Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

San Franciscó utcáin 1.

Először is ismerjetek meg engem. A nevem Lisa,  22 éves vagyok, főiskolai diák. Keleti parton születem, most San Franciscóban élek. Friscó nekem a minden, imádom a tengert és a magas házakat.
Átlagosan nézek ki, 165 centi vagyok, teltkarcsú, a hajam barna hullámos, a szemem zöld.
A hó sűrűn hullott egyik éjszaka, fáztam, egy ölelő kar hiányzott a legjobban. Rémálmom volt, egy hószörny kergetett és beakart falni. Nem bírtam otthon maradni, felöltöztem és bementem sétálni a városba. A kedvenc kirakataimat nézegettem, az éjjeli élet igen sok embert vonzott a szeles, hideg időben is az utcákra.
Belélegezem a hideget, meleg teával a kezemben róttam az utcákat.
Végül egy klubban kötöttem ki, nem is gondolkoztam, hogy egy szál nőre magában, miféle veszélyek leselkedhetnek.
Egyszer csak megjelent egy szőke, rövid hajú, magas nő, minden szem ő feléje fordult.
Akkor tűnt csak fel, hogy a klubban szinte kizártan, csak nők vannak!
A nő pont mellettem foglalt helyet, szürke kabátját kigombolta, rendelt egy koktélt, rágyújtott, utána rám mosolygott, mintha ezer éve ismernénk egymást. Koccintottunk, Isten-isten, és elkezdünk beszélgetni. Kiderült egy menő lakberendezővel ülök egy helyen, borzongás futott végig a testem, az elektromos impulzusok kölcsönösnek tűntek.
Még nem akad nővel kapcsolatom, minden idegenül figyelem a leszbikusokat, és nem bírom a férfiként viselkedő nőket, de Sharonban semmi olyasmi nem volt. Mérges lettem magamra, mert zavarba hozott, a szexre terelődött a téma, néha elvörösödtem, de azon kaptam magamat, hogy egy óra múlva taxit intünk le, és útban vagyunk Sharon lakása felé.
Gondoltuk a barátságunkat sokkal otthonosabb környezetben mélyítjük el, igen jól éreztük magunkat egymás társaságában, és nem is gondoltam ennél többre akkor, amikor utaztunk.
Egy toronyházba igyekeztünk, a tizenegyedik emeltre mentünk, nagyon elegáns lakás volt, alig mertem a kabátomat is levetni, de a csizmámat már ahogy beléptem levettem, mert minden ragyogott a tisztaságtól meg a szépségtől. Kék szőnyegek voltak a talpam alatt, fehér falakon fekete-fehér képek, fotók,  és modern berendezés fogadott, kevés bútor, jól funkcionáltak.
- Itt lennénk. Ez az én kis birodalmam.
- Csodálatos, irigyellek, amiért ennyire remek az ízlésed.
Sharon koktélruhája egészen nyitott volt hátul, a fekete dzsörzé anyagba beleszőtt csillámló szálak ragyogóan kiemelték az alakját, a gerince ahogy mozdult csábítóan festett. A kezembe egy elegáns pohárba pezsgőt kaptam, mosolyogtam, nem is tudtam abbahagyni, akkor sem, amikor az első érzéki ajakcsókot kaptam, és még sokkal többet utána.
Sharon megsimogatta az arcom, én pedig egyre inkább szédültem, nagyon jó volt tetszeni egy ennyire csodálatos asszonynak.
Sharon lakása árasztotta magából a szexet, úgy mint ő maga, ezért csábulhattam el, nemsokára meztelenül csókolgattuk egymást, ahogy az üvegfalra pillantottam, a fél kivilágított városra ráláttam. Lenyűgöző pillanatokat éltem át.
Hamar megszabadítottuk egymást ruháinktól, a hideg kellemesen megborzongatta a bőrömet, legfeljebb húsz fok lehetett a lakásban, de nem sokáig fáztam, mert Sharon szinte felgyújtott a tevékenységével.
A melleim keményedtek a csókoktól és szívásoktól, Sharon szívogatta a bimbóimat, a nyakamba csókolt.
A testem meleg lett mindenhol, a légzésem akadozott, minden izmom feszes lett. Kipirult bőröm igen vágyta Sharon száját és nyelvét, eldőltünk az elegáns, vajszínű kereveten.
Hófehér bőre illatos parfümös testápolóval kezelt volt, bársonyosan illatosan mindenhol. A mellei kisebbek mint az enyémek, tini lányokat megszégyenítő hetykeséggel. A popója kemény és gyönyörű, a lába közötti vékonyka háromszög hosszú, simára leborotvált. Éppen serkent az ici-pici aranyló fanszőre. Mindig irigyeltem az ilyen husit, az én barna fanszőröm sosem veheti fel a versenyt a természetes szőkeség adta szépséggel. Bár a férfiak, akikkel eddig kapcsolatba kerültem nem panaszkodtak, formás- ha lehet ilyent mondani – a háromszögem, fazonra igazított vékony csík van a szeméremdombomon. Azt el is kezdte nyalogatnia nyelve egyével Sharon, mert letérdelt a kerevet elé, a selyempárnáján nyugodott a fejem, az ő parfümjét árasztotta magából.
Sóhajtoztam, a combjaim, lábaim remegtek, a számat nyaltam minden egyes mozdulatnál, ahogy Sahron a nemiszervemhez ért. Finoman szétnyitotta a combjaimat, közé fúrta a fejét. Nyalogatott hosszában, aztán a nagyajkaimat ujjaival széjjelebb húzta és belenyalt a nedveimbe.
- Finom, kellemes - monda, majd a csiklómra csapott le a nyelve.
Az első élvezem alatt a melleimet simogattam, szinte beszippantottam Sharon kettő ujját, amikor végre a hüvelyembe dugta. Élvezetem pillanatában rászorultam az ujjaira, a nyelve egész idő alatt körözött és megfelelő nyomóhatást gyakorolt rám.
Ekkor gondoltam cserélünk, de Sharon még nem engedett el. Megfordított és legnagyobb meglepetésemre a nyelvcsapásait a fenekem vágata között éreztem.
- Pompás vagy, egy igazi préda.
- Te meg az én kis áldozatom. Nekem találtak ki, hogy öleljelek, és boldoggá tegyük egymást.

Folytatása következik.
Hozzászólások
fannyka ·
Érdekes írás, de jónak nem igazán mondanám. Igaz, nem rossz, de valami nem kerek benne. Először is túl sokat foglalkozol a külsőségekkel. Az ilyesmit le lehet tudni egy-két mondatban, de te például egy csomó sort pazarolsz el csak a fanszőrzet kifejtésére.
Az írás többi része ezzel szemben már-már minimalista. Például az a rész, hogy milyen a környezet hangulata, és a mesélő hogy kerül az utcára, rövidebb, mint az, hogy a két főszereplő fanszőrzete hogy néz ki.
Érdekes lett volna például, hogy Sharon hogyan hódítja meg a mesélőt, de ott se párbeszéd nincs, se semmi egyéb, ami átérezhetővé, vagy érdekessé tenné a helyzetet, azt ellenben megtudjuk, hogy Sharon lakberendező, aminek viszont egyáltalán nincs köze ahhoz, hogy mitől olyan érzéki. Ott kellett volna bővebbre ereszteni a mesélést, leírni a folyamatot ami lejátszódik a főszereplőben, de abból szinte semmit sem kapunk.
A szexrész pedig kicsit olyan oktatójellegű, érzékiség kevés van benne.
Nem tűnsz tehetségtelennek, de ez az írás a jelen formájában még nagyon kiforratlan.

carpediem ·
Érdekes.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: