Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Koleszos, leszbikus élményem

Áginak hívnak és Budapestre járok iskolába, koleszos vagyok. Egyébként Kecskeméten lakok a szüleimmel. Amikor bekerültem a koleszba, még nem hittem, hogy ez lesz belőle. Négyágyas szobában lakom, de hárman vagyunk szobatársak. Lilla, Kata és én. Lilla és én egymás mellett alszunk, míg Kata Lilla melletti oldalon. Sokáig fent vagyunk, de néha 10-kor már szunyázunk.
A közös zuhanyozásokhoz nem voltam hozzászokva, furi volt, amikor rám nyitott Csilla. Elhaladt mellettem és végignézett rajtam, a cicim bizseregni kezdett. Mikor észrevette, hogy elpirulok egyből vígasztalni kezdett.
- Olyan szép vagy, miért vagy szégyenlős?
Megfogta a kezemet, és simogatott, hogy nyugodjak meg. Aztán felajánlotta, hogy megmos ott, ahol nem érem el magamat. Miközben szappanozott eszembe jutott a volt pasim, akivel azért szakítottam, mert nem bírta megérteni, hogy nekem tanulnom kell, azért kell felköltöznöm Pestre. Sokat veszekedtünk és a végén, mielőtt elutaztam volna az arcomba vágta, nem vár meg. Majdnem végigbőgtem Gábor miatt a vonatutazást.
Szüleim mellettem álltak, azt akarták vigyem valamire, szerezzek diplomát. De visszatérve Csillához, hogy fura gondolataim támadtak, míg fürdetett boldognak éreztem magamat.
Másnap, mint véletlen akkor jött be a zuhanyozóba amikor én is ott voltam,  örültem neki, kissé ha meg is lepett. Egy hétig szinte mindennap bejött és rendszeresen megfürdetett, masszírozta nyakamat, vállamat, nagyon hozzászoktam. Leszbikus álmaim kezdtek lenni, egyszer arra ébredtem masztizok a lepedő alatt. Egyre többet gondoltam másképp Csillára, mint egy szobatársra.

Mikor egyik alkalommal a vállamnál habozott, váratlanul átkaroltam és magamhoz húztam. Annyira meglepődött, hogy levegőt is alig kapott. Megcsókoltam, nemiszervemet a fürdőköpenyének dörzsöltem, mozgattam  a csípőm, ringtam. Sajnos elsőre eltaszított, és elrohant. Elkeseredtem, nem tudtam mi lesz a vége az egész próbának.
- Ne hari - mondtam neki -, csak annyira rám jött valami.
- Eléggé.
Éjjel aztán arra lettem figyelmes, Csilla áll az ágyam mellett és simogatja a mellem, először azt hittem álmodok.
- Kérlek Ági, folytassuk, amit zuhanyozáskor abbahagytunk!
- Hogy? Komolyan mondod?
- Halkulj! Nem akarom, hogy Lilla felébredjen!
- Próbáljuk meg - lihegte, csillogó szemmel.
Teljesen meztelen volt, rám feküdt, a nyelvünk játszadozott egymással, forró testünk egyre inkább felhevült. Vadul csókolt és eléggé szabálytalanul. Nagyon élveztük mindketten, egyszer mocorgást hallottunk Lilla felöl, akkor gyorsan kettőnkre húztam a lepedőt és pisszenni se mertünk.
Amint végre levegőt mertünk venni az izgalomtól felhevülve vadul nyaltam, szívtam a bimbóit. Szép mellei teljesen bevadítottak. Alig bírta visszafogni a nyögését egymáshoz tapadta bőrünk, kellemes élmény volt igazán.
Lejjebb csúsztam, a köldökébe dugtam a nyelvem, utána lejjebb nyalogattam az ágyékát és a puncijához értem, selymes bőrű borotvált forróságához.
Megkerestem a legérzékenyebb pontját, és ott kezdtem rohamomat, utána széthúztam a nagyajkait és belenyaltam a nedvébe. Felváltva nyaltam mindenhol, mindig visszatérve csiklójához. Pár perc múlva elélvezett, fölhúzott magához és csókokkal borított el, átkarolta nyakamat. Utána hasra fordult és nyalni kezdte a puncimat, ügyesen csinálta.
Feldugta az egyik ujját is nekem, előre utána hátra tolta, közben még mindig alaposan nyalt. Isteni érzés volt, ahogy a hüvelyemet belülről simogatta. Megtalálta a G pontomat, és akkor élveztem el, nedvem szanaszét folytak a lepedőn.
Azóta nem múlik el nap, hogy ne vinnénk egymást a csúcsra.
Azóta gyakran csinálunk ilyesmit.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Bánkbán ·
Ebben több van. Összecsaptad.

Petur ·
Fannyka nem mondta, hogy rossz. Majd én mondom, ez így rossz.
Számtalan hiba: nyelvtani, fogalmazási, logikai. Miért nem olvassák el egyszer-kétszer az írásukat beküldés előtt a szerzők?
Ha pedig átolvasás után is ennyi hiba marad benne, akkor miről beszélünk? Részletesebb véleményre ne számítson az író, ha fél sorral sem reagál a hozzászólásokra. Nem tetszett!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: