Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ketten dugnak (férjem és szeretőm)

Ime egy erotikus kalandunk még a régvolt időkből. Itt még csak kóstolgattuk a határainkat, s megfogalmazódtak bennünk olyan gondolatok, amiket akkor még kimondani nem igen mertünk.

 

 

...Már vagy tizenöt éve ennek. Egy nyáron elmentünk a balatonhoz nyaralni egy baráti házaspárral. Két külön szoba, de nappal azért át-átmentünk egymáshoz szomszédolni, ha éppen nem strandoltunk vagy csónakáztunk. Egyik este lennt a parton (hozzáteszem, ez egy zárt üdülõház volt) eszünkbe ötlött, milyen jó lenne együtt meztelenül megmártózni a balatonban, amolyan "éjszakai fûrdõzés" gyanánt.  Mindenki benne volt, így levetkõztünk. Titkon mindenki figyelte a másik pár ellenkezõ nemének szerszámait, domborulatait, stb. :-)

Bementünk a vízbe, s láttuk, hogy  két férfi társunk hímvesszõje igen csak merevedni és növekedni kezdett a hideg víz ellenére, miközben persze a mi mellbimbóink is szép keményre bedurrantak. Mindeki izgult rendesen.

 

Az idillt nem tudtuk soká élvezni, mert az éjszaka ellenére pár gyerek lejött a szállóból így gyorsan kijöttünk a vízbõl és felvettük fürdõruháinkat. Még beszélgettünk egy jó ideig lent a parton minden félérõl, többek közt a megzavart nudizásunkról is jókat nevetgélve. Aztán felmentünk (mindenki a saját szobájába) és lefeküdtünk.

 

Másnap hamar eltelt a délelõtt. Majd a délután is. Strandolgattunk egész nap. Mikor a vacsorára készülõdtünk, párom a szobánkba ment, a barátnõm meg mondta nekem, nem-e mennék el vele tusolni a tetõn lévõ nyílt zuhanyzóba. Mondtam, miért ne!? :-) Férje is elment a szobájukba, mi pedig felmentünk tusolni. Már félig lezuhanyoztunk, amikor egyszer csak megjelent az ajtóban a férje egy szál törölközõben és azt mondta, most õ is lezuhanyozna velünk. Egyáltalán nem volt zavarban, nem úgy, mint én. Tutira elpirosodtam. :-)

Azt mondja: - Úgyis látott már meztelen nõt, meg én is láttam már férfi farkat, ráadásul a meghiusult éjszakai nudi-fürdőzésnél már mindegyőnk látta a másikat, úgyhogy...

S azzal a mozdulattal lerántotta magáról a törölközõt elõvillantva férjeménél nagyobb farkát. Aztán belépett hozzánk a zuhany alá. Kezeimet (melyekkel a melleimet takartam el hirtelenjében), kezdtem szép lassan leengedni és megpróbáltam alkalmazkodni a kialakult helyzethez. Nem is emlékeztem, hogy ekkora farka van, igaz a sötétben minden másként látszott elõzõ este.

 

Mikor lezuhanyoztunk, a férj mondta, kérdezzem már meg a férjemet, nem lennénk-e benne egy ilyen közös szexcsatában, persze mindenki csak a saját párjával. Én beleegyeztem, s késõbb megkérdeztem a férjemet is. Õ is beleegyezett hamar, így azzal üzentünk nekik, hogy átmentünk hozzájuk este. Amint kinyitották az ajtót, tudták, hogy a válaszunk IGEN. Ettöl függetlenül elöször mindegyönk zavarban volt, pedig õk elmondták, hogy ilyet nem elöször csinálnak. Szép lassan levetköztünk és egymást méregettük.

Aztán Robi (a másik pár férfitagja) elkezdett propellerezni a farkával hogy egy kicsit oldja a hangulatot. Kezdeményezése sikerrel járt, mert mi nõk egybõl felnevettünk, s láttuk páromon is a felszabadultságot egy vigyorral kifejezve. :-)

 

A szobában három ágy volt. Robi és Anett a saját ágyukra mentek, a maradék kettõböl pedig mi is kiválasztottuk a magunkét, - az Anettékhoz legközelebbit. Emlékszem, lefeküdtem az ágyra hanyatt és egyböl feléjük néztem. Anett is hanyatt feküdt, Robi pedig elkezdte vadul nyalni a punciját. Párom szájon csókolt, majd a nyakamat kezdte csókolgatni, fülcimpáimat picit megharapdálni, majd ment lefelé lassan haladva. Mikor elérkezett melleimhez, azokat is csókokkal árasztotta el, bekapta pattanásig feszült mellbimbóimat és rágcsálni, szopni kezdte, néha  pedig nyelve hegyével játszadozott velük. Iszonyú kéj tört rám, s ahogy éreztem, õrá is, mert erõteljesen vonaglani kezdtünk, amikor hallani kezdtük a másik ágyon szeretkezõk nyögéseit, a pina nyalásának cuppogó hangjait.

 

Én nem bírtam tovább, mondtam Ferinek (férjem), hogy dugja belém  faszát és keféljen. Közben fejét felfelé húztam, mert már készült lefelé a puncim nyalásához. Nagyon kemény volt a farka. Azt hittem szétrepedek, amikor belém dugta. Már nagyon nedves voltam, s az õ farka is könnyezte az elõváladékot. :-) Úgy keféltünk hogy az ágy reccsent egy nagyot, s utána folyamatosan nyikorgott minden egyes lökésnél. Közben a másik pár is helyet cserélt, s Anett ráült lovaglóban Robira. Nyögéseik egyre erõsebbek lettek. Eszembe jutott akkor, hogy mindezt hallhatja a többi nyaraló is.

Mi nem bírtuk sokáig, s hamar elmentünk. Mivel akkoriban amúgyis rá voltunk állva a gyerek-témára, így nem védekeztünk sehogy, párom belém élvezett. Éreztem, ahogy a spermája nagy erõvel lüktetve spriccel fel egész a méhszájamig. Nagyon jó volt! Gondolom a kihegyezett kéjes helyzet hozta belõle elõ ezt az erõteljes ejakulálást, mert amúgy ennyire nem szoktam érezni. Nem sokkal utánunk Robiék is elmentek. Na, hát õk aztán egyáltalán nem zavartatták magukat. Kéjesen élvezve, nagyon hangosan mentek el. Aztán megint megfordultak, Robi Anett lábaközé helyezkedett és úgy tette be neki  farkát. Nagy erõvel tolta be neki, minden egyes mozdulátnál növelve egy picit a sebességen és a dugás erején. Én odamentem a szoba közepén lévõ egyik fotelhez és feltérdeltem rá kutyapózban. Kicsit be is pucsítottam a drágámnak. Hátranéztem, s szemem megakadt Robin, akinek majd kiesett a szeme, annyira leste a nyitott és már megkefélt pinámat, miközben vadul baszta a feleségét. Talán észre sem vette, de közben megnyalta a szája szélét. Talán még mást is látott. Lehet, hogy a kijáratomnál megjelent egy kis sperma is? :-) Odanyúltam, s valóban volt ott egy kevés, ami már csöpögött volna le. Középsõ újjammal visszanyomkodtam puncikámba, miközben párom is oda ért már. Nem nagyon kellett unszolni, hamar berakta és vadul dugni kezdett hátulról. Csak úgy csattogott a pinám a sok gecitõl. Hiába, persze megint hamar elmentünk. Ki bírja ilyen kéjek közepette? :-)

 

Annyira jó volt, hogy nem is emlékszem Anették mikor mentek el ismét. Mi visszamentünk az ágyunkra. Robiék már egymás mellett feküdtek . Én lefeküdtem, széttárt lábakkal, mert láttam Ferim szemein, hogy még nem akarja befejezni. Õ behajolt a lábam közé és serényen nyalni kezdte  teleélvezett puncimat. Éreztem, hogy nagyon élvezte nyalni a saját gecijét a forró puncimból. Istenem, mint egy kutya a vizet, úgy lefetyelte. Nagyokat nyelve és nagyokat nyalva! Mégegyszer elmentem. Egy nagyon picit pihentem, õ mellém feküdt. Aztán felkeltem és elkezdtem szopni a farkát, melyen még éreztem a gecijének ízét. Felhúztam a fitymáját teljesen, farka ekkor felágaskodott. A fityma alol a makk alsó részén elõbukkant kevés sperma darab. Rábuktam s nagy élvezettel szoptam neki - szó szerint - szárazra a farkát...., aztán õ is elment. A spermája gejzírként tört ki belõle megint. De nem a számba, hanem saját magára.

 

Nagyjából ennyi volt, amennyire emlékezek. Mondjuk, erre szerintem nagyon sokáig fogunk emlékezni. Azt megbeszéltük akkor párommal, hogy az addig rendben van, hogy mások elött szetetkezünk egymással, de hogy párcsere legyen, az semmiképpen sem fér bele. Férjem is így gondolta, pontosabban akkor ezt mondta, de ma már tudom, hogy benne ez a "közös közösülés" újabb kapukat nyitott ki tudat alatt.

 

Másnap a vendégek közül néhányan furcsán néztek ránk,..., sejtettük, hogy miért.
Hozzászólások
Marokfegyver ·
A sztori nem lenne rossz, de a novellaírás megmaradt kóstolgatási szinten. Hiányolom a párbeszédeket - egyáltalán nem pótolják az "azt mondta, hogy ő is..." jellegű iratismertések -, és alig fedeztem fel valami érzést vagy érzelmet.

Borci ·
Kedves Marokfegyver!

Köszönöm az észrevételt. A későbbiekben már oda fogok figyelni erre,... de már egy másik oldalon.

;-)
Sanci73 ·
Szia Borci!
Tetszett az írásod! Szívesen látnám a folytatást, akár privátban is...
Üdv: Sanyi

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: