Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szerelem Karácsonyra

Lina egy, a harmincas évei végén járó, csinos, jó alakú ápoló-, gondozónő. Egy olyan támogató szolgálatnál dolgozik, akik házhoz mennek idős-, beteg, vagy csak simán önmagát ellátni képtelen mozgásában korlátozott embereknek segíteni a mindennapi teendőik elvégzésében. Munkája révén ismerkedett meg Sanyival, és édesanyjával.
Sanyi egy majdnem ötven éves, jóképű, fiatalos, súlyos mozgássérült férfi, és mint ilyen, a mai napig édesanyjával él, aki eddig ellátta. Mivel az anyuka már elérte a hetven éves kort, egyre nehezebben tudta ellátni fiát.
Egy nap megbeszélték, hogy ki kell találni valamit, hogyan könnyítsenek a helyzetükön.
Sanyi – miután édesanyja mindennel ellátta – a laptopját bekapcsolta, és eszébe jutott egy ismerőse, akihez segítő jár a nehezebb dolgokat elvégezni. Rögtön írt is ennek az ismerősnek egy pár sort, hogy megérdeklődje, mi a menete annak, hogy ő is hozzájusson ilyen segítséghez. A válasz hamarosan meg is érkezett.
- Beszélj a háziorvossal, ő biztos tud olyan céget, akik kiküldenek hozzád egy segítőt.
Ezután beszélt az édesanyjával, hogy ha majd lemegy az orvoshoz, kérdezzen rá a lehetőségekre. Az anya délután le is ment, és megbeszélte az orvossal a problémát, aki megígérte, hogy másnap felhívja az ő ismeretségi körében lévő egészségügyi szolgáltató cég vezetőjét. Ez valószínű meg is történt, mert másnap délután már a cég vezetője hívta Sanyit, hogy mikor mehetne megbeszélni a dolgokat a feladatra kijelölt munkatársuk. Megbeszélték, hogy másnap reggel kilencre menjen, és már munkába is állhat.
Aztán másnap reggel kilenc órakor meg is érkezett Lina, az ápoló -, gondozónő.
- Jó reggelt! XY Lina vagyok. Engem küldött az egészségügyi szolgáltató, hogy segítsek Önöknek.
- Jó reggelt! Bodroginé, Gyöngyi vagyok. Fáradjon beljebb!
Miután az anya becsukta az ajtót Lina mögött, hellyel kínálta, és elkezdtek beszélgetni.
- A fiamról lenne szó. Ő egy közel ötven éves ember, aki nem tudja egyedül ellátni magát. Ha már beül az elektromos kocsijába, mobilizáltabban tud mozogni. Addig sajnos nekünk kell mozgatni. De van egy fürdető széke, amivel ide-oda szoktam vinni lakáson belül. Viszont elég nehéz, és én már nem bírom fizikailag. Ezért kértem a háziorvostól segítséget.
- Semmi gond! Ezért vagyok én. Hol az úr?
- Még a szobájában, az ágyban.
- Rendben. Akkor menjünk be hozzá!
Mikor Sanyi édesanyja és a gondozónő beléptek a szobába, a mozgássérült férfi már ébren feküdt az ágyban. Amint meglátta Linát, felragyogott a szeme. Nem számított rá, hogy ilyen csinos ápolónője lesz.
- Jó reggelt! XY Lina vagyok. Én leszek az Ön ápolónője, ha megfelel.
- Tökéletesen megfelel. Bodrogi Sándor vagyok. Csóklom!
- Akkor, hol kezdjük?
- Ott, hogy segít nekem felülni.
- Rendben. Hogy segítsek?
- Egyik kezével fogja át a két lábam, és tegye le az ágyról! A másik kezét meg én fogom meg, hogy fel tudjak ülni. Szuper! Most kérem, hogy tolja ide a fürdető széket az ablak alól.
- Rendben van.
Ezután Sanyi beleült a fürdető székbe, és az ápolónő kivitte vele a WC-re. Miután a férfi elvégezte a dolgát, visszaült a fürdető székbe, és Lina át segítette a fürdőszobába. Ezután visszamentek a szobába, ahol Sanyi átült az ágyra, és Lina felöltöztette.
- Ennyi?
- Igen. Ennyi lenne az Ön feladata mára. Köszönöm.
- Szívesen segítek másban is, ha kell.
- Holnap megpróbálunk fürdeni is, ha nem bánja. Rég volt már módomban zuhanyozni. Anyuval elég nehezen ment, amikor megpróbáltuk. Ezért csak itt az ágyon mosdatott meg törlőkendővel.
- Értem. Semmi gond. Megoldjuk.
- Köszönöm a mai napi segítségét! Holnap ugyanebben az időben várom.
- Rendben. Holnap reggel jövök, és megyünk fürdeni.
- Köszönöm. Kezét csókolom!
- Viszontlátásra!
Ezután az anya kikísérte Linát, és elköszöntek egymástól.
Másnap reggel, a megbeszélt időben megjelent Lina Sanyi-ék lakásának ajtajában. Az anya beengedte, és egyből a férfi szobája felé vette az irányt. Miután üdvözölték egymást, ugyanúgy, mint előző nap, először a WC-re segítette kijutni Lina a férfit. Ezután következett a fürdőszoba. Sanyi itt megkérte Linát, hogy a mosógép mellett álló, kádra szerelhető műanyag ülőkét tegye a kádra, majd segítsen neki a lábát tartva felülni az ülő alkalmatosságra. Amikor már stabilan ült, Lina megkérdezte:
- Most hogyan tovább? Megtartsam, amíg mossa magát, vagy inkább kapaszkodik, amíg én lemosom?
- Ha lehet, az utóbbit választanám. Kapaszkodva biztosabban ülök, mintha csak valaki fog.
- Rendben. Akkor maga csak kapaszkodjon, én majd megmosom. Még egy kérdés mielőtt elkezdem. A nemi szervét is én mossam meg, vagy azt megmossa magának, ha megfogom a vállát?
- Azt is inkább átengedném Önnek. Az a biztos.
- Oké. Akkor kezdjünk hozzá! Kapaszkodjon, nehogy eldőljön, mint egy zsák!
- Nem fogok. Megígérem.
A fürdetés végeztével visszamentek a szobába, ahol Lina felöltöztette a páciensét. Ezzel a második napi munkája is véget ért Sanyinál.
Már jó ideje Lina látta el a Sanyival kapcsolatos teendőket, és már össze is tegeződtek, amikor karácsony napjának reggelén, újra fürdésre került sor. Linának ekkor jutott eszébe, hogy akárhányszor fürdette a pasit, amint a nemi szervéhez ért, az egyből elkezdett merevedni. Eddig hamar abba hagyta eme testrész tisztítását, ezért annak nem volt alkalma elsülni. Most is elkezdett merevedni Sanyi pénisze, ami láttán, Linában is felkelt némi vágy. Ekkor megkérdezte gondozottját.
- Mit szeretnél karácsonyra? Mi a titkos vágyad?
- Téged. Téged szeretnélek karácsonyra. Olyan finom kezed van. Tetszel is, és kedvellek is.
- Te is tetszel nekem. Én is kedvellek téged. Akarod, hogy tovább folytassam a farkad izgatását? Szeretnél élvezni?
- Igen! Akarom!
- Jól van. Ez az én karácsonyi ajándékom egy része. A többit majd később.
Lina elsütötte a mereven álló farkat, majd megtisztította rendesen. Ezután visszavitte a kielégült Sanyit a szobába, és felöltöztette. Amikor végzett, felajánlotta, hogy ott marad segíteni a karácsonyi készülődésben.
- Köszönöm nem kell – válaszolta az anya. Nincs mit készülődnünk. Ketten leszünk.
- De ráérek. Mára csak Sanyi volt.
- Én szeretném, ha maradnál – mondta ezt visszagondolva arra, amit a fürdőszobában mondott neki Lina, amikor elsütötte a mereven álló péniszét.
Így hát a gondozó (barát) nő maradhatott egésznap gondozottja mellett. Az esti gyertya gyújtás végén, ismét Lina segített Sanyinak a lefekvésben is. És ezután sem ment haza, hanem együtt töltötte az éjszakát újdonsült pasijával. Egész éjjel szeretkeztek. Azóta együtt vannak. Lina még mindig ott dolgozik ahol kiközvetítették Sanyihoz, de már csak ő az egyetlen „páciense”.
Hozzászólások
Damighty ·
Jó a tördelés, a karaktereket is elkezdted kidolgozni, de pont az erotikus részt ugrottad át. Legközelebb annak is szentelj néhány bekezdést, és egész jó lesz.
mozgi ·
Köszi a hozzászólást. Keress rá a többi írásomra is. Azokban több részlet van.

Deakjanika ·
Jooóírás.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: