Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Liló Ébredése

Nem tudtam kinyitni a szemem. Miért van kötél rajtam? Karjaim a felettem lévő lámpához voltak kötve, és csak a lábaim mozogtak szabadon. Éreztem, ahogy a levegő átjárja meztelen testem, és egy gyönge félelem ragadott magával. Mi történt? Tudja Mila, hogy nem bírom a kikötözést, de még inkább, ha nem látok semmit. Megéreztem párom combjait oldalaimon, majd lélegzet vételét arcomon, és mielőtt bármit is mondhattam volna, Mila telt ajkait enyéimre tapasztotta. Lassú mozdulatokkal irányított, hosszú pillanatokat teremtett, miközben ujjai levándoroltak szeméremdombom alá. Ajkai elhagyták az enyéimet, majd nyakamra tapasztotta óvatosan. Eközben masszírozta melleimet és kényeztette csiklóm. Kellően felkeltette a bennem szundikáló vágyat, majd miután megérezte ujjain nedvem felkuncogott. Hangja csak még jobban felizgatott, és már az számat nyaltam körbe a kívánalomtól.

Hirtelen eltűnt érintése testemről és csak az ágy dülöngélését éreztem, majd azt, ahogyan térdei megérintik karjaim s arcomat egy egyre melegedő illat simította meg. Mila, nedvtől csepegő ujjaival benyúlt a fejem alá, majd magához húzott, mire megcsókoltam hevült vagináját. Nyelvemmel izgatni kezdtem duzzadt csiklóját, és eközben nektár ízű, meleg nedve folyt rá s ajkaimra.

Mila száját halk sóhajok hagyták el, miközben a vágy csak fokozódott bennem, és csípőm mozgolódott. Hamar tüzelni kezdtem oda lent, majd a testem is melegedni kezdett, mitől a nyelvem fürgébb lett és Milaból kitört a gyönyör hangja. Hajamat markolva tolt magához, miközben rázta végig a kéj. A kéj, melyre egyre inkább vágytam már testem minden egyes porcikája nyúlt érte.

Szerelmem nyelvét először arcomon éreztem, ahogy saját nedvét nyalta le rólam, majd csókolt meg. Ismét eltűnt, de ajkai hamar megérintettek: végig nyomta felsőtestem pontjain egyenesen a szemérem dombomhoz, ami után nyelvével ért hozzá vágytól duzzadt csiklómhoz. Átfutott testemen érintése; úgy éreztem, mintha mindenhol a nyelvével és ajkával érintene, és ettől minden testrészem - mintha áram rázna - remegett meg. Fortyogott bennem az agyamat elöntő mámor lávája, és még inkább égtem attól, hogy nem láttam semmit, viszont jobban éreztem, amit Mila varázsol nekem becsusszanó ujjaival és nyelvével.

Erősebben, de ugyanolyan gyorsan dobogott a szívem, mint ahogy Mila ujjazott és nyalt. Minden kapkodó lélegzetvételemben cserélődött ki bennem a vágy a kéjre, a kéj a mámorra, melynek lávája égette testem. Lábaim közé fogtam szerelmem, majd húztam magamhoz. Éreztem, hogy kezd magába keríteni a bódulat, mely kirobbantotta belőlem a kéjnyögéseket, majd elrepültem egy színekkel teli világba. Olyan csodaszép volt a semmi közepén lebegni, mintha egy véget nem érő kéjhullám menne át rajtam minden pillanatban.

Mila levette rólam a szemkötőt, majd széles mosollyal engedte szabaddá kezeimet, melyekkel azonnal magamhoz húztam és hevesen megcsókoltam. A hála és a szenvedély ragasztott szerelmem ajkaihoz és testéhez. Csodás érzés volt, ahogy melleink és szeméremdombjaink egymáshoz érnek, és ekkor a vágy ismét elkapott, amit már nem várakoztattam meg. Azonnal megfordultam, Mila feje mellé helyeztem lábaim, és lehajtottam fejemet az övéi közé.

Abban a pillanatban magamban éreztem Mila ujjait, mire én is belé dugtam az enyéimet és nyelvem fürgén izgatta csiklóját. A második orgazmus olyan hamar eljött, hogy a szívem erősebben és gyorsabban dobogott, mint eddig bármikor. A testem teljesen kimerült, de olyan érzés volt Mila kielégült testére feküdni, mintha örömfakasztó füstöt szívtam volna: nem akart eltűnni a mosoly arcomról és a boldogság, a mámor testemből. De miért akartam volna?
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: