Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Mint a mesében 2.rész

Egész éjjel alig aludtam valamit, csak azon a csókon járt fejem. Vissza idéztem újra és újra. Reggel elég gyűrötten keltem ki az ágyból, egy jó kávé és egy frissítő fürdő némi életet varázsolt belém. Izgatott voltam. A gyomromban remegést éreztem és kb. 5 percenként néztem az órát mikor lesz 10 óra. Bevallom őszintén az is megfordult a fejemben, mi van ha nem jön el, ha meggondolta magát? Sok időm nem volt a hezitálásra.....pikk-pakk eljött az idő, mikor indulnom kellett. Összeszedtem magam, egy utolsó igazítás, outfit rendben....mehetek.

Mikor leértem a ház elé, a megbeszélt helyen és időre, épp a jól ismert fekete terepjáró fordult be a sarkon az utcába. Álltam és néztem, hogy Ő jött e....lábam remegett, gyomrom görcsben, szívem hevesen kalapált. Az autó felém közeledve egyre lassult, majd megállt. A sötétített üvegen nehéz belátni, de tudtam, hogy Kamile az. Odaléptem az autóhoz, a vezető ülés melletti ablak elindult lefelé, és egy mosolygós szempár nézett rám.
- Szia. Indulhatunk? - kérdezte.
- Szia. Persze - válaszoltam egy mosoly kíséretében, majd behuppantam az ülésre és hagytam, hogy csak úgy történjenek a dolgok... Nem tudtam mi vár rám. Fogalmam sem volt hova megyünk, mit fogunk csinálni.....egyszerűen elengedtem magam...lesz, ami lesz.....

Elindultunk a városból kifelé. Ahogy ott ültem mellette, éreztem a belőle áradó vidámságot, azt a pozitivitást, ami Őt egyébként is jellemzi. Tetszett az amit láttam, tetszett az amit éreztem. Kamile egy rövid sortot viselt és egy trikót. Nagyon sportos és nagyon szexi is volt egyben. Kidolgozott felsőtest, formás combok - de mindez csak ízlésesen. Tudtam róla, hogy jógázik, sportol és az egészséges táplálkozás híve. Ez rólam is elmondható, egyet kivéve, én azért nem vetem meg az "egészségtelen" falatokat.

Ahogy ültem mellette, észrevétlenül próbáltam végigpásztázni tekintetemmel, de ez nem sikerült. Rögtön kiszúrta és egy mosoly kíséretében csak annyit mondott: - Tetszik, amit látsz?.  - Igen, nagyon is.
Erre mit is felelhetnék, hát persze, hogy tetszik. Teljesen odáig vagyok...nem tudom mi van velem, csak az zakatol a fejembe, hogy kell nekem ez a nő. Van valami megmagyarázhatatlan vibrálás, vonzalom a levegőben közöttünk. Mint mikor két ellentétes pólus közelít egymás felé, ott elkerülhetetlen a találkozás...
A célállomásig beszélgettünk. Elmesélte, hogy most milyen filmen dolgozik...A story izgalmasan hangzott, sőt nagyon elgondolkodtató volt....létezik e igaz szerelem, létezik e szerelem első látásra?

Mesélt magáról, picit a személyes életéről, mi az amiért rajong stb. Érdekelt minden amit mond. Kérdeztem és válaszolt. Annyit elárult, hogy a párja most elutazott...nem akartam firtatni a dolgot, a lényeg hogy Ő itt volt, velem... Meséltem magamról neki, az életemről....sok közös volt bennünk, ezt megállapítottuk. Az előző napi csókot egyikünk sem említette...

2,5 óra utazás után megérkeztünk Santa Barbara-ba. Csodalatos város, csodálatos tengerpart.....a szemem csak úgy szívta magába a látványt, és csodálatomat nem is rejtettem véka alá....lelkendeztem, mint egy kisgyerek. Kamille csak mosolygott rám, majd félreállt a kocsival, kipattant ott termett mellettem és kezemet megfogva kisegített a kocsiból, majd mondta gyere menjünk...elindultunk a pálmafák övezte sétányon a tengerpart irányába. Úgy sétálgattunk, mint akik ezer éve ismerik egymást. Kézen-fogva, egymást néha átölelve. Furcsa érzés volt, de olyan természetes. Az emberek csak mosolyogtak ránk. Kamillet sokan ismerik ott kint, és mivel nagyon közvetlen az emberekkel, ezért szeretik is.

A partszakasz, ahol voltunk tele volt eldugott kis öblökkel. A hullámok csak úgy fodrozódtak a sziklás partszakaszoknál. Fotóztam az Óceánt, a partot és lopva Kamile-t is. Az egyik öbölben leheveredtünk a partra és beszélgettünk. Nem tudom, hogyan és mikor, de egyszer csak kitörtek belőlem az érzelmek. Hirtelen felpattantam, kicsit zavarodottan, de annál nagyobb hévvel kezdtem bele mondandómba. Nem tudtam magamnak parancsolni és csak mondtam és mondtam, ami akkor és ott megérintett vele kapcsolatban. Elmondtam mit érzek, hogy mennyire megérintett az első találkozásunk, hogy annyira közvetlen és szerethető, ami egy ismert embertől nem szokványos. Hallgatott és csak mosolygott rám. Azt hiszem sikerült kicsit zavarba hoznom, de nem bántam.
- Lehet furán hangzik, - és nyilván rajongok ezrei mondták már neked - de elvarázsolsz. Elveszettnek érzem magam a közeledben, minden vágyam, hogy veled lehessek egyszer az életemben. Nem tudom mi az ami ennyire vonz hozzád, csak azt tudom, hogy kellesz nekem. Érezni akarlak a karjaimban és szeretni egy éjen és egy életen át... - szavaim csak úgy törtek elő belőlem. Pillantásom Kamile-t fürkészte, aki láthatóan zavarba jött szavaimtól.

Odaléptem hozzá, és karom felé nyújtottam, majd lassan felhúztam őt magamhoz. Némán álltunk egymással szemben, hosszú percekig csak néztük egymást. Oh, azok a smaragd zöld szemek....abban a pillanatban annyi mindent véltem felfedezni bennük....szomorúságot, örömöt, vágyat, bánatot, szenvedélyt....és még sorolhatnám....ezen érzelmek ott rejtőztek mind....majd könnycseppé formálódva gurultak le arcán. Kezemmel felitattam könnyeit, arcát tenyerembe temette.
- Ne sírj, kérlek... - ujjaim állát felemelték és én gyengéd csókot leheltem bársonyos ajkaira.
Gyengéden csókoltam, ajkaink lehelet finoman érintették egymást. Csókom viszonzásra talált. Édesdeden cirógatták egymást ajkaink. Lassan csókoltam, éreztem minden rezdülését. Kezem derekát simította, karjait nyakam köré fonta. Magamhoz húztam, erősebben öleltem. Csókunk szenvedélyesebb lett. Nyelvemmel óvatosan simítottam végig felső ajkán, majd bebocsájtást kértem szája rejtett zugaiba. Nyelvünk édes csatát vívott egymással. Hosszasan csókoltuk egymást. Éreztem testének minden reakcióját. Amint megérintettem derekát, magamhoz vontam csípőjét, mellünk összeért. Vibrált körülöttünk a levegő. Vágytól izzó testünk szinte összeforrt. Hosszú percekig öleltük, csókoltuk egymást. Imádtam mézédes csókját. Lassan elvált ajkam ajkától, vágytól izzó mélykék szememmel fürkésztem arcát. Nem szólt semmit, csak megragadott, és lassan elkezdett vetkőztetni.
Kis idő múlva ott álltunk egymással szemben anyaszült meztelenül. Csodás alakja van, gyönyörű látvány volt. Álltam és néztem, majd hagytam, hogy a vízbe vezessen…fantasztikus érzés volt vele lenni…Öleltük egymást szenvedéllyel…lassan simítottam végig vízcseppektől gyöngyöző testén. Éreztem, hogy összerezzen érintésemtől. Ajkammal érzékien megérintettem nyakát, gyengéden harapdáltam. Hajába túrtam, majd kéjes izgalommal hajtottam hátra fejét, hogy jobban birtokba vehessem gyönyörű nyakát. Fülcimpáját, állát csókoltam. Halk nyögdécseléssel kérlelt folytassam még. Kérlelésének eleget téve szenvedélyét tovább tüzeltem. Végig simítottam kezemmel vállán, majd ujjaim gyengéden megérintették melleit. Bimbója hívogatóan meredt az égnek, szinte kiáltott felém, hogy csókjaimmal borítsam be mindenütt. Nem tétováztam, csókoltam a lehető legédesebb kéjjel, amit nőnek adhatok. Összerezzent újra és újra…nem álltam meg egy percre sem, csókoltam, cirógattam számmal ujjaimmal mindenütt. Akartam, hogy ez a pillanat örökre szóljon, így amennyire lehetett elnyújtottam az édesnek tűnő „kínt”… Kérlelt, szinte már könyörgött, hogy érintsem meg vágytól lángoló nőiességét, egyre hevesebben nyomta csípőjét csípőmhöz, miközben erősen megmarkolta fenekem, így adva tudtomra türelmetlenségét.
Megcsókolt…ez a csók már vad volt és heves. Ajkamba harapott, nyelvével türelmetlenül követelte azon szándékát, hogy hatoljak belé. Rá néztem, visszanézett rám, és annyit mondott elhaló hangon: - Ne gyötörj! Magamban akarlak érezni…kérlek ne várass tovább…
Huncut mosollyal és vad szenvedélyes csókkal válaszolva, magamhoz húztam. Lábai közé csúsztattam kezem, majd megérintettem csiklóját. A vízben is éreztem vágytól feltüzelt vaginája édes nedűjét. Nagyon felizgult, és én nem várathattam. Belé hatoltam ujjammal. Előbb lassan, majd egyre hevesebben izgattam. Éreztem vaginája minden rezdülését. Kezem mozgásával szinkronban mozgatta csípőjét egyre hevesebben. Kitapintottam G pontját és elkezdtem ütemesen izgalomba hozni. Nem tudta türtőztetni magát, és a csúcshoz közel felsikoltott, megremegett, erősen kapaszkodott belém, míg el nem élvezett. Majd magához vont, lábait körém fonta, fejét vállamra hajtotta és lágy hullámok közepette ölelt szenvedéllyel. Hallottam szuszogását és éreztem, hogy könnyei áztatják vállamat. Gyengéd csókot leheltem hajára, és arcára.
- Édesem, kérlek ne sírj…. – szóltam hozzá csendesen. Felemelte fejét, rám nézet. Nem szólt egy szót sem, de tekintete több volt minden szónál. Ilyen gyengédséggel, és olyan mély érzelmekkel nem nézett még rám senki. Megsimította arcom, majd gyengéd csókokkal árasztott el mindenütt. Elvesztem ott abban a percben. Öleltük egymást és csókoltuk hosszan és szenvedélyesen. Az idő csak úgy elrepült…mikor picit alább hagyott szenvedélyünk, kijöttünk a vízből és megszárítkoztunk.
Kamile teljesen megbabonázott. egy percre sem akartuk egymást elengedni, nem bírtunk magunkkal. Javasoltam menjünk és együnk valamit, mielőtt egymást faljuk fel. Nevettünk, majd Kamile újabb meglepetéssel szolgált. Elmondta, hogy az éjszakát is itt töltjük, ezért szállást foglalt egy közeli szállodában. Mondanom sem kell, mennyire megörültem, hisz tudtam szenvedélyes együttlétünk, nem csak a parthoz köthető majd…

Befejezés köv.
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: