Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Jerome&Seth

A szüleim halála után, Eddie a legjobb barátom vett a szárnyai alá és segített átvészelni a nehéz időszakot. Nem lévén más elő rokonom,a nagynéném vallási fanatikus családjához kerültem akik nem láttak túl szívesen .Ők szívből gyűlölték az édesanyámat,és igazán soha nem is tartottuk velük a kapcsolatot. Marcela,az apám nővére volt, hatalmas műmelleivel és hidrogénszőke hajával úgy festett mint egy túlméretezett barbie baba. Idegesítő hanghordozással beszélt és mindig parancsolgatott.Valószínüleg neki és a vele töltött időnek köszönhetem,hogy végleg elvesztettem az érdeklődésemet a női nem iránt. Persze ez nem teljesen igaz,mert azt hiszem soha nem éreztem vonzalmat egyetlen lány iránt sem. Voltak persze barátnőim,de mindig is éreztem,hogy valami hiányzik.
Az unokatestvéreim ,Tommy és Leila egy évvel voltak fiatalabbak nálam és egy alkalmat sem mulasztottak el,hogy emlékeztessenek mennyire nem örülnek a jelenlétemnek ,és mennyire értéktelen,selejtes embernek tartanak engem. 
Eddievel két éve ismertük egymást és amint már említettem neki és a családjának köszönhetem,hogy nem zuhantam tejlesen magamba.  Amikor a legnagyobb szükségem volt a törődésre,ő mellém állt és szinte a házába költöztetett. Amikor csak tehettem ott voltam náluk, minden nap ott vacsoráztam és a hétvégéket is velük töltöttem. Sokkal inkább voltak ők a családom mint a nagynénémék akikkel csak akkor találkoztam amikor az elkerülhetetlen volt. Nagyon sok hálával tartozom nekik. Eddie egyke gyerek volt,akárcsak én ,de sokkal kiegyensúlyozottabb és mindig is csodáltam benne. Kimondta amit gondolt,és ha valamit elhatározott akkor azt véghez is vitte. Ráadásul rettenetesen jól nézett ki.Tipikus szépfiú volt,szőke hajjal és kék szemekkel. Ezt persze soha sem említettem neki,ahogyan azt sem,hogy a fiúkat szeretem. Tudtam,hogy ő heteró és lassan egy éve volt már barátnője akibe halálosan szerelmes volt. 
Volt azonban még valaki a családban aki nagyon tetszett nekem. Az a valaki pedig nem volt más mint Eddie apja, Jerome.
Jerome harminckilenc éves volt,de nem nézett ki többnek harmincnál. Sötét kócos haja,nagy barna szemei,hófehér fogsora és férfias álla volt. Magasabb volt a fiánál  de a természetük hasonló volt. Nagyon tudta fékezni az idulatait ,szinte soha nem idegeskedett. Jerome pilóta volt ,ezért sokat volt távol otthonról,de amikor épp nem repült szeretett sportolni és könyveket olvsani. Ami igazán megfogott benne az kedves-huncut mosolya volt. 
Eddie édesanyja,Mary pedig légikísérő volt,és számtalanszor hallottam már a romatikus történetüket az első találkozásukról.
Néhány hónappal a baleset után,és pár nappal a 18. születésnapom előtt történt,hogy csúnyán összevesztem az unokaöcsémmel, Tommyval aki elősködőnek titulált és rágalmazta az édesanyámat. Az lett a dolog vége,hogy behúztam neki egyet . Másnap ő és a haverjai elkaptak iskola után és rendesen ellátták a bajomat. Megvágták az arcomat és felsőtestemet is alaposan összerugdosták. Nem akartam megadni neki azt az örömöt,hogy este a képembe röhöghessen ezért egyenesen Eddieékhez indultam,de út közben már folytak a könnyeim mérgemben és amúgy is, zilált lelkiállapotom miatt. A szüleimre gondoltam és mérges voltam rájuk,hogy itt hagytak engem teljesen egyedül. Amikor becsöngettem Eddie nyitott ajtót,de láthatóan éppen indulni készült.
-Seth! Gyere be! Veled meg mi történt? – kérdezte aggódva.
-Tommy és a haverjai,de semmi súlyos.-válaszoltam ,mosolyt erőltetve az arcomra.
-Biztos?-kérdezte kételkedve ,majd hozzátette: -Akkor mégis itthon maradok ma estére...
-Nem szükséges! Tudom,hogy már megigérted Angie-nek,hogy náluk töltöd az éjszakát,én jól vagyok ,minden rendben .Menj csak nyugodtan–mondtam határozottan.
-Biztos vagy benne?- kérdezett vissza Eddie gyanakodva
-Hát persze. –igyekeztem vigyorogni
-Jól van,de akkor maradj nálunk,alhatsz a szobámban! És szolgáld ki magad,van kaja a hűtőben és süti az asztalon ! –utasított Eddie
-Rendben,köszönöm szépen..-válaszoltam szégyenkezve. Zavarban voltam,úgy éreztem magam mint egy szerencsétlen hajléktalan...
-Ez a legkevesebb-mondta Eddie majd óvatosan megölelt és kilépett az ajtón. Egyedül maradtam a hatalmas házban,Mary nem volt otthon,egész éjjel dolgozott,Jerome-ról pedig nem tudtam semmit. Pár perc tétlen ácsorgás után úgy döntöttem,hogy elmegyek fürdeni. Letettem a cuccaimat Eddie szobájában és magamra zártam a fürdőszobaajtót. Elkeseredetten tanulmányoztam a véraláfutásos foltokat a hátamon,hasamon és szinte mindenhol.Az arcomon a vágás nem volt túl mély de még vérzett. Amikor kijöttem a fürdőből egy szál törülközőben ,éreztem,hogy nem vagyok egyedül. Jerome állt az ajtóban és a zárral babrált. Összerezzentem és elvörösödtem. Ő nem zavartatta magát,bár egy pillanatra megilletődött kisportolt meztelen felsőtestemet látva,de aztán elmosolyodott. Igazán férfiasan festett.
-Szia,Seth! –mondta miközben bezárta az ajtót.
-Helló,én ..öhm elnézést azt hittem ,nem tudtam,hogy van itt valaki.. –hebegtem
-Ugyan semmi baj,én se hittem ,hogy ilyen korán végzek. Örülök,hogy itt.. –elharapta a mondatot mert észrevette a vágást az arcomon és az ütések nyomát a mellkasomon. Egész közel lépett hozzám és megcsapta az orromat a parfümje.Kezdtem igazán kellemetlenül érezni magam és egy szál törülköző ebben a szituációban nagyon kevés öltözetnek számított. Intelligens tekintete most aggodalmat tükrözött. Láttam valami mást is a szemében amit akkor még nem igazán tudtam hova tenni.
-Semmiség-ráztam meg hirtelen fejem. Megpróbáltam elmenni mellette,mire a csupasz vállamra tette a kezét,hogy megállítson és a szemembe nézett.
-Mutasd csak! mondta határozottan,majd gyengéden megfogta az arcomat és magafelé fordította,hogy látható legyen a vágás amiből még szivárgott a vér. Az érintésétől libabőrös lettem és összerándult a gyomrom. Úgy tett mintha nem venné észre és csak ennyit mondott:
-Jobb lesz ha lefertőleníted,és majd adok valamit amivel be is kötheted.-nem kérdezte,hogyan szereztem a sérüléseket és ezért hálás voltam neki.
-Igen...-préseltem ki magamból ,majd felszaladtam a lépcsőn és bevetettem magam Eddie szobájába. Éreztem,ahogy bizsereg a vállam és kígyók tekeregnek a hasamban. Ledobtam a törülközőt és kivettem egy tiszta alsógyatyát,nadrágot és pólót Eddie szekrényéből. A póló kissé feszült rajtam,de nagyjából azonos volt a méretünk.Belenéztem a tükörbe, mások szerint egész jól néztem ki,ennek ellenére nem volt túl sok önbizalmam. Eddie-nél keményebb,férfiasabb arcom,de álmodozó érzékeny karakterre utaló zöld szemeim voltak. Lefertőtlenítettem a sérülést majd vettem egy mély levegőt és lementem a földszintre.
Jerome ezúttal az ebédlőasztalnál ült,és újságot olvasott. Amikor megjelentem,ismét rámmosolygott és megszólalt:
-Így mindjárt jobb,igaz? Tudod arra gondoltam,hogy én is lezuhanyozom ,utánna pedig megnézhetnénk egy filmet,ha van kedved. Addig vacsorázz valamit.
-Jó ötlet. válaszoltam megkönnyebülve ,hogy továbbra sem hozza fel a témát.
Körülbelül fél órával később, már a kanapén ültünk ,de a képernyő helyett,Jerome arca  volt az amiről képtelen voltam levenni a szemem. Láthatóan neki is máshol járt az esze mert és néhány perc múlva megállította a filmet és felállt.
-Hozok valamit inni...-kezdte majd hirtelen meggondolta  magát és egyenesen rám nézett.
-Nézd Seth,én direkt nem kérdeztem,hogy mi történt veled mert nem szerettelek volna kínos helyzetbe hozni.Tudom,hogy nem vagyok a apád... De az az érzésem,hogy mégis beszélnünk kéne róla.Tommy csinálta ezt veled?
Felkavart Jerome aggódása és megrohatnak az emlékek is.A szüleim,a baleset,Tommy,az új „családom” ,Jerome keze az arcomon, a temetés,a sok kimondatlan szó,eljfojtott érzés.
Nem válaszoltam,ami ebben a helyzetben felért egy igennel.Semmi kedvem nem volt arról a rohadékról beszélni ezért inkább én is felálltam és a konyhába mentem. Kinyitottam a hűtőt és a könnyeimmel küzködve egy üveg vizet kerestem amikor azt éreztem,hogy Jerome a vállamra teszi a kezét hátulról .Megfordultam és ránéztem. Lehetett valami a tekintetemben mert nem szólt semmit,csak magához ölelt. Kicsordultak a könnyeim,de letöröltem őket és összeszorítottam a fogamat. Remegtem,a közelsége eufórikus hatással volt rám. Beszívtam az illatát  és azt kívántam,hogy ez a pillanat örökké tartson. Lassan eltolt magától de a pillantásából rájöttem,hogy ő is akar engem. Elindult,hogy visszamenjen a nappaliba de megakadályoztam. Megérintettem az arcát és meg akartam csókolni de finoman ellenkezett ezért elengedtem.
-Seth...Ezt nem volna szabad,te is tudod...-suttogta szinte rémülten de nem hangzott túl meggyőzően és egyébként se tudtam volna türtőzetni magam. A derekára tettem az egyik kezem,a másikkal a tarkóját fogtam és belecsókoltam a nyakába. A csípőnk összeért, és lassan megszűnt az ellenállás. Megcsókoltam,közben az ujjaim a derkáról lejebb csúsztak...A nadrágján keresztül is éreztem,hogy megmerevedik a férfiassága,és amikor hozzásimultam,felnyögött.Visszacsókolt és óvatosan elkezdett simogatni. A levegő szinte izzott,mindketten felizgultunk. Ami azt illeti alig hittem el,hogy megtörténik. Szinte fizikai fájdalmat éreztem annyira kívántam.Kigombolta a nadrágomat és lassan elkezdett kényeztetni. A konyhapultot markoltam csukott szemmel és hangosan nyögtem annyira jól csinálta. Még csak pár perce szopott amikor hirtelen két kézzel megfogtam a fejét és magamra húztam.Óriásit élveztem a szájába ,szinte felüvöltöttem a gyönyörtől. Beletúrtam a hajába és lihegve mondtam ki a nevét amit most szebbnek találtam bárminél.
-Jerome... –jobb nem jutott eszembe,teljesen szétestem. El szerettem volna mondani ,hogy az övé vagyok,meg szerettem volna köszönni,de egyszerűen nem találtam a szavakat.
-Shh! Ne mondj semmit. –tette az ujját a számra majd  olyan lágyan csókolt meg hogy beleremegett a lábam. Éreztem a sperma édes ízét a nyelvemen de nem zavart,sőt inkább izgató volt. Végigsimított a sebhelyemen,a nyakamon,a derekamon. Közelebb húztam magamhoz és nadrágon keresztül kezdtem el simogatni a szerszámát miközben végig a szemébe néztem. Egyre jobban beindult,és engem már az sem érdekelt,hogy hol vagyunk. Finoman lenyomtam egy székre. Először csak simogattam,majd  bekaptam a farkát.  Kimérten, körkörösen csináltam,aztán gyorsítottam mire ő egyre hangosabban nyögdécselt és a tarkómra tette a kezét. Éreztem,hogy mindjárt elélvez ezért lassítottam és mindent beleadtam,hogy elnyújtsam a dolgot. A két tenyeremmel lefogtam a combját, hogy mozdulni se tudjon és érzékien kényeztettem amíg tele nem élvezte a számat egy hatalmas nyögéssel. Végig nagyon óvatosan bánt velem,még a hajamat se markolta meg egyszer sem. Amikor végeztem,magához húzott és gyengéd csókokat adott az arcomra,a nyakamra ,majd levette rólam a pólómat és a felsőtestemet is végigcsókolta.Ott álltunk a konyhában egymáshoz simulva.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Ayana-sama ·
Nekem nem unalmas!Tetszett,és jöhet még

Idaho ·
Sziasztok,ez az első próbálkozásom,nem mondom,hogy tökéletes szóval jöhetnek még bőven a vélemények! Köszönöm azoknak akik írtak,főleg neked Ael M.,de biztosíthatlak,hogy nem rólad "másoltam" nem sűrűn járok erre az oldalra,a szituáció pedig meglehetősen standardra sikeredett ezért nem meglepő,hogy valaki előttem írt már hasonlót.Azt aláírom,hogy az eleje kissé zavaros,de mit értesz az alatt,hogy íróilag gyenge? mégegyszer köszönöm a válaszokat!:)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: