BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.
Párommal egy jó ideje beszéltünk arról, hogy újra látna már egy másik nővel szerelmeskedni. Mivel...
Egyedül éltem.Jóformán azt sem tudtam ,élnek e rokonaim valahol.Tartós kapcsolatom soha nem volt...
Rea megpróbál a saját lábára állni.
Friss hozzászólások
Seiron-Art: Én nekem valami hiányzott még...
2018-02-17 20:09
Akka111: Már beküldtem. Publikálás idej...
2018-02-17 18:53
gallicus0: Szivetmelengető sorok megėrte...
2018-02-17 16:39
Deakjanika: Folytazsd legyélszives.
2018-02-17 13:15
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves! A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor határoztam el,...
Legnépszerűbb szerzők:

Szeretlek, Édes!

Egyedül ültünk a buszon, csak mi ketten voltunk... Akkor éreztem, hogy a rázós buszon keze a térdemtől combomon át egészen ágyékomig siklik finom keze ott megállt, érezte a kemény szerszámot. Majd a fülembe súgta:’’Szeretlek, édes, kérlek, tégy magadévá...!’’ Nem haboztam. Mint egy kiskutya, úgy vetettem rá magam Őrá, vad csókot váltottunk.
Fülébe súgtam, ’’Kedvesem, őrülten kívánlak... Előbb érjünk... ’’ Nem igazán hagyta befejezni a mondatot, éreztem rajta, hogy kíván Ő is engem... Nyelvemet a számból majd’ kitépte, s farkammal pedig játszadozott. Végre, elérkezett a megálló. Azonnal pattantunk, szinte futottunk hazáig. Átkaroltuk egymást, majd minden futólépés után csók következett. Szerelmes szavakat súgott fülembe, tudván, hogy erre gerjedek igazán...

Majd a kapuhoz értünk. Matattam sokáig a kulccsal, Ő pedig alig bírta magát fékezni. Szerencsére sötét volt, így senki sem láthatta, ahogyan simogatni kezdi méretes szerszámomat.

Aztán a lift... Leguggolt, s elkezdte szopogatni. Még szerencse, hogy a tizediken lakunk, gondoltuk azt hiszem mindketten. Szóltam, hogy ne, majd bent, s már nyílott is az ajtó. Magunkra fordítottuk a reteszt, s odalöktem a falhoz. Hál’ istennek, nem vette rossz néven, imádta, mikor ilyen vad vagyok. Vetkőzött. Vele egyidejűleg én is, de csak Rá tudtam koncentrálni. Gyönyörű szemek, formás alak, finoman izmos kar, gyönyörű fenék valamint bámulatosan izzó puncija, melyen a szőr csikra volt fazonra vágva, pont úgy, ahogy szeretem.

Belöktem a szobába. Letepertem, majd csókolgattam. A szavakat megállás nélkül mondogattam, olyanokat hogy
’kívánlak, Édes, megveszem érted, gyönyörű vagy’ etc. Ajkam izzott, mikor hozzáért övéhez, aztán haladtam lejjebb. Nyak... Mellkas... Mellek... Hasán sokáig időztem, de fejemet tolva leirányított. Először nyalogattam, lefetyeltem, amit nagyon élvezett. Azután beléhatoltam... Csodálatos érzés volt, puncija pedig szők, élveztem, ahogy szirmai körülzárják a farkam... Lassan mozogni kezdtem, nagyon lassan, ezt is nagyon imádta. Utána gyorsítottunk, s Ő megmerevedve élvezett el, Vele együtt én is.

’’Szerepcsere’’. Én kerültem alulra, s most Ő kényeztetett. Rögtön szerszámomnál matatott, kezébe fogta, s elkente az előnedveket. Ez hihetetlenül jól esett, mivel hol erősen markolta, hol gyöngéden cirógatta. Közben megállás nélkül csókolgatott, majd Ő is elkezdett vágygerjesztő szavakat suttogni...

Majd hirtelen bekapta. Szopogatta, nyalogatta, heréimmel játszadozott, aztán makkommal, majd hardosan folytatta.(mi ezt csak így hívjuk...) Harapdálta, majd szó szerint szájbabasztam, és elment... A sperma egy része szájában, másik része mellein, aztán szívogatta, egészen ki nem ürítette az egészet...

Megfordultunk, majd azt mondta, menjünk a fürdőszobába. Hát jó, csináltuk állva a zuhanyzóban, majd ráültem a WC-re és úgy ülve is beléhatoltam. Nem bírtunk magunkkal, a konyha következett. Ráültettem a mosogatógépre, majd ott csináltuk, de lesöpörtem az asztalt, ott folytattuk. Még nem volt elég... Nagyon jól tudta, hogy eszméletlen sokáig bírom, ki is használta. :)

Kisszoba...rávetődtünk az ágyra, Ő sikoltozott, én nyögtem, beleremegett a ház is. Ismét együtt élveztünk... Mindketten egyszerre feszéltünk meg, szívünk is egyszerre kalapált, majd egymás mellé feküdtünk. Azt mondtam, hogy gyönyörű, s megint izgató szavakat suttogtam, de ennyi Neki elég volt... Bágyadtan mosolygott, átkarolta a nyakam, hatalmas, forrón izzó csókban ajkaink egymáshoz olvadtak... Mikor elengedett azt súgta a fülembe: ’’Szeretlek, Édes!’’
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

gmesit ·
röviden, tömören... rosszul megírt, túlzó, pornófilmes eredetre visszavezethető gyenge történet

Izomember ·
Szerintem ez nagyon rossz lett. Igaz láttam már rosszabbat is,de akkor se lett valami jó.

Összecsapott és túlságosan lehet azt érezni,hogy a fantázia szülte. Egy kevés történettel és egy kicsit jobban összeszedve,egységesebben csináltad volna akkor egész jó kis mű lett volna belőle.

Na de sebaj! Irsz még jobbat is!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned