Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Tartalom: 23 éves vagyok.és imádom a BTS-t.egy BTS találkozón egy tánc versenyt nyerek. A...
-
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.
kortárs, epika, próza, novella, elbeszélés, modern
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.
Friss hozzászólások
JuS: Tetszik is meg nem is. A körít...
2018-04-24 01:00
BURGONYA: FOLYTASD, KIRÁLY!
2018-04-23 23:54
Pavlov: Ismét kiderült, hogy sokkal jo...
2018-04-23 21:43
Pavlov: Ismét kiderült, hogy sokkal jo...
2018-04-23 21:43
AnnaRia: Azt el is hiszem, kedves... s...
2018-04-23 14:05
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Meddig mennél el? I. rész - Jan története 13. fejezet

Kukkolás, meztelenkedés, leszbikus szex és minden, mi szem-szájnak ingere.

FIGYELEM! A történet lassan bontakozik ki, idővel azonban alaposan be fog indulni. Emiatt ne riasszon vissza, ha az első fejezetekben esetlegesen alig találsz fülledt pillanatokat! Később ezt a szerző alaposan bepótolja. Lesznek leszbikus, hetero és gruppen jelenetek is. Ha valaki ezek közül bármelyiket nagyon elutasítja, inkább ne olvassa el a történetet!

Írta: Gina_B_33
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2016. április 23.

*************************************************************************

Kedd este, amikor Susannel befejeztük az edzést, lezuhanyoztunk, mielőtt Sandy és Bren megérkeztek volna kicsit italozni és beszélgetni. Miután megérkeztek és levetkőztek, Sandy végighallgatta barátnője áradozását arról, hogy csókolózott Susannel és velem.
- Há! És az enyémmel mi lesz? - játszotta a sértődöttet Sandy, mire Bren felnevetett és közölte, hogy előbb még kell innia egy italt vagy kettőt.
Miután mindannyian kényelmesen elhelyezkedtünk a nappaliban, itallal a kezünkben, Sandy beszámolt a kutatásai eredményéről.
- Szóval, ezt tudtam meg a nudista kempingről. Úgy másfél órányira van északra. Pénteken, szombaton és vasárnap lehet bemenni. Van két medencéjük, egy nagy jakuzzijuk, hangulatos klubházaik, nagy épületek, ahol lehet táncolni és kibérelhető kabinjaik.
- Kibérelhetnénk egy kabint – javasolta Bren. - Akkor nyugodtan ihatnánk anélkül, hogy aggódni kellene, ki vezet haza.
- Ki tudsz maradni éjszakára? - érdeklődött Susan. - Mit mondasz Tednek?
- Majd kitalálok valamit.
Most minden szem Sandy felé fordult.
- El tudsz intézni mindent egy napra és egy éjszakára? - kérdeztem.
- Hm – billentette félre a fejét a kérdezett. - Úgy gondoltam, hogy mehetnénk szombaton reggel és ott tölthetnénk az egész napot. Szombat esténként úgyis táncest van. Utána ott éjszakázhatnánk. Jó buli lenne. Megnézem, mit tehetek. Biztosan kitalálunk majd valamit.
- És mindez mennyibe kerülne? - kérdeztem.
- Na ez egy kicsit cseles. Egyedülállóknak harminc dollár a jegy, de pároknak együtt csak harmincöt – magyarázta Sandy és közben Susanre és rám nézett. - Ha elfogadnak titeket egy párnak, sok pénzt spórolhatunk. De ha nem, akkor is olcsóbb, mert még nem múltatok el huszonkilenc. Így csak huszonöt dollár lenne fejenként. A kabinok árát nem néztem meg. Ha van egyáltalán akkorájuk, ami négyünknek jó lenne. De majd utána nézek.
Bren váratlanul felnevetett.
- Sajnálom – mondta, amikor már mind rá néztünk. - Csak elképzeltem, hogy száz fickó stabil merevedéssel mászkál mindenfelé és benyomják, akinek csak tudják.
Sandy a szemét forgatta.
- Ez nem fog megtörténni. Szigorú szabályaik vannak az ilyesmire. És ha egy férfinak merevedése van, el kell takarnia, amíg el nem múlik.
- Hol van ebben a szórakozás? - nyafogott Susan.
- Tudom – válaszolta Sandy. - Ez nem olyan, mint meztelenkedni a tónál gimis korunkban. A srácok ott szinte megállás nélkül merevek voltak, mi pedig megosztoztunk, hogy kit ki kezeljen le.
- Ti ilyesmiket csináltatok a gimiben? - hüledeztem.
- Persze. Ti nem? Ne mondd nekem, hogy egyszer sem szexeltél gimi alatt!
- Pedig nem – válaszolta helyettem Susan. - Ahogy én sem.
Sandy Brenre pillantott és mindketten felnevettek.
- Akkor mi igazi ribancok lehettünk akkoriban.
- Hé! Én csak két sráccal feküdtem le a gimiben – védekezett Bren. - Csak az egyetemen habzsoltam az élvezeteket.
Erre ismét mindannyian felnevettünk. Susan kiment a konyhába és csinált mindannyiunknak egy újabb italt, Sandy pedig Brenhez fordult, hogy megkérdezze: - Szóval, hogyan is jött ez a csókolózás, amiről hallani?
Bren megvonta a vállát.
- Csak kielégítettem a kíváncsiságomat. Ők pedig mindketten rendesek voltak és segítettek.
- A fenébe is, kislány! - horkantott Sandy. - Én már itt vagyok neked több mint egy éve és egyszer sem említetted ezt meg nekem. Most meg végigcsókolsz minden nőt az épületben rajtam kívül?
Bren felnevetett.
- Talán csak gyakorlok, hogy veled a lehető legjobban csinálhassam.
- Ó! Az mindjárt más – kuncogott Sandy.


***


Sandy szerda este átugrott hozzánk, hogy tájékoztasson a nudista kempinggel kapcsolatos hírekről. Kiderült, hogy ha kabint szeretnénk, azt már hetekkel előre jelezni kellett volna.
Én vállaltam, hogy nem iszok és hazavezetem a kocsit szombaton, de Sandy tiltakozott.
- Ha vezetsz odafelé, én majd vezetek vissza – javasolta. - Úgy odafelé még ihatok egyet vagy kettőt. Ott leszünk egész nap. Estére már rendben leszek.
Bren és Sandy szombaton reggel nyolckor érkeztek meg hozzánk. Hoztak magukkal egy nagy hűtőládát, két nagy flakon narancslét és két üveg vodkát.
Gyönyörű, napos reggel volt, úgyhogy leengedtük Susan kabriójának tetejét. Akkor vezettem először és nagyon jól éreztem magam. Indulás előtt a többiek kevertek maguknak egy-egy nagy pohárnyi screwdrivert és menet közben iszogatták, remélve, ettől elég bátorságot nyernek az érkezésig. Mondanom se kell, mennyire irigykedtem.
Mind a négyen bikini felsőben és sortban voltunk, ami számos mellettünk elhaladóból veszett dudálást váltott ki. Az autópályán a mögénk besoroló kamionosok szinte megállás nélkül tülköltek. Nem értettem a hirtelen támadt lelkesedést, míg észre nem vettem a tükörben, hogy Sandy és Bren a hátsó ülésen csókolóznak.
Lejjebb állítottam a tükröt, hogy jobb belátásom legyen. Amikor Susan is felfigyelt a váratlan érdeklődésáradatra, rákérdezett, én pedig hátra intettem a fejemmel. Amikor ő is észrevette, szélesen rám mosolygott.
Két barátnőnk már kedd este váltott egy szenvedélyes csókot, mielőtt elindultak tőlünk,de Sandy nem elégedett meg ennyivel. Most kicsomagolta Bren melleit a bikini felsőjéből és csókokkal hintette be őket.
- A fenébe is, lányok! - szólt rájuk Susan. - Még a végén tömegkarambolt okoztok.
A hátsó ülésen abbamaradt a csókolózás és hangos nevetés támadt. Nem hittem volna, hogy egy italtól ennyire elengedik magukat. Főleg, hogy aztán Bren hátranyúlt és kikapcsolta a bikini felsőjét. Ezt látva Sandy felnevetett és követte a példáját. Aztán ismét kényeztetni kezdték egymás melleit. A dudálás pedig ettől csak még eszeveszettebb lett.
- A fenébe is! - kuncogott Susan, majd ő is kikapcsolta a bikini felsőjét és levette, hogy aztán huncut vigyorral az arcán rám nézzen. - Dőlj előre! - Amikor úgy tettem, kikapcsolta az én bikinimet is. - Vigyázz, amikor elmegyünk egy kamion mellett! Nem akarunk balesetet okozni... De azért ne is húzz el túl gyorsan! - kuncogott tovább.
- Olyan rossz vagy! - nevettem fel.
Be kell ismernem, hogy a félmeztelen vezetés fényes nappal nagyon izgató érzés volt. Kezdett nagyon felizgatni.
Valahányszor elhaladtunk egy kamion mellett, kissé lelassítottam. Amikor pedig a kamionos dudálni kezdett, mind a négyen integettünk neki, mielőtt beletapostam volna a gázba, hogy hátrahagyjuk.
Már épp készültünk lekanyarodni az autópályáról, amikor egy jelöletlen rendőrautó szirénázni kezdett mögöttünk.
- A fenébe is! Lebuktunk – morogtam.
- Csak nyugi! - mosolygott Sandy. -Még jó szórakozás lehet.
Amikor lehúzódtam, hogy megálljak, a mellettünk elhúzó kocsik és kamionok továbbra is megállás nélkül dudáltak.
A Smokey Bear sapkából rögtön tudtam, hogy a járőr a texasi rendőrség tagja.
- Jogosítványt és forgalmi engedélyt kérek – mondta a férfi rezzenéstelen hangon.
Amikor odaadtam neki a papírokat, átnézte, majd hozzátette: - Gondolom, tudják, miért állítottam meg magukat.
- Szeméremsértésért? - vigyorgott Sandy.
A járőr arca elvörösödött. Reméltem, csak a zavartól, nem a dühtől.
De aztán hirtelen a férfi felnevetett.
- Nem, hölgyem. Én nem vettem észre semmi ilyesmit. De kockázatot jelentenek a többi sofőr számára, úgyhogy arra kérném önöket, hogy takarják el... magukat! Megtennék?
- Igen, uram – válaszoltam és mind a négyen elkezdtük visszavenni a bikini felsőnket. Amikor végeztünk, a járőr ismét felnevetett és visszaadta a papírjaimat. - Így már egy kicsit jobb – csóválta a fejét, majd szép napot kívánt. - Vezessenek óvatosan!
Pár perc múlva már ismét teljes sebességgel úton voltunk és hangosan nevettünk.
- Ez túlságosan is izgató volt – mondta Bren.
- Megmondtam, hogy jól fogunk szórakozni – válaszolt Sandy. - Esélytelen volt, hogy előállítsanak. Max. kapunk egy bírságot „a forgalom gondatlan veszélyeztetése” miatt. De nem azért mert félmeztelenül voltunk. Nem tehetnek semmit, ha nem olyan területen vagy, ahol a törvény kerek-perec tiltja az ilyesmit.
- Azt mondod, hogy szinte bárhol mászkálhatunk félmeztelenül anélkül, hogy bajba kerülnénk? - csodálkozott Susan.
- A legtöbb helyen igen – válaszolta Sandy, majd hozzátette: - Pár éve Lady Gaga anyaszült meztelenül sétált végig a Dealey Plazán egy felvétel kedvéért. Még csak bírságot se kapott. A dallasi kopók azt mondták a tévében, hogy adtak neki egy papírt egy C-tipúsú bírásgról, ami kb. egy kisebb parkolási vétségnek felel meg. Többet nem is zavartatták magukat.
- Váó! - nyögött fel Bren. - Emlékszem az ügyre. A helyi lapok nagy hűhót csaptak körülötte, a rendőrség pedig azt mondta, gyakorlatilag tehetetlenek.
- Ezt jó tudni – vigyorodott el huncutul Susan.


***


Jól szórakoztunk a nudista kempingben... miután leküldtem két igazán ütős screwdrivert. Meztelen emberek voltak mindenfelé. Többségük idősebb, már nem formában lévő, régi motoros nudista. Nem is kérdés, hogy mi négyen mennyi figyelmet és érdeklődést kaptunk.
Hamarosan nyilvánvalóvá vált, hogy Susannek igaza volt a megérzésével. Bár jó volt látni azt a sok farkat és mellett, mégse volt az igazi, mivel mindenki meztelen volt és arra is számítottak, hogy mindenki más is az lesz. Úgyhogy senki pucérsága nem jelentett váratlan meglepetést.
Ennek ellenére az, hogy szabadon meztelenkedhettünk nyilvános helyen, nagyon felszabadító volt. A vízi röplabdát pedig különösen élveztük.
Bár mind a négyen voltunk már jó párszor Bren szoláriumszalonjában, Susannek és nekem alaposan kellett védekeznünk a leégés ellen. Brennek és Sandy-nek az alaposan lebarnult bőrükkel nem kellett különösebben aggódniuk emiatt.
Ahogy a nap kezdett lenyugodni és kigyúltak a fények a tánctér körül, együtt élveztük a bulit és még vagy két órán keresztül táncoltunk a többiekkel.
Végül azonban eljött az ideje, hogy haza induljuk. Sandy elhelyezkedett a volán mögött, Susan beült az anyósülésre, mi pedig Brennel hátul telepedtünk le.
Sandyt leszámítva mindannyian teljesen kiütöttük magunkat. Forgott velem a világ. De Susan és Bren se voltak jobb állapotban. Ezzel volt magyarázható, miért indultunk útnak a nudista kempingből teljesen meztelenül. Sandy persze tiltakozott, de ez nem is meglepő. Ő volt az egyetlen józan közöttünk.
Nem sokkal az után, hogy felhajtottunk az autópályára, Bren előre hajolt és suttogott valamit Susannek. A barátnőm válaszolt, de én egy szót sem értettem egyikük szavaiból sem, egészen addig, amíg Susan felém nem fordult.
- Bren épp most kért engedélyt, hogy rád mászhasson – kuncogott. - Azt mondtam, hogy részemről nincs akadálya.
A következő dolog, amire emlékszem, hogy Bren teljesen hozzám simult. Hevesen csókol és kezei bejárták a melleimet és az ágyékomat, gyengéd erőszakkal széttolva a lábaimat. Amikor egy pillanatra levegőhöz jutottam, megláttam Susant, ahogy hátra fordul az ülésében és minket figyel. Az arcát széles mosoly terítette be.
Pár perc múlva, amikor Bren munkájának eredményeként már legalább egyszer elélveztem, Sandy lekanyarodott az autópályáról. Befordult egy kisbolt parkolójába és megállt.
- Egy perc és jövök – közölte, de én egy pillanatnyi figyelmet sem tudtam rá fordítani Bren még mindig bennem mozgó ujjai miatt.
Aztán hirtelen eltoltam magamtól Brent és előre hajoltam, hogy megcsókoljam Susant. Ő azonnal belemarkolt a hajamba és keményebben magához vont.
Amikor a csók véget ért, visszahuppantam Bren mellé és figyeltem, ahogy most ő hajol előre, hogy csókolózzon a barátnőmmel. Mindeközben Bren ujjai végig bennem mozogtak.
Végül Sandy visszatért egy csomag cigarettával a kezében. Kinyitotta a dobozt és rágyújtott egy szálra.
- Mmm! Ez mennyei. Már három éve nem dohányoztam – mondta, miközben kihajtott a parkolóból.
Mielőtt lementünk volna a mélygarázsba, mindannyian visszavettük a sortunkat és a bikini felsőnket. Mi hárman még mindig kótyagosak voltunk.
Amíg vártuk a liftet, Sandy elővette az utolsó üveg vodkát és meghúzta.
- Hé! Van még mit elintéznem ma – közölte kutakodó tekintetünket látva.
A liftben Susan és Sandy csókolózni kezdtek, míg mi Brennel csak figyeltük őket, kezeink azonban továbbra is egymás mellét simogatták a bikini felsőn keresztül.
Susan majdnem elesett a küszöbben, amikor beléptük a lakásunkba. Sandynek kellett megtartania.
- Pisilnem kell – nyöszörögtem.
- Nekem is – csatlakozott Bren, úgyhogy mindketten a mosdó felé vettük az irányt. Amikor mindketten végeztünk, arra tértünk vissza, hogy Sandy a falhoz szorítja Susant, miközben hevesen csókolóznak. Féltékenynek kellett volna lennem, de azok után, amit mi a kocsi hátsó ülésén csináltunk Brennel, nem hiszem, hogy jogom lett volna hozzá.
Sandy meghallotta a kuncogásunkat, úgyhogy elfordult Susantől és odaintett a barátnőjének.
- Bren! Gyere ide.
A másik nő kuncogni kezdett és odalépett hozzá. Egy pillanat alatt letépték egymás sortját és bikini felsőjét. Én kimentem a konyhába készíteni még italt magunknak, amikor pedig visszatértem, Bren és Sandy már sehol sem voltak.
- Hova tűntek? - kérdeztem.
- A hálószobádba – felelte Susan nevetve. - Talán mennünk kellene nézni.
- Nem! Az fura lenne – motyogtam. - De ha te szeretnéd...
- Akkor gyerünk! - intett, hogy kövessem.
Pár pillanat múlva már ott álltunk a régi szobám ajtajában és figyeltük Sandy és Bren vonagló testét az ágyon. Eleinte csak csókolóztak és simogatták egymást, de nem kellett sok idő, hogy több is legyen belőle.
Pár perc múlva megfogtam Susan kezét és a puncimhoz irányítottam. Aztán pedig seperc alatt már az ágyunkban is voltunk, engedve a vágyainknak...

Folytatása következik!
Előző részek
Hozzászólások
Andreas69 ·
Továbbra is hangulatos, élvezhető történet. Azt hiszem, a legokosabb, ha semmi akciót nem várok már némi leszbizésen kívül, így csak kellemes meglepetés érhet.
Sinara ·
Remélem, azért lesz ott még kellemes meglepetés. :)
Andreas69 ·
Ki tudja, ha nem te?
Sinara ·
Én csak azt tudom, mi van a történetben. De azt, hogy te minek fogsz örülni és mi fog meglepetést okozni neked, azt nem. :)

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: