Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szexgyakorlat

Egy szál köpenyt viselt, alatta csak bugyit, mégis melege volt. Rövid volt a köpeny, ráadásul két felső gombját nyitva is hagyta, hogy kilátszott mindene, a vére mégis izzott, pinája zsiborgott. Feltüzelték a sóvár pillantások, de ideges meg attól lett, hogy a raktár ajtaját támasztó két kölyök nem rajta izgult fel, hanem a falra kiragasztott képre gerjedtek. A vörös csizmás, pináját csipkedő szopós szőke bombázó csak egy poszteren kellet magát, ő meg itt ült a kasszában.
Ducin, tömör combokkal, telt mellekkel, de hús-vér valóban.

A srácokat nyári gyakorlatra vezényelték a szakiskolából, sok hasznukat mégsem vette. Nem értetek semmihez, de adókedvezményt kapott értük, így megtűrte őket. Délben bezárta az ajtót leengedte a reluxát.
- Fogjátok azt a ládát! - parancsolt rájuk.
- Mielőtt ebédelni mennénk, rendet rakunk a raktárban.
Még ezt is rosszul csinálták. Felkapták ugyan a rekeszt, az egyik azonban nagy szál, langaléta bumburnyák volt, a másik mokány kis töpszli, a magasság különbséget nem egyenlítették ki, s így csaknem kiszorták az üres üvegeket. Legyintett csak, nem szólt semmit. Előttük ment be a raktárba.
- Oda tegyétek! - bökött a sarokra.

Aztán lehajolt, az alsó polcon kezdett el keresgélni. A mellei csaknem kibuktak a köpeny szétnyíló hasítékán, a recés bimbókig látszót a kívánatos húshalom. Mögötte repedt tükör támaszkodott a falnak, abban meg a kerek combjait, a pinájába vágó, nyúlós kis bugyiját, fél fenekét láthatták. A töpszli állt hozzá közelebb, nadrágja pattanásig feszült. Odanyúlt mielőtt végiggondolta volna a dolgot. Megfogta az ágaskodó kemény faszt.
- Nocsak! - suttogta.
- Ezzel meg mi van? Mindjárt szétrobban.
A kölyök megrándult az érintésre, aztán csak állt pirosra gyúlt arccal, két kezét lógatva.

Lehúzta a zipzárt, benyúlt a gatyába, s kivette a lüktető, meredt faszt. Nem volt igazán hosszú, ám szokatlanul vastag, a makkja nagy és vaskos, úgy festett az egész, mint valami buzogány.
Kuncogva nézte, aztán végigcsúsztatta rajta a márkát. A kemény hústüzelőn simult a tenyerébe. Húzott rajta párat, és a makkról opálos, csúszós cseppek csordultak végig. Rámasszírozta őket az ágaskodó karóra, aztán térdre ereszkedett a hűvös linóleumon, s maga felé húzta a fiút. A fasz ott meredezett a szája előtt, hát ráhajolt, s végignyalta. A fiú erőszakosan belemarkolt a mellébe. A tenyerébe gyűrte, fogta, szorongatta. Kellemes volt és izgató. A fasz sós volt a húgytól, vad kanszag áradt belőle, ez azonban csak fokozta az élvezetet.

Nyelte, szopogatta, a szájába vette, recés szájpadlásával simogatta, majd a torkáig eresztette, s megszívta. A geci robbanva lövellt ki a kölyökből. A teste rángott, az ujjai mélyen belevájtak a dús mellbe. A nyelvével a makk alsó részét birizgálva, a szájával a fasz felületét masszírozva préselte ki belőle az utolsó csepp ondót is. Mohón nyelte a kesernyés sós folyadékot. Vigyázva, hogy ki ne folyjon a szájából. Aztán amikor már nem jött semmi, ellökte magától a fiút.
- Most te! - szólt rá a másikra.

Úgy jött, mint az alvajáró. Félretolta társát, a zipzárt magától húzta le, elővette a karóját. Ez hosszú volt, hegyes és vékony, a makkja besimult a fasz felületébe. Elkapta és közel rántotta magához, a fasznál fogva vonszolta a szájához. Látta a kölyök szemében a rémületet, ezért fékezte magát kicsit. Nem falta fel mindjárt. Előbb dédelgette, nyalogatta, azután vette csak a fogai közé. Enyhén megropogtatta, majd a kéj mámorától ránduló arcot szemlélve a torkába eresztette, lenyelte, úgy dédelgette. Kilövellt ez is hamar.

Az egész délelőtt tartó feszültség, majd az azt követő céltudatos támadás megtette a magáét. A dió ízű sűrű és bőséges spermával a szájában arra gondolt, itt meg is kellene állnia. A pinája azonban nedvesen, mohón, kielégítetlenül duzzadt a bugyi alatt. Kíváncsi volt, mire mennek maguktól, ezért lekanyarintotta a köpenyét, félredobta, s végignyúlt egy laposra sajtolt papírdobozon. A mellei szétcsúsztak, mellbimbói kihegyesedve ágaskodtak. Lassan szétnyitotta a combjait. Végigsimított a pináján, megcirógatta az érzékeny lebenyeket. S akkor a töpszli melléje ereszkedve két lába közé térdelt. A bőrét kezdte csókolgatni. Előbb csak a lába szárát, azután a térdét, végül pedig a combjait, egészen közel a pinájához. A fiú fasza állt megint, mereven ágaskodott. Odanyúlt, s megszorongatta kicsit. A kölyök ettől megvadult teljesen, vicsorgó fogakkal vetette rá magát. A mellét markolta megint. A fasza a rést keresve böködte végig a bugyi mögé rejtett pinát. Érezte, hogy a csiklójához ütődik, kétszer is megböki, s elöntötte a vágy.

Félrevonva a bugyi pántját, széthúzta a pináját, s beillesztette a furkó fegyét. A töpszli nyomulni kezdett befelé. A vaskos kupak szétfeszítette a síkos pinát, a hüvely vonagló falát tágítva csúszott befelé, tövig nyomulva testébe. Csak nyögni tudott tőle. A fiú ott magasodott fölötte, ajkát rágva meresztve faszát. Aztán kicsit kihúzta, majd visszatolta. Átfogta a fiú nyakát, biztatóan mosolygott. A kölyök mozogni kezdet testében. Előbb csak lassan, majd egyre gyorsuló iramban rángatta ki-be a faszát. Segített neki.
Amikor kifelé csúszott, ő is leengedte a fenekét, amikor befelé lódult, feléje lökte a farát. Érezte, hogy a vér elönti az agyát, a kéj átjárja minden porcikáját. Összefonódva vonaglottak. Aztán a kölyök megáradt megint. Ő még csak félúton járt, amikor a meleg lé a belsejébe fröccsent. Farát rángatva, a fölötte nyüszítve vergődő fiút magához szorítva fejte ki a spermáját. Élvezés közben a töpszli ráomlott felhevült, izzadt bőrére, de nem időzhetett soká.

A langaléta megfogta a karját, felemelte, s félretolta az útból. Most ő térdelt a széttárt combok közé. A fasza neki is meredezet. Akadály nélkül siklott a pinába, mélyre csúszott azonnal, s nem is tétovázott, vad lendülettel mozogni kezdett. Nyögve, szuszogva rángatózott. Egyre lejjebb ereszkedet. A nadrágját, ingét, cipőjét, zokniját már leszórta magáról, csupasz bőrük összesimult. A fiú nyakára kulcsolta karját, a combját szétvetette, olyan mélyre eresztette, amilyen mélyre csak tudta. A fasz hegye a méhszájat szurkálta. Reszketve nyüszített a kölyök alatt.

Érezte, hogy a levegő fogy a szája elöl, a szeme kitágult valószínűtlen élességgel látta a fölötte lihegő, dúlt arcot. A fiú fokozta az iramot, fékeveszetten verte magát a faszra tapadó pinába. Egyszerre értek a csúcsra, a kölyök pont abban a pillanatban fröccsent ki, amikor öt megrázta az orgazmus. Rákulcsolódott, magához préselte, a pinája görcsösen vonaglott a spermát okádó faszon.

Aztán csak feküdtek összetapadva, lihegve, levegő után kapkodva.
Egészen addig, amíg a töpszli félre nem rángatta a másikat. Érezte, hogy a kölyök melléje heveredik, az oldalára fordítja, s aztán a pinájába nyomakodik. Lassan, ráérősen dömöckölte, s ő csak hagyta magát, nem ellenkezett. Néha mozdult kicsit, hogy segítse a fiú dolgát, de még nem volt ereje részt venni az egészben.

Aztán kezdett életre kelni, a kábulat lefoszlott agyáról. Föléje került, ráfordult és a saját kedve szerint, csak a maga élvezetére figyelve lovagolt a kölykön. A langalétát szem elöl tévesztette, éppen ezért meglepődött egy pillanatra, amikor az hátulról széthúzta a feneke vájatát, s a mutatóujját bedugta a végbelébe. Megdermedt egy pillanatra, de előre hajolt, melleit a töpszli mellkasára eresztette, s ellazította izmait. A kölyök beillesztette faszát, aztán lassan kíméletesen beléje furakodott. El nem tudta képzelni hol tanulhatták.

Teljesen, kitöltötték, elől-hátul betömték, csak a szája maradt szabadon. Egy darabig csak egymásra figyelve várakoztak, aztán a hosszú mozogni kezdet benne, majd a másik is. Két karóra tűzve dömöckölték. Nyögött és vinnyogott, maga sem tudta, meddig. A kicsi sült el először, majd nem sokkal később a másik is. Hideg vízre volt szüksége, hogy magához térjen, s amikor fáradtan, összetörve kilépett a zuhanyfülkéből, a két kölyök ott állt újra meredt fasszal, harcra készen.
- Az ebéd nem fontos főnökasszony - mondta a töpszli - inkább folytassuk, amit elkezdtünk...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Dhomen ·
vagyis akiről fordítottad...

de végülis te fogalmaztad így meg

feri1231 ·
Nem rossz.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: