Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Friss hozzászólások
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Thomas a természetben - A kerti tusoló

A mezőről elindulva újra bevettem magam az erdő sűrűjébe, ahol is megtalálva a kijelölt turista ösvényt, azon kezdtem haladni. Követve a jelzéseket, számtalan táblát láttam kirakva az ott honos állatok élőhelyeiknél, melyeket, ha volt szerencsém lencse végre is kaptam. Minden egyes kép után meg is néztem szerzeményemet, majd folytatva utamat csak még jobban örültem, hogy eljöttem ide.
Az ösvény néhol lejtett, néhol pedig meredek szirten kellett felkaptatnom.
Eközben is a nap verőfényesen sütött le rám a falevelek közül, mely az előttem lévő látványt tette csak még szebbé. Ahogy a fény behatol a lombkoronákon keresztül leérve a földre, s közben fákat, növényeket, állatokat burkol be meleg érintésével. Haladva tovább az erdőben szemlélve a körülöttem lévő világot, mely olyan csendes és békés a maga természetében, hogy legszívesebben csak leülnék egy fatövében, hallgatva minden lélegzetét, rezdüléseit a fáknak, meg a benne élőknek.
Viszont azt nem vettem számításba, hogy ilyen jó idő lesz. Vagyis sejtettem, csak azt nem, hogy olyan meleg, hogy már a homlokomon gyöngyöző izzadtságot is letörölve, sem éreztem magam jobban. Ezért is minden kisebb pihenőnél megálltam, s elővéve a táskámból az üveget már is kortyolni kezdtem a friss vizet.
Mely nagyon hamar el is fogyott belőle. Sajnálatomra a közelemben nem volt egy kis patak sem. Egyre beljebb haladva pedig már azt kívántam, hogy legalább egy pocsolyát találjak, és ha mondhatjuk így, akkor az istenek meghallgatták a kérésemet. A következő dombon át kelve egy kétemeletes faházikót láttam meg.
Észrevettem, ahogy egy kisebb földút a nyaralóhoz, melyen most egy fekete színű autó állt rajta egy esküvői csokorral.
Mikor pedig közelebb mentem a járműhöz, meg is láttam rajta a friss házasok feliratot rajta végig az oldalán. Szóval egy szerelmes pár, akik éppen itt töltik el a mézesheteiket, akkor jobb lenne nem megzavarnom őket, biztos nagyon elfoglaltak.
A kocsitól ellépve elkezdtem körbe menni a ház körül, s aztán a háta mögött megtaláltam, amire szükségem volt. Közben is fél szemmel a nyaralót figyeltem, míg közelebb merészkedtem a kinti fából épült tusolóhoz. A földben állott egy simára csiszolt kőtábla mely körül négy fal nem engedte be a kíváncsi szemeket, kívül pedig egy pad állott. Még egyszer körbe néztem, majd a házra vetettem pillantásomat, hát, ha valamilyen mozgást látok meg, amire visszavonulót fújnék egyből, de szerencsémre nem történt semmi. Így nyugodt szívvel vettem le a pólómat, nadrágomat, zoknimat és cipőmet, melyeket a padra tettem le, majd belépve a négy fal közé megeresztettem a vizet.
A zuhanyzófejből áramló hideg víz felüdülésként hatott a testemre, s a fejemet is alátéve már az egész testemet érintette a hűsítő folyadék. A falak magasak voltak, így ha akartam is volna, nem tudtam volna figyelni tovább a külvilágban zajló dolgokat, inkább még jobban belemerültem a zuhanyzásba.
A közeli fáról madárfüttyük szólaltak meg, s rajtuk keresztül némi fény is behatolt a kerti tusoló egyik oldalára. A vízfüggöny alatt többször is helyzetet cseréltem, kezemmel a vizet vezetve végig a testemen, hogy mindenhol érezzem a hűs érzést, mely közben így esett, hogy az egyik kezem végül a farkamat ragadta meg. S elkezdve játszani rajta egyből kemény is lett tőle a hulló zápor alatt.
Rózsaszín makkom az erdei szélben fürödve játszott a fényben a víz függönyén át, s közben húzogatva az eltakaró bőrt rajta. Az ujjaimat sebesen mozgatva éreztem, ahogy ajkam közül egyre gyakrabban kúszott elő egy-egy sóhaj, nem is félve attól, hogy a házból valaki meghallhat engem.
A zuhanyfejből rám ömlő kellemes hideg víz már csak langyosnak volt mondható a forrósodó testemmel ellentétben, mely csak melegedet a kezemben pulzáló péniszemtől. Szabad kezemmel közben mellkasomon simogattam el a zuhogó cseppeket, mellbimbómat szorítva meg a hűsítő természet oltalma alatt.
Ez a féle teljes szabadság, itt kin minden nélkül és mindenki pillantása nélkül, úgy érzem, önmagam tudnék lenni minden béklyó nélkül. Gondolataim már egy itteni kis házon jártak, míg a testem csak további érintésre vágyakozott.
Farkamon lovagló kezem még mindig erősen tartva mozgott, míg felsőtestemről a csípőm körül forgolódva a hátsómat érintettem meg. Tudtam, hogy a halk sóhajokból, lehet, hogy nyögéseké lesznek, ha tovább merészkedek, de már túl voltam azon, hogy bármitől is szégyenlőssé válnék.
Két ujjamat a segglyukamba feltolva körözni kezdtem, melytől vissza sem fogva magam nyögtem fel a zuhogó vízcseppek pedig csak hullottak rám. Ha eddig nem fáztam, akkor most már nem is fogok, mert a bőröm izzó parázsként tüzelt, s gondolatban a vízfüggöny gőzölni kezdett volna körülöttem, persze nem történt meg, helyette inkább kaptam egy nagyon szép bókot. Egy füttyölés szakította meg a csendet, melyben én voltam a leghangosabb ezért is ijedtem meg, s gyorsan abbahagyva a kényeztetésemet mindkét kezemmel a meredező farkamat takartam el.
A víz még mindig folyt rám, én pedig reménykedtem, hogy az illető meglátva biztos elment, de mikor a zuhanyzó bejáratához fordultam, ő még mindig ott volt.  Kócos rövidre nyírt barna haja volt, csokoládé barna szem, s párnapos borosta fedte az arcát, bőre pedig mint egész lénye könnyed barna színben állott.
S megdöbbenésemre éppen a vőlegényt bámultam, rajta az ünnepi öltözet, fehér ingében, fekete frakkjában s rajta fehér ingében, akaratlanul is Ted jutott az eszembe, melytől tagadhatatlanul is de egyre nehezebb volt eltakarni a szerszámomat.
Melyet az idegen férfi is észrevett, mi közben ő is végig nézett rajtam alaposan, majd szemünk találkozva mosolyt véltem felfedezni a száján és még megszólalni sem volt időm, mikor maga után behúzva az ajtót velem nézett szembe.

-    Éppen most dőlt le a feleségem, mert nagyon fájt a feje, így bevett néhány nyugtatót és most alszik. – minden egyes mondattöredéknél egyre közelebb jött hozzám, hogy már éreztem a férfi parfümjének vadító illatát.

-    Elég rosszul indult a nászutam nem gondolod? – s már az arca az enyémet érintette, ahogy a fülemhez hajolva belesuttogott – Amikor meghallottam a nyögéseket kintről, aztán láttam, hogy valaki zuhanyzik kint a tusolónál. – nem fordultam el, de hallottam, ahogy elzárta a vizet, s kezét, ahogy a testemen végighalad lefelé.

-    A zuhanyzó ajtajából figyeltem, ahogy játszol magaddal. – még mindig a fülembe beszélt halkan, lélegzetének forrósága beszivárgott a bőröm alá teljesen. – Annyira felizgattál, ahogy csináltad, mikor pedig láttam, hogy a seggedet is beleveszed, az teljesen megőrjített. – s keze leérve arrébb tolta az ujjaimat, majd az övét kulcsolva a péniszemre húzogatni kezdte rajta a bőrt lassan.

-    Végül rájöttem, hogy nászutamon vagyok és mindenkinek kell, egy kis előjáték azt hiszem. – a fülemtől elindulva az arcomhoz érintette az ajkát, s onnan gördülve a számhoz érve megcsókolt.

-    A nevem Josh. – s újra érintkeztünk, melyet most már én is viszonoztam.

-    Én pedig Thomas vagyok és örülnék, ha segíthetnék neked, pláne, hogy te vagy a vőlegény. – a karommal átkarolva még közelebb húztam magamhoz, hogy már a nedves testemen éreztem a ruhájának anyagának, vágyva arra, hogy ő is csupasz legyen velem együtt.

-    De először én akarok tenni valamit érted. – a kezével még mindig tartva a farkamat erősebben kezdett játszani rajta.

-    Imádom a segítőkész embereket. – Josh ezen elmosolyodva az ajkamat ízlelgette tovább, majd lejjebb vándorolt.

-    El se hiszem, hogy megnősültél, ilyen piszok jó szájjal. – a férfi mellbimbómat nyalogatta, majd a köldökömbe nyalt bele jó erősen, míg az ágyékom fölötti részt csókolgatta, míg nem már teljesen térdelt előttem.

-    Hát beleszerettem egy nőbe, de valahogy soha nem tudok lemondani egy izgató férfitestről, melyet nem egyszer köszöntek meg a társaim. – kezével felfelé húzta a dákómat, majd nyelvévvel nyalt egy rajta, én pedig alig tartva magam a fülkében próbáltam a pasira koncentrálni.

-    A társaid? – már a lábujjaim is begörbültek, mikor a makkomra térve elkezdte nyalogatni, ezért csak szótagonként tudtam csak kiejteni kérdésemet, melyet hallva lentről nagyon élvezett.

-    Hát igen egy tűzoltó nem dolgozhat egyedül, nem de? - kezével húzogatva, a nyelvévvel még mindig ízlelve nézte az arcomat, hogyan jelenik meg rajta a meglepődés.

-    Akkor gondolom, jöttél tűzet oltani? – erre felnevetve a heréimet kapta meg, s mint valami olvadós cukorkát, úgy szopogatta az ajkai között, melytől fel is nyögtem hangosan, mi közben a keze még mindig járt a dákómon.

-    Csak tudnád, hányszor hallottam már ezt a többiektől, melyet mindig nagyon is izgatónak találtam, így belegondolva. – szája közt a herém már úgyszintén kezdett elolvadni, én pedig már nagyon is hittem a kangörcs halálban, mert ha férfi nem fog rátérni és csak tovább játszik velem, akkor ilyen szép halála még soha nem volt senkinek, mint ez nekem.

Majd az ajka végre a szerszámomat kezdte bevonni, szemeivel pedig figyelt engem, hogy ül ki rám az izgató feszültség, mely már teljesen áthatott engem.
Csak egy könnyed zuhanyra vágytam a túrázás után, de ez sokkal jobb, mint egyszerűen lemosni magamról az út porát.
És még álmodni se mertem volna, hogy éppen egy vőlegény fog becsatlakozni hozzám ráadásul egy tűzoltó, akinek munkásságát figyelve tudta, hogyan kell egy oszlopot helyesen megragadni.
Csak kívánhattam, hogy egyszer megismerkedjek a barátaival is, talán nekik is ilyen jó a szájtechnikájuk, mint Joshnak.
Még mindig erősen szopva ujjai közé véve herémet morzsolgatni, masszírozni kezdte azt. S ha még ez nem lett volna elég tovább is ment a kedves hatósági személyem.
Szemeivel sakkban tartva látta, rajtam, ahogy elgondolkodok mire is akar kilyukadni, melybe szó szerint bele is remegtem.
Kettőt tolt fel nekem, s mikor érezte, hogy az egész lényem mennyire vágyódott az érintésére, nem habozott és már is hárman voltak.
Ki-be húzogatta őket, ahogy a szájában is farkam tette, én pedig azt akartam, hogy ő csinálja, így is már alig bírtam ésszerűen gondolkodni is előtte.
Egyre mélyebben éreztem az ujjait bennem, a lyukamban dübörögve mindegyikük, ajka között pedig erősebben munkálkodott a gyönyörömön, mint bárki ezen a túrán.
A vízcseppek helyett az izzadtság pöttyök kezdtek körvonalazni a testemen, ahogy közelebb éreztem kiteljesedésemet.
Lélegzésem szaporábbá vált, s mellkasom is sűrűbben emelkedik, csak, hogy levegőhöz jussak ettől a férfitól.
A napfény áttörve a fák ágain már mind a kettőnket beborított fényével, a természet nyújtotta csendet csak én törtem meg folytonos nyögéseimmel.
Josh ujjait még mindig mozgatva bennem, s száját nem pihentetve a másik kezével otthagyva a herémet megmarkolta a dákómat, s így vezetve magába nyelte még felüdültebben.
Próbáltam minél jobban elhúzni, de azok a varázslatos ujjai játszva a sajátos táncukat, s nyelvének mocskos csattanásait a farkamon, már elégé közel voltam a csúcshoz. Ezt látva és érezni is rajtam a férfi csak még intenzívebben folytatta a munkáját, míg nem már megkapaszkodva a zuhanyzó falában felnyögtem.
S ebben a pillanatban élveztem el, melynek minden cseppjét a vőlegény szájába küldtem, ahogy ő is akarta. Megérezve Josh, a gyönyöröm kiteljesedését, boldogabb nem is lehetett volna, mikor megérezte a számának édes ondóm zamatát, melyet örömmel nyeldekelt. Kifulladva és újra izzadtan figyeltem, ahogy a férfi ki sem engedve az ajkai közül falatozott.
Kezével még mindig szorosan tartva húzta be, s kiszopva minden folyadékot, ott tartotta magában, élvezve, ahogy a merevedésem egyre gyengül. Majd kihúzva a szájából felállt, majd most az ajkamat kezdte szívesen szopogatni.
Én pedig érezve rajta a nedvem ízét, nekem is nagyon tetszett, eme találkozás első felvonása, mert tudtam, hogy még lesz folytatása.
Onnan is, ahogy megéreztem Josh gatyáján keresztül a felém keményen álló péniszét. S míg ajka fogságba ejtett, addig kezemmel már a gatyájának övét akartam volna kihúzni, mikor elvette onnan őket.

-    Hogy mennyire türelmetlennek vagyunk. – megcsókolta az egyik mellbimbómat, majd a másikat. – És hidd el én is az vagyok. – és erősen megfordított a zuhanyzó oldalához döntött, közben hallva, ahogy lehúzta a sliccét.

-    Ezt akarod Thomas? – s a farkát a hátsómhoz kezdte verni, majd a lyukamat ingerelve csak érintette ánuszomat. – Hogy keményen megbasszalak? Hogy teljesen benned legyek? – éreztem a meleg lélegzetét a hátamon, ahogy türelmetlenül várja válaszomat, én pedig nem akartam tovább várni.

-    Igen, kúrjál meg jó erősen, mert belül már égek. – ez volt a vég mind a kettőnknek, mert, ahogy kimondtam, egyből feltolta nekem hatalmas és vastag férfiasságát, s mind a kettőnk érezve eme egyesülésben felnyögtünk.

Kezeimet is falnak szorította mi közben minden erejét belevetve ágyékát elmélyítette a segglyukam felé, egyszerűbben szólva, felnyársalt engem, ami nem kicsit volt lenyűgöző számomra.
A lyukam még soha nem volt ennyire kitöltve, s már azon járt az eszem, milyen lehet az íze a számban, a nyelvemmel megforgatva, mikor az arcát az enyémhez tolva lihegett a fülembe. Lélegzésének minden fuvallatától libabőrös lettem, ahogyan elsöprő löketeitől is majd falra másztam volna a boldogságtól, hanem tartana olyan szorosan. Josh még soha nem érezte magát ilyen tüzesnek, ezért sem bírva tovább hágott meg egyből. Az időt sem tudta, hogy mennyi lehet még az övék, csak arra vágyott, hogy minden percét ki is használja az érzékeinek kielégítésében.
Majd kezét levéve az enyémről az ingét kezdte kigombolni, ledobva frakkját, csokornyakkendőjét is, hogy legalább felsőteste szabad legyen eme vágta során. Közben sem pihenve járt a csípője felém nagy kegyesen, hogy nem érezem azt, hogy egyszerűen lyukba sem vesznek.
Aztán ledobva minden takaró ruhadarabot felsőtestéről, kezével a mellkasomat átölelve húzott magához teljesen. A hátamon éreztem minden egyes kidolgozott izmos kockáját fel-le mozogtak, s hevültek munkássága révén bennem, mely nagyon szép munkát is végez ott.
Érezve a férfit magamon, most már nem gátolva meg egyetlen ruha sem, abban reménykedtem, hogy talán fekve is lehet tapasztalatom mellette, a bőrének puhaságát, izmainak keménységét próbára téve. Joshról is egyre jobban hullott alá az izzadtság cseppek özöne, ahogy még jobban elmerült bennem, s fokozódva lélegzete, tudtam, hogy már ő is közel van hozzá.
Az eddig csendes, természetjárásomból csak most vált igazán füllesztő erotikává, ahogy egy házas tűzoltó odaszegezve engem a kerti tusoló falához és erősebben seggbe bassz, hát nem minden túrázó erre vágyik, de én megtapasztalva az egészet, én soha nem hagynék ki egy ilyen lehetőséget.
Minden erejét beleadva gyorsította és erősítette a menetet bennem, hogy hangom már a fákon lévő madarak csicsergését is elnyomta. Melybe Josh is beszállva lélegzettünk összefonódva élvezett bele a segglyukamba. Eme páratlan erőtől szólni sem bírtam, csak élveztem, ahogy a férfi még mindig kemény farka mozog bennem, mi közben teljesen, elönt a spermája. Mely a folytonos mozgástól és kiváló férfierőtől bent sem akart maradni, kifolyva ezzel a zuhanyzó padlójára.
A vőlegény eközben még mindig a falhoz döntve tartott engem, testét hozzám döntve élvezkedett a kielégülés eufóriájában. S ajkába véve fülemet finoman szopogatni kezdte, míg én inkább megízleni akartam azt.
Így fejemet hátra fordítottam, ő pedig kapva az alkalmon is megcsókolt, s lassulva a tempója a lyukamban, míg nem az teljesen megállva kihúzta a már puha farkát. Egymás csókjától megrészegülve áhítoztunk az újabb érintésekre, mely közben Josh a gatyáját, majd a cipőjétől, zoknijától is megválva a zuhanyzó alá vezetett be.

-    Azt hiszem egy kicsit leizzadtunk.

-    Úgy gondolod? – mosolyogtam feléje, mi közben most már szemem elé tárult az egész szépsége.

-    Ideje lezuhanyozni. – s megengedve újból a vizet, újra a vízfüggöny alatt voltam, csak most Joshhal együtt, közben kezek, s ajkak váltották egymást a testünkön, élvezve a kinti tusoló hűs frissítőjét.

Nem mondhatom, hogy csalódtam volna férfi erejében, s annak minden fizikai megjelenésére és nem is tettem, csak még közelebb mentem hozzá, hogy érezem szájának bizsergését az enyémen.
Új barátom sem tétlenkedett, csak még jobban meg akart ismerni engem, a számon, a mellbimbómon, s végül ingerelve a farkamat is.
Nem csodálom, hogy a tűzoltók olyan hevesek és bele se mertem gondolni, hogy ha ezt még legalább öt tűzoltó csinálná Josh után, biztos nem lennék képes uralkodni magam. A férfi megint a lábam között térdelt, a zuhogó vízfüggöny között izzó barna szemei csak engem akartak, s meg is kapva újra a szájába vette a farkamat.
Mely ennek hatására újra keményedni és nőni kezdett, bár bevallva nem csak a szájmozgása miatt, hanem az, hogy hol csináltuk és ki volt velem.
Már ezek a dolgok is teljesen fel tudtak pörgetni, ahogy Josh nyelve is magához ölelve egyre keményedő farkamat magában. S mikor elérve a teljes erőnlétemet újra felállt, s izzó ajkát számon érezve, vágyódtam, nem is, könyörögtem volna neki, hogy itt helyben szeretkezünk megint, de neki jobb ötlete támadt.

-    Gyere! – elzárta a vizet, kezébe fogta a már álló farkamat, mellyel magához húzva a zuhanyzóból akart kivezetni. – Fel akarom avatni veled a házat Thomas. – nagyon örültem a meghívásnak, de közben a gondolataim közé férkőzött egy kis probléma.

-    És mi lesz a feleségeddel? Lehet, hogy már fel is ébredt Josh. – erre a férfi megállt, viszont nem akartam elrontani a nászútját sem. – Tudod, nem tudok halkan élvezni. – a vőlegény nedves, izgató testével visszafordulva felém bele nézett a szemembe.

-    Akkor mit javasolsz barátom? – éreztem, ahogy a keze elkezdte húzogatni a dákómon a bőrt, melynek megindulásával csak arra bírtam gondolni, hogy soha ne hagyja abba.

Próbáltam mondani neki valamit, de csak értelmetlen szótagok hagyták el ajkamat, melyet aztán Josh magáénak követelve le is nyalt onnan.
Aztán figyelve, hogy érem el a keze munkájától azt a féle lelki békének tüzes megtestesülését, mosolygott rajtam.

-    Pedig azt hiszem, te csak arra vágysz, hogy jól megdugj, nem, de Thomas? – ellent már nem tudtam mondani neki, így azt mondtam, amit Tednek is válaszoltam egyszer.

-    Mindent a vőlegényért. – s ez volt a végszó számunkra, Josh a farkamnál fogva kivezetett a zuhanyzóból, de még ki sem lépve teljesen onnan a férfi megállt.

Melynek hatására megszűnt a szerszámom kényeztetése is és ettől kitörve a vágy alkotta homályból, én is arra néztem, amerre új barátom tette, vagyis valakire. Mert a zuhanyzó melletti padnál egy magas szőke göndör hajú srác állott fekete öltönyben s hozzá ugyanolyan színű nyakkendővel, s fehér inggel.
Egy pillanatra ránk nézett, majd a kezében lévő sofőr sapkát szorongatta erősen, fejét pedig lehajtva nézte a földet. Egyikünk számára sem kerülhette el az a tény, hogy lebuktunk, másod részben a fiú vöröslő arca zavartságra utalt meztelen testünk látvány miatt. De mielőtt bármit mondhattunk volna neki, meglepetésünkre ő kezdeményezett.

-    Mr. Perrish állhatok még valamivel a rendelkezésükre? – újra felpillantott, s most tovább tartva velünk a szemkontaktust, viszont egyszer-egyszer a feléje meredező férfiasságunkra is teret engedett a látószögének.

-    Hát, ha tudni szeretnéd Justin, ugye így hívnak fiam? – kérdezte meg Josh, majd elindult a fiú felé, aztán előtte megállva két kezét a vállára tette, s onnan néztek egymással farkasszemet.

-    Igen uram.

-    Hagyjuk ezt az urazást, a nevem Josh. – s hátra fordult felém, bólintva, hogy jöjjek oda hozzájuk, én pedig elindultam feléjük. – Ő pedig itt a barátom Thomas.

-    Nem kell semmit mondania uram, vagyis Josh, én nem fogom elárulni senkinek. – közben is kettőnk között váltogatta a szemeit.

-    Nagyra értékeljük a diszkréciódat Justin, ezért szeretnélek megjutalmazni, ha lehet?

-    Igen persze, egy sofőr fogadja el azt, amit kap a megbízójától, én legalábbis abban hiszek, hogy mindent meg kell becsülnöm. – már én is Josh mellett álltam meg, s vártam, hogy mi fog kisülni ebből.

-    Ezzel én sem tudnék jobban egyetérteni. – a férfi a kezét kinyújtva a fiú övét kezdte kicsatolni, mi közben mosolygott rá.

-    Mit csinálsz Josh? – kérdezte Justin, akin látszott, hogy nem igazán tudja értelmezni munkaadójának cselekedetét.

-    Csak gondoltam így kényelmesebb lesznek neked a jutalomhoz. – a gatya a srác lábán landolt, de mielőtt a vőlegény a fehér bokszert is lehúzta volna, egy kéz állította meg benne.

-    Elnézést uram, de én nem…

-    Josh!

-    Rendben, Josh, nekem barátnőm van, és nem akarom megcsalni őt, én nem vagyok meleg. – az utolsó szónál rám nézett, de a szemében láttam, hogy nem ítélkezni akar felettem, inkább csak segítséget kérni tőlem, viszont én sem vagyok híve annak, hogy megfutamodjak egy kis kihívástól.

-    Gondoltuk Justin, de mi nem akarunk semmi olyat, amit te nem akarsz. – és én is Josh mellé térdeltem le, szemben a fiú szép nagy csomagjával, mely a szavaival ellentétben egyre-egyre nagyobb is lett. – Viszont szerintem ezt élvezni fogod. – s kezemet a bokszere anyagára rátéve kicsit lehúztam, szemeivel pedig engem figyelve várta a folytatást, Josh keze közben a hátamat simogatta, tudva, hogy ezzel akarja, megköszöni.

-    De ha mégsem akkor, csak mond azt, hogy állj, és mi abbahagyjuk, rendben? –  Justin a kezét elvette onnan, majd lassan lehúztam a nadrágjához a lábán, meglátva ezzel csodálatos hosszú farkát.

-    Oké, de csak ezt, aztán nem lesz semmi több.

-    Megígérjük Justin, de tudd, hogy ha még lesz idő, akkor beszállhatsz. – ezt már Josh mondta, s ő, is mint én a fejét közelebb nyomva a srác ágyékához elkezdte nyalogatni a finomságot.

Két oldalról kezdtünk neki, míg el nem érve szépséges makkját, annak megismerésében ért össze ajkunk is. Középen Justin farkával, míg nyelvem érintette Joshhét, s szánk összeolvadva málladozott a fiú dákóján.
Gyönyörűséges volt, s nem, csak amit teszünk, hanem, ahogyan tesszük is. A fiú bárhogy is akarta eltitkolni, hogy élvezi, amit csinálunk vele, nem sikerült neki, pláne mikor én a heréjét kezdtem nyalogatni, szopogatni, barátom pedig épp azt tette a szerszámán.
S finom sóhajait hallgatva csak még édesebbnek találtuk a szánkban lévő falatokat. Justin teste le-felhullámzott az őt ért érzéki erőktől, melyeket eddig élete során egyszer sem érzett ennyire áthatóan és erősen. Josh alig bírta elhinni, hogy a fiú belement a játékba, ezért aztán valamivel meg kell engem jutalmazni, s nagy örömére tudta, hogy mind a ketten nagyon fogjuk élvezni.
Már a nyálamtól csöpögőt az ifjú heréje, mikor barátom cserét ajánlva fel már én élvezhettem a srác falloszának páratlan ízét a számban.
Nyelvemmel alaposan megdolgoztattam bent, s a férfi előző munkássága révén már elő nedvét ízlelhettem meg.
Mely könnyedén keveredve nyálammal, a sós és édes aroma folyama járta át a testemet, s meghálálva az előételt még jobban rácuppantam a farkára. Justin kétségbeesve próbálta barátnője arcát elképzelni, ahelyett, hogy két férfi éppen most szopja le, vagy őt a helyünkbe, de semmi sem sikerült.
Csak minket látott, ahogy élvezettel élvezkedtünk szépséges dákójában, s vele együtt az arcára kiülő vágyakat is, melyek ellen erősen küzdött is. Végül belátva, hogy ez nem lehetséges, és inkább gyorsítani akart a tempón.
Egyik kezét a fejemre téve belekapaszkodott a hajamba, majd csípőjét felém elindítva szabályosan baszni kezdte a számat.
Megérezve a fiúban az erőt, melyet ágyékával int felém, azt hittem ez nem lehetséges, de mégis igaz, hogy ha az ember a természetbe, megy, akkor mindig van valaki, aki figyel téged.
Épp ezt éreztem, ekkor is, hogy én milyen mázlista vagyok, hogy egy huszonéves farka tör egyre beljebb az ajkam közé. Josh figyelve minket, hogy mennyire kíméletlenül is játszunk egymással, ő is be akart szállni.
Így otthagyva fiú heréjét, melyek már nyálunktól csöpögnek, inkább ingerelni kezdte mindkettőjüket. Megmarkolva újra kemény farkát játszani kezdett rajta, mi közben kezét a srác combjára téve elkezdte simogatni lassan.
Azt akarta, hogy Justin nézzen rá, hogyan elégíti ki önmagát felcsigázva ezzel a sofőr képzeletét, mely sikerült is. Az ifjú eleinte csak arra koncentrál, hogy a számba élvezve végre megszabaduljon tőlünk, viszont megérezve magán az édes simogatás önkéntelenül is a férfi felé fordult.
Ő pedig visszanézve rá elmosolyodott, s csak húzogatta tovább a farkán bőrt, a srác combján lévő szőrt tincsekbe csavarva.
Mind a ketten láttuk rajta, hogy mennyire megbűvölte a vőlegény ténykedése, s egy száj megnyalás jobb jel nem is lehetett volna.
Justin érezte, ahogy a rajta lévő ing kezdett átizzadni az erőlködéstől, ahogy közelebb érzi magához saját gyönyörét, s mert teljesen beleégett a tudatába megbízójának meztelen teste és kemény farka.
Melynek rózsaszín makkján megcsillanva a fény, édes sóhajaival kísérve, arra gondolt, hogy milyen lehet az íze.
Közben kihúzta a számból és felkínálta Joshnak eme finom játékszert, melyet aztán gondolkodás nélkül nyelt is el magában. A fiú erős combjára én is kezemet bilincselve simogattam, ahogy a heréjét is, mi közben barátom a legjobb szolgáltatás kapja, amit valaha is egy vőlegény kaphatott a nászútján.
Josh ennél jobb élvezetben még soha nem volt része és ennyire feltüzelve sem volt még, kivéve mikor velem volt a zuhanyzóban. Ezt élte át újból, s mindent meg is tesz érte, hogy ugyanaz legyen a vége.
Justin még erősebben kapaszkodott meg a férfi hajában, hogy egészen el tudja nyelni a farkát, ha már ennyire vágyott rá, persze nem tudhatta, hogy a vőlegény ettől csak még jobban szeretni fogja.
A fiú maradék ruházata már teljesen át volt izzadva a mozgástól, s a koncentrálástól, melynek most érte le a csúcspontját. Josh már kezdte megszokni a torkában pulzáló falloszt, mikor onnan kihúzva előttünk elkezdte keményen húzogatni rajta a bőrt. Ezután az ifjú kéjes nyögése a fák közé suhant felfelé, míg minket fehér záporeső terített be.
Kezemet még mindig a heréjén tartva ingereltem, hogy minden cseppje ránk essen, elnyelve a kinyújtott nyelvünkkel.
Justin látva mennyire is élvezzük addig-addig játszott rajta, míg az össze nem töpörödött, de mi még ekkor sem fejeztük be. A ránk hulló ondó löketeket magunkról, majd egymásról kezdtük lecsókolni, melyet látva a sofőr, valamiért, azaz ötlete támadt, hogy ő is beszállhatna közénk, de végül nem tette meg. Aztán kezünkbe fogva a péniszét lenyaltuk róla az ott maradt nedűt, lassan csinálva, kiélvezve minden percét, hát, ha tovább nem marad velünk.
Majd egymás után felálltunk és elindultunk a zuhanyzó felé, otthagyva szó nélkül Justint, aki ezen meglepődve tett egy lépést, majd, mint ha mondani akarna valamit, aztán ez megszakadva csak csend volt.
Tudtuk, hogy ha megcsókolnánk, akkor csak elijesztettük volna a köreinkből, így hát adtunk neki egy kis gondolkodási időt. És mint vártuk meg is lett az eredménye. Josh már belépett a zuhanyzóba, majd utána én is, mire az ajtóban ott állt Justin is. Végignézett rajtunk, szemében egy újfajta vágy kezdett kibontakozni, melynek első lépése már a száján is volt, végül ki is bökte.

-    Csatlakozhattok hozzátok? De persze a zuhanyzásig. – mind a ketten elmosolyodtunk s válaszul behúztuk magunk közé, melytől még szűkebb lett az eddig is kicsinek számító tusoló.

Megízleltük ajkának zamatos fiatal ízét, mely ambrózia és nektár keverékeként hatott a testünkre. S közben is lehántottuk róla a maradék ruhát is, majd kidobva a földre, becsuktuk magunk után az ajtót, hogy csak mi hárman legyünk.
Mikor már Justin is teljesen egyenlő félként állt előttünk, ő is kezdte a saját ízlése szerint megismerni a testünket.
Josh ajkától el nem válva mélyet el benne, míg nekem felsőtestemet, kockás hasamat nyalogatta végig, csókoltatva a mellbimbóimat is.
De mi sem akartuk azt mutatni neki, hogy minket nem érdekel ő, így mi is megszeretgettük.
A nyakától le végig a seggéig csókolgattam, egészen be a lyukáig ott pedig nyelvleckéket osztogattam neki. Josh pedig elölről kóstolgatta a sofőr fiatalos megtestesülését, többször is kitérve a kényeztetések közepette keményedő dákójára.
S kimutatva, hogy szereti is, amit csinálunk, kéjes sóhajai zene volt füleinknek. Majd mikor mind a hárman már kellemesen álló pozícióban voltunk, Josh megengedte a zuhanyzóból a vizet, majd alája beállva hívott minket is oda.
Aztán az egész testével előre dőlt, s kezével széthúzva a farát, a vízfüggönyön keresztül mondta el mit tegyünk.

-    Azt akarom, hogy jó erősen basszatok meg mind a ketten. Benne vagytok srácok? – Justin egy kicsit tétlenül nézett maga elé, hiszen ez számára teljesen új volt, viszont nekem nem, így válaszul beálltam mögé, majd farkamat beillesztettem a lyukába és már is indulhatott a roham.

Joshnak ideje sem volt rá megszokva hatalmasságom méreteit, de belegondolva nem egyszer volt már ilyen szituban, s ahogy a mozgásom fokozódott benne, úgy öntötte el a szokásos eufória a testét, mikor a segglyukában egy félisten mozog.
Ahogy megindultam benne tudtam, hogy nem most először van ilyen pozícióban, melynek nagyon örültem is, gyakorlott lyuk még jobban nyeli el a szerszámokat. Justin teljesen megdöbbenve figyelte a jelenetünket, kezében tartva férfiasságát játszott rajta, próbálva ugyanazt a tempót felvenni, mint amit én diktálok a vőlegény ánuszában. Meglátva a kis tanoncot odaintettem mellém, mikor aztán közelebb jött kezemmel megfogva a fejét megcsókoltam.
Olyan erővel, mint ahogy éppen mélyedek le megbízója szőrös lyukában, ettől aztán a fiúnak is megjött a bátorsága.
Elengedtem s folytattam utazásom Josh hátsójában, aki ennek nagy tiszteletére nyögdécselt fel a vízzuhatagon át. Az ifjú mögém beállva elkezdte a seggemet erősen ütni, melytől még kanosabbá válva dugtam még erősebben a házasembert. Josh nem tudta mitől lettem ennyire vadabb, csak azt remélte, hogy nem fog elillanni ez a váratlan erő belőlem, mert egyre jobban élvezi is ezt.
Justin még soha nem csinált ilyet, egy férfi fenekét veri, mely ettől egyre pirosabb is lett, hogy a megbízóját keményebben dugják meg, ez még számára is újdonság volt, de nem elképzelhetetlen.
Aztán abbamaradtak az ütések és helyette valami még jobb következett, a fiú a már merev falloszát lassan és óvatosan beillesztette, s meglepetésére nem is volt semmi ellenállás, hisz én sem ma kezdtem ezt.
Majd lelassultam a férfiban, de sokáig nem kellett várnia, mert Justin azon nyomban megindult bennem, melytől én is ihletett kapva tovább lovagoltam meg az én vőlegényemet.
A fiú azt sem tudta mimet érintse meg, csak, hogy jó legyen, így karjával átkarolva mellkasomat húzott magához, hogy mélyebben legyen bennem.
Szájával pedig a nyakamat, s kulcscsontomat csókolgatva élesítette meg bennem a szex ösztöneimet.
Ennek hatására hátra hajolva a sráchoz megköszöntem az eddigi munkáját, melyet elfogadva, ő is kezdett begyorsítani. Josh is hátranézett is minket figyelve nyalta meg a száját és nagyon örült, hogy ilyen jól alakul végül a nászútja.
Aztán rájőve, hogy nem csak nekem szólt a felhívás kihúztam a szerszámomat, majd átadtam a helyem Justinnak, akinek nem kellett kétszer mondani és már is új otthonát élvezte a fallosza a férfi seggében.
Most én kezdtem csapkodni a hátsóját, mely, mint nálam is ugyanúgy hatott rá. Az ifjú el sem tudta volna hinni, ha valaki ma azt mondja neki, hogy két pasi prosztatáját is meg fogja vizsgálni a dákójával, most pedig épp azt teszi.
És nem érez undort, vagy ellenérzést, csak valamiféle elégedettséget és szabadságot, meg hogy minél boldogabbá tegye az ő kis megbízóját. Mikor láttam, hogy már nem kell segítenem neki, akkor inkább Joshon segítek be alul.
Így alája bemászva, úgy hogy a számnál legyen lefelé lógó pénisze, egyből nyaldosni és szopni kezdtem, boldog házasságot te mázlista dög, gondoltam magamban. Josh ha játszott is párszor a barátaival, akkor is csak jó keményen seggbe baszták egymást, de ez sokkal jobb volt annál.
Mert nem hogy Justin dugja meg hátulról, hanem még alulról jól le is szopnak közben, ez ám a kiváló nászút jelent meg tudatában ez a mondat. A víz még mindig folyt ránk elhitetve velünk, hogy hűsítheti bennünk a vágyat, de nem, ez nem így működik. Mind a hárman egyre jobban ziháltunk és próbáltuk elnyújtani, amíg csak tudtuk.
A számban élvezettől nyalókává átnevezett farok szopás közben eszembe jutott a gépem is és bárcsak megörökíthettem volna ezen pillanatokat a kinti tusolóban. Josh nem is tudta, hogy fog egyáltalán visszamenni a feleségéhez, vagy legalábbis egy ideig nem fog leülni, viszont mindent megért ez.
Justin egyre nehezebben vette a levegőt, s testét átjáró hullámok újra előtörtek épp, mint akkor mikor játszottak a péniszén.
Koncentrál ameddig csak bírt, míg nem felnyögve beleélvezett Josh seggébe, aki ennek erejétől ő is hangot adott az élvezetnek. Mikor az utolsó löketet is belelőtte kihúzta onnan, majd mind a ketten gyorsan eléje lépve le tisztítottuk neki a szerszámát, melyet nem kisebb elégedettséggel nézett is végig. Aztán felállva megcsókoltuk, élvezve még a vele töltött perceket, melyeket ő szakított meg.

-    Most már ideje lenne indulnom és visszavinnem a kocsit is. – még egyszer végignézett rajtunk, majd a ház felé nézett. – De még van egy kis időm és nem akarnám, hogy bármi is megakadályozón titeket a végében. – szemével jelezve álló farkunkra.

-    Nyerek nektek egy kis időt még, ha váratlanul fel kelne. – nem tudtunk mit mondani neki, így inkább mind a ketten megöleltük, s egy gyors csókban elválva kiment a zuhanyzóból.

-    Akkor ne vesztegessük az időt! – mondta Josh, majd jó erősen lesmárolt, majd lefeküdt a víz áztatta padlóra, megtámasztva a hátát falnak. – Gyere, Thomas lovagolj meg! – hát nem kellett sokat várnia, mert én azon nyomban ráültem a meredező szerszámára, s mint valami cowboy hős keményen meg is lovagoltam.

Közben is Justin felöltözött s hallva finom nyögéseinket elindult be a házba, hogy ahogy ígérte egy kicsit még lefoglalja az arát, ami igazán kellett is, mert már nem aludt. Josh keze meg találva a felé meredező hímtagomat erősen húzni kezdte, épp ahogy én is meglovagolom őt. De tudtuk, hogy nincs sok időnk így mindent beleadtunk, hogy legjobb formánkat nyújtsuk.
A férfi nem elégedve meg a tempóval még alulról is megindult az ágyéka felé, melyet úgy éreztem, hogy teljesen kettéhasít, már a jó értelemben véve. Justin találkozva a megbízója feleségével, azon nyomban elmagyarázott neki mindent, aminek egész pontosan semmi értelme nem volt, csak hogy addig is lefoglalja őt.
Éreztem, ahogy áramlani kezd a farkamba a lüktető nedvem, melyet már képtelen voltam kontrolálni is. Így eme hármastól, alulról és fölfelé, meg a szerszámomon való játéktól robbant ki belőlem sperma esőm, mely a vőlegény egész testét be is fedte.
S addig játszva rajta, míg abból utolsó csepp is ki nem folyt belőle és ekkor jött egy pozícióváltozás. Josh kezét a hátamra kulcsolva lassan felemelkedtünk, még mindig összekapcsolva, majd a zuhanyzó falának döntve dugott meg most már alulról emelve meg bennem a nyomást.
Mely fantasztikus érzéstől vezérelve csókoltam meg a férfit, aki hálásan mozdította gyorsabban és féktelenebbül ágyékát a lyukam felé. Imádtam ezt a helyzetet, és ahogy közben a partnerem csokoládé barna szemeibe tudtam nézni, melytől vezérelve csak még jobban összekapcsolódtunk.
Joshon is látszódott, hogy már alig bírja tartani magát, ahogy érezte, hogy eléri saját kielégülését is. Én pedig teljesen átkarolva hajtottam fejem a vállára, mi közben a fülemben csengett nyögése és éreztem a belém áramló ondóját.
S még ekkor is lökte belém hegyes dárdáját, visszafordulva az arcához ajkunk újra egyesült.
Aztán lassított, majd végül lemászva róla azonnal a számba vettem nedvétől kellemes ízű falloszát, s nyelvem mellé betéve ott is hagytam volna még egy ideig, ha nem halljuk meg a ház teraszának ajtó kinyitását. Mely mellé egy női hang is párosult.

-    Josh itt vagy? – Josh lenézett rám, majd felkapaszkodott a zuhanyzó falán, hogy így nyugtassa meg feleségét, közben sem engedve ki a számból szoptam csak tovább.

-    Igen, éppen lezuhanyoztam szívem, de már is jövők és kezdhetjük a nászutunkat. – az utolsó szónál egy kicsit elment a hangsúly, mert éppen a makkját kezdtem szárazra tisztítani.

-    Jól vagy drágám? Mert ha kell oda…

-    Nem, nem kell Bea, azonnal ott leszek, remélem, készen állsz rám.

-    Gyere fel és megtudod. – mondta az ara, majd még egy huncut mosolyt ejtve visszament a házba, mi pedig föllélegezhettünk.

Lemászott a falról, majd felém kezdett el mosolyogni.

-    Ez közel volt Thom és ha ide jött volna?

-    Nem tudom, de szeretek veszélyesen élni. – magához húzott majd megcsókolt finoman gyengéden.

-    Ahogy én is. – aztán elzártuk a vizet, kijöttünk, odamentem a padhoz és elkezdtem öltözködni, míg Josh engem bámult közben.

-    Az hiszem, ideje lenne felmenned az arádhoz, még ne talántán visszajönne és meglát engem.

-    Igazad van barátom, de azt hiszem, ezt már nem veszem vissza. – mutatva nekem szétázott ruháját, melyet a zuhanyzó vízének köszönhetően már alig lehet ruhának is nevezni.

Az utolsó csomót kötöttem meg a cipőmön, majd felállva azt vettem észre, hogy újra Josh meztelen teste áll előttem. Rájőve, hogy így találkoztunk a legelején is, csak akkor rajtam nem volt ruha.

-    Így mész be?

-    Miért szerinted nem tetszene neki? – s meglóbálta a farkát előttem, melyre annyi szót tudtam volna mondani, hogy lehet, vissza sem engedném az arájához, így csak kezet nyújtottam feléje, melyet el is fogadva elmosolyodott.

-    Sok szerencsét Josh és sok boldogságot a házasságodhoz. – és elindultam ahonnan jöttem, míg nem a férfi a megállított, majd a fülembe súgott valamit.

-    Csak, hogy tudd, kit kell hívni, ha baj, van. – és még visszafordultam, ahogy a csupasz segge eltűnik a terasz ajtó mögött, hallottam, ahogy egy kocsi elindul, majd én is folytatva az utamat bevetettem magam újra az erdőbe.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: