Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Pocolum Mortises

Minden lépésnél kongva visszhangzott a terem. Körbe félig leégett gyertyák égtek. A padsorokban sötétruhás emberek ültek rezzenéstelen arccal. Lenéztem és a földön lévő vízben megláttam önmagam. Hófehér esküvői ruhám alja vizes és szürke volt, a fűző szorított és a könnyeimet nyeltem. Barna hajam elegáns kontyban, sminkem szolidan emelte ki a bennem lévő angyalt. De akkor mit keresek itt?
Hirtelen a víz mozogni kezdett, felkúszott a ruhámon. Éles fájdalom nyilallt minden testrészembe. Hangos kiáltás szakadt ki torkomból. Amilyen gyorsan jött a fájdalom, úgy el is múlt. Remegtem egész testemben. A félelem mi eluralkodott rajtam, megbénított. Lerogytam a harmadik padsorba és hangosan zokogtam. A mellettem ülő férfi egy tükröt tartott elém, de nem nézett rám. Kontyomból vizes, fekete fürtök, sötétre festett szemek, hófehér bőr lett. Ruhám foltos és megviselt lett.

Az oltár előtt térdelt egy kedves arcú férfi. Mosolygott és hívogatott. Csábított és nem tudtam ellenállni. Letérdeltem mellé. Ő megfogta a kezem és hangos, síron túli hangokat hallottam.
A pap odaadta a kelyhet. A Széparcú belekortyolt, majd átadta nekem. A kehely oldalán láttam egy feliratot : Poculum Mortises, A halál kelyhe.
Rájöttem, mi történik. A víz, a körülöttünk ülők könnyei voltak. A vízben megláttam a Széparcú igazi arcát.
- Nem megyek hozzád!- ordítottam. - Pedig már az enyém vagy. - Felöltötte igazi testét. Fejek, emberi fejek alkották testét és most az enyém kellett neki. Rohanni kezdtem a kijáratnak vélt ajtó felé, de az emberek elém álltak. A bűztől, ami a teremben terjengett, hányingerem lett. Összerogytam, és öklendezni kezdtem. Éreztem a Halál tekintetét magamon. Mikor ránéztem, az édesapám arcával nézett reám. Leguggolt mellém és megölelt. Belesúgtam a fülébe: Örökké szeretni foglak.

Eltaszítottam magamtól és a tükröt, - miben én is megláttam a másik énemet - feléfordítottam. Hirtelen fény borította be a szobát. Nem bírtam tovább. Hányni kezdtem.
A kórházban ébredtem. Hallottam a suttogásokat. Kinyitottam a szemem és sírni kezdtem. Édesanyám és a párom állt mellettem. Begyógyszereztem magam, majdnem meghaltam.
- Édesapám hol van? - senki nem válaszolt. - Hol van? - ordítottam. Akkor jött a felismerés. Édesapám meghalt.
Otthon a polcon apu képe mellett egy urna áll. Az urnában édesapám hamvai nyugodnak békében.
Hasonló történetek
30302
Mikor már teljesen megmerett, kigomboltam a nadrágját és elővettem az óriási farkát! Nyengéden elkezdtem a nyelvemmel dédelgetni. Ő közben a melleimet kezdte simogatni. Majd a makkjához érintettem a mellbimbóimat és a faszát kezdtem dögönyözni a melleim között, úgy, hogy még a golyói is összezsugorodtak a kéjtől...
22539
Olyan őrült szenvedély lett rajtunk urrá, hogy letéptük egymásról a ruhát, és vadul csókolgattuk a másik testét. Becsúszott a lábaim közé, és a forró lucskos kis szűk puncimat csókolgatta. Nagyon imádom a fürge nyelvét. Jól megszopogatta a csiklómat majd ügyesen dugdosta a nyelvét a szűk kis lyukamba. Ezt addig csinálta míg a kélytől szédülve megnem feszült mindem izmom...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: