Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ottalvós buli

Ottalvós buli

Az egész történet egy átlagos napon, egy átlagos ott alvással kezdődött. A legjobb barátnőm Kim  és én már hetekkel ezelőtt megbeszéltük, hogy ezt a hétvégét együtt töltjük és tartunk egy kis iszogatós pizsipartit. Én Melanie vagyok 17 éves és már nagyon régóta foglalkoztat a gondolat, hogy milyen lehet egy lánnyal. Persze történtek már velem olyan dolgok bulik alkalmával, hogy a barátnőm Kim és én összegabalyodtunk, hogy idegesítsük a fiú közönséget. Engem már akkor is nagyon felizgatott a csókja hetekig másra sem tudtam gondolni csak a szája ízére az ajkamon. Meg is rémített a dolog, mert felmerült bennem a kérdés, hogy mért vonzódok egy lányhoz ez nem normális és elnyomtam magamban a gondolatot. Így teltek a hetek nem került szóba többet az a bizonyos buli, és bizonyos csók. Eljött a péntek és nagyon izgatott voltam a buli miatt, akkor még nem is gondoltam, hogy milyen buli vár rám az este. Kim és én elmentünk a lakásomra beszereztük az estére kellő alkoholmennyiséget és készülődtünk az estére. Átjött az egyik legjobb barátom is Nick, aki már nagyon régóta szerelmes Kimbe. Eljött az este sokat beszélgettünk jól éreztük magunkat, iszogattunk és táncoltunk. Kimnek érdekes ötlete támadt pár feles után és én hülye persze mindenben benne voltam.
-Hé nem vicceljük meg egy kicsit Nicket?-súgta Kim a fülembe és közben látni lehetett azt a tipikus huncut mosolyt a szája sarkán, aminek nem tudtam ellenállni sosem.
-Na mit találtál már ki megint szegénynek ? Tudod, hogy teljesen beléd van zúgva
-Ne is mond… nagyon ciki ha azt hiszi, hogy lehet esélye nálam. Épp ezér akarom egy kicsit húzni az agyát.- nem kellett kimondania többet , ahogy egymásra néztünk már mind ketten tudtuk, hogy mit kell tennünk. Elkezdtünk táncolni és simogatni egymás testét az ütemre. Ahogy a kezem végigfutott Kim hátán le a fenekéig már a szívem majd kiugrott a helyéről. Nick is be akart szállni a mókába de azt persze sem én sem pedig Kim nem akartuk, úgyhogy amint közeledett volna mindig ellöktük magunktól. Már azt sem tudom, hogy ki mozdult először vagy hogyan történt, az alkohol már kicsit mámorossá tette mindkettőnk fejét. Forró csókcsatába kezdtünk, nyelvünk saját életre kelt egymás szájába. Nagyon izgató volt és attól a szenvedélyes csóktól teljesen eldobtam az agyam és elvesztettem az irányítást a tetteim felett. Az ágyra löktem barátnőmet és ott folytatódott volna a móka, de Nick persze mindent tönkre tud tenni a remek időzítésével. Elkezdett hisztizni, hogy mi mindig kihagyjuk őt a legjobból, sikerült elrontania a pillanatot és folytatódott a buli ahogyan kezdődött … semmi csók semmi érintés nélkül. Idegességembe és csalódottságomba nagy ivászatba kezdtem. Eléggé részegen már mind hárman elkezdtünk üvegezni Nick volt az a szerencsés aki kezdhette e pörgetést.
-Na Kim mersz, vagy felelsz?
-Ummm… nem is tudom… na jó felelek.
-Amikor Mell és te smároltatok és simogattátok egymást tényleg felizgatott?- hath erre a kérdésre nem igazán számítottam, de nagyon kivancsivá tett a válasza és reméltem, hogy őszintén fog rá felelni. Kim a szemembe nézett és csillogó szemekkel válaszolt a kérdésre.
-Igen nagyon is.- szeméből sütött a szenvedély és tudtam, hogy igazat mond.
A játék folytatódott de nekem mindvégig az járt a fejemben, hogy igen ő is annyira kíván engem amennyire én őt. Akárhogy is próbáltam nem tudtam kiverni a csókját a fejemből, ezért egy idő után már nem bírtam magammal odabújtam hozzá, de nem közeledtem csak oda feküdtem mellé. A játékba most rajtam volt a sor, hogy merjek vagy feleljek és a kérdést Kim tette fel.
-Mersz vagy felelsz?-kérdezte huncutul.
-Merek- beszálltam a játékba és ő ki is használta a helyzetét ahogy azt vártam.
-Vedd le a nadrágodat!-ördögi csillogás jelent meg a szemében és én meg adtam neki azt amit akart de meg eggyeztünk, hogy csak akkor veszem le, ha ő is. Így történt hát, hogy én és barátnőm egy paplan alá kerültünk egy szál bugyiban. A játék ellaposodott egy kicsit de a paplan alatt a dolgok egyre csak felforrósodtak. Éreztem puha bőrét a fenekemnek simulni és éreztem forró leheletét a vállamon. Nem bírtam tovább valamit tennem kellet. Lassan elkezdtem simogatni a hasát és vártam reakcióját, arra számítottam, hogy majd leállít, vagy megfogja  a  kezem de semmi ilyen nem történt ő nem szólt rám én pedig felbátorodva visszaéltem a helyzettel. Simogattam végig a hasát fel a melléig aztán pedig lefelé. Kezem lecsusszant a bugyija pántjához, de ő még akkor sem szólt egy szót sem akarta, hogy folytassam. Biztatóan rám nézett és a kezem lassan bedugtam a bugyija alá. Akkor tudtam meg, hogy mennyire is kívánt engem. A bugyija tocsogott nedveitől de én ezt élveztem tetszett a gondolat, hogy ennyire felizgattam mert az én bugyim is már rég elázott.
Már régóta tudtam, hogy mit szeret és, hogy mi mit élvez ujjazás közben és ki is használtam ezt az ütőkártyát. Ujjamat keményen bedugtam a puncijába a meglepetéstől még a lélegzete is elállt, tudtam, hogy nagyon nagy erőfeszítésébe tellett, hogy ne nyögjön fel, nem szerettük volna, hogy Nick megsejtsen valamit a paplan alatti tevékenységünkből. Keményen fojtattam az ujjazást, lelassítottam a tempót aztán pedig visszagyorsítottam. Teljesen az őrületbe kevertem ezzel éreztem egyre jobban gyorsuló szívverését és akadozó légzését. Ha nem lett volna ott Nick a szobába már rég megadtam volna neki azt az élvezetet amire annyira vágyott, de nem tehettem. Már nem tudott odafigyelni a légzésére és egyre jobban mocorgott a takaró alatt. Majd megzabáltam nagyon aranyos volt ahogy próbálta titkolni, hogy mit is él át éppen. Mind ketten tudtuk, hogy amíg Nick a szobában van addig nem történhet meg amire mindketten vágytunk. Végül is miénk lesz az egész éjszaka lesz még időnk kibontakoztatni a vágyainkat…


Ha tetszik a történet és szeretnétek a folytatást, mert bizony az is volt :P komiba írjátok a véleményt.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Sinara ·
Csatlakozom az előttem szólóhoz. A helyesírás valóban kriminális. Amellett pedig engem a tördelés is nagyon zavar. A bekezdéseidet legalább három-négybe simán szét kéne tagolni. Így számomra nagyon nehezen követhető a cselekmény alakulása. Általános iskolás tananyag, hogy hol kell új bekezdést kezdeni. Nem ártana ezt alkalmazni is.
A történet emellett nem rossz, de szerintem nem igazán emeli ki semmi a tucatpornóból. Annak nem rossz, de olvastunk már ilyet sokat.
Inkább nem szavazok.

zsolt1121 ·
Folytatást !

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: