Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Testvéri szeretet 3. Rész

Mikor észhez tértem nővérem ajkai már az enyémeken voltak, nyelve pedig táncot járt az enyémmel. A lila pénisz köldökünk alatt csúszkált és még érezni lehetett rajta a síkosítót, de szerintem az a saját nedvem volt. Hamarosan megtudtam, hogy az tényleg az én nedvem volt, mivel Lilla a vállaim mellé térdelt, majd bedugta a péniszt a számba. Miközben szoptam, Lilla adta az instrukciókat a mozdulatokhoz.
Néhány perc múlva kivette a számból, majd mondta, hogy vegyem fel a kék strap-ont - ami egyébként 4 és fél centi széles és 17 centi hosszú volt. Kikerekedett a szemem, mikor a legnagyobbat kérte.
Miközben én fel, ő levette a műpéniszt, majd mikor becsatoltam a derekamnál indultam az éjjeli szekrényhez síkosítani, de Lilla nem kérte…
-… csak gyere az ágyra! - utasított, majd térden állva közelítettem hozzá.
Megcsókoltuk egymást, majd Lilla végig csókolva a testem, lecsúszott és szopni kezdte a műpéniszem. Nagyon furcsa volt látni a saját nővéremet, ahogy a nagy műpéniszemet szopja. Nem éreztem, de a látványtól élvezni kezdtem. Ügyesen mozgatta a kezét és a fejét. Tömérdek nyálat termelt rá, majd kente el rajta. Mikor már a tükörképemet láttam a péniszen, megszólalt:
- Most már jöhetsz!
Azzal hanyatt dőlt, majd lábait széttéve kezeim alá helyezte.
- Fogd meg a csípőmet és emeld meg egy kicsit! - utasított, majd így tettem. - Kezdd el lassan.
Bólintottam.
Beirányítottam a nyílásába, majd lassan toltam befelé. Őszintén szólva, egyszerre volt furcsa és jó. Furcsa dolog volt, hogy úgy kell tennem, mint egy férfi és dugni egy nőnek a lyukát, a másik pedig, hogy a nővéremet. Viszont jó érzés volt, mert végre szexeltem és nagyon izgató volt, ahogy Lilla élvez engem.
- Fokozatosan növeld a tempót! - mondta kevés levegővel.
A nagy péniszt nézve az én szemeim égnek álltak volna, ha bennem mozogna, de Lilla csak nehezen lélegzett. Gondolom ezért is volt olyan sok nője, mert a pasiknak nem volt akkor, hogy ki tudják őt elégíteni.
Egyre gyorsabban mozogtam és Lilla nyögései is elő jöttek. Amilyen gyors volt az ágyékom, olyan hangos volt Lilla hangja. Bátorságot adott nekem minden egyes hang, mi elhagyta száját.
- Ne hagyd abba! - kiáltotta és én csak gyorsítottam.
A fenekemet úgy befeszítettem, hogy bedurrant. Nagyon sok energiám ment a nővérem dugására, de élveztem, minden egyes pillanatát.
- Igen! - lihegte ki, majd jobb kezével vadul izgatni kezdte csiklóját.
Nem kellett sok és Lilla egy hatalmas "a" hang ordítása közepette szállt belé a szivárvány. Teste megvonaglott és én nem tudtam nem megállni, hogy ne kapjam be merev bimbóit. Masszíroztam melleit, majd Lilla magához szorított a fejemnél fogva.
Kihúzódtam belőle, majd fogta magát és felállt az ágyon, aztán neki támaszkodott a falnak és pucsított.
- Most, amilyen gyorsan csak tudod. - mondta.
Felálltam én is és közelebb léptem. Behelyeztem, majd mozogni kezdtem. Visszaemlékeztem, hogy mit csinált Lilla, aztán megfogtam a melleit és úgy dugtam belé a műpéniszem. Lilla az tolástól kezdve kéjnyögéseket adott ki a szobába.
Lilla hamarabb jutott el a gyönyör kapuja elé, mint az előbbieknél. Ekkor éreztem azt, amit Lilla. A megfeszített combjaim nagy erővel csapódtak nővérem nagy fenekéhez, mely kétszer is hullámzott egy ütés után. Elkapott a vágy, hogy egy hatalmasat rácsapjak, amit nem tudtam megállni és a tenyerem bepirosította jobb farpofáját, mire Lilla külön felnyögött.
Tépni kezdte a falat, majd körmeit belemélyesztve húzta le kezeit. Ezután úgy ütötte meg az orgazmus, mint ahogy a villám csapott bele a földbe. Fülsüketítőt ordított.
Testének minden izmát befeszítette, közben próbált megfelelő levegőt szívni magába.
Kivettem a péniszt belőle, majd megcsókoltam fenekének minden pontját. Finom és selymes bőre volt a fenekének, mit élvezett ízlelni az ajkam. Izmos combjait órákig ölelni tudtam volna, de Lilla megfordult, majd csókra húzta fejem.
- Ha így csinálod - mondta -, akkor minden nő téged fog majd keresni - elmosolyodtunk.
Büszke voltam magamra, hogy elsőre máris sikerült ekkora élvezetet adnom valakinek, főleg, hogy mindezen bókot a nővérem szájából hallottam, akinek a véleménye mindig is fontos volt a számomra.
Lehajtottam a fejemet kebleire, majd átölelve egymást jött szemünkre az álom, mely ugyanolyan izgató és fenomenális volt… ugyanis a fizika tanárnőmmel szexeltem.
Előző részek
Hozzászólások
zsiványvezér ·
Lesz még folytatás?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: