Történetek
a a
2016.10.15 | Sinara | Leszbi | Megtekintések száma: 5374
Lopott pillanatok hármasban 1. rész
Meglepetés!

Kat és Jenna újabb kalandjai, már az esküvő után.


Előzmények:

Lopott pillanatok

Lopott pillanatok Toszkánában

Lopott pillanatok Párizsban

Lopott pillanatok Chicagóban

Lopott pillanatok a szerelemben

Lopott pillanatok karácsonykor

Lopott pillanatok az oltár előtt


Írta:  secretsxywriter

Fordította: Sinara

Az eredeti megjelenésének időpontja: 2015. december 12.


******************************************************************************************

- Nem szívesen fogadnánk örökbe – mondta Jenna, majd egy újabb szelet kalácsért nyúlt, és a szájába helyezte.

- Akkor a lehetőségeitek eléggé korlátozottak – vont vállat Joanie, és belekortyolt a kávéjába.

- A természetes út mindig nyitva áll. Az a Brad fickó az esküvőtökről igencsak vonzónak tűnik apajelöltnek – kacsintott Meredith egy vigyor kíséretében. - Én belevágnék.

Joanie levágta a papírpoharát a fa asztallapra.

- Ha valaha is...

- Nyugi! Csak vicceltem – emelte maga elé védekezően a kezeit Meredith.

- Egy férfi se dughatja a farkát a feleségem vagy az én közelembe – horkantott Jenna.

Meredith megvonta a vállát.

- Ez esetben marad a mesterséges megtermékenyítés, vagy a lombik. Mindkét esetben romantikus kapcsolatba kell kerülnöd egy pulykatöltővel.

- Ebből elég! - kiáltottam fel és hátralöktem a székemet. - El se hiszem, hogy erről beszélgettek!

- Sajnálom, Kat – állt fel Jenna is és átölelte a vállamat. - Nem akartam, hogy ilyen irányba terelődjön a szó.

- Nos, pedig megtörtént – húzódtam el tőle, és a lépcső felé indultam.

- Azt hiszem, ez az este vége, hölgyek – hallottam még Jenna hangját magam mögül.

Egy sor elköszönés visszhangzott még a földszinten, miközben a hálószobánk felé indultam. Becsaptam az ajtót magam mögött, és az ágyra vetettem magam, hogy a párnába fúrhassam az arcom. Legszívesebben csak álomba sírtam volna magam, de a könny nem akart jönni. Éreztem, ahogy a neheztelés és a vágyakozás viaskodik bennem a bűntudattal. Megvadult macskákként kergették egymást a bensőmben.

Halk kattanás hallatszott, ahogy a kilincs elfordult, az ajtó kinyílt, majd egy újabb jelezte a csukódását. A lámpák nem gyulladtak fel, a következő pillanatban viszont megéreztem, ahogy egy súlyos test nehezedik mellém az ágyra.

Jenna nem szólt egy szót se, csak mellém heveredett, és a karjaiba vont. A bőre kellemesen meleg volt, ahogy hozzá simultam. Még a lélegzete is kellemesen cirógatta a tarkómat.

Ahogy egy ideig ott feküdtünk, lassan kezdtem megnyugodni. Nem éreztem többé a fojtogató sírást. Ha ezt akarta elérni, hát sikerült.

- Köszönöm – fújtam ki a levegőt.

- Beszélj hozzám, Kat! - simította félre a hajamat az arcomból és a fülem mögé tűzte. - Csak mi vagyunk itt. Te meg én.

Felemeltem a fejem, hogy a szemébe nézhessek. Kissé szorosabban fonta körém a karjait, előre hajtotta a fejét, és az ajkai találkoztak az enyémekkel. Aztán kissé elhúzódott, de egyik keze még mindig az arcomon pihent, és ujjai a hajammal játszottak.

Szomorúan rámosolyogtam.

- Azt hiszem, szeretnék egy gyereket – motyogtam.

- De?

Amikor pislogtam, egy könnycsepp gördült le az arcomon. Most bezzeg magától jön!

- Tudom, hogy azt mondtad, tökéletes az életed. Az otthonunk, a munkánk, a barátaink. De ha tökéletes, mégis miért szeretnék többet?

- Ó, Drágám! - törölte le Jenna a könnyemet a hüvelykujjával.

Elégedetten nyögtem fel, amikor ajkai most kissé erősebben nyomódtak az enyémekhez. Nyelve tapogatózva kereste az utat, miközben ujjai tovább cirógatták arcomat.

Aztán fölém kerekedett.

Hangosan felnevettem, és kibontakoztam a csókból.

- Jenna! Igaz, hogy rengeteget fejlődött a tudomány az elmúlt években, de attól még mi ketten nem tudunk összehozni egy gyereket.

- Tudom. Most pedig fogd be!

Ismét megcsókolt, miközben gyengéden térdei közé szorította a csípőmet. Érzékien finom ajkai mosolyra húzódtak, ahogy ágyéka az enyémhez simult. Aztán egy gyors mozdulattal felrántotta rajtam a felsőmet.

A lélegzetem is elakadt, ahogy ujjai végigfutottak meztelen hasfalamon, célba véve a melltartómat. Szemeiben vad láng égett, ahogy félrehúzta az anyagot és lesegítette az egyik kosarat a halmomról.

Nyelvének hegye végigszaladt a bőrömön, borzongást csalva elő belőlem.

Felnyögtem, a hátam megfeszült, ahogy nyelve a mellbimbómhoz ért, majd fogai közé csippentette azt. Kezeim a vállára simultak, és végig egymás szemébe néztünk, miközben a melleimet izgatta. Minél tovább folytatta, légzésem annál nehézkesebbé vált, míg végül már zihálva könyörögtem, hogy folytassa.

Elégedetten morgott, majd felemelkedett rólam, hogy kizipzárazhassa a nadrágomat, azonban nem siette el a dolgot, és vigyorogva izgatott, ahogy lassan lehúzta rólam a ruhadarabot.

Ismét felnyögtem, ahogy körmei végigszántották a bőrömet, majd kezei visszatértek, hogy a bugyimtól is megszabadítsanak. Melleim és állam közé gyűrt felsőm sánca fölött figyeltem őt.

- Itt is vagyunk, Kat cica – vigyorgott Jenna, miközben gyengéden széttolta térdeimet.

Abban a pillanatban, hogy nyelve a csiklómhoz ért, szinte már felsikoltottam. A nyöszörgés pedig nem maradt abba, miközben szeméremajkaimat izgatta. Kezeim a saját melleimre simultak, egyiken még mindig a melltartó kosarán keresztül, és gyengéden gyúrogattam Jenna nyelvének mozgása ütemére.

Lehunyta a szemét és halkan dorombolt, miközben rámarkolt a combjaimra. Nyögéseink egymásba olvadtak, a tempó pedig egyre csak növekedett. Hátam egyre jobban megfeszült, csípőm kiemelkedett, ő viszont gyengéd erőszakkal az ágyon tartott.

Amikor feljuttatott a csúcsra, velem együtt sikkantott fel. Még mindig hevesen ziháltam, és igyekeztem magamhoz térni, miközben mellém hengeredett. A saját ízemet éreztem az ajkain, amikor felém fordult, és a számba tolta a nyelvét.

- Mi a fene volt ez? Te is elélveztél?

- Aham. Elképzeltem, ahogy ugyanazt teszed velem, amit én veled. Teljesen beindított. - Ujjai hegyével végigsimított alhasamon, demonstrálva, hol kerítette hatalmába az érzés. - De most először történt ez meg velem. Nem volt ugyanaz, mintha tényleg te csináltad volna, de egyértelműen élveztem.

- Hihetetlen vagy – csókoltam vissza. Nyelvemmel végigsimítottam ajkait.

Jenne csak vigyorgott, majd mindketten a hátunkra hengeredtünk, hogy a plafont bámuljuk.

Néhány pillanat múlva, amíg a néma sötétséget bámultuk, már majdnem elaludtam. Aztán megéreztem, ahogy megfogja a kezem és ujjait az enyémek közé fonja. Felém fordult, és egyszerre fontuk egymás köré karjainkat.

- Szóval, Kat cica, lesz egy kisbabánk?


Folytatása következik!
Folytatni szeretném a történetet
Folytatások
Meglepetés! Kat és Jenna újabb kalandjai, már az esküvő után.
Előző részek
Íme az utolsó rész!
'Túl könnyű volt. Egyszerűen csak túl könnyű. Beilleszkedni egy új városban, egy új munkahelyen, új barátok között. Sokkal nehezebbre számítottam. Küzdenünk kellett volna, hog...
"– Kat, ez törvénytelen! Sosem láttam még Jennát ilyen dühösnek. Nos, talán aznap este, amikor behúztam Danny-nek és törött karral vittek be a kórházba. De az teljesen más volt...
"– Nem volt igazából rossz álom. Csak… nem is tudom. – Felsóhajtottam, és ismét belekortyoltam a reggeli kávémba, figyelve, ahogy a hó szálingózik a nappalink ablaka előtt, és a p...
A történet a szerző Lopott pillanatok, Lopott pillanatok Toszkánában, Lopott pillanatok Párizsban, Lopott pillanatok Chicagóban, Lopott pillanatok a szerelemben és Lopott pillanato...
Háttal álltam a közönségnek, jobb kezem a fejem fölött markolta a rudat, lábaim pedig vállszélességben széttéve. Hallottam a suttogást, székek csikorgását a laminált padlón. Aztán ...
A meló egyszerűen őrjítő volt a következő héten a közelgő ünnepek miatt. De az idő gyorsan eltelt, és mielőtt észbe kaptam volna, már december huszonnegyedike volt. Amikor felkelte...
Megjegyzés: A történet a szerző Lopott pillanatok, Lopott pillanatok Toszkánában, Lopott pillanatok Párizsban, Lopott pillanatok Chicagóban és Lopott pillanatok a szerelemben címen...
Íme a történet befejező része, a sorozat azonban tovább folytatódik.
Kat emlékei után, most megismerhetjük Jenna élettörténetét is, miközben a párocska élete egy újabb vihart él át.
A történet a szerző Lopott pillanatok, Lopott pillanatok Toszkánában, Lopott pillanatok Párizsban és Lopott pillanatok Chicagóban címen felkerült történeteinek folytatása. A szokás...
Hasonló írások
Hozzászólások
Nem vagy bejelentkezve! A hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Hasonló írások
Ajánlott oldalak