Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kyle és Lane - Avagy egy igaz szerelem története.

A történet:

Egy nap, amikor elsős voltam a középiskolában, láttam egy srácot az osztályomból, aki hazafelé tartott az iskolából. Úgy nézett ki, mint aki az összes könyvét magánál tartja. Azt gondoltam magamban, "Miért viszi haza az összes könyvét pénteken. Tuti, hogy kockafejű."
Megvolt a tervem egész hétvégére (bulik, és egy focimeccs a barátommal másnap délután), hát megvontam a vállaimat és tovább mentem. Míg sétáltam, láttam egy csomó gyereket, akik felé futottak. Nekiszaladtak, kiütötték a könyveit a kezéből, és elgáncsolták, így ő a mocsokban landolt. A szemüvege elrepült, és láttam, ahogy 3 méterrel tőle földet ér.

Felnézett, és láttam a rémisztő szomorúságot a szemében. A szívem szakadt meg érte. Odafutottam hozzá. Ő négykézláb mászott, miközben a szemüvegét kereste. Láttam a könnycseppet a szemében. Miközben odaadtam a szemüvegét neki, mondtam:
-Azok a srácok ostobák. Tényleg lehetne életük.
Ő felnézett rám, és azt mondta:
-Hé, köszönöm!
Hatalmas mosoly volt az arcán. Az egyik volt azon mosolyok közül, amelyek a valódi hálát mutatták. Segítettem neki felvenni a könyveit, és megkérdeztem, hol él. Amikor kiderült, közel lakik hozzám, megkérdeztem, hogy miért nem láttam őt eddig. Azt mondta, egy magániskolába járt ezelőtt. Soha nem lógtam még olyannal, aki magán suliba járt.

Kyle-nak hívták. Hazafelé végigbeszélgettük az utat és vittem a könyveit. Kiderült róla, hogy nagyon vagány srác. Megkérdeztem, hogy akar-e focizni velem és a barátaimmal szombaton. Igent mondott.
Focimeccs után hazakísértem, s bemutatkoztam a szüleinek. Nagyon rendes emberek voltak. Látszott rajtuk, hogy féltik az egy szem fiukat. Nem kérdezősködtem arról, hogy mi történt, vagy, hogy miért alakult így Kyle élete. Ők sokat kérdezgettek rólam, az iskoláról és arról, hogy kik a szüleim. Elég nagy meglepetés volt nekem, amikor kiderült, hogy ismerik a szüleimet, és az, hogy jó véleménnyel vannak róluk.

Megnyugodtak, hogy Kyle jól érzi magát velem, s hogy a szárnyaim alá vettem. Kyle is nagyon jól érezte magát a társaságomban. De volt valami furcsa, amit eddig nem is nagyon vettem észre magamon, vagy nem is akartam észrevenni. Mégpedig az, hogy magam is nagyon jól elvoltam a társaságában. Nem feszélyezett az, hogy ő is a közelben van, vagy, hogy egy helyiségben vagyunk…
Kyle is kezdett feloldódni, és egyre bátrabb lett. Persze voltak olyan dolgok, amikben még mindig fel kellett olvasztani a jeget. Segítettem neki elkezdeni sportolni, s vigyáztam rá, hogy nehogy megüsse magát, amikor focizunk, vagy a konditeremben emelgetjük a súlyokat. Ő viszont segített nekem a tanulásban, hatalmas egy koponya volt. nagyon jól kiegészítettük egymást.

Egyre többször vettem észre, hogy rajtam felejti a szemét. Pár alkalom után elkezdett izgatni a dolog, mivel biszex vagyok. Ezért úgy gondoltam, hogy kipuhatolom, hogy mi a helyzet vele. Hányadán is állunk? Erre tökéletes alkalom kínálkozott egy olyan hosszú hétvégén, amikor nekem nem volt betervezve semmi, s tudtam, hogy ő úgyis csak otthon gubbasztana. Kitaláltam, hogy menjünk a hegyekbe, s pihenjünk egy kicsit. A szülei örültek, hogy végre kimozdítom. Neki sem volt semmi ellenvetése az ajánlatommal kapcsolatban. Tudtam, hogy a tervem be fog válni. Egy Pénteki nap folyamán indultunk el. Gyönyörű napsütéses kora nyári időszakban, mondhatni adtunk magunknak pár napot.

4-5 órás vezetés után elértük a házat, ami tökéletes volt a tervem kivitelezéséhez, mivel egy kis tó partján állt az erdő közepén. Nem mutatta, de szerintem kicsit félt. Odamentem, s megfogtam gyengéden a vállát. Majd megkérdeztem:
-Kyle, mi a baj?
-Még soha nem voltam ilyen helyen, s kicsit félek.
-Mitől? Nincs miért félni, nem fog bántani senki.
-Biztos? (itt éreztem, hogy a hangja kicsit megremegett)
-Igen, bízz bennem.
Majd megvillantottam legjobb mosolyomat, s ő viszonozta. Ez után bepakoltunk a házba, s kicsit rendet raktunk. Miután kipakoltunk, s gyönyörűen nézett ki a ház, kiültünk elé, s élveztük a csendet, s a tájat. Kicsit később azt vettem észre, hogy egyre sűrűbben felejti a szemét a nadrágom elején. Nem mutattam, de magamban elmosolyodtam, hogy ilyen hamar sikerült megpuhítanom.

Mivel még volt egy kis időnk sötétedésig úgy gondoltam, megmártózom, s lecsekkolom a reakcióját. Ledobtam mindent, s előtte mentem be a házba törölközőért. A szemem sarkából láttam, ahogy a farkam méregeti, és nyel egyet. Magamhoz vettem a törölközőt, s kirohantam a stéghez, és beleugrottam a tóba. Kellemes volt a víz hőmérséklete, így ösztönöztem őt is, hogy mártózzon meg. Ki is szóltam neki:
-Kyle! Gyere be! Tökéletes a víz!
-Nem hoztam magammal fürdőgatyát!
-Az kit érdekel? Én sem hoztam!
-De félek...
-Nincs itt senki rajtunk kívül! Csak mi látjuk egymást!
-De Lane, én még soha...
-KYLE! Ne akard, hogy kimenjek és ruhástól dobjalak bele a vízbe!
-De Lane... Nem tudok úszn...
Ekkor elakadt a szava, mert kimásztam, s elkezdtem felé rohanni meztelenül. Majd elkezdett szegény rohanni, de én gyorsabb voltam. Igyekeztem olyan rész felé kergetni, ahol nem ütheti meg magát komolyan. Majd amikor elérkezettnek láttam az időt, akkor hátulról rávetettem magam. Szegénykém próbált szabadulni, de nem tudott. Érezte az erőmet, s megadta magát. Ekkor a fülébe súgtam:
-Levetkőzöl magadtól, vagy segítsek?
-Ok, meggyőztél.
-Na, akkor mire vársz?
-Kérlek szállj le, így nem tudok semmit sem csinálni.
Leszálltam róla, és felsegítettem. Leporoltam a ruháját, és odaadtam neki a szemüvegét. Láttam, hogy a farkamat nézegeti, ami már kezdett éledezni. Nála is hasonló reakciók mutatkoztak. Visszamentünk a házhoz, bepakoltam a ruháimat a székre. Megvártam, míg levetkőzik, s magához veszi a törölközőjét. Pár perccel később kijött, a törölközőjével a vállán. Óvatosan kivezettem a ház elé, majd a törölközőjét odatettem a szék háttámlájára, ahol az enyém is volt.

Látszott rajta, hogy a szemüvege nélkül még védtelenebb, ezért fokozottan ügyeltem arra, hogy ne essen semmi baja. Odaértünk a stég végéhez, láttam a szemében egy kis félelmet, de odahajoltam és a fülébe súgtam: Ne félj. Majd elrugaszkodtunk a stégtől, csobbantunk egy nagyot. Feljöttünk, s abból a hatalmas, és őszinte mosolyból láttam, hogy élvezi a dolgot. Ember! Ha lenne egy öcsém, akkor vele is ugyanezeket tenném.
-Lane! Ez fantasztikus érzés!
-Látod Kyle! Mondtam én neked!
Tudtam, hogy nem jó úszó, ezért igyekeztem odafigyelni rá. Láttam rajta valami mérhetetlen földöntúli boldogságot. Élveztük a kellemes hőmérsékletű vizet. Egy jó órával később jobbnak láttuk, kimenni a partra. Először én másztam ki, majd ő. Igyekeztem a lehető legóvatosabban bánni vele.

Mikor kihúztam, akkor a véletlennek köszönhetően (vagy mégsem? Ezt az olvasóra bízom) rajtam landolt. Éreztem a szíve dobbanását. Ő meg érezte a méretes farkam lüktetését. Pár percre tökéletes csend telepedett ránk, nem hallatszott semmi, csak a lélegzetvételünk. Becsuktam a szemem, s egyszer csak éreztem, ahogy megcsókol.

Kinyitottam a szemem, s láttam, hogy olyan riadtan néz. Mintha félne, hogy megütöm. De nem állt szándékomban. Ezt azonban ő nem tudhatta. Bementünk a házba, ő felkapta a szemüvegét, s bement a szobájába felöltözni. Jómagam is így tettem. Úgy fél órával később elmentem a szobájához és bekopogtam. Hallottam, hogy kapkod. Kinyitottam az ajtót, ő ott állt a szoba közepén, mint valami riadt őzike. Elindult az ajtó felé. Elkaptam, majd gyengéden odahúztam az ágyhoz és leültettem, majd én is helyet foglaltam mellette. Nem nézett rám, éreztem, hogy bűntudata van. Megfogtam gyengéden az állát, felemeltem, hogy a szemembe nézzen, s megkérdeztem.
-Kyle. Mi a baj?
-Utálsz, mert megcsókoltalak...
-Ugyan, miért utálnálak?
-Mert téged körberajonganak a lányok. Nekem meg semmi esélyem náluk.
-Kyle, ezzel semmi baj. Hidd el nekem.
-De akkor is. Megmentesz! Adsz nekem valamit, ami amúgy soha nem lehetne az enyém. Elhozol ide egy gyönyörű hétvégére. Én meg elrontom azzal, hogy megcsókollak.
-Kyle! Kérlek, most maradj csöndben! El kell árulnom valamit. Biszex vagyok. Igen! Érdekelnek a fiúk is! Tudod, amikor megláttalak sajnáltalak, s a szívem szakadt meg, ahogy észrevettem, hogy mit művelnek veled. Mindig is vágytam egy öcskösre. Nem tudom, hogy milyen lett volna. De akkor is! Érte ugyanezt megtettem volna, mint amit érted tettem.

Láttam rajta, hogy nem tud ezzel mit kezdeni. Láttam a határozatlanságot a szemében. Odahajoltam, s megmutattam neki, hogy milyen az igazi nagybetűs CSÓK! Nyelveink körtáncot jártak. Éreztem, ahogy a szíve úgy dübörög, mint a légkalapács. Maga sem hitte el, hogy ez nem álom. Hanem a színtiszta valóság. És, hogy mindez vele történik. Itt és most. Egy fél órával később elszakadtunk egymástól. Láttam, hogy megnyugodott. S láttam azt a félénk mosolyt is, ami a védjegyévé vált. Ekkor a combjára csaptam, s mondtam, hogy itt a vacsoraidő. Volt pár mirelit kaja, s néhány doboz ital is.

Megmelegítettem 2 adag mirelit pizzát, míg ő a terítéssel volt elfoglalva. Fele-fele arányban fogyasztottuk el, s elég jó étvágyunk volt mindkettőnknek, mert befaltuk mindkét doboz pizzát. Utána rendet raktunk. Ekkor már este 10 óra volt. Mindenki elvonult a maga helyére aludni. Bekopogtam hozzá, jó éjszakát kívánni. Megköszönte, s nekem is jó éjszakát kívánt. Elmosolyodtam, majd mondtam neki, hogy számolja meg a szoba sarkait. Jómagam elég jól alszom, de nem tudtam, hogy Kyle, hogy fogja kibírni azt, hogy nem otthon van.

Egyszer úgy hajnali fél kettő tájban azt álmodtam, hogy valaki nagyon sír, már-már fájdalmasan. Megdörzsöltem a szemem, s akkor hasított belém a felismerés: Kyle!!!! Ahogy voltam, rohantam a szobába, megnézni mi van Kyle-lal. Benyitottam, s ő ott ült az ágyon, a térdeit felhúzta. Arcát a kezébe temetve zokogott. Odamentem hozzá, leültem az ágyra, s a lehető leggyengédebben megfogtam a vállát, s halkan kérdeztem tőle:
-Kyle...
-Ne haragudj Lane, nem akartalak felkelteni.
-Ugyan, ne butáskodj.. Mondd el, hogy mi a baj.
-Az a baj, hogy visszajött egy régi emlék.
-Arra gondolsz, amikor először találkoztunk?
-Még kisebb koromból.
-Nagyon rossz emlék volt? Bántottak?
-Igen. Nem is az, hogy fizikailag bántottak, hanem lelkileg terrorizáltak.
-Nem volt senki, aki megvédett volna?
-Nem, nem volt...
S újra elkezdett zokogni. Annyira sajnáltam, hogy a szívem hasadt meg érte. Pont úgy, mint amikor először láttam, hogy bántják. Átnyújtottam neki egy zsebkendőt. Nem tudom, hogy honnan, de elkezdtem dúdolni egy dalt, amit még kisebb koromban hallottam. Ez úgy tűnik hatásos lehetett, mert éreztem, hogy kezd megnyugodni. Pár perc múlva már békésen aludt, mint a tej. Jobbnak láttam odaköltözni mellé, ha esetleg még egyszer rosszat álmodna. Behurcoltam mindent, s lepakoltam a földre. Majd elaludtam.

Másnap úgy 7:30 tájban felkeltem, összepakoltam az ágyneműmet, s kimentem a szobából. letusoltam, és magamra kaptam valamit. Majd kiültem a ház elé, s élveztem a csendet. Egy negyed óra múlva óvatosan bementem a házba, s odaosontam Kyle szobájához. Majd csendben benyitottam. Üres volt, de nagy meglepetésemre a fürdő szobából kellemes, erotikus nyögések hallatszottak. Felébredt bennem a kisördög. Levetkőztem egy szál faszra, óvatosan kinyitottam a fürdőszoba ajtaját. Majd beosontam Kyle mellé a tus alá. Akkor riadt meg egy picit, amikor gyengéden megfogtam a farkát, s elkezdtem verni neki. Majd megharapdáltam a fülcimpáját és belesúgtam a fülébe:
-Jó reggelt szépségem.
-Jajj, Lane! De megijesztettél.
-Nem állt szándékomban. De ha már itt vagyunk, akkor tusoljunk le együtt.
Kacsintottam rá, majd nekiláttam a tusfürdőt szétkenni a hátán, s óvatosan lementem a fenekéhez. Jól megmasszíroztuk egymást a tusfürdővel. Majd lemostuk a habot, s megtörölköztünk. Utána kézen fogtam, s bementünk a szobába. Gyengéden lefektettem az ágyra. Éreztetni akartam vele, hogy ő a legfontosabb a világon. szépen lassan bevettem a farkát majd szopni kezdtem.

Szegénykém, annyira sok volt ez neki, hogy hamar elsült. Remegő hangon kért bocsánatot, de én rámosolyogtam, s mondtam, hogy nincs semmi baj. Hogy nyomatékot is adjak a szavaimnak. Odamentem, és lesmároltam. Érezte a saját spermáját a számban, és a nyelvemen. Mondanom sem kell, hogy ez felizgatta. Szinte a számba szuszogott. Pár perc után abbahagytuk, s mindketten levegőért kapkodtunk. Látszott rajta, hogy nagyon élvezi, és hálás. Utána odahajoltam a füléhez, és megkérdeztem tőle:
-Hé, Kyle! Készen állsz valami igazán szuper dologra?
-Mire gondolsz Lane?
-Egy utazásra az élvezetek birodalmába. Én leszek a kísérőd!
Szegénykémen látszott, hogy össze van zavarodva. Ekkor belenyaltam a fülébe, majd megcsókoltam a fülcimpáját. Ez már elég volt neki ahhoz, hogy elkezdje élvezni a dolgot. Ezután szépen lassan haladtam lefelé. Csókolgattam és szopogattam, majd nyalogattam a mellbimbóját. Utána lágyabbnál lágyabb csókokkal halmoztam el a teste minden porcikáját. Majd kis türelmét kértem, s elmentem a táskámhoz. Ugyanis pakoltam be pár tubus vazelint, amikből magamhoz vettem egy tubussal. Majd visszamentem hozzá. Mikor beléptem a szobába, ő ott feküdt az ágyon, mint egy gyönyörű szobor.

Olyan volt, mint egy festmény. Odamentem hozzá, s homlokon csókoltam. Ő csak mosolygott. Én gyengéden visszanyomtam az ágyra, majd elkezdtem csókolni a hasát, s egyre lejjebb haladtam. Nyomtam egy kis vazelint az ujjamra, majd a fenekére is, a lyuk környékére. A vazelin hideg volt, s ő ettől meg is ijedt egy kicsit. Csitítgattam, majd gyengéden elkezdtem ujjazni. A farkam is eléggé keményen állt már. Úgyhogy azt is elkezdtem bekenni vazelinnel. Majd miután úgy gondoltam, hogy elég nedves lett az ánusza, fölé hajoltam és a szemébe néztem. Ő kicsit félt, és ezt láttam a szemén:
-Kyle, mindjárt érezni fogsz valamit az ánuszodnál, ami először fájdalmas lesz.
-Lane! Mit tervezel? Kérlek ne bánts!
-Nyugodj meg, nem foglak.
Ekkor nyomultam be a fenekébe. felkiáltott, hogy ez fáj neki. Én odahajoltam a füléhez, s bíztattam, hogy kicsit tartson ki. Majd elkezdtem benne mozogni gyengéden. Pár perc után elkezdett kisimulni az arca, és eltűnt róla a fájdalom is. Látszott rajta, hogy egyre jobban élvezi a farkamat az ánuszában. 15 perc után mindketten felültünk, s kértem, hogy lovagoljon rajtam. Én közben gyengéden simogattam. Óvatosan kezdett neki, és igyekeztem megnyugtatni, hogy ez az egész nem fájdalmas. Fél óra elteltével ismét testhelyzetet változtattunk, s visszafeküdtünk az ágyba. Ő feküdt alattam.
Én misszionárius pózban felette. Látszott rajta, hogy élvezi ezt az egészet. Most már bátrabban hajolt oda hozzám. S ő is elkezdte csókolgatni a fülcimpámat. Hallottam, ahogy gyengéden nyög, s ez beindított nagyon. Láttam rajta, hogy már neki sem fáj annyira a farkam, mint eleinte. S hogy egyre jobban húzza össze az ánuszát. Ekkor már tudtam, hogy ő is készen áll arra, hogy magasabb sebességbe kapcsoljak. Kihúztam a farkam a fenekéből, majd tettem rá vazelint, és a fenekének a lyukára is tettem egy keveset. Igyekeztem az ujjaimmal is tágítani, nehogy újra szűk legyen. Láttam rajta, hogy egyre jobban élvezi a dolgot. Megkérdeztem:
-Kyle, eddig milyen érzés?
-Kurvajóóóóóóóóóóóóóó! – És ekkor elmosolyodott.
-Kyle! Készen állsz arra, hogy magasabb sebességbe kapcsoljunk?
Erre ő olyat mondott, amire nem nagyon számítottam. Meg kell, valljam, hogy meglepett a dolog. Ugyanis a következőt mondta:
-Lane, mire vársz? Én már elélveztem! Látom, hogy a golyóid tele vannak. Jó lenne, ha adnál valamit belőlük. Na! Mire vársz?
Ekkor fogtam a farkamat, s vadul belévágtam. A szemei elkerekedtek, s a hangja is elakadt kicsit. Komolyan elkezdtem aggódni érte, mert elég méretes farkam van.
-Kyle! Minden rendben?
-Miazhogy! Nagyon is!
-Ha fáj, akkor szólj, s abbahagyjuk.
-Addig nem, amíg belém nem élveztél!
-Rajtam nem múlik.
Ekkor rákacsintottam, majd megcsókoltam. Miközben smároltunk én magasabb fokozatra kapcsoltam. Utólag kicsit lelkiismeret-furdalásom volt, hogy rojtosra kefélem a seggét. De a tekintetéből kiolvastam, hogy őt ez egyáltalán nem zavarja. Döngettem, ahogy csak bírtam. Mivel meleg volt, mindkettőnkről patakokban folyt az izzadság. A farkam és az ő segglyuka is elkezdett már fájni. Annyira keményen adtam neki, hogy a végén szabályosan sajnáltam. De ő biztatott, hogy ne hagyjam abba. Fél óra multán éreztem, hogy elkezdenek összehúzódni a golyóim. Közeledett az élvezés pillanata. Feltettem neki a nagy kérdést.
-Kyle, mindjárt élvezek! Hova spricceljek?
-Lane, ahová akarsz. De jobb lenne, ha a seggembe.
-Ok, Kyle! Te akartad.
-Naná.
-Kyle, Kyle, Kyle!!! MOOOOOOOOOOOOOOOOSTTTTT!!!!
Ekkor belevágtam a farkamat a fenekébe, s hagytam, hogy a spermám elárassza a fenekét. Úgy 10 adagot biztosan belelőhettem a fenekébe. Lihegtünk, mint akik most futották le a boston-i maratont. Már csak a levezetés volt hátra. Benne hagytam a farkam a fenekében, hogy lelankadjon. Addig simogattam, és gyengéden becézgettem. Valamint nyugtató szavakat mondtam neki. Mikor lelankadt a farkam, s kihullott a fenekéből akkor szálltam le róla. A szobát sperma és izzadtságszag töltötte be. Egymás mellett feküdtünk, bámultuk a plafont, s lihegtünk. Kis idő múlva felkeltem az ágyból, majd őt is magammal húztam a fürdőszobába. Ahol ismét letusoltunk, és megmostuk egymást. Közben smároltunk egy jót.

Majd megtörölköztünk, rendet raktunk, és kiszellőztettük a házat. Miután mindezzel megvoltunk, kiültünk a stégre, s élveztük a békés tájat, valamint a madarak csiripelését. Meztelenül voltunk, éreztük, ahogy a nap sugarai simogatják a bőrünket, és a lágy szellő borzolja a testszőrzetünket. Mivel dél is elmúlt, ezért kihagytuk az ebédet. Ezt ő sem bánta. Viszont én nagyon bántam azt a dolgot, hogy így megerőszakoltam szegénykémet. Láttam rajta a szenvedést, amikor is leült a székre, s felszisszent. Megkérdeztem tőle, hogy mit érez.
-Kyle?
-Igen? Bocs, nem figyeltem.
-Nagyon haragszol, hogy ilyen vadul megdugtalak?
-Nem, egyáltalán nem haragszom. Igaz eleinte egy kicsit fájt. De utána már minden jobb lett.
-Ezt örömmel hallom.
-Tudod, Lane! Tulajdonképpen hálával tartozom neked. Ilyen jól még soha nem éreztem magam. Az, hogy felkaroltál, s hogy itt nyaralhatok veled, minden vágyamat felülmúlta. Még az is, hogy szexeltem a sportcsapat vezérével. A lányok megölnének, ha ezt megtudnák.
-Nyugi, Kyle! Nem fog megölni senki, ez a kettőnk titka marad. Fáj még a feneked?
-Egy kicsit. De nem olyan vészes. Fogunk még esetleg szexelni míg itt vagyunk?
-Ha akarod, akkor igen. Fogunk.
-Akarom! Nagyon is, akarom.
Ekkor felálltam, s odamentem hozzá. Majd egy gyengéd csókot adtam a szájára. Amit ő viszonzott is. Majd felálltam, s a farkam egy szintbe került a szájával. Lenéztem rá, ő meg felnézett rám. Egy kacsintással adtam meg neki az engedélyt, hogy megcsókolhassa a farkamat. A hátralevő 4 napban megtanítottam a szex minden csinjára-binjára, s ő ezen a téren a lehető legjobb tanítványnak bizonyult. Gyorsan és könnyedén tanult. Indulás előtti napon rendesen kitakarítottuk a házat, s alaposan rendbe tettük. Mindent elpakoltunk. és jól körülnéztünk, hogy nem hagyunk-e ott semmit, ami később hiányozna.
Elérkezett a hazaindulás napja. Láttam rajta, hogy nagyon szomorú. Bevallom nekem is hiányozni fog ez a pár nap, amit itt töltöttünk. Hazafelé végigbeszélgettük az utat, s kitárgyaltuk, hogy kinek mik a tervei a jövőre nézve. telefonszámot és e-mail címet cseréltünk, hogy ne felejtsük el egymást (amit a későbbiekben meg is tartottunk). Abban egyetértettünk, hogy ezt egyszer majd meg akarjuk ismételni. 4-5 órás vezetés után hazaértünk. Épp parkoltam le a kocsi feljárójukra, amikor kijöttek a szülei. Kiszálltunk, s elővettem a csomagját, amit el akart venni. De mondtam neki, hogy ezt most én viszem. Az édesanyjától kaptam egy hálás ölelést, s az édesapja megveregette a vállamat. Pár percet még a szüleivel töltöttem, míg ő kipakolt mindent, s elindította a mosógépet. Megkérdeztem tőle, hogy mindene megvan-e, s hogy nem hiányzik semmi. Ő bólintott, hogy minden rendben van. Majd mindhárman kijöttek a házuk elé, s elbúcsúztunk egymástól. Miután kikanyarodtam az utcájukból szörnyű üresség támadt a lelkemben. Nem tudtam mindezt mire vélni. Csak abban voltam biztos, hogy ezek után is vigyázni akarok rá. Míg ezeken gondolkodtam, én is épségben hazaértem. S beálltam a kocsi feljárónkra. A szüleim kijöttek elém. Mindketten átöleltek, s boldogok voltak, hogy végre itthon vagyok. Kipakoltam, megvacsoráztunk, elmeséltem (majdnem) mindent, hogy mit csináltunk ez alatt a pár nap alatt. Miután mindezeket letudtam elköszöntem a szüleimtől, s mindannyian lefeküdtünk aludni. A szüleim legalább is. Nekem még hátra volt egy beszélgetés, ami bár nem volt kötelező számomra, de én fontosnak tartottam, hogy megtörténjen ez a beszélgetés.
-Hallo!
-Szia Kyle. Itt Lane.
-Szia Lane. Nem tudom elégszer megköszönni mindazt, amit ez alatt a pár nap alatt átéltem.
-Ugyan haver, szóra sem érdemes. Mindened megvan? Nem hagytál ott semmit.
-Igen, minden megvan, leltár szerint.
-Azt hiszem, ezt a leltár dolgot elhanyagolhatjuk. Nem gondolod?
-De, magam is ezt gondoltam. A szüleid nem faggattak sokat „arról”?
-Nyugi, nem mondtam el nekik mindent. Csak, amit az illem megkíván. És nálad? Megvolt a vallatás?
-Igen, megvolt. De én is csak annyit mondtam, ami kellően szükséges volt ahhoz, hogy meg nyugodjanak.
-Ezt örömmel hallom.
-Nem gond, ha letesszük? Hulla fáradt vagyok, s holnap kemény napom lesz.
-Nem, dehogy. Engem is kifárasztott a vezetés. Csak hallani akartam a hangodat.
-Jó éjt és szép álmokat.
-Jó éjt és szép álmokat neked is.
Ezzel mindketten letettük a telefont. Majd egy kicsit még visszagondoltam arra a pár csodás napra, amit együtt töltöttünk abban az erdei kis házban.

Ezek után mi történt? A lehető legjobb barátok lettünk és maradtunk, s bár mind a ketten más egyetemre jelentkeztünk, nem szakadt meg köztünk a kapcsolat. Olyannyira nem, hogy minden évben legalább egyszer elmentünk abba az erdei kisházba, ahol olyan jól éreztük magunkat. A szerepek viszont nem változtak. Én voltam az aktív fél. Kyle pedig a passzív fél. De azt hiszem, hogy ez így volt rendjén. Hogy most mi van velünk? Azt az olvasók fantáziájára bízom.


V É G E!
Hozzászólások
Moviespam ·
Imádtam!
RichardRoe ·
Köszönöm szépen. Örülök, hogy tetszett. Én is imádtam a te történeteidet.

JuS ·
Látom, a Törté-netre te is ugyanúgy kerülsz fel, mint sokan mások. Nem hinném, hogy bárki is "lopja" a felhasználóneveket a hozzátartozó történetekkel innen. Több év távlatából inkább úgy tűnik, hogy önhatalmúlag átemelnek innen írásokat, aztán ha reklamálsz lazán kapsz a hozzáférést a nevedhez meg egy kis mesét, hogy valaki regisztrálta és stb. Ne hidd el. Ők maguk csinálják.
RichardRoe ·
Nocsak, ezt nem is tudtam. Tegnap este mentem fel arra az oldalra, s rögtön a történetem jött velem szembe. Ez kicsit kiakasztott. Na jó, nagyon kiakasztott. Nem is a felhasználónév "ellopásával" van a bajom, hanem azzal, hogy egy az egyben lemásolta a történetemet. S úgy rakta fel.
JuS ·
Volt/van szép mese arra, hogy az "Az új rendszer indulásakor az összes eddigi írói nevét leregisztráltuk, hogy nehogy illetéktelen személy kezébe jusson" stb. De ez egyrészről csak mellébeszélés. Soha nem regisztráltam volna az oldalukra, de mivel ott volt a nevem, ott voltak a történeteim, hát egye fene, megigényeltem a hozzáférést a nevemhez és meg is kaptam. Na de! Ezek után is csak úgy maguktól kerültek fel néha a nevem alá az itteni történeteim. Vip tagság nuku, valami értesítés nuku. Én meg rándítottam egyet a vállamon, hogy ha ennyire nincs történetük, amit kirakjanak, hát csinálják. De sosem maradt abba, és idén már az új nevemmel is felkerült egy új történetem... Azért idővel nálam is betelik a pohár. Az utolsó csepp az volt, amikor ezeréves vackaimat ássák elő és töltik fel.

Egyrészt hadd döntsem már el én, hogy az írásaimat hova teszem fel. Másrészt, a fizetős részlegbe teszik, anélkül, hogy kapnék érte bármit is. Persze, levelezgettem velük erről és kaptam egy rakat vipet utólag. Nem mintha nagyon olvasgatnék ott, de így legalább rendbe lett téve a helyzet. Arra viszont semmi reakciót nem kaptam, hogy hogyan is lehetséges az, hogy én nem küldök be semmit, mégis ott teremnek az írásaim a nevemnél, amihez ugye van hozzáférésem, és nem csak kívülről figyelem...

Szóval, ha érdekel a történeteid sorsa, vagy szeretnél ott az utánuk járó vip tagsághoz hozzájutni, akkor figyelj oda, hogy mi történik a neved alatt.

Itt amúgy megnézheted, hogy nem új keletű a dolog, hogy ingyenesen elérhető történeteket az írók tudta nélkül fizetős részlegbe tesznek a Törté-neten: http://forum.index.hu/Article/showArticle?go=30197492&t=9001688
Úgy látszik, ez a gyakorlat soha nem kopik ki náluk...
RichardRoe ·
Ezek után már árgus szemekkel figyelem őket. Ez teljesen ledöbbentett, amit írtál. Ez a pofátlanság legteteje.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!
A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE
Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció.
Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Ingyenes regisztráció csak most.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: