Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Laura kalandjai I. rész Laura ébredése 8. fejezet

Laura Karenre nézett, aki abbahagyta a lihegést. Mindketten arra vártak, hogy a hívatlan látogató megunja a várakozást és elmenjen, de ő csak nem adta fel és a csengő ismét megszólalt.
- Muszáj lesz kinyitnom. – mondta Laura.
- Ngghhhh! – rázta a fejét Karen.
A csengő ismét felsivított.
- Ez az egyetlen lehetőség, hogy távozásra bírjuk. – mondta Laura.
Átment a fürdőszobába egy köntösért, majd az ajtóhoz lépett. Rick Perkins állt odakint mosolyogva, a kezében egy csokor virággal és egy üveg pezsgővel. A szemeiből pedig sütött az a „meg akarlak dugni” nézés. Szorult helyzetét még tovább fokozta, hogy Karen ott várt rá a hálószobában, meztelenül, megkötözve. A férfi mosolyától a szíve gyorsabban kezdett verni, a puncija lüktetni kezdett és érezte a nedvét végigcsorogni a combján.
És tudta, hogy most be kell engednie a férfit. Rick meg akarta dugni őt és elképzelése sem volt Karenről. És mit gondolt volna, ha megtudja, hogy Laura női szeretője kikötözve fekszik a hálószobában? És én voltam, aki kikötözte őt. Gondolta Laura, szégyentől és szexuális izgatottságtól túlhevülten. Ez mind annyira beteges!
- Hello, baby! – köszönt Rick. – gondoltam, hogy itt leszel. Láttam a fényt. Nem akarsz beengedni?
- Én… sajnálom, Rick. Most el vagyok foglalva. Vissza tudnál jönni később?
- Elfoglalt? Talán egy másik srác van nálad?
Arrébb tolta Laurát és hívás nélkül lépett be a lakásba. Laura eredménytelenül próbálta visszatartani. Rick körbenézett az üres nappaliban. A szeme megakadt Karen kabátján, amit a kanapén hagyott.
- Ó! Már értem. - mosolygott. – A lány. Igaz? A lány, aki annyi orgazmust okozott neked. Igaz?
Laura leszegte a fejét, próbálva elrejteni a zavarát.
- A hálószobában van? Ahol együtt szeretkeztek? Milyen izgalmas! Úgy látszik pont jókor jöttem. Nem?

Rick elkezdte lehúzni a melegítőjét, de Laura belekapaszkodott a karjába, hogy visszatartsa.
- Ne, Rick… kérlek! Ez olyan… zavarba ejtő.
A férfi azonban nem törődött vele. A falnak lökte Laurát és erős karjaival neki szögezte. Aztán lassan széthajtotta a köntösét és végigfuttatta a kezét a lány meztelen testén, míg el nem érte a melleit, amit végül a tenyerébe vett, morzsolgatva a mellbimbóit. Tudta, hogy ez felizgatja Laurát.
- Nem pont te mondtad, hogy milyen izgalmas lenne hármasban? – suttogta, Laura nyakát csókolgatva.- Nem igaz?
- De.
Istenem, de igen. – futott végig Laura agyán.
- Hát akkor meg mire várunk? Biztos vagyok benne, hogy rá tudod beszélni őt is.
Laura nem volt ebben olyam biztos, de nem volt választása, mert Rick jóval erősebb volt nála. A férfi magával rántotta őt a hálószoba ajtajához és belökte rajta, szorosan mögötte haladva. Karen ugyanúgy feküdt ott, ahogy Laura hagyta, megfeszülve és fészkelődve az ágyon. Gyönyörű meztelen teste kígyózott a fehér kötél szorításában. Az ágyéka pedig kínzóan lüktetett. A szemében pedig az ijedtség tükröződött, ahogy megpillantotta Ricket.
- Unnggnnooo! – nyögte halkan, a pecken keresztül.
Laura odalépett hozzá.
- Ne félj, kicsim! Nem fog bántani. Ő Rick. A… pasim. Nem fog bántani. Megígérem. Nem fogom engedni.
- Nahát, lányok! Ti vonzóbbak vagytok, mint gondoltam. – mondta Karen halkan. A szemében tükröződött Karen gyönyörű teste. – Pont olyan gyönyörű, ahogy mondtad. – mondta Laurának.
Karen dühös fekete szemei szinte égették Laura testét. De nem tudta sokáig tartani a haragját. Rick átkarolta az egyik karjával és elkezdte simogatni őt. A karjával kezdve, keresztül a vállán, végül rátérve felfúvódott melleire, dörzsölve, a markába fogva és a mellbimbóit sodorva.
- Ne, Rick! – nyögte Laura, próbálva elráncigálni a férfit.
- Mégis mit ne? Csak nézz rá! Szinte belehal a vágyba, hogy jól megdugják. És nem te mondtad, hogy milyen izgalmas lenne hármasban?
Laura nyögött és szűkölt. Hamarosan ő is legalább annyira felizgult. Karen sohasem fogja ezt elfelejteni neki, de most azt akarta, hogy Rick kényeztesse őket. És a férfi el is kezdte kigombolni az ingét és kizipzárazni a nadrágját.

- Mi a neved, te tündéri jelenés? - kérdezte, végigsimítva Karen selymes combjait.
Laura lefeküdt Karen mellé az ágyra. Megcsókolta és végigsimította a testét. De Karen összerándult. A szeme égett a dühtől és a megaláztatástól.
- A neve Karen – mondta Laura halkan. – Karen! Most együtt fogunk megdugni. Ó, kicsim! Hát nem izgalmas?
De Karen csak rázta a fejét.
- Ngggmmnnnoooo! – nyögte a pecken át.
- Ó, kicsim!... kicsim! – suttogta Laura, markolászva és csókolgatva a lány melleit.
A szájába tömött szövet mögül előtörő hangok jelezték, hogy Karen ellenkezne, de a rátekert kötél nem engedte, és így ki volt szolgáltatva Laurának és Ricknek. Laura halkan felnyögött, ahogy látta a férfi hatalmas farkát előszökkenni az alsónadrágjából. Már el is felejtette, hogy milyen hatalmas is.
Arrébb tolta Laurát, és befeküdt kettejük közé, szorongatva és csókolgatva Karen melleit, szívogatva a mellbimbóit. A fekete lány szinte hisztérikusan vonaglott és már majdnem eljutott a legnagyobb extázisig.

Az első orgazmusa alig fél perc múlva következett be, ahogy Laura lejjebb csúszott a testén, teljesen átengedve a melleit Ricknek és befurakodott Karen széttárt combjai közé. Az ujjait használta, hogy szétfeszítse Karen megduzzadt szeméremajkait és addig szopogatta a szeretője punciját, amíg az el nem jutott a csúcsra.
- Unngghmmmnnrriieee! – nyögte Karen a kötél szorításában vergődve.
És mielőtt újra a csúcsra jutott volna, Rick mögé csúszott és behelyezte hatalmas, lüktető farkát a lány puncijába. Laura szemei elkerekedtek, miközben nézte, ahogy a férfi betolja a hatalmas szerszámot mélyen Karen testébe.
- Mmnggg! – nyögte Karen és egy grimasz futott végig az arcán, ahogy a méretes hímtag szétfeszítette a szeméremajkait.

Rick átkarolta a testét és mindkét kezét Karen megduzzadt melleire tette, markolászva őket, miközben egyre gyorsuló ritmusban mozgatta szerszámát a lány testében. Karen szemeiben a gyönyör szikrái gyúltak fel. Már nem próbált ellenkezni. Inkább átadta magát az egyre gyorsuló mozgásnak, ahogy Rick pumpálta bele a férfiasságát és másodperceken belül rángatózva és nyöszörögve alélt el az orgazmustól.
Laura is akcióba lendült és hevesen szívogatva és harapdálta Karen mellbimbóit, amíg Karen ismét el nem jutott a legnagyobb gyönyörig. Ismét lejjebb csúszott és a nyelvével kényeztette Karen ánuszát és csiklandozta a szeméremajkait, miközben Rick rúdszerű szerszáma ki-be mozgott a lány testében. Erre vágyott a kezdetektől fogva.
Mindhárman jobban be voltak indulva, mint valaha is azelőtt. Laura érezte, hogy a testén végigfut a gyönyör és az élvezet.
- Rakd be a fenekébe! – dorombolta Ricknek. – Akkor én szophatom a punciját.
- Ez túl nagy ahhoz, hogy beférjen, baby! – sandított rá a férfi a szerszámát simogatva.
- Van egy kevés olajam.
Rick elmosolyodott.
- Ha ezt szeretnéd, megpróbálhatom.

Tudták, hogy Karen már annyira elmerült a gyönyörben, hogy egy szót sem hallott abból, amiről beszélnek. Laura kiment a fürdőszobába és egy üveg babaolajjal tért vissza, amit kozmetikai célokra vett. A látványtól, ami fogadta, amikor belépett a hálószoba ajtaján, megállásra késztette és a vérnyomása azonnal az egekbe szökött, a puncija pedig méghevesebben kezdett lüktetni.
Karen akkor élt át egy újabb orgazmust és gyönyörű arcán a földöntúli extázis jelei futottak végig. Hatalmas farka tövig eltűnt a lány fekete combjai között és ujjaival Karen csiklóit izgatta. Gyönyörű teste megint nekifeszült a kötélnek, a mellei szemmel láthatóan lüktettek és a mellbimbói is megduzzadtak. Laura azt hitte rögtön elalél a gyönyörtől.
Lehuppant az ágyra és odaadta a babaolajat Ricknek. A férfi tartotta az üveget, amíg Laura lecsavarta a tetejét, aztán csak nézte, ahogy a férfi rácsurgatja az átlátszó folyadékot a méretes hímtagra és addig dörzsöli, amíg az egész szerszám fényessé és csillogóvá nem vált. A szíve hatalmasat dobbant, amikor elképzelte, hogy ez a robosztus dákó behatol az ő szűk fenekébe.
Istenem! Meg fogja nekem valaha bocsájtani? – futott át az agyán.
Elhessegette a kétségeit és az oldalára fordította Karen gyönyörű testét, hogy Rick szabad utat kapjon egyenesen a lány fenekéhez. A férfi először egyik olajos ujjával kezdte izgatni a lány ánuszát, amitől a lány halkan morogni és nyögni kezdett.
- Mnnngg... unnnnnn! – morogta és a szemei üvegessé váltak, ahogy rájött, mi is történik körülötte.
Karen hevesen rázni kezdte a fejét. Laura rámosolygott és meztelen melleit Karen megduzzadt dombjaihoz nyomta és ujjaival a lány punciját simogatta, hogy megnyugtassa őt és eljutassa arra a szintre, ahol már arra sem marad ereje, hogy ellenkezzen.
- Mnnngggooooo! – nyögte Karen a pecken keresztül, vadul rázva a fejét.
- Ó, kicsim! Annyira jó lesz. – nyugtatta Laura, csókolgatva a lány nyakát és a fülébe suttogva. – Mindketten meg fogunk dugni. Olyan gyönyört fogsz átélni, mint még soha.
Látta, ahogy Karen arca megfeszül és könnycseppek jelennek meg a szeme sarkában. A kövér cseppek végigfolytak a lány gyönyörű arcán és Laura csak most döbbent rá, mi is történt. Lenézett és látta, ahogy Rick hatalmas szerszáma eltűnik Karen fenekében. A babaolaj megtette a magáét és a férfi akadály nélkül tudott behatolni a szűk nyílásba.
- Nnnngggg! – nyögött fel Karen grimaszolva és fogait belemélyesztette a szájában feszülő pecekbe.

Nem tudva mi mást tehetne, Laura ismét lejjebb csúszott és ujjait bedugta Karen puncijába, miközben nyelvével a lány csiklóját izgatta. Karen agyát elöntötte a lila köd és Rick is kezdte már elveszteni a kontrollt. A szűz ánusz szorítása még jobban felizgatta a férfi feszülő szerszámát, és egyre kevesebben kezdte dugni a lányt, tövig felnyomva a férfiasságát Karen testébe, elfojtott sikolyokat előcsalva a lány torkából.
Laura érezte, hogy mindketten egyszerre mennek el, ugyanakkora hévvel. Az érzés hihetetlenül erős volt, de nem tartott sokáig. Az ujjait ki-be mozgatta Karen puncijában és figyelte Rick hatalmas fegyverét, ahogy kijön és eltűnik Karen fenekében, heves nyögéseket előcsalva a lányból.
- Awwwnnmmmgg! Ooohhhhh! Awoommmmgg! Ohnngg! – nyögte Karen, ahogy a férfi belé lökte a szerszámát újra és újra.
Laura el sem tudta képzelni azt az érzést, ahogy a bennük gyülemlő szexuális vágy fokozódik és végül egy kitörő robbanásban ölt testet. Őt magát is a végletekig feszítette az izgalom. Egyik kezével a saját punciját kezdte dörzsölni és fékevesztetten szívta Karen csiklóját. Az a heves szeretkezés, nyögés és rángatózás teljesen észvesztő volt.
Végül Karen felsikoltott. A teste megfeszült és az arcára a végtelen átszellemülés maszkja borult. A megsemmisítő erejű orgazmus, úgy látszott, már-már a létezés egy magasabb síkjára rántotta őt. Karen felnyögött és a kötélnek feszülve vergődött Laura és Rick ölelésében, remegve, zokogva, ahogy a gyönyör hullámai futottak végig a testén.
Másodpercekkel később Rick is eljutott a csúcsra, hangosan üvöltve a gyönyörtől, mélyen Karen testébe nyomva hatalmas szerszámát és ragacsos nedvet spriccelve belé, egy újabb, vadító orgazmusba taszítva a lányt. Aztán Laura is elment, a saját punciját dörzsölve, nyögve, sikoltozva és rázkódva az élvezettől.

A hatalmas robbanás teljesen megbénította őket. Mindhárman úgy érezték, hogy feloldódnak a végtelen gyönyörben és belesüppednek a matracba. Laura pontosan tudta, hogy mit élt át. Hogyan hajszolta Karent egy olyan heves szeretkezésbe, amit a lány nem kért, de aminek végül teljes egészében átadta magát. Laura elnémult, ahogy nézte, amint Rick kihúzza hatalmas, masszív szerszámát Karen fenekéből, amit heves lökéseivel kényeztetett.
Rick felfigyelt a csöndre és Laura felé fordult. Hagyta Karent, had fújja ki magát. Laura látta a csillogó fehér nedvet kicsöpögni Rick péniszéből, egyenesen Karen megfeszülő fenekére.
- Ó, Istenem, Laura!... Kérlek, oldozz el! – nyögte Karen, amikor a pecek végre meglazult a szájában. – Ez már fáj.
- Jaj, kicsim! Persze! – mentegetőzött Laura.
Azonnal odacsúszott Karenhez és letekerte a testéről a kötelet. A lány arca összerándult, ahogy a feszes kötél elvált a bőrétől.
- A francba is, Laura! Valahányszor veled vagyok, mindig csak rosszabb és rosszabb lesz. – mosolygott és az egyik, fájdalomtól meggytört mellét dörzsölte.
Laura megcsókolta Karen mellét és a kezébe tette a puha félgömböt, gyengéden és érzékien masszírozva azt. Szájával a lány duzzadt, lüktető mellbimbóit izgatta. Karen felnyögött és hátravetette a fejét.
- Ahhnnnnn! – sóhajtott. – Fel akarsz csinálni még egyszer?
- Igen. – mosolygott Laura.
- És mi van a barátoddal és azzal a hatalmas villanypóznájával? – nézett Rickre, aki csöndben figyelte őket.
- Azt hiszem, ő egy ideig csak figyelni fog.

FOLYTATÁSA KÖVETKEZIK
Hozzászólások
További hozzászólások »
rikky9269 ·
Nekem is tetszik a sztori. De az meg minek olvassa el, aki csak bele akar kötni?
Andreas ·
Szóval neked tetszett. Ezt ugyebár az olvasás közben és után döntötted el? Ugye tudod, hogy hülyeség volt így belekötni abba, aki szintén csak olvasás után tudta megalkotni a véleményét? Egyébként ha annyira tetszett, gondolj bele, milyen lenne számodra, ha valaki akaratod ellenére megdugna, ráadásul análisan! Egészségedre!

Tigi ·
Nem azért olvastam el, hogy belekössek, az elején nem tudhattam, hogy mi lesz a végkimenetele a dolognak.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: