Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Lángoló szívek Floridában 4. fejezet

Írta: rgjohn
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2008. május 1.

*************************************************************************

December 29.

Másnap lementek a partra, hogy csak kora délután térjenek vissza a házba. Egymás bikinis testének látványa mindig felizgatta őket, és tudták, hogy ha egyszer visszaérnek a szobába, addig fognak kefélni, amíg egy csepp erejük is marad. Gyorsan lezuhanyoztak, lemosva magukról a part homokját és a tengervíz sóját, majd mindketten anyaszült meztelenül belevetették magukat az ágyba.
- Azon merengtem, hogy a karácsonyi ajándékodban van-e valami ötlet a ma délutánra? - vigyorgott Sam.
- Nézzük meg! - ugrott fel Sally és a könyvért rohant.
Összebújtak és együtt lapozgatták a könyvet, végigfuttatva tekintetüket a pozitúrákon, nem szalasztva el egy lehetőséget sem, hogy egymáshoz érjenek. Végül már nem bírták tovább.
- Én ez szeretném - mutatott Sally egy képre, ami a klasszikus olló-pozitúrát ábrázolta.
- Csodás. Én is pont erre gondoltam - bújt hozzá Sam. Aztán a lánnyal szembe helyezkedett és széttárta a lábait. Sally is felvette ugyanazt a pozíciót és addig fészkelődtek, míg puncijuk össze nem ért. Aztán lassan mozogni kezdtek, amitől olyan érzésük lett, mintha a szeméremajkaik csókolóznának. Mindketten felnyögtek.
Egy ideig csak élvezték az érzést, majd megragadták egymás kezét és egyre hevesebben dörgölték egymáshoz ágyékukat. Ahogy csiklójuk összeért, borzongás futott végig mindkettőjük gerincén. Erősebb és intenzívebb, mint gondolták volna, de a csodálatos érzés, lassan mindkettőjüket fellendítette a csúcs felé.
- Ez csodás volt - zihálta Sally, miután elterültek egymás mellett. - De nem ez a kedvencem. Talán próbáljuk majd ki még egyszer, ha lesz kéznél egy kétvégű dildo is.
- Sally, te aztán tudod, hogy kell mulatni! - kacagott Sam. - Majd szerzek egyet.
Úgy döntöttek, pihennek egy kicsit, mielőtt meglátogatják Marie-t és Deborah-t. Amikor már kellő energiát gyűjtöttek, lezuhanyoztak és felöltöztek.
Jól mulattak együtt. Marie és Deborah tökéletesen megértették, min mennek ők keresztül, és saját példájukkal bátorították őket. Beszélgettek a zenéről, utazásról, és még számtalan más dologról. Amikor távoztak az étteremből, Deborah felvetette, hogy menjenek el megint a Jewell’s-be. Úgy is tettek.
A hely tele volt az ünnepek miatt. Sam és Sally táncoltak egymással és Marie-val meg Deborah-val is. Összefutottak Marie más barátaival is, többek között egy Suzie nevezetű, korai ötvenes, de nagyon energikus szőke nővel. Suzie meghívta őket egy partira a házába másnapra, de megkérte őket, hogy előbb beszéljék meg Marie-val.
Sam érdeklődését felkeltette a kitétel és meg is kereste a barátját. Marie meglepetten nézett rájuk és félrevonta őket a klub egy csendesebb részébe.
- Nos, ez érdekes - gondolkodott el. - Mondtam nektek, hogy mi Deborah-val csak egy unalmas, monogám pár vagyunk. Nos, ez így nem teljesen igaz. Az év 364 napján az, de a fennmaradó egy nap Suzie szokásos éves partija. Úgy tíz éve kezdte a szokást a város széli házában, és valamiért a partik évről évre vadabbá váltak. Mi se tudjuk hogy és miért, de a sok jó barát és csomó pia folyamatosan növeli a szexuális intenzitást. Az utóbbi években már teljesen elszabadult minden.
- Ezt hogy érted? - kérdezte Sam.
- Nos, beszélhetünk orgiáról is, ha az jobban tetszik - jött egy kicsit zavarba Marie. - Néhány bomba nő, többnyire stabil párkapcsolatban, de erre az egy estére mindezt elfelejtjük. Némelyeknek ez már nem tetszett és elmaradtak, de jöttek újak. Engem még mindig lenyűgöz, akárcsak Debet. Sokat szórakozunk. Alig várjuk a következő alkalmat. Remélem, nem rémítettelek meg titeket, de erről szól ez a meghívás.
Sam ledöbbent. Egy leszbikus orgia. Meghívták egy leszbikus orgiára, és ez kissé megrémítette, de ugyanakkor fel is izgatta. Az utóbbi pár napban végre felszabadultabbá vált a szexualitását illetően. És úgy döntött, kihasználja a lehetőséget, és élvezi a szabadságot, amíg itt van Key Westben. De egy szex party az más volt. Ő csak Sally-t szerette, és a kapcsolatuk vált új élete legfontosabb részéve. Nem akarta mindezt kockára tenni.
Sally-re nézett, akinek kifürkészhetetlen kifejezés ült az arcán.
- Te mit gondolsz, Kicsim?
A lány kissé zavartan nézett rá.
- Nos, Laurie és Cathy már mesélt nekem róla tegnap. Tavaly ott voltak és azt mondják, fenomenális. Ismersz, szeretem az ilyeneket, és úgy gondoltam, mókás lehet. De még sosem volt ilyesmiben részem. Szeretlek, és úgy döntöttem, nem éri meg, hogy emiatt bántsalak.
Tehát így. Mindkettőjüket érdekelte a dolog, de féltek, a másik mit szólna hozzá. Marie-ra néztek, és azt mondták, szükségük van egy sétára, hogy átbeszéljék. Miután tisztázták, hogy mindkettőjüket érdekli, de utána csak és kizárólag egymással akarnak haza menni, úgy döntöttek, elfogadják a meghívást. És abban is megegyeztek, ha túl kényelmetlen lesz a helyzet, egyszerűen csak hazamennek és elfelejtik az egészet.
Előkerítették Suzie-t és elmondták neki, hogy legalább egy kis időre beugranak, és utána eldöntik, maradnak-e vagy sem. Suzie örült, hogy mennek és hangot adott reményének, hogy jól fogják érezni magukat. Mielőtt elváltak volna, Sally még megkérdezte: - Mit szoktatok ilyenkor felvenni, Suzie?
- Nos, én valami olyasmit javaslok, mint egy könnyed nyári ruha, amit egyszerű levenni. Szóval nem kell vesződni vele. Valami szexi alsónemű szintén jól jöhet - mosolyodott el.
Mindannyian kuncogtak, majd Sam és Sally visszatértek Marie-hoz és Debhez, hogy elújságolják a hírt. Mindketten izgatottak, de kissé idegesek voltak. Tudták, ez valami olyasmi lesz, ami teljesen megváltoztathatja a kapcsolatukat.

Folytatása következik!
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: