Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kábulat

Kábulat
A házasságom már évek óta nem úgy működött, mint ahogy egy normális párkapcsolatnak működni kell.
Együtt éltünk, nem voltak veszekedések, de a szex egyre ritkult. Bennem hatalmas vágy tombolt, és így utólag, csak idő kérdése volt, hogy megváltozzon az életem.
Nem akartam elválni. De a szex az nagyon hiányzott. Lett volna alkalmam a félrelépésre…eddig is, de nem tettem. A neveltetés, a gátlások a környezet…kitudja…
Mint egy puskaporos hordó, aminek a hozzákapcsolt kanócát már meggyújtotta valaki….
Kellett a szex. Ha egyedül voltam flörtöltem, akivel csak tudtam… Így teltek az évek.
Egyik év tavaszán egy pesti kiküldetésen megismerkedtem egy nagyon csinos, és vidám hölggyel, nevezzük Piroskának. A kiküldetés három napos volt, egy belvárosi szállodában volt mindkettőnk szállása, így a napi elfoglaltság után kézenfekvő volt a közös program. Neki is volt férje, aki külföldön dolgozott, heti rendszerességgel látogatott haza, így nem volt egy kiegyensúlyozott házaséletük neki sem..
Szó-szót követett, nagy volt az összhang, és a sok közös szál közös célokat kovácsolt….
Randi lett belőle…. Már a következő héten.
Egy nagyváros peremkerületén, egy erdő szélén volt a háza Piroskának, ahova megbeszéltünk egy kétnapos közös programot.
Élő sövény vette körül, az Északi oldalon az erdő fái övezték. A sövényrengetegben csak a kapu adott megszakítást. Délelőtt 11 környékén érkezhettem, a kapu - mint ha már vártak volna - egy varázsütésre kitárult…
Egy tágas lugas vezetett az épület tornácához, ahol a ház gazdasszonya várt széles mosollyal, lenge öltözékben..
Leparkoltam, majd a csokor rózsával ölelve üdvözöltem őt! Hosszú forró csók és szoros ölelésbe fulladtunk, test a testhez szorult, és az első izgalom továbbiba fulladt. Még csak a lépcső alján, de már annyi erotikát sejtetően izzott a testünk, hogy minden feltétele megvolt a lángolásnak.
Betessékel Piroska, és a hűvös tágas előtérben egy jégbezárt pezsgővel szenteltük meg csókjaink folytatását. A hideg pezsgő, gyorsan felmelegedett ajkaink forróságában, és mint egy izzó parázs csak fokozta tüzünk erejét. A háziasszony egy gyors fürdőt javasolt, majd a medence szélén találkoztunk, melynek a vize jól csillapította a környezet melegét. Körbe napozó ágyak voltak és egy felhúzott napernyő állta útját a nap forró sugarainak.
Jól esett a medencében tempózni, a fizikai aktivitás csökkentette a pillanat hevét, de nem szüntette meg. Pláne amikor a vízből kiemelkedve partnernőm testén végig siklott a szemem… Innen nem volt megállás. Mint egy érett gyümölcs dudorodtak keblei, és a halmok tetején mint egy –egy cseresznye szem hívogatóan ágaskodtak a bimbók, vágyakozva arra, hogy számmal érinthessem őket. A napozó ágy már törülközővel volt letakarva, mely a keményfa bordákat eltakarta, de a ránehezedő test ívét csak még jobban kiemelte. Farkam, mint egy cölöp magasodott a födőnadrágomban, és a benne lüktető vér követelte a kielégülést. Ahogy partnernőm testére elég csak egy pillantást vetnem, és az izzás ágyékomban kezd ellenállhatatlanná válni. Közben kapok egy hűsítő koktélt „olyan kacskaringós szívószállal, és napernyővel”…
A sok humor és kacagás oldja egy kicsit a szexuális túlfűtöttséget, az alkohol, pedig a gátlásokat.., pláne a hűtött ital fogytával ez a helyzet csak még fokozódik. Hangos kacagás, csendes bókok, majd a közös napozóágy ötlete….simogatások, és leugrik a cici fix….
Kezek indulnak hosszú felfedező útra és a testek vágódnak fedező pozícióba. A nyelvem hegye többször vág hosszú szlalomot a bimbók hegyén, és startol vég a völgyeken, merül el a hasadékok rejtekében, ízleli a gyönyör nedveit, és szürcsölve vezeti a gyöngyöző forrást a szám rejtekébe. Teste megfeszül és érzem, hogy az orgazmus leső hullámai már hatalmukba kerítették testét. De nincs megállás, csak lassítok, de nem hagyom, sőt érzem a csikló feszülését, a völgy követelését, és a csípő ringását. Majd ismét bimbók, és a farkam hegye már céljánál kopogtat, de nem csak kopogtat, de el is merül a vulkán mélyén, majd ki és be lassan komótosan, de újabb orgazmus lüktetésében… csípőemelés, és a kezem már a formás kis popót markolja, félig ülő helyzetben, és húzza szinte adhéziós kötést létesítve a két felforrósodott test között.. érzem, hogy közel a kitörés, és újabb orgazmus hullámaiba a megváltó orgazmus ívében ürítem én is a magom a méhébe…
Nem mozdulok, csak a lüktetés, csak a sóhajok, és az izzadság cseppek zaja ami hangot ad…remeg mindenem, farkam jólesően lüktet, és kezd ernyedni, de még mindig a jóleső forróság övezi. Érzem, ahogy kicsusszanok, és érzem ahogy ondóm az izgalmi váladékkal vegyülve kicsurran a rés mélyéből, és követve vesszőmet a törölközőre csurog.
Most életmentő a koktél, bár nem annyira hideg mint eredeti állapotban, de megteszi a hatását. Szomjam oltja, és jóleső kábulat felé hajt…a második már zsibbadást okoz, és az álom kapujába sodor. Hasra fordulok, és úgy meztelenül kielégülve esem a nagy semmi közepébe.
Képszakadás… …. ….
Jó pár óra eltelhetett, hiszen már sötétedett, mikor ébredezni kezdtem.. na nem is a jól kialudt álom hatására, hanem egy recés nyelv érintésére…igen egy recés nyel, amint anusom vájatában épp utat követelve íz mintát vesz, és meglepőn, még félig alvó helyzetben, de ugyanakkor izgalmasan csapódik újra és újra a popóm felkínál lyukának.. 
Kezeim lábaim lekötve a csípőm alatt egy párna, ami megemeli a tomporom helyzetét és félig pucsított helyzetbe tart. A derekamon egy széles bőröv, ami az egész testem rögzíti, és még ellenkezni sem tudok. Fejem előtt a pad fejtámláján Piroska ül szétrakott lábakkal számnak felkínálva rózsaszín puniját. Ez a része nem is zavarna, szeretem az ízét, de az altestem „kényeztetése” zavar…. Egyrészt mert nem tudom a forrását, másrészt, mert még ilyen élményben nem volt részem…. De az igazat megvallva tetszik…
Vállam alatt elnézve látom, hogy vendéglátóm hatalmas farkaskutyája a tettes, aki csemegézik rajtam…
De nem tiltakozom…még mindig mint ha lila ködbe úsznék….valami lehetett az italomban…..mozdulni sem tudok…de vendéglátóm segít, és magához húzza számat, amit reflexszerűen érintem a nyelvemmel,  és amit Rex követ az ő nyelvével de az én lyukamban, …igen a lyukamban, hiszen már szinte belefúrja magát, és szürcsölve ízleli az ízét. Lüktetek felül a nyelvemmel, alul a lyukammal, egy teljesen új érzés, de nagyon jó.
Majd az érdes nyelv elhagy, helyette két láb ugrik a hátamra, fejemet erősen tartják, mozdulni sem tudok, viszont egy hegyes szúrást érzek a popóm bal oldalán, majd gyors egymásutánban még vagy tízet. Az oldalam erősen szorítja két karmos láb, de zokni lehet rajt….. majd a hegyes valami eltalálja az anusom…és becsúszik, szinte ugrok, az az ugornék, ha tudnék, de a puncit, amiben az arcom van egy fájdalmas reakcióm hagyja el…  A fájdalmas behatolás nem egyedi volt, hiszen a hatására mint egy légkalapács elkezdett ostromolni, most már a lyukamban, kizárólagosan, és egyre erősebben, egyre vastagabban. Már nem egy vékony hegyes valami, hanem egy izmos vastag kutyafasz száguldott, és tömött ezerrel… mindig felütődve a popómon, de mindig vastagodva. Már nem járt bennem olyan könnyen, feszített, és egyre lassult. Majd mint ha lenne még egy makkja, vagy ez lenne az igazi makkja?
Szóval lassult, és mintha eddig nem is lett volna bennem semmi, még jobban feszített, préselt, nyomott.
Ellazultam, amennyire tudtam, majd hirtelen belém csúszott, és akkor újult erővel kezdett kúrni. Már nem éreztem a puncit  a szám előtt…nem is volt ott, mert gazdája közbe mögém állt és a kutyának segített engem hágni…. Mikor teljesen bennem volt csak nézett bennünk elégedetten, majd éreztem, hogy elkapja a golyóim, és azokat simogatja, a fitymám markolta meg.
Közben bennem az a majdszétszakadok érzés borzasztóul fájt, de hátranyomtam magam, így enyhült, viszont szinte rángatott a seggemnél fogva. Összeragadtunk…. Mint egy élő szobor kompozíció…
Már élveztem, nem kicsit, szinte ömlött belém folyamatosan a kutyasperma…..
Még mindig kúrt, majd megállt, és még nőtt a farka bennem.
Szinte üvöltöttem, a fájdalomtól, és élveztem ettől a hihetetlen érzéstől…
Piroska verte a farkam, és élveztem, de nem úgy mint mikor egy csajt dugok, hanem mint egy tűzoltó fecskendő, nem voltak összehúzódások, csak ömlött belőlem..
Hatalmas élmény volt, és közben a kutya újra dugni kezdett, de én csak tehetetlenül hagytam, had kúrjon….
A popóm rászorulva a farkára, de bennem mint ha egy teniszlabda mozgott volna, úgy dugott…. Nem akartam, de a szukája lettem….
Én már szabadultam volna. De ő még mindig kúrt. A spermája folyt ki belőlem, de hiába lazultam el, hiába nyomtam rá, csak nem jött ki belőlem, viszont dugott egyfolytában….
Majd megállt, és csak préselte belém a spermáját. Lüktet bennem….
Hogy mi lesz ennek a vége????
Én csak hasaltam, és vártam. A kutya is szabadulni akart, hiszen a hátamra támaszkodott, és húzta ki belőlem a farkát, pontosabban húzta volna, de csak nem jött. Majd egyszer csak kiszakadt….szerintem szétrepedtem…..
A popóm ásított, majd elkezdett újra nyalni…az érdes nyelve egyáltalán nem volt kellemes, de nyalt…..
Az összes kifolyt kutyagecit kinyalta…
Én összeroskadva, kielégülve feküdtem….
Hiába szabadított meg Piroska a kötelékeimtől, én csak feküdtem tovább.
Teljesen szét lettem kúrva… Szétszakadva, megerőszakolva, de kielégülve, még mindig kábultan újra álomba merültem…
Hozzászólások
Andreas69 ·
Undorító, és még írni sem tudsz.
Kapbea01 ·
Reméltem, hogy ezt írod. Nem is vártam tőled többet!

Rodrigez ·
Áruld el kérlek, hogy mi okból raktál ennyi pontot mindenhova? Hátha tanulok valami okosat.
neccharisnya ·
3 pontot szokás tenni, ha a gondolat nem lezárt.
Undorító fantázia, beteg vagy. Állatszexes történet nem való közoldalra. És szarul is írsz.
Rodrigez ·
Köszi a választ. Ügyes vagy.
Rodrigez ·
Köszi, ha nekem írtad az első sort, tisztában vagyok vele és nem is lenne gond, de sok helyen indokolatlan a három pont, hát még a négy-öt.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: