Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Scarlett kihívása 3. fejezet – Anya barátja

Írta: YKN4949
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2012. április 14.
Beküldve: 2012. május 10.


********************************************************


 


Amikor másnap hazaértem, azonnal beszámoltam Kegannek. Meg kell vallani, leesett az álla. Odaadtam neki Cindi bugyiját is bizonyítékként, amit eléggé mesterkéltnek tartott, de azért úgy tűnt, hisz nekem.


– Na és csináltatok valami mocskos dolgot? Ez is a kihívás része volt, nemde? – nézett rám csillogó szemekkel, én pedig elmeséltem, ahogy a kis pompomlány kinyalta a fenekemet. Úgy tűnt, elfogadja a dolgot elég perverznek, bár azt nem hitte el, hogy élveztem is.


– Szóval, mi történt, miután felkeltetek? – kuncogott.


– Nagyon fel volt dobva, hogy kimaradhatott egész éjjel, és remélhetőleg halálra rémiszthette az anyját. Utána hazavittem. Úgy tűnt, nagyon jó hangulatban van. Amikor még az ajtó előtt álltunk, adott egy csókot, és azt mondta, talán összefuthatnánk ismét. De hozzátette, hogy továbbra sem lett leszbikus, és nem akar randizni, vagy ilyesmi. Nehéz volt nem kimutatni, mekkora kő esett le a szívemről. Elvégre… hiszen érted. Már attól paráztam, hogy a végén ez a kis pompomlány rám akaszkodik. Ne érts félre! Nagyon csinos, de nem hiszem, hogy elbírnék vele hosszú távon.


Kegan elmerülve hallgatott, majd a számítógépéért nyúlt, és megnézett valamit.


– A fenébe is! – nyögött fel.


– Mi az?


Felém fordította a gépet, hogy megmutassa, amit talált. Cindi mosolygott rám a képernyőről az egyenruhájában feszítve.


– Szóval nem vicceltél.


– Honnan szerezted ezt? – csodálkoztam.


– A suli weblapján volt… Nos, behúzhatsz egy strigulát. Még négy közel lehetetlen küldetés van hátra. – Azzal adott egy hosszú, szenvedélyes csókot, amitől a térdeim teljesen elgyengültek. Egy pillanatig arra gondoltam, ha Cindit is így megkaphattam a múlt éjjel, talán még vár rám pár gyönyörű lány odakint. De most, ahogy Kegan mohón csókolta az ajkaimat, és átkarolta a derekamat, minél hamarabb túl akartam esni a következő feladaton is. Ahogy Kegan mondta, egy kipipálva, még négy van hátra.


Tudatosan döntöttem arról, hogyan tovább. A következő személy, akire rá kell hajtanom, az anyám régi barátja lesz, Meredith Hoke. Már évek óta nem láttam őt. Azóta, hogy anyám kidobott otthonról. Azóta egyszer sem jártam a környéken. Nem akartam megkockáztatni, hogy anyám megint elhajtson. Emlékeztem, hogy Mrs. Hoke rendkívüli szépség volt, és csodálkoztam is, hogy egy olyan gyönyörű és kedves nő, mint ő, miért akar annyi időt tölteni az anyámmal. De a dolgok már csak így működnek. Mrs. Hoke kedves volt, de visszafogott. Az anyám egy igazi ribanc, de ő megértő volt.


Azért döntöttem úgy, hogy Mrs. Hoke-ra hajtok rá legközelebb, mert tudtam, anyám nem lesz a városban a héten, úgyhogy a ház üres lesz. Legalább attól nem kellett tartanom, hogy ő keresztezi a terveimet.


A Cindivel lezajlott kalandom utáni szombaton mentem el anyám házához. Kora délután volt. Tudtam, hogy ilyenkor Mr. Hoke dolgozik, Mrs. Hoke pedig kinn üldögél a kertben, arra várva, hogy valakivel beszélgethessen. Pár házzal arrébb parkoltam le a kocsimat, és igyekeztem nem Hoke-ék házára nézni, miközben anyám ajtaja felé sétáltam. Becsöngettem, annak ellenére, hogy tudtam, senki sem enged be.


A szívem majd kiugrott a helyéről, amikor az ajtó mégis kinyílt, és Mrs. Hoke-ot pillantottam meg magam előtt.


– Mrs. Hoke? – hápogtam. Rajta is látszott, hogy meglepődött.


– Édes istenem! – akadt el a lélegzete. – Scarlett! Évek óta nem láttalak.


Mrs. Hoke gyönyörűbb volt, mint emlékeztem. Úgy tűnt, az, hogy 43 éves lett, és gyerekei születtek, csak jót tett neki. Középhosszú barna haja, barna szeme és vonzó arca volt. Egyáltalán nem hasonlított anyámra. Magas volt és elegáns a maga 170 centijével és talán 55 kilójával. A mellei nagyobbak lettek, talán a gyerekei miatt, de még mindig üde és fiatalos külsőt kölcsönöztek neki. Hosszú lábai teljesen lenyűgöztek, mosolya pedig magával ragadott. Szívem mélyéből örültem, hogy felkerült a listámra.


– Tudom – válaszoltam, átölelve őt. – Mit csinál itt?


– Ó, anyád megkért, hogy hozzam el a postát, amíg távol van – magyarázta, miközben lehajolt a földön heverő levelekért, alapos belátást engedve a dekoltázsába.


– Szóval nincs itthon? – tettettem értetlenséget.


– Ó, igen. Nem mondta neked?


Megráztam a fejem, ezzel megszegve Kegan szabályát a hazugságról, de úgy éreztem, ez most szükséges.


– Nos, nem is baj. Legalább újra találkozhattunk – mosolyogtam rá, majd megfordultam, és a kocsim felé indultam. Ő azonban utánam jött, és megállított.


– Hé! Miért nem jössz át hozzám, és iszunk meg egy csésze kávét? Hiszen csak most jöttél – tette a vállamra a kezét.


– Ó, nem. Nem akarok alkalmatlankodni – tiltakoztam, ugyanakkor belül ugráltam örömömben. Minden a tervek szerint haladt.


– Hidd el! Egyáltalán nem zavarsz. Örülök, ha van társaságom. Bárki, aki nyolc év fölött van. Gyere csak! – biccentett a háza felé. Elmosolyodtam, és megvontam a vállamat.


– Miért is ne? – válaszoltam, mire ő bólintott, és rám mosolygott. Átmentünk a szomszéd házhoz, és felcaplattunk a lépcsőn.


– Nagyra értékelem ezt, Mrs. Hoke – mondtam. – Kedves öntől, hogy behív.


– Nem tesz semmit. Hiszen már tizenkét éves korod óta ismerlek. Mondhatni, régi barátok vagyunk. Ha nem számíthatsz a régi barátaidra, akkor mégis kire?... Ja, és még valami. Tegezz nyugodtan! Hiszen már kész nő vagy. Semmi nincs abban, ha Meredith-nek szólítasz – nyitotta ki az ajtót, mire azonnal meghallottuk a fiai hangját, ahogy felhúzott búgócsigaként rohangálnak körbe a házba.


– Persze, Meredith – fura volt így szólítani, de tényleg jobban éreztem magam így. Elég abszurd lett volna Mrs. Hoke-ot zihálni, ahogy meztelenül fekszem a karjai közt. Ez a mocskos gondolat mosolyt csalt az arcomra, a puncim pedig egy pillanatra megrándult, de uralkodtam magamon. Nyugodtnak kellett maradnom, ha célba akartam érni. Csak egy dobásom lehetett.


Meredith-nek két fia volt. Az egyik 6, a másik 8 éves. Helyes kissrácok voltak, viszont, amint elsőre feltűnt, idejük nagy részét azzal töltötték, hogy fel-alá rohangáltak a lakásban, és levertek mindent, az őrületbe kergetve az anyjukat. Látszott rajta, valóban megkönnyebbült, hogy a két ördögfióka mellett egy felnőtt is van a közelében, akivel beszélgethet. Keresett valami innivalót, és leültünk a konyhában, hogy lassan elkortyolgathassuk beszélgetés közben. Tudomást sem látszott venni arról, mit csinálnak a gyerekek, de néha-néha, véletlenszerűen odakiáltott nekik valamit, amitől elcsöndesedtek egy pillanatra.




A munkámról érdeklődött, én meg arról, hogy boldogul a gyerekekkel. Látszott rajta, hogy a két kisfiú teljesen lehasználja. Ő akart gyerekeket. Megszülte és nevelte a kis lurkókat, a férje viszont inkább csak spermadonorként viselkedett, aki minden nap csak késő este jön haza az ingyen vacsoráért, majd leroskad a tévé elé.


– Szóval, miért nem jártál erre már évek óta? – kérdezte, próbálva témát váltani. Észrevettem, hogy kissé lefogyott. Nem a bőrén, inkább a haján. Gondosan összefogta, ami hihetetlenül gyönyörű külsőt kölcsönzött neki. A szemei melegséget árasztottak, amitől viszont csak még rosszabbul éreztem magam. Elhatároztam, mesélek neki az én problémáimról is. Talán attól majd jobban érzi magát.


– Anyám nem mondta el?


– Nem – rázta a fejét, és hátradőlt a székében. Keresztbe tette a lábait, és rágyújtott egy cigarettára.


– Nem sokkal érettségi után kidobott otthonról – böktem ki kertelés nélkül. A szemei tágra nyíltak, és előre dőlt. Jó barátok voltak anyámmal, de ő mindig csak a legjobb oldalát látta a barátainak.


– Nem. Erről nem beszélt. Mi történt? – meresztette rám a szemét.


– Nos, azt hiszem az érettségi utáni estén történt. Amikor haza értem, úgy éreztem, enyém a világ. Ugye érted? Véghezvittem valamit, amit senki azelőtt a családomban. Úgyhogy elhatároztam, kitálalok mindent az anyámnak, amit eddig eltitkoltam előle. Amolyan őszinteségi roham volt. Nem tudott eljönni a bizonyítványátadóra, mert elfoglalt volt, de amikor hazaértem, a nappaliban ült, és tévét nézett – folytattam, Meredith pedig bólintott.


– És? Mi történt azután?


– Nos, leültem mellé, és elmondtam neki mindent. Elmondtam, hogy tévedett mindennel kapcsolatban, amit éveken át hajtogatott. Hogy túl hülye vagyok ahhoz, hogy leérettségizzek, hogy kurvának nevezett, vagy hogy azt mondta, én is teherbe fogok esni még az érettségi előtt. Aztán, amikor mindennek a végére értem, elmondtam azt is, hogy leszbikus vagyok. – Meredith ledermedt egy pillanatra.


– Nos… – szólalt meg, de aztán ismét elhallgatott, és kissé közelebb hajolt. – Igazat mondtál?


– Nos, igen. Úgy értem, nem voltam túl hülye ahhoz, hogy leérettségizzek, és nem is estem teherbe – vontam vállat, mire felnevetett, és kissé megnyugodni látszott.


– Nem. A másik dologra gondoltam – mondta, és ismét a szoba felé fordult, hogy ráordítson a fiúkra, tegyenek le valamit.


– Ja… Igaz – válaszoltam, mire pár pillanatig csak bámult rám. Láttam rajta, hogy nagyon gondolkodik valamin. Azok a tipikus „pedig olyan helyes lány”, „pedig annyira nőies” és hasonló gondolatok futhattak át a fején. Számtalanszor hallottam már ezt nálam idősebb emberektől.


– És van… valakid?


– Nem. Ez egy kisváros. Nehéz találni olyan lányt, akinek hasonló az… érdeklődése – válaszoltam, mire ismét felnevetett, most már sokkal nyitottabban.


– Nos, ezt ne mond el anyádnak, de azt hiszem, ez nem volt szép dolog tőle. Felnőtt nő vagy. Azzal élhetsz együtt, akivel csak akarsz.


Ez kedves volt tőle. Még sosem hallottam, hogy rosszat mondott volna anyámról azóta, hogy ismerem.


– Köszönöm – válaszoltam. Úgy döntöttem, ezen az úton nem jutok tovább, úgyhogy témát váltottam. – Na és, mi van a férjeddel?


– Ó, vele minden rendben – válaszolta reflexszerűen. – Igazából pont ma van a házassági évfordulónk.


– Tényleg? Izgalmasan hangzik. – Aztán rájöttem, mennyiben befolyásolja ez az esélyeimet. – Mit terveztek, mit csináltok ma este?


– Nos, Jim általában hat körül ér haza. Én áthívok valakit, hogy figyeljen a srácokra, és bemegyünk a belvárosba, hogy együnk valamit. Idén abba az új francia étterembe tervezünk menni. Aztán megnézünk egy filmet. – Úgy beszélt, mintha ez lenne a legizgalmasabb dolog a világon. Mintha ez lenne a legelképzelhetetlenebb randi az egész emberiség történetében.


– Szórakoztatóan hangzik – válaszoltam. – Voltam már abban az étteremben. Csak pár tömbnyire van a bolttól. Nagyon jó.


Meredith nagyon boldognak tűnt. Letette a cigarettáját, és ismét rászólt a fiúkra, hogy maradjanak csöndben.


– Vettél neki valamit? – kérdeztem.


– Nos… – kezdte, és észrevettem, érzékeny pontra tapintottam. – Elmondhatok neked valamit?


– Persze.


– Mióta a fiúk megszülettek, a férjem és én… Már nem állunk olyan közel egymáshoz, mint azelőtt. Eleinte azt hittem, azért van, mert kissé megviselt a terhesség, úgyhogy elkezdtem edzeni. Reméltem, ezzel ismét formába hozhatom magam.


– Nagyszerűen nézel ki – mondtam, mire elpirult.


– Nos, ennek ellenére nem segített. Úgyhogy megpróbáltam mindent, amit csak tehettem. Idén akartam neki venni valami különlegeset. Szereztem néhány… fehérneműt. Néhány különösen szexit. Azokat tervezem felvenni ma éjjel, hátha az beindítja a dolgokat. Nem tudom, fog-e működni. Nem tudom, jól áll-e egyáltalán.


– Biztos vagyok benne, hogy nagyszerűen állnak rajtad. – Látszott rajta, hogy örül a bóknak.


– Ó, nem is tudom. A hasam nem olyan feszes már, mint lehetne – nézett le, és megsimogatta a kardigánját.


– Na, vedd csak fel! – javasoltam. – Majd én megmondom, hogy áll.


– Ó, nem. Nem hiszem, hogy meg merném tenni – rázta a fejét, és kényszeredetten belekortyolt a kávéjában.


– Gyerünk, Meredith! Gondolj arra, kivel állsz szemben! Azt hiszem, a legtöbb nőnél jobban tudom, milyen jól tud állni egy fehérnemű, ha érted, mire gondolok – kacsintottam rá. Ettől egy kissé felengedett, kuncogva a viccemen. Éreztem, nyitva az út.


– Rendben – állt fel. Most már ő is beleélte magát. – Annyira izgatott vagyok, hogy megmutathatom valakinek – mosolygott rám, és intett, hogy kövessem. Odakiáltott a gyerekeinek, miközben felmentünk a lépcsőn a hálószobába. Az egész ház egy romhalmaz volt, bár két ilyen ördögfióka mellett nem is csoda. A hálószoba viszont egész más volt. Tágas és tiszta. Egy igazi béke szigete. Meredith az ágy felé intett, én pedig letelepedtem, lesimítva a szoknyámat. Odasétált az éjjeliszekrényéhez, és elővett egy kis csomagot.


– Mindjárt visszajövök – mondta, és kiment a csomaggal a fürdőszobába. Felcsúsztam az ágyon, amíg a vállam már a fejtámlán nyugodott. Keresztbe tettem a lábaimat, és vártam, hogy Meredith visszatérjen. Teljesen fel lehetett villanyozva, mert már pillanatokon belül visszatért, lélegzetelállítóan gyönyörű külsővel.


A haját hátratűzte egy apró kontyba. Egy olyan melltartót viselt, ami talán kissé túl kicsi volt méretes melleire. A ruhadarab világos rózsaszín volt, és enyhén megemelte Meredith formás domborulatait. Kosarait vékony fekete csipkesáv keretezte. Vállpántjai vékonyak voltak és feketék, de a többi része szintén rózsaszín volt. Egy rózsaszín tangát viselt, ami csak néhol kandikált ki a fölé húzott fekete-rózsaszín harisnyakötő alól. Az utóbbi ruhadarabhoz egy feszes fekete necc harisnya csatlakozott, kezeit pedig hosszú fekete kesztyű fedte, ami egészen a könyökéig ért. A lélegzetem is elállt, amikor megláttam. Lassan körbe forgott, és rám mosolygott. El sem tudtam hinni, mennyire feszes volt a feneke.


– Na, mit gondolsz? – kérdezte rám nézve. – Hogy néz ki a hasam?


– Tökéletes – nyögtem ki végül, és komolyan is gondoltam. Itt volt a soha vissza nem térő alkalom, hogy akcióba lendüljek. Széttettem a lábaimat, miközben felhajtottam a szoknyámat, felvillantva, hogy nem viselek alatta bugyit. A puncim már nedves volt az izgalomtól, én pedig azonnal izgatni kezdtem a csiklómat az ujjaimmal. Meredith megdermedt, és értetlenül bámult rám. Szemei csupasz puncimra szegeződtek. Miközben szótlanul bámult, én áthúztam a fejemen a pólómat, aztán gyorsan kikapcsoltam fekete melltartómat, és mindkettőt magam mellé ejtettem az ágyra. Ismét a combjaim közé toltam az egyik kezemet, a másikkal pedig összecsippentettem az egyik mellbimbómat. Halkan felnyögtem, ami úgy tűnt, visszarántotta Meredith-t a valóságba.


– Úristen, Scarlett! – nyögött fel. – Mi a fenét művelsz?


– Te nem szoktál maszturbálni, Meredith? – kuncogtam, azzal bedugtam a középső ujjamat a puncimba, a hüvelykujjammal pedig a csiklómat izgattam. Most már az egész tenyeremmel markolásztam a melleimet, és az egész testem remegett az izgalomtól.


– Miért csinálod ezt? – kérdezte, de nem vette le a tekintetét a puncimról.


– Istenem, Meredith! Annyira szexin nézel ki – nyögtem. Látszott rajta, csak nehezen tud ellenállni a bóknak. – Gyere csak! Megtaníthatlak, hogy csináld. Annyira kívánatos vagy. Nincs szükséged senki másra, hogy egy kicsit elszórakozz. Gyerünk! Megmutatom, hogy csináld, és ha bármikor szexinek akarod érezni magad, elég csak erre gondolnod.


Néhány pillanatig csak bámult rám, miközben én egyre hevesebben izgattam a puncimat. El se tudtam képzelni korábban, mennyire izgató lehet, ha néznek közben.


– Oké – bólintott végül. Alig hallható hangon suttogott, és továbbra is csak állt az ágy mellett abban az észvesztően vonzó fehérneműjében, és bámult engem. Éreztem, nekem kell magamhoz ragadnom az irányítást.


– Oké, Meredith – vettem ki az ujjam a puncimból. – Azt szeretném, ha leülnél az ágyra, és a lábamhoz illesztenéd a tiédet, szembe ülve velem.


Szó nélkül felmászott az ágyra, és a talpamhoz illesztette az övét. Kissé hűvös volt a bőre. Egész lényén érződött az idegesség.


– Nyitva van az ajtó – mondta elcsukló hangon, fejével a hálószoba ajtaja felé intve.


– Az hadd legyen az én problémám! – mosolyogtam rá, és az egyik ujjammal lassan dörzsölni kezdtem a csiklómat. – Oké, Meredith. Azt szeretném, ha fognád a bugyidat és egy kicsit félrehajtanád, hogy láthassam a puncidat.


Úgy tett, ahogy mondtam, én pedig megpillantottam borotvált punciját rózsaszín szeméremajkaival és méretes, kemény csiklójával.


– Valahogy így? – kérdezte ártatlan hangon, én pedig csak bólintottam.


– Csodás. Most pedig… azt szeretném, ha rátennéd az egyik ujjadat a puncidra, és elkezdenéd lassan dörzsölni a csiklódat. Higgy nekem! Ha egyszer elkezded, érezni fogod, hogyan tovább.


Lassan körözni kezdett a csiklóját. Torkából halk nyögések törtek fel. Annyira édes volt, ahogy mereven bámulta dolgozó ujját. Látszott rajta, élvezi.


– Istenem, Scarlett! Ez nem helyes – mondta erőtlen hangon, én viszont csak legyintettem, és bíztattam, hogy folytassa.


– Most pedig azt szeretném, ha amilyen lassan és könnyedén csak tudod, becsúsztatnád azt az ujjadat a puncidba – mondtam, ő pedig engedelmeskedett. – Ne hagyd abba a csiklód izgatását! Használhatod a másik kezed is, ha úgy kényelmesebb.


Így tett, én pedig ismét magamhoz nyúltam. Sosem vettem még részt közös maszturbálásban, de eszméletlenül élveztem. Annyira szexi volt látni, ahogy valaki előttem kényezteti magát, az pedig még jobban felizgatott, hogy ő is ugyanezt látja rajtam. Ezek a gondolatok annyira beindították a képzeletemet, hogy a puncim összerándult, és nem tudtam megakadályozni, hogy élvezettel felnyögjek. Keményen ujjaztam a puncimat, amikor rám tört az orgazmus. Meredith abbahagyta a saját puncija izgatását, és engem figyelt. A puncim rászorult az ujjamra, és egész testemet eltöltötte a gyönyör.


– Ez nagyon jó volt – mondta Meredith, mire elmosolyodtam. A térdemre emelkedtem, és a kezeimre támaszkodva hajoltam oda hozzá.


– Még sosem elégítetted ki magadat azelőtt, Meredith? – kérdeztem, miközben a szeméremajkaira tettem a kezem. Ő megrázkódott, de aztán ismét rám mosolygott.


– Ne már, Scarlett! Ez olyan jó volt. Ne tedd tönkre!


Annyira jól alakította az ártatlant, hogy egyszerűen nem tudtam ellenállni neki. Előre dőltem, és megcsókoltam az ajkait, miközben dörzsölni kezdtem a punciját. Egy pillanatra ledermedt, de aztán átadta magát a csóknak. A vállamra tette a kezét, én pedig még jobban belefeledkeztem ajkai ölelésébe. A számba vettem a nyelvét, és lassan szívogattam. Szemmel láthatóan élvezte a helyzetet, de hirtelen megrázkódott, megszorította a vállamat, és eltolt magától.


– Istenem! – lihegte lesütött szemekkel. – Annyira sajnálom, Scarlett. Ez nem helyes. Már kislánykorod óta ismerlek. Az anyáddal jó barátok vagyunk. Én… én házas vagyok. A gyerekeim lent játszanak – hadarta egyre hisztérikusabb hangon. Megpróbált felkelni az ágyból, de én elkaptam a csuklóját és visszarántottam.


– Meredith! – néztem a szemébe. – Nyugodj meg! Én nem akarom, hogy megszökj velem. Nem akarom, hogy elhagyd miattam a családodat, és anyámnak sem szükséges elmondanod semmit. Én csak egy jót akarok kefélni veled. Csak most az egyszer.


Egy pillanatig hallgatott.


– Csak most az egyszer? – kérdezett vissza hosszú csend után. Nem tehettem róla, de kacagnom kellett. Szó nélkül előre hajoltam, és ismét megcsókoltam őt. Ismét dörzsölni kezdtem a szeméremajkait, ujjaim pedig fürödtek a nedvében.


– Érzem, hogy te is kefélni akarsz velem – mondtam. Most rajta volt a sor, hogy felkacagjon. Ismét egy pillanatig csendben maradt. Éreztem, hogy legbelül küzd az egész ellen, de azt is tudtam, én fogok nyerni.


– Kérlek – karolt át. Én is átöleltem őt. Az ágyra fektettem, és fölé gördültem, úgyhogy most a feje a párnán nyugodott. Ismét megcsókoltam, és a puncijára tapasztottam a kezem. Aztán lehúztam a melltartóját, és óvatosan szopogatni kezdtem a melleit. Felnyögött, én pedig éreztem, ahogy a puncija lüktetni kezd.


Felemelkedtem róla, ő pedig csak vágyakozó pillantással bámult rám. Felálltam, hogy megfordulhassak, és 69-es pózban rá ereszkedhessek. Most először találtam magam közvetlenül szemben a puncijával. Belenyalintottam, de mielőtt igazán belevethettem volna magam, megéreztem ajkait a saját puncimon. Keményen nyalt, átkarolva a derekamat.


– Istenem, Scarlett! Ez mennyei – pihegte, én pedig elmosolyodtam. Imádom, ha bókolnak nekem, most pedig válaszként olyan keményen kezdtem szívni a punciját, ahogy ő nyalta az enyémet. Teljesen felizgul. Egy idő után már a nyalást is abbahagyta, és csak a saját ágyékát tolta az arcomba. A csiklóját szívogattam, miközben ő kontrollálatlanul nyögött.


Hirtelen egy csattanás hallatszott odalentről.


– Maradjatok nyugton, fiúk! – kiáltott fel extatikus állapotában Meredith. – Most segítenem kell egy kicsit Miss Byrne-nek. Ha nem viselkedtek jól, a nagymamánál kell maradnotok ma éjjel, amíg a papával nem leszünk itthon.


Én mindeközben folyamatosan szívtam a punciját. Kihasználtam az alkalmat, és becsúsztattam az egyik ujjamat a nyelvem mellé a puncijába, mire ő ismét felnyögött. A teste megfeszült, és hangosan felsikoltott. Ismét nyalni kezdte a puncimat. Az egész szituáció annyira izgató volt, hogy teljesen beindultam. Borotvált puncimat gondolkodás nélkül nyomtam anyám legjobb barátjának arcába. Végül mindkettőnket utolért az orgazmus, én pedig egy pár pillanatig csak lihegtem fölötte.


Egy kis idő elteltével, amikor már levegőhöz jutottam, legördültem róla. A térdeimre és a kezeimre támaszkodtam, és figyeltem Meredith-t, ahogy liheg az ágyon fekve.


– Na, milyen volt? – kérdeztem, és megcsókoltam az arcát.


– Ez csodálatos volt, Scarlett – fordult felém, és szájon csókolt.


– Boldog évfordulót! – mondtam, mire ő felnevetett. Ez azonban úgy tűnt, emlékeztette őt a helyzetünkre, úgyhogy felkelt az ágyból, és kiment a fürdőszobába, hogy felöltözzön. Én is magamra kaptam a ruhámat, és vártam rá, hogy visszatérjen.


Épp a fülbevalóit tette vissza, miközben visszasétált a szobába. Ismét úgy állt előttem, mint anya és feleség, nem pedig mint egy virgonc, szexéhes nő.


– Scarlett! Nagyon jól szórakoztam veled ma délután, de ez nem történhet meg újból – mondta, és elpirult. Mintha megittasult volna a szenvedélytől, és csak másnap reggel ébredve döbbent volna rá, mit is tett.


– Ez csak természetes – válaszoltam.


– Nem mondod el anyádnak, ugye? – kérdezte, én pedig hangosan felnevettem.


– Nem, Mrs. Hoke. Megbízhat bennem – válaszoltam hivatalos hangon.


Pár pillanat múlva lekísért a földszintre, és a bejárati ajtó felé vettük az irányt. Azt mondta, nyugodtan látogassam meg bármikor, és vacsorázzak vele és a férjével. Felemelő volt látni, ahogy próbálja rendbe rakni magában a történteket.


– Köszönök mindent, Mrs. Hoke – mondtam, és elindultam a kocsim felé. A vállamra tette a kezét, és visszafordított maga felé. Körbenézett, hogy nem lát-e senki, és gyorsan adott egy csókot az arcomra.


– Én is neked, Scarlett – mondta, majd rám kacsintott, mielőtt eltűnt volna az ajtó mögött.


Folytatása következik!


Ui.: A képen Paulina Porizkova alias Meredith Hoke.
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
Érdekes volt.

Sinara ·
Köszönöm szépen.
Hörcsög! Féltem, hogy az első két fejezet során zuhanó tendenciát mutató véleményed folytatódik, de örülök, hogy tévedtem.
Na igen. Ha amerikai történeteket olvasol, akkor az ilyen pont akkor érkezik, amikor Cindi fasírtban van a barátjával, vagy pont akkor érkezik, amikor Mrs. Hoke aggódik az évforduló miatt jellegű megoldások borítékolhatóak. Lehetne jobb is, az tény, de nekem így is tetszik, és örülök, hogy neked is.

A véleményeket köszönöm.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: