Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Tanulás

A nevem Dóri, közepesen magas vagyok sötétbarna hajam van, sajna a melleim nem túl nagyok, de hát nem lehet mindenki istennő. Ja és még valami szép hosszú ujjaim vannak, amit nagyon szeretek "nem teljesen rendeltetésszerűen" alkalmazni. Na szóval az eset tavaly történt, 16 éves koromban (a nevem melletti szám a szerencseszámom), mikor én már kb. nyolc hónapja masztiztam, de volt egy barátnőm (Rita) aki még sose csinálta. Rita nálam alacsonyabb volt és kevésbé volt karcsú, de már akkor nagy mellei voltak, amit nagyon irigyeltem tőle. Én úgy tudtam, hogy azért nem elégíti ki magát, mert egyenlőre ilyenekkel nem foglalkozik, vagy túl szemérmes, hogy erről beszéljen, és már megtette. Egyik este MSN-en dumcsiztunk, amikor megemlítettem, hogy miért nem próbálja ki, erre azt felelte, hogy próbálta ő, de nem sikerült elmennie, én pedig rögvest felajánlottam, hogy segítek. Pár napra rá a szülei elmentek otthonról, úgyhogy én átmentem hozzá. Mikor beléptem egy narancssárga topban és egy farmerban volt és lerítt róla az izgatottság. Jómagam szintén topban (azt hiszem feketében) és szoknyában voltam.

- Nem hoztál valami pornót? - kérdezte
- Nem. A pornó szerintem nem alkalmas erre. Mert az monoton és meg sem közelíti az érzékiséget
- Te tudod, te vagy a profi.
Elnevettük magunkat, ez valahogy oldotta a feszültséget. Felmentünk a szobájába és lefeküdtünk az ágyra.
- Figyelj! Először is, gyengéden vetkőztesd le magad, lassan húzd le a ruháidat, miközben hozzásimulnak a testedhez! Érezd, ahogy minden pillanatban egyre jobban felizgulsz. A lényeg az érintés lágy, és lassú legyen!
Miután levetkőzött folytattam:
- Na, most simogasd magad, főleg a melleidet bár nem tudom, hogy neked hol vannak az érzékeny pontjaid, és közben gondolj egy jó pasira, ahogy ölel ahogy csókol.
Láttam, ahogy szépen szétnyílik a puncija majd benedvesedik és megcsapott az illata.
- Jó. Most szép lassan menj le a lábad közé, és keresd meg a csiklód viszonylag fent szokott lenni.
- És honnan tudom, hogy megtaláltam?
- Tudni fogod.

Szép lassan lejjebb vitte a kezét végig a hasán le a szeméremdombján majd elérte a punciját. Egy darabig simizte, majd hirtelen felsikkantott és összerándult.
- Megtaláltam - lihegte
- Remek, simogasd, de lehetőleg körkörösen, mert akkor eredményesebb. Elkezdte hát izgatni a csiklóját és innentől nem is kellett neki további instrukció. Egyre gyorsabban ujjazta magát, nyögdécselt, sóhajtozott teste verejtékben úszott miközben kéjesen vonaglott az ágyon. Szabad kezével a melleit simogatta, majd hirtelen hatalmasat sikoltott teste ívbe feszült megmarkolta a mellét, elélvezett. Ott pihegett az ágyon légzése kezdett visszaállni.

- Köszönöm - csak ennyit tudott kimondani. Pár perc múlva már aludt is. Én végig néztem a testemen: A mellbimbóm az égnek meredt, a szoknyám alatt teljesen átnedvesedett a bugyim. Hát jó, gondoltam, legyen. Gyorsan lekaptam magamról a ruhát (gondoltam nekem nem kell több izgatás) és el kezdtem masszírozni a melleimet. A csiklóm már nagyon kívánta az ujjbegyeimet de a rituálé még nem fejeződött be, a combom belsejét kezdtem el simogatni éreztem ahogy libabőrös leszek tőle de akkor nem bírtam tovább, ügyes ujjacskáim elkezdtek körbe-körbe járni a csiklómon és én egyre hangosabban sóhajtoztam. Az osztály leghelyesebb fiújára akartam gondolni, de nem tudtam kiverni a fejemből Rita orgazmusát aztán már nem is akartam.

Egyre hevesebben sóhajtoztam, nyögdécseltem, ahogy ujjaim egyre fürgébben izgatták a puncimat, már nem tudtam sokáig tartani, felkiáltottam: Ó Rita, igen igeeeee… Nem tudtam végigmondani, mert félbeszakította sikításom, agyamat elborította a kéj, sikítottam, vonaglottam aztán abbamaradt. Mikor elszállt a rózsaszín köd Rita arcát láttam a szeme nyitva volt. Azóta volt egy közös kalandunk is illetve sokat masztiztunk együtt, de ez egy másik történet…
Hozzászólások
További hozzászólások »
faithless ·
ügyes ujjacskáim...
fúúú ezt a kifejezést.lehet h az a szám nem a szerencseszámod?ha nem írod bele az elejébe eszembe sem jut azt gondolni h 13 vagy

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: