Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szűz, de csak testben

Nem vagyok egyedül a 17 éves lányok körében, akik ábrándoznak a szexről, elképzelik, maszturbálnak rá, így hát nem is meglepő a téma. Sokan viszont azt gondolják, hogy a szüzek azért azok, mert félénkek, és talán ez így is van... javarészt. Én viszont minden vagyok, csak félénk nem, és szűz létemre sokat gondolok a nemiségre. Elég sokat.

Sok fiút látok, hallok panaszkodni, hogy a barátnőjük nem szexel velük, mert még várna, ők meg már a fejüket fogják, és ilyenkor elkap a sajnálat, amiért nem jön össze nekem egy kapcsolat, mert nekem ez soha nem okozna gondot. Imádnék csak úgy ráülni a barátomra, csak úgy elkezdeni simogatni a farkát, csak úgy hagyni, hogy szexeljünk egyet... engem már az is nagyon lázba hoz, ahogy elképzelem, hogy egy fiú farka bennem jár, hallom a hangját, érzem, ahogy kellemesen feszít, ahogy rámarkol a csípőmre.
Hogy tudják ezt egyesek olyan sokáig halogatni?

Megadnám azt, amire a legtöbb pasi vágyik. Sok dologra kapható lennék (persze a normalitás határain beül), nem lenne probléma, ha a fürdőben mögém jönne, vagy ha fordítva történne. Az orállal sem lenne bajom, sőt, egyenesen kívánom.

De erre nincs lehetőségem jelenleg, mert egyszerűen nem akar összejönni egy kapcsolat. Pedig jól nézek ki, hosszú, fekete hajam van és homokóra alakom, igényes vagyok magamra, nincsenek arci deformitásaim, a stílusom a sajátom, de nem kirívó vagy botrányos, tetoválásom sincs. Pedig tudom, hogy sok pasi lenne vevő a "szexigényemre", és már nagyon magamba engednék valakit.

Talán minden szűz így érez. Talán nem.
Hozzászólások
További hozzászólások »
taboobuster ·
Kedves monacosqueen!

Ekezetek nelkul irok, mert amerikai billentyuzethez szoktam, remelem olvashato igy is.

Amennyire a statisztikaknak hinni lehet, te a korosztalyod 15-25%-aba tartozol. A lanyok tobb mint 50%-a 13-15 eves korukban aktivalodik. Az altalad emltett fiuikat kinzo lanyok ezek szerint szinten ebbe 15-25%-ba tartoznak vagy a sokkal kisebb szadista csoportba, esetleg csak szivatjak a fiut es massal elegulnek ki - minden lehet. Fiuknal az aktivalodas picivel el van tolodva, durva kozelitessel egy evvel, bar idosorokat vizsgalva ennek a kulonbsegnek csokkeno a trendje. Gondoltal-e arra, hogy tarskereson talalj magadnak partnert? Ha nem, akkor erdemes lenne megprobalnod. Szamomra meglepo, hogy egy nagy libidoju 17 eves lany szuz. Szivesen beszelgetnek errol veled.

NancyCallahan ·
Nem teljesen értem, hogy miért küldted be ezeket a gondolatokat. Te így érzel, oké. De most mi, az olvasók mégis mit kezdjünk ezzel?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: