Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szüzességem elvesztése életem szerelmével :)

Mikor meglátlak, karjaidba omlok. Szorosan ölellek, közben beszívom imádott illatod. Csak hosszan ölelsz, majd rám nézel, s egy lágy, érzéki csókot nyomsz ajkaimra.
-Alig vártam, hogy végre velem legyél..nagyon hiányoztál! - Majd megfogod a kezem, és elindulunk hazafelé a vonatállomásról.
Miközben sétálunk, többször is rám nézel. S mikor tekintetünk egymásba ütközik, nem bírod ki, hogy ne csókolj meg. Már a buszmegállóban vagyunk, ahol egy padra ülünk, és egymást ölelve várjuk türelmesen a buszt.
Felszállunk a buszra, majd beülünk a leghátsó előtti ülésekre. Senki sem zavar meg bennünket. Fél órán keresztül csókolhatlak csendben. Egy hónapja már, hogy utoljára láttalak. Égek a vágytól, hogy megérints. Hogy hosszasan rám koncentrálj. Már fél órája tüzesen csókolózunk, amikor megáll egy kis faluban a busz. Megérkeztünk. Gyorsan rohanunk, nehogy bezárja a sofőr az ajtót, ugyanis későn álltunk fel, annyira el voltunk merülve a hosszú csókban. Miközben sétálunk, végig hozzád bújva karollak. Alig várom, hogy hazaérjünk, és leteperhesselek. Már egyre jobban kívánlak, hosszú volt ez az egy hónap. Hazaértünk, megérkeztünk. Levesszük a cipőnket, majd kinyitom a szobám ajtaját, és kézen fogva téged, gyorsan behúzlak. A táskám ledobom az asztalra, te pedig a hátizsákod a földre. Heves csókba kezdünk, míg nem csókolózásba torkollik. Csak állunk, és csukott szemmel egymást érezzük. Hirtelen felemelsz, és lábaimat a derekadra kulcsolod. Vadul csókolsz tovább, majd egy hirtelen pillanatban rádobsz az ágyra. Én csak fekszem, és annyit érzek, hogy elszakadt a szám a tiédtől. Kellesz nekem, akarlak! Nem kell aggódjak, azzal a lendülettel, már rám is ereszkedsz. Csak fekszünk az ágyon, és csókoljuk egymást. Te vagy felül..
Letérsz a számról, és a nyakam felé haladsz. Végigcsókolod, majd a melleim felé veszed az irányt. Akadályoz téged a felső ruhadarabom, ezért gyorsan megszabadítasz tőle, a melltartómat pedig kikapcsolod, és lefejted rólam. Nagyon finom érzéki, lágy csókokat kapok a mellbimbóimra. Onnan egy kis elidőzés után, a hasam felé haladsz. Egyre lentebb..megállít a nadrágom. kigombolod a farmerom, lehúzod rólam. a bugyimat egy pillanat alatt eltávolítod. Ekkor viszont a combomat kezded puszilgatni. Ezzel egyre jobban lázba hozol. Már szinte lángolok. Te pedig nyugodtan, lassan andalogsz felfelé száddal a combom belső felén. Megálsz, majd a vénuszdombomra adsz egy csókot. Elkezded lágyan puszilgatni, és mész a csiklóm felé. Megérzem nyelved hegyét először, és ezt követően az egész nyelvedet. Annyira tetszik, ahogy nyalsz, hogy szinte megremegek. Nem bírom ki, néha ficánkolok..
Kezdek egyre jobban égni, szinte lángolni. Ebben a pillanatban, miközben nyelveddel éppen a csuklómat izgatod, bedugod az egyik ujjad, éj ujjazol. Nem sokkal ez után megpróbálod becsúsztatni a második ujjadat is, de az már nem teljesen megy. Még picit szűk vagyok, de ez nem nagyon érdekel. Hevesen mozgatod nyelved a szeméremajkaimon, néha be is dugod lukamba. Egyre jobban feltüzelsz. Nyelved újra csiklómra téved, és addig izgat, míg nem egy nyögés kíséretében elélvezek. Nem bírom már. Gyors tempóval szinte letépem rólad a ruháid. Végigcsókolom felsőtested, beleharapok a válladba, majd haladok egyre lentebb. Már csak az alsónadrág van rajtad, amit egy pillanat alatt eltávolítok. Gyönyörű férfiasságod már ágaskodik. Ekkor végignyalok rajta, és megcsókolom a makkod tetejét. Erre lehunyod a szemed, és halkan felsóhajtasz. Rád nézek, közben egyre nagyobb csókot nyomok farkadra. Finom vagy. Ezzel az indulattal számba veszem ágaskodó férfiasságod, és elkezdem szopni. Mi közben szopom, kezemmel rásegítek. Félkörívesen húzogatom rajta a bőrt. Néha kicsit megállok, és csak kezem dolgozik. Ekkor viszont nagyot szívok makkodon, amit te egy halk nyögéssel nyugtázol. Tetszik neked. Újra szopni kezdem, s közben nézem, ahogy csukott szemmel élvezed a játszmát. Imádom, amikor látom, hogy ekkora örömet tudok neked szerezni. Egyre hangosabban veszed a levegőt. Érzem, hogy lassan a végére jutsz, ezért kegyelemdöfésekként, szívok egy hatalmasat makkodon, és leeresztem a farkad teljes hosszát a torkomon. Erre a cselekedetre tested megfeszül, és elélvezel. Pihegsz kicsit, fekszel. Melléd fekszem, és megcsókollak. Mikor kezdesz magadhoz térni, megkérdezed:
-,,készen állsz?"
-Erre én csak némán bólintok. Elkezdesz csókolgatni, ölelgetni, és újra izgatni. Egészen addig, míg már szinte elfolyok, annyira nedves leszek. Ekkor felállsz egy pillanatra és előveszel egy kis rózsaszín dobozt, amiből kiveszel egy Ezüst színű csomagollással borított óvszert. Már te is újra ágaskodsz. Felhúzod magadra az óvszert, odahajolsz hozzám, megcsókolsz, és a fülembe súgod, hogy:
-,,Ne félj, nem lesz semmi baj, itt vagyok, vigyázok rád!"
-Lentebb kúszol, és bedugod egyik ujjad nyílásomba. Majd megpróbálod mutatóujjad mellé a középső ujjad betenni. Annyira nedves vagyok, hogy bent van mindkét ujjad. Picit félek..de tudom, hogy itt vagy velem, és vigyázol rám. Odahelyezed farkad a nyílásonhoz, és símogatni kezded vele. Ez jó érzés. Most megállasz. Megfogod a kezem, és érezni kezdek egy kissé nyomó érzést. Beljebb haladva szúróssá válik a fájdalom. Kellemetlen, ezért szemem szinte összeszorítva tartom csukva. Te pedig közben fogod kezemet, és lágy halk suttogással nyugtatsz.
-,,Már bent is vagyok." -szólalsz meg.
-,,Nem is vérzik." -mosolyogsz rám lágy tekintettel.
Én pedig csak rá nézek, és csendben figyelek. Azt hittem jobban fog fájni. Ekkor viszont szépen lassan elkezdesz bennem mozogni. Ez egy picit fáj még, de kb. 2 perc után semmit sem érzek. Kellemes..
Kb. 10 perc után gyorsítani kezdesz a tempón. Egyszer csak halk nyögésekre leszel figyelmes. Már én is élvezem. Amikor már kezdek a csúcs felé érni, te már elélvezel..de kezeddel tovább segítesz rajtam. Ekkor hirtelen felsikítok, és kissé elfulladó hangon, megremegve elélvezek. Magad mellé fektetsz. Ölelsz, és közben hallgatod, ahogy szuszogok. Majd, mikor kezdek magamhoz térni, halkan a fülembe súgva kérdezel:
-,,Hogy tetszett életed első szeretkezése, drágám?"
-Erre csak elmosolyodok, és finom lágy csókot nyomok ajkaidra. Majd halkan megszólalok:
-,,Nagyon tetszett, Édesem! Köszönöm szépen! Mindennél jobban szeretlek!!!!"
Adsz egy puszit a homlokomra, és átölelsz. Mindketten mély álomba merülünk.
Hozzászólások
alesszia ·
Tetszett, de legközelebb nézd át jobban, vannak még benne hibák. :)

Raven26 ·
Rendben,,Köszi :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: