Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Lángoló szívek Floridában 1. fejezet

Írta: rgjohn
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2008. május 1.

***********************************************************************

December 26.

Samatha kisietett a bejárati ajtón és a reptéri kisbusz felé indult. Hajnali 5 óra volt, a karácsony második napján, és a város sötétségbe és hidegbe burkolódzott. Átadta a csomagjait a sofőrnek, hogy az betegye a csomagtartóba, majd megvárta, hogy a férfi kinyissa neki az ajtót. Amikor beült, két idős párral és egy üzletemberrel találta szemben magát, akik közül senkit nem ismert. Azonban mellettük ült az az ember is, akire vágyott. Elmosolyodott magában és leült a rá váró Sally mellé. Ahogy elindultak, kényelmesen elhelyezkedett, megfogta a lány kezét és megkönnyebbülten felsóhajtott.
Nehéz volt ez a két hónap, amíg kerülgették egymást és csak titokban találkozhattak, remélve, hogy senki nem gyanít semmit a kapcsolatukról. Most azonban egy egész hetet tölthettek csak kettesben, anélkül, hogy aggódniuk kellett volna. Minél messzebb kerültek a várostól, annál jobban elengedték magukat és vidám beszélgetésbe kezdtek. Úton voltak Key Westbe. Samnek és a férjének, Larry-nek volt ott egy nyaralója, de a férfi most túl elfoglalt volt, hogy egy hétre eltűnjön a munka elől. Samnek pedig egyáltalán nem kellett megerőltetnie magát, hogy meggyőzze Sally-t, ő tartson vele.
Gyorsan becheckoltak és már úton is voltak Miamiba, ahol átszálltak Key West felé. -1 fokból a 23-ba alig pár óra alatt kecsegtetően hangzott és a két nő készen is állt rá, hogy élvezze. Amíg Sally gondoskodott a csomagjaikról, Sam kiment a mosdóba, hogy vastag ruháját lecserélje egy vékonyabbra, majd vett egy mély levegőt, levette a jegygyűrűjét és betette a retiküljébe.
Alaposan megvizsgálta magát a tükörben és elgondolkozott azon, hogy mit is csinál. A kapcsolata Sally-vel, az egyik diákjával, rendkívül veszélyes volt, mind a házasságára, mind a karrierjére nézve. Nem tudta biztosan, merre is tart ez az egész, de nem akarta elveszíteni a munkáját egy kamasz fellángolása miatt. Azonban most már nem tudott megállni. Sajnálatos módon a házasságában nem volt semmiféle szenvedély, Sally-vel viszont önfeledtnek és boldognak érezte magát. Elhatározta, ha már egyszer megcsalja Larry-t, legalább élvezni is fogja.
Aztán visszatért Sally-hez, sokatmondóan végigsimított a kezén gyűrűsujjával, majd lopva megcsókolta.
Aztán a lány is elment átöltözni és egy rövid farmerszoknyában, szűk felsőben és papucsban tért vissza. Mindketten helyet foglaltak, Sally pedig közelebb hajolt a nőhöz és a fülébe súgta, hogy meztelennek érzi magát.
- Ezt most miért mondod? - kérdezte Sam.
- Tényleg nem tudod?
- Ötletem sincs, miről beszélsz.
- Nos, akkor te vagy kettőnk közül az ártatlanabb - kuncogott Sally. - Csak azt akartam mondani, hogy nincs rajtam bugyi. Úgy gondoltam, ha már ilyen meleg van, semmi szükség rá.
Aztán körbe nézett, és amikor látta, hogy senki sem figyel rájuk, diszkréten Sam felé fordult és széttárta a combjait.
Samnek a lélegzete is elakadt, amikor szembe került a lány meztelen és nedvességtől csillogó puncijával.
- Mit művelsz? - suttogta rekedten.
- Én? - vigyorgott a lány. - Csak próbálom lehűteni magam.
A repülő hamarosan leereszkedett a Florida Keys rövid kifutópályájára. Amikor a gép remegése abbamaradt, Sally ismét széttárta a lábait, Sam pedig nem tudta megállni, hogy ne bámulja. Azok a gyönyörű, sima combok… és a hamvas punci… De nem! Kényszerítette magát, hogy lehunyja a szemeit és megrázta a fejét. Érezte, hogy már ő is kezd benedvesedni.
Sally összezárta a lábait, amikor a stewardess elhaladt mellettük, de utána halkan Sam fülébe súgta: - Bárcsak érezhetnéd, mennyire benedvesedtem!
Sam majd’ beleőrült a vágyba, és úgy érezte, ha nem szabadulnak ki innen gyorsan, helyben, az ülésben fogja letépni a lányról a ruhát.
Amikor végre kiszállhattak, gyorsan előkerítették a csomagjaikat és a házuk felé indultak.
Sally egy lehetőséget sem szalasztott el, hogy feltárja meztelen ágyékát a nő előtt.
- Sally! - kacagott Sam. - Nem félsz, hogy valaki meglát?
- Jó móka lenne - kuncogott a lány, mire Sam csak a szemét forgatta.
Amikor elérték a házat, Sam elővette a kulcsait és beléptek a következő, mennyei héten otthonukul szolgáló lakásba. Amint az ajtó becsukódott mögöttük, azonnal egymás karjaiba vetették magukat és mohón csókolózni kezdtek. Kezük bejárta egymás testét és lerángatták egymásról a ruhát. Úgy egy perc múlva Sam elhúzódott és komoly tekintettel végigmérte Sally-t.
- Nagyon rossz kislány voltál. Teljesen felizgattál. Azt hiszem, meg kell hogy büntesselek.
Sally ismét kuncogni kezdett.
- Sajnálom, Sam. De bármit megtennék érted.
- Bármit? - mosolygott huncutul a nő.
Azzal Sam azonnal a lányra vetette magát és mohón csókolni kezdte a nyakát és a fülcimpáját. Keze végigsiklott Sally hátán és kizipzárazta a ruháját. Amikor a lány már meztelen volt, Sam megmarkolta a fenekét és gyengéden gyúrogatni kezdte.
- Most már az enyém vagy - mondta szenvedélytől túlfűtötten és egy nagy fotelbe lökte a lányt, majd elé térdelt és széttolta a combjait. Sally teste remegett a vágytól a nő pedig szembenézett gyönyörű, lüktető szeméremajkaival. Egy pillanatig csak előre akart hajolni, hogy mohón falni kezdhesse, de aztán uralkodott magát. Egyik ujját gyengéden végighúzta a nyíláson, megnyalta az ajkait, majd felállt.
- Sam! Hová mégy? - vinnyogta Sally.
- Ezt a játékot ketten játszák - vigyorgott a nő. - Azt hiszem, kijár neked egy kis büntetés azért, ahogy velem elbántál. - Azzal kínzó lassúsággal elkezdte kigombolni a blúzát és ledobta a padlóra. - Akarod látni a melleimet, Sally? - kérdezte játékosan, mire a lány hevesen bólogatni kezdett. Sam kikapcsolta a melltartóját és engedte, hogy az lehulljon a földre.
- Ó, istenem! - nyögte Sally, ahogy a nő gyönyörű idomait bámulta.
Sam vigyorogva figyelte az arcát, miközben a bugyijától is megszabadult és feltárta előtte teljesen meztelen ágyékát. Érezte a combjai belsején lecsordogáló nedveit és látta, ahogy Sally megnyalja az ajkait.
- Szeretnéd lenyalni, mi?
Sally nem szólt semmit, csak bólogatott és közben meredten bámulta Sam ágyékát.
- Talán majd később. De most, én akarom megízlelni a te nedveidet.
Azzal ismét a lány elé térdelt és megcsókolta a bal térdét, majd lassan végighaladt a combján az ágyéka felé. Gyengéden megcsókolta a nagyajkait, majd, a lány legnagyobb csalódására, elindult visszafelé. Sally ágyéka lüktetett a vágytól és kontrollálatlanul fészkelődött ültében.
- Kérlek, Sam! Csináld! - morogta.
- Megígéred, hogy nem izgatsz többet ilyen gonoszul? - vigyorgott a nő.
- Bármit, Édes. Bármit. Csak… kérlek!
Otthon sosem volt túl sok idejük élvezni egymást, de most előttük állt az egész hét. Sam nem igazán hitt az ígéretnek, de engedett a csábításnak, és gyengéden végignyalt a lány vágatában.
Sally hangosan felnyögött és beletúrt Sam hajába.
Sam halkan morgott, élvezve a lány ízét, amire azóta vágyott, hogy meglátta őt lenge ruhájában a miami-i reptéren. Aztán ajkai közé vette Sally csiklóját és a nyelvével játszadozott vele. Imádta Sally ízét. Arra gondolt, vajon az övé is ilyen jó lehet-e.
Hirtelen a lány szorítása a haján térítette magához és ismét belevetette magát a munkába. Sally már nem bírta tovább és hangosan felsikoltott a gyönyörtől, mélyen a combjai közé tolva Sam arcát.
Sam gyengéden lenyalogatta a kiömlő nedveket, amíg a lány lassan magához nem tért. Aztán mellé telepedett a fotelbe és magához ölelte. Aztán Sally csúszott lejjebb, az ő combjait simogatva és arcát a nő combjai közé fúrta. Egyik ujja megtalálta a csiklóját, két másik pedig Sam barlangjába mélyedt.
A nő teljesen elveszítette az eszét. Teste remegett és halkan zihált az élvezettől. Sally lassított egy kicsit, majd ismét teljes erőbedobással folytatta, míg Samre rá nem tört a végtelen gyönyör. Ezután már csak zihált és ágyékát a lány arcába préselte.
- Menjünk, pihenjünk le egy kicsit! - mondta, miután mindketten fáradtan leroskadtak. Megfogta Sally kezét és a hálószobába vezette. Aztán az ágyra lökte, fölé hajolt és ajkaihoz nyomta az övéig.
Pár perc múlva Sally szuszogása egyenletessé vált mellette, ő pedig elgondolkozott a helyzetén. Egy konzervatív feleség volt, az egyetem “erős embereinek” egyike, közben pedig viszonyt folytatott egy nőnemű tanítványával. Azelőtt sosem képzelt volna ilyesmit. Tisztában volt a veszéllyel. Keményen dolgozott, hogy előre mozdítsa a karrierjét, most pedig mindent kockára tett emiatt a lány miatt.
A hasára fordult és lassan elszenderedett. Valamivel később apró csókokra ébredt, amik behintették az arcát és a nyakát. Egy apró kéz simogatta a derekát és a combjait.
- Helló, Édes! - suttogta Sally.
Sam megfordult, hogy megcsókolja őt, miközben a lány meztelen melleit és ágyékát kezdte simogatni.
- Csodás ébresztő - suttogta és magához húzta a lányt, hogy szenvedélyesen megcsókolja. Végigfuttatta a kezét Sally hátán, majd megmarkolta a csodás fenekét.
A lány felnyögött, majd széttárta a lábait, hogy jobb fogást biztosítson neki, miközben ágyékát a nőéhez dörgölte. Hamarosan mindketten nyögni kezdtek, egymást simogatták és igyekeztek úrrá lenni az élvezeteken. Úgy öt perc múlva viszont mindketten felsikoltottak a gyönyörtől.
- Ez egy érdekes hét lesz - kacagott Sam és levegő után kapkodott.
Sally nem szólt semmit, csak előre hajolt és megcsókolta az orrát meg az arcát. Pár perc múlva feltápászkodtak, hogy hozzá kezdhessenek a kipakoláshoz. Addigra már este 6 volt és a gyomruk korgott az éhségtől, úgyhogy gyorsan lezuhanyoztak és elmentek vacsorázni.
Amikor visszaértek, már nem maradt másra erejük, mint hogy az ágyba roskadjanak és egymás karjaiban álomba szenderüljenek. Ez egy hosszú és fárasztó nap volt.

Folytatása következik!
Előző részek
Hozzászólások
Marokfegyver ·
Így lehet lerövidíteni egy repülőutat.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: