Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szerető

Estére beszéltük meg a találkozót. Siettem, hogy minél több időt együtt tudjunk tölteni. Nem gondoltam semmire, hogy mi fog történni, csak látni akartam, beszélgetni vele.
A villamoson ellenőriztem a sminkemet, a ruhámat, és egy megállóval a vége előtt felhívtam, hogy mindjárt ott vagyok, jöjjön ki elém. Megérkeztem, leszálltam a villamosról. Megláttam őt. Izgalom lett rajtam úrrá, éreztem, hogy valami jó dolog vár rám. Két puszi és egymás mellett mentünk tovább úgy, hogy nem értünk egymáshoz.
- Jól meggondoltad? - kérdezte.
- Ha meggondoltam volna, itt lennék? És te?
- Itt lennék, ha nem? - volt a válasz.
Aztán beléptünk a kapun az előtérbe. Ismerős volt a hely, de azóta alaposan átrendezték, sok minden megváltozott. Körbejártuk a helyiséget, végül kikötöttünk az ő asztalánál. Magához húzott, megcsókolt. A szívem gyorsabban vert, melegem lett.

Kézen fogott, és a tárgyalóba vezetett, ahol sötét volt, csak a szomszéd irodából szűrődött be némi fény. Nagy asztal, sok szék körben, az asztalon egy szőnyeg!? Átölelt, szorosan, és újra megcsókolt, éreztem, hogy már nagyon kíván engem. Hozzádörzsöltem az ágyékomat, felnyögött... Félig az asztalra ültetett, simogatott, közben egy percre sem hagytuk abba a csókolózást. Néha tettem egy kis kitérőt a nyaka felé, végigcsókoltam, finoman harapdáltam. Belopóztam az inge alá, kigombolgattam a az apró gombokat, ami izgalomtól remegő kézzel nem volt egyszerű. Végre megsimogathattam a hátát, a gerince melletti izmokat cirógattam, a derekát karmolásztam, amit úgy szeret. Ő sem tétlenkedett, lehúzta a cipzárt a felsőmön, és lelopta a melltartómat.

Mire magamhoz tértem, már a melleimet csókolta. Hirtelen a nadrágom derekához kapott, kicsatolta az övemet, a farmert lerángatta rólam. Meglepődött a necc combfix láttán, de tetszett neki a meglepetés. Ott álltam előtte egy szál tangában combfixben, tűsarkúban. Most rajtam volt a sor, lesimogattam válláról az inget, végigcsókoltam cirógattam a mellkasát, kemény mellbimbóit nyalogattam, szívogattam. Lélegzete kapkodó lett, nadrágja egyre jobban domborodott. Elé térdeltem és simogattam farmeron keresztül, majd kibontottam az övet (kis segítséggel) és a nadrágot is leloptam róla. Szexi tapadós boxer volt rajta, így még jobban megnézhettem magamnak. Biztató domborművel találtam szembe magam. A ruhán keresztül végigsimogattam az arcommal.

Már nagyon felizgulhatott, mert átütött a nacin pár vágycsepp. Lenyalogattam, nagyon finom volt. Neki is tetszett, mert beletúrt a hajamba és magához húzott. Kicsi kínoztam még, combja belső felét, kemény fenekét simogattam, nyelvem becsusszant remegő combjai közé, ott is megkóstoltam a bőrét. Végigsimítottam a mellkasán és lehúztam a boxert. Elém pattant vágyaim tárgya. Nagyon szép volt, és szinte kért hogy csókoljam meg. Kinyújtott nyelvvel ízleltem meg, végig a szárán, majd vissza a végéig, lenyaltam a nedveit és vissza a tövéig. Mikor már jó nedves volt, bekaptam, amíg csak tudtam és közben az arcát figyeltem. Nyitott szájjal lihegett simogatta a hajamat én meg próbáltam még több örömöt okozni neki a számmal. Szívogattam, nyalogattam és közben az arcát figyeltem, hogy mennyire élvezi. Hirtelen eltolt magától, lecibálta a tangát rólam és az asztalra ültetett. Széttárt combjaim közé térdelt és nyalogatni kezdett végig, fel-le, majd a legérzékenyebb pontomon megállapodott, szopogatta, szívogatta én meg csak élveztem és ömlöttek a nedveim. Nem tudom meddig tartott, de a végén már könyörögtem, hogy elég, mert belehalok...

Lecsúsztam az asztalról, elé térdeltem és tovább folytattam, ahol abbahagytam a kényeztetést. Nyaltam szívogattam, nyeltem a nedveit. Eltolt magától, megfordultam és vártam hogy végre magamban érezhessem. Elakadt a lélegzetem, mikor belém hatolt. Hihetetlen jó érzés volt. Felnyögtem. Lassan mozgott bennem, hosszan ki-be én meg csak hasaltam az asztalon és nem volt erőm semmihez. Nagy nehezen felegyenesedtem, így teljesen másképp éreztem a mozgást. Eszméletlen jó póz volt, de így nem láthattam az arcát, úgyhogy kicsusszant belőlem, én megy gyorsan az asztalra ültem, és újra magamba fogadtam őt. Nem semmi látvány volt, hogy láttam ki-be mozogni magamban. Combjaimmal átöleltem a derekát és csókoltam, nyelvem a szájában, ő bennem mozgott. Faltam a száját, nyakát, a bőrét, ahol értem, ő pedig egyre hevesebben mozgott bennem. Hátradőltem, lábaimat a vállára tettem, és izgattam magam. Éreztem, már nem sokáig bírom. Nagyon izgató látvány lehettem, mert kapkodó lélegzettel lihegte, hogy ez már sok, nem bírja tovább... Megkértem, hogy folytassa tovább még, simogasson, míg hatalmasat élveztem. Testem összerándult, elért az orgazmus...

Csak percek múlva tértem magamhoz. Ő megvárt, míg újra felülök, magához húzott, egészen közel és vadul mozgott bennem, miközben simogattam, csókoltam, karmolásztam, ingereltem, hogy minél nagyobbat élvezhessen. Boldog voltam, hogy láthattam, ezt az örömet én okoztam. Szorosan magához ölelt addig, míg a szívünk és lélegzetünk nem csillapodott. Simogattam, cirógattam ahol értem, aztán egyszer csak vége lett, kijózanodtunk mindketten.
Gyors öltözés, és siettünk haza mindketten. Én az üres lakásba értem haza, őt várta a felesége. Hazaérve leszórtam magamról az összes ruhát, és ledőltem az ágyra. Illatával a bőrömön merültem álomba.
Szerető lettem...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: