benne, hogy a férjével ezek után már semmi sem lesz olyan, mint régen. Akkor se mozdult, amikor a férfi az elernyedő farkát kihúzta  a vaginájából. A combja belső felén kis patakban indult meg a férfi nedve, de a nagyja tócsában gyűlt össze a spermától csöpögő puncija alatt.
Csöpi cseppet sem erőszakosan megfogta Éva felkarját és felhúzta az asztalról és az iroda felé irányította. Közömbösen hagyta magát odavinni, már a lefolyt sperma se érdekelte.
" Most még jön a nagypofájú köpcös" gondolta belenyugodva, ahogy az asztali lámpa vakító fénykörébe állította a férfi, nem is tudatosult benne, hogy már jó ideje semmilyen hangot se hallott.
Csöpi szótlanul elé állt és miközben az egyik kezével megsimogatta az arcát és az állánál fogva felemelte a fejét a másik kezével egy mozdulattal lehúzta a símaszkot a fejéről. Éva egyenesen Gábor szemébe nézett.
- Szia kicsim! - mosolygott a férje.
A sírás kerülgette, és beletelt pár másodpercbe, amíg a megértette az egész helyzetet. Hatalmas pofont kevert le a férjének és zokogva püfölte az izmos felsőtestét.
- Te szemét! - szakadt ki belőle a feszültség bömbölve.
A férfi állta az ütéseket, a nagy karjaival egy ölelésbe zárta a nőt.
- Ne haragudj kicsim, annyit beszéltünk erről, és így volt csak hiteles.
Éva lassan megnyugodott, rendbe rakták az irodát és magukat. Kifelé menet már kéz a kézben köszöntek a biztonsági őrnek, aki akkor érkezett meg az autóján.
- És ki volt az a két férfi aki még benne volt? - kérdezte már otthon Éva.
- Jobb ha nem tudod. Még lehet szükség lesz rájuk. - mosolygott titokzatosan Gábor.
- Naaa neeeeeem. - tiltakozott határozottan. - És ezt még nagyon durván visszakapod.
- Hú, de megijesztettél. Meg fogsz erőszakolni? - nevetett Gábor.
- Nem, majd valami mást találok ki neked. - válaszolt céltudatosan Éva, és ha Gábor jobban figyelt volna, akkor elgondolkodhatott volna felesége eltökélt arckifejezésén.
Otthon már szent volt a béke, a vacsora után hatalmas szerelmeskedéssel ünnepelték meg az évfordulót.




Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: