Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Laura

Forró, de még nem kellemetlenül égető vizet engedett a kádba. Szerette azt az ernyedt érzést, ami egy ilyen fürdő közben és után az egész testét kellemes bágyadtságba vonta. Lassan ereszkedett a vízbe, szinte szertartása volt már a mozdulatoknak, ahogy a kipirult bőrön keresztül teste a forróságot magába fogadja. Sokáig hevert mozdulatlanul, szemét lehunyta, s valamiféle éber szendergés vett erőt rajta, olyasféle, mint amely az elalvás előtti pillanatban ragadja el az embert. Minden lassú ilyenkor, az érzékek egyszerre tompák és élesek, a dolgok átrendeződnek, a tárgyak kontúrjukat vesztik, ám az érzések élesebben villannak fel a tudat még ébren lévő fertályában. Sok idő telt így el. A víz szép lassan hűlni kezdett. Még nem volt teljesen hideg, de érezhetően langyosodott.

Laura lassan nyitotta ki a szemét. Lustán pillantott a teli kád vízen átsejlő idomaira. Saját bevallása szerint is nagyon szép melle volt. A középiskolában, a kötelező uszodai foglalkozások alkalmával, amikor az éppen hogy felserdült lányok féltékenyen méricskélik egymás testét a zuhanyzóban, Laura örömmel konstatálta, hogy nincs szégyenkeznivalója, sőt, jóleső megelégedéssel gyűjtötte be társnői irigykedő pillantásait. Valóban nagyon szép, kerek, telt, de mégsem túl méretes mellekkel büszkélkedhetett. Szerette bámulni magát, gyakran izgalomba is jött önnön teste látványától, de másokat is, nőket, fiatalokat, filigránokat, mint ő maga is, gyakran megbámult utcán, strandon, magazinokban vagy éppen a tévében. Nem volt leszbikus, soha nem volt még csak közelében sem egy lehetséges kalandnak másik lánnyal, de erotikus képzelgéseinek gyakori szereplői voltak szép mellű nők.

Gyengéd mozdulatokkal cirógatta a két vízből kiemelkedő halmot, aminek hatására mellbimbói gyorsan megkeményedtek. Ezt a játékot is gyakran játszotta. Kezével, plüssállatkával, valamilyen kellemes tapintású ruhadarabbal szokta kényeztetni melleit, hagyta elernyedni őket, majd újra megkeményítve az érzékeny bimbókat rendszerint olyan erős érzékiség kerítette hatalmába, hogy vagy maszturbálnia kellett, vagy, ha éppen kéznél volt, párjával fejezte be, amit elkezdett. Most, hogy kedvese elutazott pár napra, csak az előbbi megoldás látszott kivitelezhetőnek. Már a maszti gondolatától is forróság öntötte el az ágyékát. Hosszú ideje élt kiegyensúlyozott párkapcsolatban, de a maszturbálás örömeit soha nem vonta volna meg magától.

Gyakran és szívesen elégítette ki magát, nem egyszer párja jelenlétében, nem kis élményt nyújtva a fiú és önmaga számára ezzel. Az egyik kezével továbbra is az önálló életet élő mellbimbókkal játszott, míg a másik lassú mozdulatokkal a vízen keresztül átsejlő szeméremdomb irányába araszolt. Rendkívül izgató látványt nyújtott a finom csípőmozdulatok keltette örvényekben hullámzó szeméremszőrzet. Punciját mindig gondosan ápolta, de idegenkedett a teljes csupaszságtól. A prémes szőrzetet csak annyira vágta le, hogy a finoman tekeredő göndörök megmaradjanak. Ujjai játékosan merültek el a merészen ívelő dombot borító, lágyan hullámzó rengetegben.

Érzete, hogy nagyon nedves lett odalent, de nem vágyott gyors kielégülésre. Finom mozdulatokkal masszírozta a nyagyajkak környékét övező érzékeny sávot, ami kellemes módja a vágy ébrentartásának. A kisajkak felé való elkalandozások sajátos ritmust adtak a játéknak, izgalma egyre erősödött, s elérte azt a pontot, amikor a méhéből érkező remegés mégis egyre sürgetőbb kívánássá terebélyesedett. Most már kívánta az orgazmust, de még nem döntötte el, merre legyen tovább.

Maszturbálásai során az érzékeny területek legkülönfélébb topográfiáját alkotta meg annak érdekében, hogy minden egyes kielégülése egyedi, egyszeri és megismételhetetlen lehessen. Nagyon ismerte és érezte teste minden egyes porcikáját, minden egyes rezdülését, úgy játszott magán, akár egy hangszeren. Saját teste virtuóza volt. Csiklója lüktetett már a kielégületlenségtől, eddig szánt szándékkal tartózkodott attól, hogy megérintésével siettesse élvezetét. Eddig. Csukott szemmel, óvatos kézmozdulattal érintette meg végül, a hatás nem maradt el. Olyan élvezethullám ragadta el, amit már csak komoly erőfeszítések árán volt képes kordában tartani, igaz erre már egyre kevésbé érzett késztetést. Tudta, hogy nincs messze a kitörő hevességgel közeledő orgazmus.

Középső ujjával lazán rezegtetni kezdte csiklóját, oly módon, hogy tenyere elülső részét szeméremdombjának támasztotta, hogy kézfeje súlypontja ne az ujjai felé helyeződjenek, így azok egészen könnyű és finom mozdulatokra is képessé váltak. A legtökéletesebb vibrátor, amit a természet alkotott a nők örömére és kényeztetésére, gondolta, miközben egész, a felszabadult féktelen érzéki energiák játékszerévé vált teste remegni kezdett a rátörni készülő orgazmustól. Már nem volt ura önmagának, egész valóját átadta a gyönyörnek, miközben ujjai görcsös mozdulattal markolták áradó nedvektől lucskos punciját. Hangosan, éleset sikítva élvezett el.

A fürdőszoba úszott a kiömlött víztől, de Laurát most semmi, se semmi nem érdekelte. Lustán, cicásan nyújtózkodott a kádban, nem volt ereje kiszállni, igaz, nem is akart még. Valami hiányzott még. Azon merengett, hogyan fejezze be ezt a magányos estét. Egy tea, puha takaró, jó film, lehetőleg sok érzéki szeretkezéssel, erre vágyott. És még egy kis kényeztetésre.
Hozzászólások
További hozzászólások »
dolly1952 ·
:heart_eyes: Nagyon jó ! :innocent:

Marija Ivanic ·
Úgy is jó, ha a kád szélén megtámasztod a kezedet, egyik láb be a kádba és lovaglás közben a kezed mutatóujja bütykén csikázod a cuncódat, a nedved síkosítja s rányomizod.
Szivacs ·
Nicsak! Egy rutinos versenyzô :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: