Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szülinapi ajándék

Egész éjjel utaztunk , hogy reggelre ide érhessünk. Végigaludtam az utat , mert szerettem volna egész nap talpon lenni és kihasználni ezt a kis vakációt. A szüleimmel kb. két hete döntöttük el , hogy ideje kicsit meglépni a világ elől. Nyári szünet van , így egy üdülőparadicsom mellett döntöttünk. Halálra untam volna magam egyedül , mivel nincs tesóm , akivel hülyülni tudtam volna , ezért meggyőztem aput , hogy ide jöhessünk . Nem messze van Rin és Haru kedvenc helye , ahol úszni szoktak. Tavaly nyár óta Rin szinte a legjobb barátomnak számít, olyan akár a bátyám. Minden marhaságban benne volt amiben én is . Annyira , de annyira hiányzott már. Azon a nyáron képzeletben bővült a család egy bátyóval.
A Haruka iránt táplált érzéseim viszont teljesen eltérnek a Rin iránt érzettektől. Bár tudom , hogy mi van köztük Rinnel , még ha ők nem is képesek bevallani , de tetszik nekem Haru. Kinek ne tetszene az a gyönyörű sötétkék szempár? Egyszer megjártam , hogy túl sokáig bámultam őt séta közben és ha Rin nem fogott volna meg , biztos nekiütközök . Aztán magyarázkodhattam volna égővörös arccal ! Mit tehetnék ? Annyira tökéletes ! Úszni még nem láttam őt , de Rin elmondása szerint , a mozgása olyan akár a delfiné. Elképzeltem ahogy alábukik , aztán feljön. Ah! Azok az izmok! A homlokára tapadt fekete haja… Aztán mikor a vízben a part felé lépked olyan könnyedén , mintha maga Poszeidón fia tisztelne meg jelenlétével, azaz érzés egyszerűen leírhatatlan. Apropó , leírhatatlan lenne , ha láttam volna , de ez mind csak a képzeletem játéka volt. Rin egész nyáron át hallgatta az ábrándjaimat Haruról , miközben hatalmas barackokat nyomott a fejemre nagy nevetések közepette . Rá soha nem gondoltam úgy ,  mint pasira. Ő a testvéremnek számított még akkor is , mikor alkonyatkor a medence szélén ülve nézegettem ahogy hasítja a vizet. Majdnem olyan csodálatos volt mint Haru , de nem volt meg benne az a titokzatosság , ami a fekete szépséget körülvette. Rinnek vöröses bordó haja volt és tökéletes teste, ami igen vonzóvá tette őt , bár barátként is első helyen állt a szívemben Haruval . Szerette hallgatni az ábrándjaimat és jó párszor elkalandozott ő is mesélés közben . Szegény Haru meg fejét rázva nézte ahogy ketten a medence szélén kacagva lökjük bele egymást ruhástól a vízbe.
Jó visszagondolni ezekre a percekre , kár , hogy hamar lejárt a nyár , de most újra itt vagyok és Rin telefonszáma is megvan . Gyorsan írok is neki egy sms-t , nem akarom nagyon zavarni .
Két órával később már be is pakoltunk egy kis házba . Nagy szerencsém , hogy külön szobám van a földszinten , egy nagy ablakkal , meg egy hatalmas, kétszemélyes francia ággyal .     Ebéd után teniszezni indultunk , amihez semmi kedvem nem volt … Rin sms-e mentett meg , hála az égnek !
„Szia hugica. Örülök , hogy itt vagy . Most edzésünk van Haru-channal 2-ig , aztán a tied vagyok ;) . Elviszlek „teázni” , hozom Harut is. Kitartást hugi. R- ”
Másfél óra volt még 2-ig. Kénytelen voltam erőltetett mosollyal néha-néha beleütni a labdába , csak azért , hogy elengedjenek Rinnel . Nem mintha olyan kicsi lennék , hisz 17 vagyok, egy évvel kisebb Harunál és Rinnél . Bár Haru-chan még nem töltötte be a 18-at. Június 30-án van a szülinapja , szóval pont itt leszek. Valami nagy ajándékot szeretnék adni neki , hisz teljes mértékben megérdemli .  Hiába adok neki valamit amit hordani kell , mert vagy fel sem veszi , vagy úszás közben elhagyja . Ez az ötlet kilőve. Biztos találok valamit ami megfelelő , majd holnap kitalálom.
Fél órája mást se csinálok csak várok… Még van fél óra… Végtelenül soknak tűnik .Már ettem, ittam, teniszeztem, faceookoztam , lógattam a lábam az egyik medencébe , de így sem akart eltelni az a másfél óra. Gondoltam megmártózom egyet míg nem érnek ide . Berohantam a szobámba és megálltam a szekrény előtt. Nem mintha nagy válogatós lennék ruhák terén , de a fürdőruhákkal hadilábon állok. Van egy fekete egybe fürdőruhám , amin kétoldalt fűző van és van egy külön fürdőrucim is , ami fehér , rózsaszín pöttyökkel. Maradtam a feketénél . Nagyon melegem volt , így nem csoda hogy bombát ugrottam a vízbe , lefröcskölve a medence körül lévőket. Mikor már kipancsoltam magam a medence széléhez úsztam és befele fordultam lubickolni kicsit. Két perc múlva valaki egy óriási barackkal ajándékozott meg , amitől a hajam még jobban összekuszálódott. Tudtam , hogy csak egyvalaki szokott így szórakozni velem. Megfordultam és elfogadtam a felém nyúló kezet. Amint kipattantam a vízből , úgy ahogy voltam, csurom vizesen rászöktem Rinre , aki magához szorított és megpörgetett . Miután letett még nyomott két puszit a homlokomra ,megfogta a vállam és átfordított a jobb felemre. Haru állt ott és mint mindig az arcáról semmit se lehetett leolvasni. Hozzá rohantam , de hirtelen megálltam két lépésre tőle. Jó az ,  ha most így rárontok ? Túl közvetlen lenne ? Túl sokatmondó ? A fenét ! Az utolsó két lépést szökve tettem meg. Jóval kisebb vagyok náluk ,  így csak csipeszkedve érem fel a vállukat is , de most inkább a megszokott módon szorítottam meg . A derekát átölelve bújtam közel hozzá , aztán a szuszt is kiszorítottam belőle , annyira , hogy még egy „Sziá”-t is nehezen tudott kinyögni. Elléptem tőle és Rin felé fordultam , aki sunyin nézett rám és intette , hogy menjek még közelebb . Ezúttal ő szorongatott meg , mint egy rongybabát, esélyt se adva nekem , hogy levegőt vegyek. Annyira szeretem!
-    Gyere elviszlek valahova. –kacsintott.
-    Szerinted így menjek ? – mutattam végig magamon.
-    Nekem így is megfelel . –szólt Haru, aki egyébként nagyon hallgatag , de tetszett ez a kijelentése.
-5 perc és jövök . –szóltam vissza és futni kezdtem öltözködni és szólni a szüleimnek.
Az 5 percből 15 lett , de Haruék még mindig kint vártak rám . Rin megfogta a kezem és húzni kezdett az egyik épület felé. Kávézó volt , mert Rin szerint nem lett volna jó ötlet részegen visszavinni engem a szüleimhez. Haru leült az asztalhoz , én mellé , Rin meg szembe ült velünk. Rendeltünk egy-egy kávét , a limonádéból kifogytak… Beszélgetni kezdtünk és szóba jött a közös nyarunk. Ennyire nyitottnak még sose láttam Harut , igaz nem mosolygott , de az nem szokása. Rin intett egyet , hogy kimegy a mosdóba , így ketten maradtunk . Hirtelen hatalmas csend lett . Rinnel mindig könnyebb volt beszélni , mint Haruval , de talán csak azért , mert nekem ő jött be . Ültünk ott legalább 3 percig csendben, a semmibe bámulva, aztán Haru megfordult és én is arra fordítottam a fejem , mert azt hittem hogy mondani akar valamit. Egy percig csak nézett . Közelebb hajolt és nekem hirtelen nem jött le , hogy mit akar . Megcsókolt . Haru megcsókolt ! A fellegekben jártam , utána elsüllyedtem és ő kimentett a mélyből . Nem tudom mihez hasonlítani az érzést . A nyelve puha volt , a szája puha volt , egyszerűen mindene annyira puha , hogy akár egy plüssnek is elmehetne . Az én kis Teddy macim , meg a Riné. Apropó , hol van Rin? Elkaptam a fejem és széjjel néztem. Nem mintha zavart volna , hogy meglát , de akkor is . Haru furcsán nézett rám , de nem szólt semmit , ez egy picit zavaró is volt . Hamarosan visszajött Rin , a jókedvünkkel együtt .
Miután hazakísértek még sokáig sms-eztem Rinnel és elmondta , hogy megvan Haru ajándéka . Megírta , hogy menjek fel hozzá 30-án este , ugyanis akkor van Haru szülinapja és meglátom mit tervez.
Alig telt el a mai nap… Mindent csináltam,  csakhogy eltereljem a gondolataimat Haruról és a titkos ajándékáról.  Estefelé felvettem egy fekete pólót meg egy sima farmer rövidnadrágot és elindultam.
Emlékeztem még tavalyról a helyre és a lakásra . Mikor odaértem csengettem és Rin csak kiabált egyet , hogy menjek be ott a szobájában . Bementem ,  lepakoltam és benyitottam a szobába. Haru az ágyon feküdt , Rin meg fölé hajolt és úgy csókolta . Nem igazán zavartatta magát , nem úgy mint Haru . Fehér bőrén látszott a pír és egy kis kétségbeesettséget is látni lehetett. Zavarban kellett volna legyek , de nem voltam . Féltékenységet kellett volna érezzek , de nem éreztem . Közelebb mentem és leültem az ágyra , mire Rin felült és szólásra nyitotta száját.
-Folytassátok csak amit a kávézóban megkezdtetek. – sunyi mosollyal kiviharzott a szobából.
Haru szinte egyből közel hajolt , közelebb húzott magához és megcsókolt. Ez talán még jobb volt mint az előző. Elöntött a forróság . Rin visszajött kezében egy gumival , amitől kicsit megijedtem .
-Benne vagy? –kérdezte és leült mellém .
Nyeltem egyet , ő meg ezt igennek vette és megfogva a pólóm szélét levetette rólam. Rémülten néztem Harura , aki egy csókkal próbált megnyugtatni , mondhatom sikerrel. Elmélyítette a csókot , aztán egyre gyorsabban csókolt. A végén már alig kaptam levegőt és távolabb húzódtam . Akkor Rin felemelt és lefektetett az ágyra . Haru fölém hajolt és levetettem a pólóját , aztán a nadrágját , ő ugyanezt tette a nadrágommal. Már akkor égett a testem a csókjaitól amikkel beborított , de mikor kikapcsolta a melltartómat és ledobta a fotelbe éreztem , hogy elégek. Óvatosan bekapta az egyik mellbimbómat és szopogatni kezdte. Másik kezével lehúzta a bugyimat és izgatni kezdett. Éreztem , hogy hamarosan elmegyek ,de még nem lehetett. Rin eközben a fotelben ült és nézett , ami kissé zavaró volt , de aztán felállt és lelökte Harut rólam. Fölé hajolt és szenvedélyesen csókolgatni kezdte , mire Haru halk nyöszörgést hallatott . Keze lesiklott a mellbimbójáig és masszírozni kezdte . Még hangosabb nyögések követték tettét. Mikor megelégelte lecsúsztatta kezét Haru fekete boxeréig ( annyira jól nézett ki benne, hát még anélkül!)  és lehúzta azt. Haru-chan férfiassága már merev volt , de Rin nem kezdte verni , hanem felém fordult , megfogta a kezem ,ráhelyezte Haru férfiasságára és mozgatni kezdte.
-Na hugi eddig segítek , tovább rátok bízom.
Látta a szememben , hogy mit akarok kérdezni tőle . Ennyire átlát rajtam ?
-Nyugi nem érek hozzád , nem foglak bemocskolni .-mikor kimondta Harura nézett , aki elpirult és lehúzott magára egy csókra.
Visszaültem , hogy folytathassam amit elkezdtem , miközben Rin hol Haru mellbimbóját simogatta , hol meg  csókolta. Gyorsabban kezdtem mozgatni a kezem , amivel elértem a kívánt eredményt, Haru kapkodni kezdte a levegőt és nyögdécselt . Rin elvette a kezem és felhúzta rá a gumit. Haru felkelt és maga alá szorított . Lassan csókolt , miközben tágítani kezdett. Egyszer az egyik ujjával , aztán kettővel , végül hárommal . Halkan nyögdécseltem , el se mondhatom mennyire jól esett. Mikor érezte , hogy mindjárt elmegyek abbahagyta és óvatosan bedugta félig. Megszorítottam Rin kezét . Haru mozogni kezdett bennem és éreztem , hogy elolvadok. Szorítottam Rin kezét , bár értelmetlenül , mert nem fájt , de ő azt hitte , így nyomott egy puszit a homlokomra. Haru gyorsított és zilált. Egy jól irányzott lökésénél nem tudtam uralkodni magamon , elmentem . A fellegekben jártam , de most még fennebb , mint a csóknál. Láttam Harun , hogy ő sincs már messze , ezért magamra húztam és megcsókoltam . Hangosan nyögve ment el . Annyira gyönyörű és sebezhető volt ahogy rajtam feküdt,  én meg öleltem őt . Ránéztem Rinre aki édesen elmosolyodott , aztán befeküdt kettőnk közé és elmondta , hogy Haru szerette volna ha a szülinapját hárman ünnepelnénk meg . Elmondta Rinnek a csókunkat is és innen jött neki az ötlet . Szerette volna ha Haru is és én is boldogok lehetnénk és ha mi azok vagyunk akkor ő is . Így aludtunk el , hárman.
Reggel felkeltem és bemasírozta a fürdőbe, rendbe szedni magam. Belenéztem a tükörbe és egy oltári nagy szívásnyom volt a nyakamon. Visszafordultam , hogy kérdőre vonjam Harut , de ehelyett Rinnel találtam szembe magam az ajtóban .
-Bocs hugi . Nem állhattam meg , annyira aranyosan aludtál és nem is vagyok az igazi bátyád szóval… Ennyi jár nekem nem ?
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: