Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Legénybúcsú (extra rész) – Thomas a természetben 2. rész - Sátor

Majd a távolban egy kisebb fényforrást láttam meg és pár sátor képe rajzolódott ki előttem. Megragadtam a hátamon a zsákomat és elindultam feléjük menni, remélve megengedik, hogy mellettük táborozzak le, biztos jó móka lesz.
Ahogy a közelükbe értem megláttam, hogy négyen vannak két lány és két fiú, akik éppen a tűz körül melegednek fel. Amikor aztán már nagyon közel voltak hozzám, akkor rájuk köszöntem.
-    Sziasztok! – és mind a négyen felém fordultak és, ahogy ki tudtam nézni két pár volt. – Nem zavarna titeket, ha mellettetek verném le a sátrat? – a fiatalok egymásra néztek, majd közülük a barna hajú lány válaszolt nekem.
-    Nem zavarna, van itt hely bőven mindenkinek a tűz körül, ugye srácok? – és mindannyian bólogatni kezdtek felém.
-    Oké, köszi, egyébként a nevem Thomas. – és közben elővettem a sátrat a hátizsákomból, majd elkezdtem felállítani. – Egyedül vagyok itt, mert a barátaimat nem sikerült rávenni jöjjenek el velem túrázni, de ez nekem így is jó, legalább megismerkedhetem pár új emberrel. – a mondatom befejeztével pedig már csak egy tartó szöget kellett beverni a földbe és már is állt a kék színű kis kuckóm, melyben már sok minden történt és reméltem itt sem lesz másképp.
Majd a zsákomból elővettem pár szendvicset, amelyet készítettem és azt kezdtem el enni előttük a tűz körül leülve, míg a barna hajú lány, aki úgy látszik mind közül a legbátrabb, elkezdte bemutatni egyesével az embereket nekem.
-    Az én nevem Sophi, ő pedig a barátom Danny. – mutatott rá egy rövidre nyírt, napszítta bőrű, kemény alkatú srácra, aki ahogy rám nézett húzott egyet a söréből.
-    Ők pedig a barátaink, Lizzy és Paul. – ahogy kimondta a nevüket a szőke lány mosolyogva intett nekem, míg a barátja felállva odajött hozzám, hogy kezet fogjon velem.
Én pedig elfogadva kezét erősen meg is szorítottam, közben megnéztem elölről, világos szőke göndör haja, tengerzöld szemei csillogtak rám és hát nem mondom, azaz ing mintha pattanásig feszülne rajta az izma által, mikor aztán megfordult azt vettem észre, hogy Lizzy ma a legnagyobb győztes mindannyiunk közül.
Viszont még a Danny fiút sem írnám le ilyen gyorsan, csak őt még nem láttam ilyen testes közelből. Közben Sophi elmesélte, hogy mindannyian azért jöttek ide, hogy megünnepeljék az egy éves évfordulójukat, egy kis sátrazással, én persze csak bólogatni tudtam és gratulálni nekik.
Majd elfogyasztva a vacsorámat, észrevettem, hogy már ők is csak arra várnak, hogy elmenjek a sátramba, hogy maguk lehessenek és egy kicsit szabadabban tudjanak mozogni, hát én nem is akartam akadályozni benne őket.
Így hát elbúcsúztam tőlük, de mielőtt még elmentem volna aludni, Sophi elmondta, ha reggel mosakodni szeretnék, akkor a mezőn túl van egy forrás a fák között, nem messze innen. Megköszönve az információt, beléptem a sátramba, majd hallottam, hogy ők is épp ezt teszik, aztán kialudt a tűz is, én pedig ledobva rólam minden ruhát magamra húztam a plédet és lassacskán elszenderedtem.
Aztán hangokra lettem figyelmes a sátram elején, kinyitva a szememet nem láttam semmit és a hangok is elnémultak, így nem törődve tovább vele újra becsuktam a szemem. De nem sokáig pihenhettem, mert vendégeim érkeztek, csak a cipzár hangjára lettem figyelmes, amivel úgy mondván bezártam a kuckómat, amelynek résén Danny és Paul lépett be anyaszült meztelenül és még mielőtt bármit tehettem volna a két srác már el is foglalta a helyét.
Hogy ne tudjak elmenekülni előlük, a göndör fiú ráült a mellkasomra, míg barátja a lábaimat fogta le, hogy mit akartak tőlem, azt már kezdtem sejteni is. Paul előre nyomakodott a testével, míg nem megéreztem a farkát az ajkamnál és erre már ki is nyitottam a szememet.
-    Remélem nem zavarunk nagyon Thom. – amelyre csak ráztam a fejemet, hogy nem. – Rendben, mert tudod, a lányok alszanak, és reggel szeretünk edzeni, így hát gondoltuk most rajtad fogunk egy kicsit gyakorolni ugye Danny?
-    Így van, és nem hagyhatjuk, hogy még rendesen be sem mutatkoztunk neked.
-    Így is van, akkor hát kezdjük is el. Hidd, el nem fogod megbánni. – ha csak ismernének, tudhatják, hogy én mindig készen állok reggeli tornára.
És előre tolva csípőjét behelyezte a számba a farkát és onnan rólam lökte jó erősen a nyelvem mellé be, míg társa meg találva a lyukamat szélesíteni kezdte három ujjával, ami istenien hatott a fasszal az ajkam között.
Éreztem, hogy nem először csinálhatnak ilyet, mégis kicsit tartottak attól, hogy hogyan fogok reagálni erre, hát az biztos, hogy jó emberrel kezdtek ki. Paul egyre erősebben hatolt a számban, amelytől hatalmas fallosza már a gégémet csiklandozta, de hagytam, hagyj élvezze ki, hogy most ő lehet a ő főnök ebben a percben.
Míg Danny olyan sebességgel mozgatta meg bennem a piszkos kis ujjait, hogy ha nem ülne rajtam a barátja már rég ugrottam volna egyet az érzéstől, mely teljesen feltüzelt engem. Paul, pedig míg a számban játszadozott megfogva a mellbimbóit csipkedni, morzsolgatni kezdte őket az ujjai között, hogy így emelje meg azt a fantasztikus érzést, melyet az ajkaim okoznak neki.
A barátja pedig kihúzva az ujjait és az egyik lábamat a vállára téve, erősen bevágta nekem a lompost és azon nyomban vágtázni kezdett bennem. Megszólalni sem bírtam volna, annyira jóleesett a fiú féktelen vágya, ahogy magáévá akar tenni engem, míg társa csak tovább élvezi a nyelvem vendégszeretetét. Élvezkedve a fiatal energiákban reméltem, hogy a barátnőik még jó sokáig fognak aludni, mert ezeknek a fiúknak én is szívesen megmutatnám az edzésprogramomat.
Mind a ketten keményen verték belém szépséges husángjukat, melyekkel egyszerűen nem tudok betelni, ahogy egy jó barátomtól idézem. A sátor bejáratánál kellemes hűvös hajnali légáramlat fogadott minket, melyek körbeölelve testünket sikertelenül próbáltak minket lehűteni.
Danny egyre nagyobb nyomást gyakorolva a lyukamba kezdett nyögdécselni, ahogy barátja is egyre nehezebben vette a levegőt is és mindkettőjük testén apró vízcseppek kezdtek megmutatkozni a nagy edzés közepette.
Míg nem az ifjú seggbaszó észre véve, hogy mennyire is élvezem a köreikben lenni, megragadta a merev péniszemet, majd a lyukamban való mozgását felvéve kezdte húzogatni rajta a bőrt. Paul pedig változtatott a pozícióján és mondhatni fekvőtámaszba levágva magát elkezdett felettem le-fel mozogni, úgy hogy a farka a számba menjen. Csodálatos volt nézni, ahogy erősít felettem a fiú, míg még mindig kihasználva a mohó kis számat fentről beleteszi, barátja pedig épp úgy, mint az ujjaival olyan sebesen mozgatta meg a farkamat.
Viszont ekkor már mindkettőjükről csak úgy patakzott az izzadság, ahogy már rólam is hála a figyelmes Dannynek, akinek vasmarka van. A reggeli hideg szellő bejöve és látva, hogy milyen tűzben égünk, ő is közénk bújva megmelegszik a lelkünkben égő szenvedélytől. Míg nem a lábam között az újdonsült barátom még egy pár erős lökés után beleélvezett a segglyukamba.
Éreztem, ahogy az összes nedve belém áramlik, majd Paul abbahagyja a fekvőzést, helyet cserélt barátjával, aki pedig kedvesen a számba helyezve a péniszét kérte, hogy mossam meg neki, a kis pimasz Danny.
Egyből a számba kapva a már nem túl kemény, de spermás dákót és finoman szívogattam belőle, ami benne maradt. Paul pedig elfoglalva ugyanazt a helyet, mint a barátja, ő is jó erősen belém dugta ízletes kolbászát, melyet eddig kóstolgattam, majd a társa nedvétől már rendesen előkészített seggemben mozogva hamar el is érte a csúcsot.
Bár próbálta még visszatartani, de annyira hihetetlenül jó érzés fogta el, ahogy a farkát teljesen befogadja a fenekem, mi közben Danny jó síkossá tette az egészet. Így hát visszafogottan, de egy nagyot nyögés kíséretében újra elöntött engem belülről a férfiasságuk nedve, mely már oly sok volt, hogy a lyukamból folyt ki.
Paul pedig becsatlakozva előre újra a számba rakta a már kielégült falloszát, míg Danny kihúzta belőlem a már agyon nyálazott puhaságát.
Meg kell mondanom, ilyen jó reggeliben még nem volt részem és reméltem, hogy még folytatása is lesz. Paul vigyorogva figyelte, ahogy újra és újra körbenyalom a dákóját a számban, míg nem ő is megfosztott tőle és mindketten izzadtan és fáradtan körbeültek a fejemnél.
-    Ez isteni volt! – mondta Paul és kezével végigsimított szőrtelen mellkasomon, melyen még el is időzött még egy ideig, kitérve erősen a mellbimbóimra.
-    Igen, kurva jó volt, de már lehet, hogy vissza kéne menni a lányokhoz? – bár a kérdést értettem és fel voltam rá készülve, mégis Danny hangjából inkább az jött le, hogy barátjától várja a javaslatot és remélve, hogy még nincs vége az edzésnek, épp, mint én is.
-    Hát kipróbálhatnék némi új dolgot, s ha már van eszközünk is hozzá. – és keze a mellkasomról a farkamra tévedt, érintésétől pedig csak még keményebb lettem.
-    Én benne vagyok. – mondta Danny, majd mind a ketten elmosolyodtak, de persze pláne én örültem neki nagyon.
Paul előre ment a sátor elejére mászott és utána felém lengetve izgató popsiját visszanézett ránk.
-    Thom azt hiszem, szeretném, ha megvizsgálnád a prosztatámat.– én pedig meg sem szólal azonnal behelyeztem a lyukába két erős ujjamat, hogy azok készítsek elő az utat a nagyfiúnak.
Közben Danny előrement barátjához és onnan figyelte, hogy milyen érzések is járják át a testét, ahogy keményen megujjazom éppen. Majd a nyelvemet dugtam fel neki a kedves vendégemnek, aki ily kora reggel ilyen finom reggelivel várt engem. Paul nem tudott hova lenni a boldogságtól, ahogy kényeztettem a lyukát állandó jelleggel és gyorsan váltva is, hogy mindent megismerjen.
Nyelvem után három ujjat toltam fel neki, melybe már az egész teste megremegett, és ha barátja szája nem lép közbe, lehet, hogy hamar be kellett volna fejeznünk a vizsgálatot. Danny a csók után végigfigyelte, hogy társa mit fog szólni, de ő csak kedvesen visszamosolygott rá és egyik kezével magához lehúzva újra csókolózni kezdtek. Én pedig az ujjaim helyére most már kész voltam betenni a farkamat és gondoltam, ha már ők így csinálták, akkor én is így fogom.
Egy nagy lendülettel már is benne voltam, melytől hallottam, ahogy Paul lihegve fordul újra barátja ajkai felé, hát ha onnan tud levegőhöz jutni, mert ahogy benne voltam jó erősen mozogni is kezdtem, melynek hatására már azt sem tudta, hogy hol van igazából.
Majd Danny csókjai során újra tudott gondolkodni, de aztán sokszor kellett barátja ajkai mögé bújnia, mert a sorozatos lökésektől már az egész világnak a tudtára akarta adni, hogy milyen jól érzi magát.
Élvezettel néztem, hogyan érintkezik az ajkuk össze és ekkor jutottak az eszembe a barátaim, akikkel épp így szeretjük egymást, mint Danny és Paul, olyan csodálatos egy reggel ez. Majd, hogy tanuljanak valami újat is, a fiú hátára mászva, most már fentről döngettem a finom kis lyukát, melytől Paul, teljesen odáig volt. Danny pedig látva, hogyan is csinálom, eszébe véste és arra gondolt, hogy majd a szokásos hétvégi focimeccs nézés keretében, akár ezt is csinálhatnák barátjával, akin pedig látva, hogy mennyire is élvezi ezt, tudta, hogy nem fog nemet mondani rá.
Majd leszállva az új barátomról, lefeküdtem a földre és Dannyt invitáltam egy kis lovaglásra a még mindig kemény falloszomra, melytől mind a ketten elhűltek, hogy milyen jól bírom az edzést. Barátja segítségével pedig nekem háttal lassan leereszkedett az álló rudamra, majd mikor földet ért a kéjtől eltelve egy kis nyögés áradt ki belőle. Paul pedig barátja feje mellé beállva berakta a szájába a farkát, amely a kellemes kis prosztata vizsgálattól újra erőre kapott.
Danny örülve a finomságnak a szájában, elkezdte illedelmesen megköszöni a szopással, mi közben is finoman rugózott rajtam. Az már biztos mind a két srácnak isteni a segge, mert, ahogy rám ült a fiú, úgy ragadta is meg teljesen a záróizma belülről, még kiderül, hogy mind a kettő imádja, ha a seggükkel játszanak. És így indult be hármasunk, Danny egyre jobban belelendült a lovaglásba rajtam, míg ugyanezt a tempót diktálva Paul finom szerszámán is, míg nem az övébe is visszatért az élet és kőkeményen várta, hogy végre valaki foglalkozón vele.
Én pedig csak figyeltem, hogyan érez rá a fiú az ütemre, amely csak egyre jobban gyorsult, bár már számtalanszor lovagoltak meg engem, még is ez lesz a kedvencem, egy sátorban két kanos fiúval az erdő közepén, ki kívánhatna ennél jobbat.
Danny annyira belejött a játékba, hogy már az sem tudta igazán hol is van azaz „itt”, csak arra tudott gondolni, hogy egy jó nagy méretes dákón mozog, míg a legjobb barátja pénisze éppen incselkedik a nyelvévvel.
Paul pedig látva, hogy mennyire kiéhezett is a barátja, megfogta a fejét és az ágyéka felé húzta, így teljesítve óhaját. Elképesztő volt mindkettő, ahogy kényeztették egymást minduntalan, míg nem Danny farkából kifolyt az elő nedve, melyet társa meglátva azonnal megnyalta a száját és erősebben húzta barátját faszára. Míg nem váratlanul a fiúk helyet cseréltek rajtam, mely engemet nem zavart, inkább csak örültem, hogy mindenki akar egy utazást a Thomas vonaton.
Paul elhelyezkedve rajtam, azon nyomban mozgásnak indult, ahogy barátja is birtokba vette a száját a csípője előre mozdításával. És ha belegondolok, hogy otthon még ezt nem vezetem be és gondoltam épp itt az ideje változtatni. Paul megérezve barátja hímvesszőjének nedvének ízét a nyelvén, abban a pillanatban meg is szerette és nem akarta elengedni egy percre sem magából, melyet társa jó néven is vett. Mind a hármunkról már ömlött a víz, ahogy egyre inkább a gyönyör oltára elé vezetjük egymást, melyet már mindannyian alig vártunk, hogy milyen lesz. Aztán érezve, hogy már nem bírom felnyögtem, melyre Danny felkapva a fejét elénk térdelve, kihúzta barátjából a farkamat és a kis pernahajder erősen verni kezdte.
Míg nem megremegett az egész testem, ahogy kispriccelt belőlem az ondóm, mely a fiút teljesen belepte, ahogy mind a kettőnket is.  Paul sem akart kimaradni a jobból, így a péniszemhez hajolva erősen szopni kezdte, melyet végül barátja fejezett be rajtam. A földről feltornázva magam láttam, ahogy a fehér nedvemben fürödve elkezdték egymásról lenyalni, míg nem tudatosan vagy önkéntelenül felvették a 69-es pozíciót.
És ahogy elérték egymás farkát, azonnal erősen játszani kezdtek egymáson, Paul volt fölül, míg Danny alulról ismerkedett meg vele még jobban.
Én pedig látva, hogy a seggük üres két ujjamat feltoltam a fiúknak egyenként, melytől még jobban beindulva nyalakodtak a másik szerszámán. Míg nem a sorozatos kényeztetés által mind a kettő elérte a csúcsát, először Paul nyögött fel, ahogy az összes nedvét barátja szájába lőtte, melynek hatására társa is elélvezett.
Nézve őket mind a ketten nem tudva betelni a másik falloszával, addig szívták belelő a spermát, mígnem már az teljesen puha lett. Aztán leszálltak egymásról és felém fordultak, egy-egy kezük a másik vállán volt, átkarolva egymást.
-    Köszönöm a finom ébresztőt és reggelit srácok. – mondtam nekik mire egymásra néztek, majd újra szemügyre vették a farkamat, mely a közönség jelenlétében újra kezdett megduzzadni.
-    Mi arra gondoltunk. – mondta Danny és édesen lenyalta a szájáról a barátja maradék spermáját is. – Hogy ha már így is ragadunk és izzadtak vagyunk, lemehetnénk a forráshoz megmosni magunkat, mielőtt még a lányok felébrednének. – tetszett az ötlete, de még jobban az, ahogyan a szeme csillogott közben.
-    Igen és addig mesélhetnél még egy kicsit magadról. – mondta Paul és belenyalt Danny fülébe, aki aztán feléje fordulva megcsókolta.
Nem sokszor lát az ember ilyen tettre kész fiatalokat, de megmondom, őszintén rám jött a mesélhetnék.
-    Benne vagyok. – mondtam, majd egyesével kijöttünk a sátramból, a fiúk leellenőrizték a lányokat, hogy még alszanak-e és szerencsénkre teljesen ki voltak dőlve.
Miközben a srácok a lányokat nézték én magamhoz vettem a plédet, hogy tudjunk valamire ráülni, vagy akár feküdni is a forrásnál.
Mind a ketten rábólintottak, majd elvezettek engem a kis patakhoz, amelyet Sophi mondott még az este folyamán.
És ahogy meztelenül lépkedtünk a mezőn át, úgy kezdtem nagyon is élvezni a sétánkat, miközben mindenki jól megnézte a másikat. Amelynek következtében mindannyian készen álltunk egy jó kis fürdőre.
Hátra hagyva a mezőt kidőlt fákon vágtunk át, míg nem a szemem elé tárult a forrás, mely az előttünk lévő hegy lábánál folyt ki és egy mederben gyűlt össze. Letettem a füves részre a pokrócot, majd egymásra néztünk és egyszerre beugortunk a jéghideg vízbe. Először azt hittük meg fogunk fagyni benne, de végül egy pár perc után az ember nagyon kellemesnek találhatta, pláne ha két ilyen forróvérű fiatalember úszik mellettük meztelenül. Becsatlakozva az úszásba teljesen felpörögve éreztem magam és még a forrás vize sem tudta lelohasztani a merevedő farkamat, majd lebukva egy percre láttam, hogy ők is így állnak. Mikor már elég tisztának éreztük magunkat és kijőve a partra a fiúk egyből elkezdtek velem csókolózni, a számon és a péniszemen is.
Danny nyelve felfedező útra indult a számban, míg Paul ajkai közé véve puszilta meg többször a dákómat.
Ha tudtam volna, hogy ilyen éhes fickókkal leszek körülvéve, lehet, hogy el kellett volna hoznom a többieket, akkor aztán jól laknának. Míg nem váratlanul cseréltek és már egy vadabb és szenvedélyesebb tűz rohanta le a számat, a péniszem pedig soha nem volt ilyen jó kezekben és nyelv mellett.
Mind a ketten imádták, ahogy kiadva a hangomat nyögök feléjük és elmondom, hogy isteniek és csak csinálják még. Az egész testem lángolt már, mire abbahagyták és fel sem fogva, hogy mi történik velem, hagytam, hagyj, csináljanak velem, amit csak akarnak. A legközelebbi fához döntöttek neki, mely kellemesen simogatta a bőrömet, ahogy az álló falloszomat is, míg nem Danny testét érezve magamon belém hatolt és a fülembe suttogta mind azt, amit szeretne velem csinálni.
Közben Paul is becsatlakozott barátja lyukán át, melyre mind a ketten hangosan felnyögtek és örültek, hogy nem kell vissza fogniuk magukat. És így indult az útnak, a mi kígyónk, hátulról kezdve megadva a ritmust kezdték megkúrni a másik a seggét, amely nagyon jó dolog volt. Ahogy hangunk erősödött úgy vált még kellemesebbé a mozgásuk egymás lyukában, én pedig tovább élveztem Danny fiú minden mozdulatát bennem, hogy végre jó alaposan felnyársaljon a farkával.
Paul teljesen barátja testéhez nyomult, hogy így maximálisan benne lehessen, melyet társa fejével megfordulva egy apró csókkal viszonzott. Majd visszatérve hozzám kezével előrenyúlva megragadta a merev falloszomat és a seggemben való mozgást figyelve kezdte meg húzogatni rajta a bőrt.
A napnak bíbor fényei kezdtek megjelenni a horizonton, de még nem voltunk kész és Danny a fülemhez hajolva nyugtatott meg, hogy a lányuk még jó pár óráiig ki lesznek ütve az esti kefélés után. S bár sejtettem, hogy este nem társasoztak, de, hogy ennyi energia legyen bennünk még mindig az valami csodálatos volt, érezve is a hátsómban, épp úgy, mint a farkamon is.
Mindannyian erősen nyögdécseltünk, ahogy jobban belelendültünk a vasutazásba, átadva magunkat a szenvedélyünknek, a féktelen vágyainknak.
Ezután pedig a fiúk leváltak egymásról, én pedig megfordultam és kértem Dannyt, hogy ugorjon fel rám, melyet készséggel meg is tett, bár nem tudta miért, de jó érzés a farkát a hasamnál érezni.
Majd megfordultam és hátát a fának döntve alul beillesztettem lyukába a kemény hímvesszőmet, melyet megérezve a fiú erősebben karolta át a nyakamat a váratlan finom érzéstől az ánuszában.
Paul pedig látva, hogy mennyire üres is vagyok, most ő tolta fel nekem merev farkát és így ebben a hármasban indultunk meg, melyben az utolsó fél adta meg mindig a lendületet, melyet végül Danny érzett meg.
Magamhoz ölelve a fiút elkezdtem nyalogatni a mellbimbóit, míg ágyékommal egyre beljebb akartam jutni benne, a srác ezt nem vette rossz néven és a hajamba túrva nyomott még lejjebb.
Paul pedig közelebb kerülve hozzám apró csókokkal bombázta a hátamat és kezeivel végigsimogatott engem. Imádtam középen lenni, mert akkor nem csak én kapom a jót, hanem adhatok is belőle és megmondom az ifjúság nagyon kielégíthetetlen volt. Danny aztán a hajamnál felhúzva erősen birtokba vette az ajkaimat, ahogyan én a segglyukával próbálom elérni ezt. Mindannyiunk egyre hevesebben lélegzet már a fánál, de nem akartuk abbahagyni és így élvezve eme csodálatos testhelyzetet, míg nem észrevettem, hogy Danny péniszéből a hasamra folyt az összes nedve, aki a kielégülési mámort élvezve csókolt meg újra és élvezte továbbra is a helyét rajtam.
Paul érezve, hogy közel a gyönyöre, egy nagy lökéssel belém vágódott, melyet még szerintem barátja is megérzett, majd otthagyva élvezte, ahogy fehér nedve belém szivárog. És ebben a pozícióban elveszve, én sem bírtam tovább tartani magam és egy állatias nyögés kíséretében Danny seggébe élveztem, aki ettől csak még jobban a nyakamba borult és csókolgatott.
Aztán lassan leengedtem a fiút a nyakamból, míg barátja kihúzta belőlem a most már puha farkát és letelepedtünk a fűbe kiterített pokrócra. Újra végig nézve egymáson azt vettük észre, hogy megint ragadtunk egymás spermájától és az izzadtságtól, de eközben már máshol járt az eszünk.
Paul ült közöttünk, Danny meg én egymásra nézve tudtuk, hogy mit akarunk csinálni, én elkezdtem csókolgatni új barátom nyakát, majd elérve a szájáig azt vettem kezelésbe. Míg társa a hasától kezdve csókolgatta és kezébe véve az alvó péniszét elkezdte simogatni, nyalogatni, melynek hamar meg lett a kemény következménye. És, így játszva rajta, kezdett nagyon beindulni, hogy már a keze a farkunkon mozgott, melytől már mi is kezdtük nagyon jól érezni magunkat.
Mind a hárman akartunk még egy utolsó gyakorlatot a reggeli edzés programból, mert mind úgy is gondoltuk (legalábbis én), hogy mindenkire rá férne még egy kis finomítás a mozdulatain. Így hát mikor már elégé be voltunk melegítve, Paul feküdt le a pokróc közepére, én pedig vele szemközt leültem a csodálatos dákójára, mely gyönyörűen simult a fenekembe, ahogyan Danny farka is a számban.
Időt sem hagyva neki, hiszen tapasztalt lovas voltam már erősen rugózni kezdtem rajta, melytől mind a kettőnkből egy hangos nyögés hangzott el, melyhez még hozzá tette, hogy gyerünk cowboy és ennél nem is kellett több nekem.
Danny pedig látva féktelen mozdulataimat a barátján, csípőjét felém lökve segített a reggeli fogmosásban, milyen rendes egy fiú. Belegondolva, hogy mindjárt vége az egésznek, de legalább stílusosan búcsúzom el tőlük és vadabbul vertem oda neki farkának, ahogy az ajkammal is jobban cuppantam az ifjú kolbászára.
Már nem csak a bíborfények, hanem a nap is kezdett felkelni. A kis hétalvó, pedig aki korán kell, aranyat lel, bár a mi esetünkben kiéhezett fiatalembereket jelent szopni való farokkal, szerencsés férfi vagyok.
Majd Danny kivette a számból, a hátam mögé térdelt és a seggembe helyezte íncsiklandó szerszámát, mely már alig várta, hogy ketten legyenek benne. Paul pedig megérezte, hogy lelassulok, így átvéve a vezetést megemelve az ágyékát dugott meg, míg barátja sem kegyelmezve hágott meg jó erősen. Ha ilyen a fiatalság igazi ereje, akkor most már semmi másra nem vágyom, na, jó talán a barátaimra, de ők sem tudnak majd ellenállni nekik, ha elmesélem ezt nekik.
Mind a ketten egyszerre nyomultak belém, melytől egyre hangosabban nyögtem fel, melybe végül Paul jóvoltából a farkamon végzett munkája is becsatlakozott. Nem tudnám szavakba önteni, hogy milyen földöntúli boldogság járta át a testemet, ahogy két merev fallosz nyomódott belém mi közben az enyémen most játszanak, bárcsak meg tudnám örökíteni, bár inkább maradok főszereplőként.
Egyre nehezebben kezdték venni a levegőt a srácok és egész testük folytonos hullámzásban remegett, ahogy a gyönyör kapuján kopognak, vagy a lyukamban. Hagytam még egy kicsit őket, meg magamért is, mert annyira jó érzés volt, majd elkezdtem felemelkedni közülük. A srácok nem tudták mi történik, de mikor megkértem őket, hogy hogyan helyezkedjenek el, azonnal megcsinálták és sokáig nem is kellett hiányolnom a farkukat. Lábukat keresztbe tették és olyannyira közel ültek egymáshoz, hogy még mindig álló dákójuk együtt legyen.
Egy pillanatig még néztem fentről őket, hogy mennyire kívánatos falatok, aztán nem várakoztattam tovább őket. Lassan ráhelyezkedtem mind kettőjük férfiasságára és így kezdtem rajtuk mozogni, melyet a két fiatal szemlélt és érezett is, egyszerűen megbűvölte őket a látvány.
Ahogy egy férfi két merev falloszon lovagol és az arcomra kiülő gyönyört látva pedig tudták, hogy ezt majd nekik is ki kell próbálniuk. Én pedig elveszve az élvezetekben megragadtam a saját kemény szerszámomat erősen megmarkolva húzni kezdtem rajta a fitymámat.
Most már mind a hárman erősen nyögdécseltünk, tudva azt, hogy mindjárt eléri mindenki a csúcsot és azt is tudva közben, hogy még ilyen jó sátrazáson egyikünk sem vett részt. Kezemben a dákómmal néztem le a srácokra, akik mellkasa fel-le mozgott és az arcukra kiülő végtelen szépséget, ahogy próbálják visszaszorítani a gyönyörüket, így hát nem hagyhattam cserben őket.
Leszálltam a farkukról és eléjük letérdelve lehajoltam majd mindkettő eltűnt a számban. A fiúk lelkesedve figyelték a műveletet, ahogy elnyeltem mindkettőjük megtermett faszát a számban és érezték is, hogy milyen erősen megdolgozom őket benn, míg nem elérték a határaikat. Nem is tudtam ki nyögött fel először, de azt tudtam, hogy majdnem egyszerre élveztek el a számban, a rengeteg nedvet pedig nem bírva nyelni hagytam hagyj, folyjon végig a testemen.
A fiúk látva mit csinálok, azonnal nyalni kezdték a szájukat, hogy mennyire finom falat is vagyok és mennyire szeretek megfürdeni a spermájukban. Addig szoptam őket, együtt és felváltva, míg nem elvesztve a keménységüket visszaadtam a gazdájuknak, akik látva, hogy vége gyorsan a földre taszítottak le. A váratlan mozdulatuktól meglepődve húztam fel magam, amikor láttam, hogy most én következzem.
Paul kezdte szopni jó erősen, míg Danny az ágyékomat nyalta körbe meg a herezacskómat.
A végére milyen jól belejöttek, gondoltam magamban és eszembe jutott Fjord vadőr is, aki talán most hasznosítja a tanultakat tőlem valakin. Aztán cseréltek és ettől a folytonos mozgástól a szerszámomon, nagy hamar elértem a csúcsot. Az egész testem belerázkódott és egy nyögéssel lekísérve elmentem a két száj között, hiszen a fiúk nem akarták, hogy a másik kimaradjon belőle így a végén egyszerre nyalintották meg a nyalókámat és otthagyva ajkukat most ott csöpögött a fehér ondóm.
Minden egyes cseppjét tiszteletben tartva lenyelték, majd az ágyékom körüli foltokat is mind lenyalták, míg végül úgy csókolták meg egymást, hogy köztük ott volt a farkam is, melyet nem vettem rossz néven.
Majd felülve mindannyian újra beugrottunk a forrás vízébe lemosni magunkról a szenvedélyünk lángjának viasz maradékát, külön figyelmet fordítva a fiúk ánuszánák kitakarításáról, melybe besegítettem, ahogy ők is az enyémbe. Aztán egy kicsit kifeküdtünk a napra, hogy megszáradjunk, bár így is tettünk egymás felé tudatos nézéseket a másik teste felé, és míg mielőtt újra egymásnak estünk volna visszamentünk a sátrakhoz.
Megérkezve azt vettük észre, hogy csend van, így a fiúk gyorsan visszamentek a kedvesükhöz odabújni, ne hogy rájöjjenek, hogy elmentek edzeni velem. Én visszabújva a partról elhozott pléd alá, megéreztem, hogy az egész anyag tele volt a fiúk és az én spermámmal, de nem zavart és még jobban magamra húzva elaludtam.
Aztán pár órával később a lányok ébresztettek minket, hogy már elmúlt dél és ideje tovább állni. Mindenki elkezdett összepakolni, majd mikor a lányok a közelembe érve elkezdték egymásnak ecsetelni, hogy az éjjel milyen jó szeretkeztek, hát én is tudtam volna néhány gondolatot hozzá fűzni a fiúk állóképességéről.
Majd mikor minden sátrat felszedtünk és körbenéztünk nem maradt-e valami itt, akkor jött el a búcsú ideje.
A lányok felém integettek, míg a fiúk kezet fogtam velem és mindegyikük rám mosolygott és tovább álltak a másik irányba. Én pedig fogva a hátizsákomat elindultam vissza az erdőbe és magam után hagyva a sátorozás helyét, ahol részt vettem a legjobb reggeli edzési programban a világon.P { margin-bottom: 0.21cm; }
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: