Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Történetem Balázzsal


Balázst először a szabadidőközpontban láttam meg. Rendszeresen megfordult ott ahol én edzettem. Egy idő után már direkt elkezdtem figyelni. Egy szürke BMW-vel járt. Néha mikor hallottam beszélni, karizmatikus személynek tűnt, de egyáltalán nem volt nagyképű.

Aztán egyszer valahogy szóba elegyedtünk. Nem is tudom már hogy, talán ő szólított le. Én kamasz srác voltam, ő 7 évvel idősebb volt nálam de nagyon jól kijöttünk, élveztem a társaságát. Aztán egyre többet beszéltünk, moziba is volt, hogy el mentünk. Egyszer megkérdezte nincs-e kedvem felmenni a lakására. Persze egyből igent mondtam. Nagyon szépen berendezett lakása volt, leültetett a nappaliba a fehér ülőgarnitúrára. Mellém ült, a kezét finoman a combomra tette és megkérdezte: "Szeretnéd, hogy csináljunk valamit?" Én a meglepetéstől és izgalomtól épp hogy csak ki tudtam nyögni egy igenlő választ. Mondta hogy toljam le a nadrágot. Meglepetésemre valami egész más történt, mint amire számítottam. A belső combjaimat kezdte el nagyon finoman csókolgatni. Csodás érzés volt. A bokszeremen a kis dudorra adott egy puszit. Aztán tovább ment, a hasam felé a mellbimbómhoz és a nyakamhoz. Majd végezetül a számhoz is elért. Forró volt mindkettőnk ajka. "még szeretnék valamit"-mondta. Levette a farmerét, a seggembe markolt és közvetlen közel húzott. Boxeren keresztül elkezdte a tökét az enyémhez dörzsölni. Ezt csináltuk pár percig halkan szuszogva aztán abba hagytuk. Bár mérget nem vennék rá de szerintem ő a gatyájába élvezett. "nem akarom elsietni a dolgokat, de ha akarod legközelebb több mindent csinálhatunk" Kicsit még beszélgettünk, megbeszéltünk egy következő találkát, és haza indultam. Annyira jól esett, hogy nem csak egyből ledöntött. Finom úriember módjára bánt velem. A következő alkalom nem soká eljött, mosolyogva várt már engem. Alsóra vetkőztünk, oda lépett hozzám a fenekembe markolt, és alsón keresztül a nyílásom fertáját simogatta.
-Szeretnéd?
-Nagyon.
Válaszoltam neki. Elővett egy tubus síkosítót, meg egy tekercs törlő papírt. Levettük az alsót, és pár pillanatig csak egymás testébe gyönyörködtünk. Átlagos méretű szép formás farka volt. nagyon tetszett. Ezek után óvatosan az enyémhez nyúlt, bemelegítésnek rántott rajta egy párat.
-Szűz vagy még igaz?- kérdezte
-Igen
- Megígérem, hogy nagyon óvatos leszek veled.
Mondta kedvesen. Leült a kanapéra, háttal maga elé állított. Széthúzta a lyukam, és megcsókolta. Majd a besíkosítózott ujját kezdte finoman felnyomkodni. Aztán egyszerre többet. Egy idő után felkelt, hozzám simult. Akkor éreztem, hogy már a makkjával simogat hátulról. "Lazul el"- mondta, majd finoman becsúsztatta a makkot, majd az egész farkát. Nem tudom leírni azt az érzést. Kicsit így megálltunk. A farkamhoz nyúlt. Némi síkosítót nyomott a kezére, hátra húzta a bőrt, és a csupasz makkomat kezdte markolászni. Halkan nyögtem az élvezettől, aztán abba hagyta. Megfogta a csípőmet az egyik kezével, a másikkal verte a szerszámom. Mind ketten hangosan szuszogtunk és nyögtünk. Ő a nyakam és a vállam csókolgatta, közbe csupa kedves dolgot suttogott a fülembe. Aztán puff, elmentem, ő is. A lökések szépen lelassultak, majd kihúzta. A spermám egy része a kezébe landolt, a másik az üvegasztalon. Kicsit rendet raktunk majd megszólalt. Gyere a kis hátsódat is megtisztítjuk. Egyik lábam a földön volt a másikkal feltérdeltetett a kanapé karfára. Közbe instrukciókat adott, hogy hogy szorítsam össze meg ernyesszem el a lukat. Néhány próbálkozás után éreztem, ahogy el kezd kifolyni a spermája. Már a zacskóm fele csorgott le, mikor a papírtörlővel óvatosan letörölgette. Aztán csak leéltünk a kanapéra, átölelt és pár percig szavak nélkül élveztük egy kicsit egymás társaságát.
Hozzászólások
cmjcmjcmj1988 ·
nagyon állt a faszom, nekem is kéne egy ilyen érzéki pasi a szűz seggemhez...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: