Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

John

Rózsaszín miniszoknya feszül feszes combjaimon. Hosszú hajam, hanyagul kiengedve veszi tulajdonába a hátamat. A terem zsúfolásig megtelt. Barátnőm egy jóképű pasival beszélget. Belekortyolok martiniba. Fincsi az íze, de talán túl kevés a vodka. Hm. Cuki a pasi, tanulmányozom a fenekét. Megmarkolnám, de tele a kezem, magamban átkozódom, hogy nem férek a pasi fenekéhez a táskámtól és a poharamtól. Megrázza, a kezem bemutatkozott azt hiszem, nem értettem tisztán a nevét, be van rúgva, én is. Búcsúzóul megmarkolja a fenekem. Tetszik.
Érdekel, a pasi a neten rákeresek, a barátnőm szerinte nem olyan. Milyen? Nem érdekel, Őt akarom. Ráriok. Későn este jön válasz. Emlékszik rám. Jó pont. Hosszas írás után jön a válasz. Másnap Dublin hangulatos utcáin bolyongunk, a kezét fogom a tegnap még relytéjes idegennek.  Kocsmázunk, whisky kóla, sör, nem kéne, keverni merül fel bennem, de hát már úgyis mindegy, élvezzük az életet úgy, ahogy van. Túl részegek vagyunk. Megcsókolom, John hagyja magát. Belefeledkezek a csókba. élvezem, a zene meg minden, meg van a romantika, amit Dublin nyújtani tud. Hangulatos utcák, zene, ami kiszivárog a kocsmákból, pardon pubokból és a fincsi csók, amit most adok és kapok. Haza fele sétálunk, az időjárás nem kedvez nekünk. Esik. Autók fénye cikázik szemünk előtt, hirtelen ötlettől vezérelve megfogom a kezét, magammal rántom. Táncolunk az esőben. Felszabadultan, boldogan. Arcunkon az esőcseppek mohón peregnek lefele, mi csak élvezzük önfeledten a pillanatot. A pillanatot, amikor önmagunk lehetünk. Nagyokat kacagunk. Hangunk, boldogságtól túlcsordulva visszhangzik az éjszakába. John nedves arcát törölgetem. Barna foltos szeme rám ragyog. Már most imádom, ezt a pasit. Lassan hazaérünk. A kulcsom után kutatok. Belémarkol a fenekemben az ajtó előtt. Ez egy felkérés egy keringőre. Nyelve mohon a nyelvem után kutat az ajtóban. Igen ez egyértelműen egy táncfelkérés.
Egy szál törölközőben jelenik meg a szobám ajtajában. Nemis tudom, hogy mit gondolt, hogy majd nem ugrom rá? Még jó hogy ráugrok. Mohón keresem száját a sötétben. Mintha tiltakozna, de mohóságom megtöri félszegségét és a fenekembe markol, jelzem ismét. Én ismét kívánom, akarom Őt. Rádob az ágyra. Reccsen az ágy alattam. Széttárom lábaim, Ő előttem térdel. Nyelve csiklandozza a puncim. Beletúrok sűrű fekete hajába és élvezettel hagyom, hogy játszon velem. Imádom, amikor a puncim nyalják. Az ablakon beszűrődő hold fénye megvilágítja izmos testét. Megbabonázva habzsolom testét. Apró csókokkal borítom be. Szemlátomást Ő is élvezi. Lekerül a törölköző. Végig csúszik izmos lábain. Hátrahajtom a fejem, hagyom, hogy belém hatoljon. Kőkemény farka belém hatol, élvezem, hirtelen mozdulattal megfordít. Kezeimre támaszkodva tartom magam az ágy szélén. Nem tétovázik, belém fúrja farkát. Felsikoltok a gyönyörtől. Kezei melleim markolják. Mellbimbómmal, játszik, amíg kemény nem lesz. Megfordít, mellemmel játszik nyelvével, még sűrű hajában túrok. Mint a ketten élvezzük. Melleimről, puncimra csúszik a nyelve. Érzem nyelvének érdes redőit a puncim belső oldalán. Nedvességgel reagál a testem a kényeztetésre. Mondtam, már, hogy imádom, ezt a pasit. Tudja, mire van szükségem. Testünk táncol a hold fényében. Felvesszük egymás ritmusát. A keringő egy vadabb tánca csap át. Akarjuk egymást. Egyre mélyebbre hatol. Kéjes sikollyal válaszolok farkának mozgására. Magamhoz húzom, érzem bőrének illatát, puhatapintását. Kinyitom a szemeim, látom, hogy már közel jár a csúcs felé. Rám mászik, mellem habzsolja teli szájjal. Arcán fintor jelenik meg. Közel az orgazmus. Farkát kirántja forró puncimból és a mellemre helyezi. Paskolni kezdi a mellem keménnyé duzzadt farkával. Forró geci fedi be a melleim. A vágytól égve belenyalok, lenyalom izzadt mellem  nedvét. Kívánom a farkát, leszopogatom róla a megmaradt nedvet. Nagyot nyelve elfekszem mellette a szétbaszott ágyon.
Hozzászólások
Marokfegyver ·
A legelső mondat megijesztett: "...feszül feszes...". Később is akad sok figyelmetlenség és hiba, nyelvtani és stilisztikai egyaránt. Kár értük, mert hangulatosan írsz.

yvonnelowe000 ·
Köszönöm a kritikát.A jövőben igyekezni fogok.Számomra hasznos volt a hozzászólásod. :grinning:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: