Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Képtelenség 4.rész

-Bernadett..én..szeretnélek..izé-dadogott,majd elpirult és én elnevettem magam. Az állandóan magabiztos barátnőm végre elpirult.

-Na,ne legyél már genya,hogy kiröhögsz mikor randira akarlak hívni.

Én csak tovább nevettem ,majd egy igent suttogtam a fülébe és újra magamhoz vontam.
-------------
-Bernadett..-suttogta két csók között-indulnunk kéne. Én csak morogtam egyet és nyelvem újra utat talált az ajkai közé. Felmordult és nagy erőfeszítés híján finoman lehámozott magáról. Én csak kajánul vigyorogtam rá és figyeltem ahogyan küzd az ellen,hogy újra magára rántson és végre befejezzük azt amibe belekezdtünk.

-Még pont odaérünk az étteremhez,ha 15 percen belül indulunk -győzködte inkább saját magát mintsem engem. Végre rám emelte a tekintetét és tudtam,hogy ott lemondhatunk a vacsoráról. A nyelvem lassan végighúztam a felső fogsoromon és kéjesen a gyönyörű fekete szemeibe néztem,ami megbabonázva figyelte a számat.

-Francba Bernadett-mordult fel és felkapott az ölébe. Hevesen csókolt meg és én még hevesebben csókoltam vissza. Felemelt én pedig a dereka köré kulcsoltam a lábaimat. Lassan elindult velem a hálószoba irányába. Útközben levertünk pár képet a falról,de akkor egyikünket se izgatta nagyon a dolog. Bementünk a hálóba és ledobott az ágyra ,majd rám vetette magát. Lassan nekiállt csókolgatni a nyakamat,amire én kisebb sóhajokkal és nyögésekkel reagáltam,kezei a pólóm alját gyűrögették és csókjai egyre forróbbak és gyengédebbek lettek. Abban a pillanatban úgy éreztem magam,hogy a szimpla csókolgatásától eltudnék menni.

-Vedd már le azt a rohadt pólót vagy a gatyámba fogok élvezni-nyögtem és éreztem ahogy ajkai mosolyra húzódnak,de teljesítette a kérésemet és rögtön a melltartóból kibuggyanó melleimre vetette magát. Olyan gyengédséggel még is iszonyatosan izgalomba hozó szívogatással és nyalakodással kényeztette a mellemet ,hogy azt hittem itt a vég. Majd egy öröknek tartó pillanat után elindult lefelé a hasamon. Minden négyzet-centimétert végigcsókolt rajta,a köldökömnél sokáig időzött,rágcsálta,nyalogatta,puszilgatta majd elkezdte lehúzni a nadrágomat. Mikor kész lett vele újra ajkaimhoz hajolt és keze behatolt kettőnk közé,pontosabban a combjaim közé. Lassan izgatott a bugyin keresztül én pedig a szájába nyögtem helyeslésemet,majd kikerülte a bugyit és belém mártotta egyik ujját és szájával újra elindult lefelé. Mikor megint elérte a köldökömet kihúzta az ujját ,amit én egy nem tetsző morgással reagáltam le. Elmosolyodott majd lehúzta rólam a bugyit. Széttárta a lábaimat és a közét bámulta,majd szép lassan végignézett rajtam.

-Istenem...,de gyönyörű vagy-suttogta inkább magának ,mint nekem.

Óvatosan befeküdt a lábaim közé és rálehelt a csupasz szeméremdombomra. Beleremegtem az érzésbe és hangosan felnyögtem.

-Csináld már..-ziháltam és kinéztem melleim között. Elmosolyodott,majd lassan végignyalt vágatomon. Felnyögtem és rögtön az arcába toltam az ágyékom. Lágyan,még is kielégítően nyalogatott odalent. Egy-egy hangosabb nyögés után éreztem ahogy mosolyra húzódik az ajka. Nem telt bele sok időbe és egy hatalmas nyögés kíséretében (amiért hálás vagyok,hogy kertes házban lakik) mentem el. Amíg magamhoz tértem még puszilgatott és tisztára nyalt. Majd eltoltam a fejét érzékeltetve,hogy még érzékeny vagyok az újabb nyalakodásra. Ismét végigcsókolta a testemet és úgy csókolt meg újra. Felmordultam mikor a saját ízemet megéreztem az ajkain. Lágyan csókolóztunk ,ami hamarosan ismét vad nyelvcsatához vezetett. Megfogtam karjait és felül kerekedtem rajta. Kipirosodott arcával,lihegve nézett fel rám. Meztelen ágyékom az ágyékához dörzsöltem mikor tudatosult bennem,hogy ő még mindig egy pólóban és egy farmerben fekszik alattam. Kajánul elmosolyodtam és felhúztam. Lerángattam róla a pólót és a melltartót majd lehúztam róla a nadrágot. Végigpásztáztam a testét,a lehető összes négyzet-centimétert megbámulva. Majd ráhajoltam és ajkaink ismét egy forró csókban forrtak össze. Kezem szépen lassan megindult lefelé. Át a mellein,amiket kicsit megcirógattam,majd a hasán és végül behatolt bugyija alá. Elmosolyodtam azon,hogy mennyire nedves. Arcomat a vállgödrébe temettem ,majd ujjaimmal belé hatoltam. Harapdáltam vállát és egy kis idő után éreztem ahogyan a teste megremeg alattam és ujjaim körül lüktetett. Kihúztam belőle az ujjaimat és fáradtan melléfeküdtem. Még éreztem,ahogyan átöleli a derekamat és ránk hajtja a takarót ,majd szorosan hozzám bújik.
-------------------
Folytatása hamarosan!
Előző részek
Hozzászólások
sziszike80 ·
Már várom nagyon a folytatást

Lexi21 ·
Ma délután beküldök 2 részt ha minden igaz. 1-et biztosan,de szerintem már csak jövőre lesz olvasható az oldalon

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: