Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Túl sok erotika-avagy a hatásai kisgyerekekre (első írás)

Sejtésem sem volt róla hogy ilyesmiket fog kiadni. Szex mindenhol... Annak ellenére, hogy nagyon idegennek hatott ez, nem tudtam bezárni a lapot, hanem játszani kezdtem velük.Eleinte undorodtam... Nagyon hevesen dobogott a szívem ahogy ezekkel a játékokkal játszottam, és bűntudatom is volt... Időnként videókat is néztem, de még mindig nagyon féltem attól hogy lebukhatok... Mindig jó gyerek voltam, így ennek elég érdekes hatása lett volna az életemre nézve. hónapokig függtem ezektől a játékoktól, ennek a szorító, görcsös érzésnek szinte a rabja lettem... Majd, (így visszagondolva, magam sem tudom, hogy mikor, vagy miért) egyszer csak abbamaradt. Nem érdekeltek, nem néztem őket, nem játszottam velük. Szinte el is felejtettem őket.Most pedig itt vagyok, 4 év elteltével, és visszatért ez a "szenvedélyem".
Azóta a szüleim elváltak... Elöltöztünk... Én elkezdtem a gimnáziumot... És a jógyerek álcám megmaradt, senki sem sejti hogy igazából mennyire perverz vagyok. Színésznek kellene mennem, azt hiszem. Minden reggel a barátnőmmel megyünk az iskolába, és minden egyes mondatot kiforgatunk, hogy valami korunkhoz megfelelő perverzség süljön ki belőle... És még ő sem sejti hogy milyen is lehetek igazából. nem is szeretném ha megtudná.Anyum dolgozik... a húgom iskolában van... Enyém a ház. Teljes 1 órára.
Természetesen bevetem magam a frissen megszerzett laptop elé, ugyanis azóta a számítógépünk tönkrement. Csak olyan videókat tudok nézni, amiket a telefonom is be tud adni, mindenféle vírus nélkül... Szerencsére így is van jónéhány erotikus darab. Bezártam az ajtót, és kényelmesen elhelyezkedtem a fotelemben... A laptop az előttem lévőasztalon. A cipőm , a zoknim, és a nadrágom már a földön hever... Én pedig vadul keresgélek a neten.
Amint megtaláltam a megfelelő videót, vagyis, amit a kép alapján megfelelőnek gondoltam, és elindítottam, hátradőlök a fotelban a videóra függesztve a tekintetem, és a bugyimat is lehámozom magamról, az előző ruhadarabjaimhoz hasonlóan gyorsan. Szétnyitom a lábaimat, és benyálazom az ujjaim hegyét a jobb kezemen... Nekikezdek.
Lassan,az ujjaimat alig nyomva a bőrömre kezdem el izgatni a csiklómat. Körkörösen csinálom, két ujjal, ahogy megszoktam. A fanszőrzetem csiklandozza a kezemet, de ez sem újdonság nekem. Az viszont igen, hogy egyedül vagyok itthon,így szabadon ereszthetem a hangom...
A normál helyzet az, hogy anyám és a tesóm alszik, nekem pedig csöndben kell kielégítenem magam ha nem akarok lebukni. Szóval, még így is csendes vagyok, pedig most lehetnék hangos. Néhány halk sóhaj kicsúszik az ajkaimon.
Lassan kicsit erősebben nyomom oda az ujjaim,és kicsit hevesebben folytatom az izgatásomat. Régebben, a csuklóm már begörcsölt volna ettől a mozgástól, volt is olyan, hogy közvetlenül a csúcs előtt abba kellett hagynom emiatt, de már megszokta, azt hiszem. Néha az ajkamba harapok, elképzelve, hogy én vagyok a videóban amit éppen nézek, és bennem mozog ilyen sebességgel az a férfi. Érzem, hogy a gondolatok, és az ujjaim hatására elkezdtem benedvesedni. Akkor nemsokára tovább fokozhatom az élvezeteimet... végre.
Bár, ezzel a mozgással is képes vagyok csúcsra juttatni magam... Sokat olvastam a neten, hogy a nők x százaléka még soha nem élt át orgazmust az életében. Én soha sem értettem, hogy miért. A csiklóm izgatásával, egy fél órán belül, szinte mindig sikerül eljutnom arra a bizonyos pontra, meleg bizsergéssel töltve meg a testem porcikáit. Persze, most már ez sem elég nekem,azt hiszem, elég telhetetlen vagyok.
Amióta elkezdtem maszturbálni, azóta vágyom rá, hogy végre egy igazi, nagy, kemény faszt is érezhessek magamban... De sajnos (vagy szerencsére?) a fiúk messziről elkerülnek, úgy értem, senki sincs, aki azt szeretné, hogy a barátnője legyek, vagy valami... Szerelem meg pláne sehol.
Szóval, egyelőre az ujjaimmal kell beérnem. Egyre gyorsabban mozgatom ujjaimat a csiklómon, még mindig ugyanazt a körmozgást végezve az ujjaimmal, néha újra megnedvesítve azokat, egészen addig, amíg az élvezés határához nem érek. Amikor így lesz, akkor a bal kezemet is használatba veszem.Középső ujjamat, -amin mindig tövig levágom a körmeimet elővigyázatosságból- alaposan benyálazom, majd lassan elkezdem becsúsztatni a hüvelyembe. Erre egy halk sóhaj hagyja el ajkaimat, és még gyorsabb tempóra váltok a jobb kezemmel.
Lassan kezdem el mozgatni a bal kezemet magamban, a hüvelyem felső falát tapogatva. Ahogy egyre gyorsabban mozog a jobb kezem,és egyre több kéjt érzek magamban, egyre nedvesebb lesz a hüvelyem, és egyre könnyebben tudom folytatni a mozgásom. Halkan sóhajtozva folytatom a mozgást mindkét kezemmel,és mostmár a videóra sincs szükségem ahhoz, hogy felizgasson, megteszem magam.
Nem sok időbe, mire érzem, hogy újra közeledek a gyönyör kapujához. Kicsit változtatok a bal kezem szögén, és így mozgatom tovább az ujjamat, a jobb kezemmel pedig még eszeveszettebb tempót diktálok, el is érem azt a kaput, és belépek rajta halkan sóhajtva. Érzem, amint a hüvelyem izmai összehúzódnak, majd elernyednek, és amíg ezt ismételgetik, én egyre lassabban mozgatom az ujjamat magamban, illetve az ujjaimat magamon.
Halkan pihegek,még pár másodpercig kiélvezem a kéjt, hallgatom a felgyorsul szívverésemet, végigsimítok a felhevült testemen, majd kimegyek a fürdőszobába, hogy rendbe tegyem magamat. A fürdőbe menet az órára pillantok, ami egyértelműen jelzi számomra, hogy a mai kalandom itt véget ért.Háromnegyed 5 van, Anyám és a húgom kicsivel 5 után érkeznek. Akkor ideje nekiállnom a házi feladatnak... És kitalálnom, hogy este legyen folytatás, vagy csak holnap.
Hozzászólások
Orgazmushajhász ·
Ez fantasztikus volt :) jó volt rá masztizni :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: