Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

J igaz története

Egy internetes társkeresőn írt rám, és néhány nappal később találkoztunk. Ilyenkor az ember a képek alapján mindig elképzeli a másikat. A tapasztalat az, hogy rosszabbat kap a vártnál. De nála nem ez volt a helyzet.

Nem volt magas, 162 talán, de azt elsőre láttam, hogy jó alakja van. Kevés mell, de nagyon jó fenék. Szőke, kékszemű. És az a mosoly. Egyszerre introvertált és kihívó, szerény és magabiztos. Intelligens. Volt benne valami Jodie Fosteres, ezért nevezzük itt J-nek.

A hegyen vacsoráztunk. Már ott duzzadni kezdtem, szex volt a kisugárzásában. Tiszta, vadító szex. Ajaj, ebből nagy herefájás lesz, gondoltam, mert a farmerem szűk volt. Kimentünk sétálni, és szóba került, mennyire vonzódom hozzá. Nem tétováztam, odahúztam, hogy érezze a keménységet. Nem húzta el a kezét. A Normafáról lenézve megmutattam a házam, és megkérdeztem tőle, lenne-e kedve inni valamit. Bólintott.

Fogalmam sem volt, hogy mi lesz. J nem volt kihívó, és mégis kihívó volt. Sokat leveleztünk, de mégis csak most találkoztunk először.
Beszélgettünk egy pár percet, semleges témákról az autóban, mégis úgy éreztem, izzani kezd a levegő. Amikor felértünk hozzám, megmutattam neki a panorámát. Közben éreztem, hogy lehetek merész. Csókolózni kezdtünk.

Iszonyúan jól csókolt. A gerincemen áramként vágott végig az inger, és ment is a farkamba. Hozzám nyomta combját, és izgatta. Lekerült róla a blúz, és jött a sokk. Kevés mell? Hogy nézhettem ezt így be? Szép barna, feszes halmok. A melltartó alatt ágaskodtak a bimbók. Megérintettem őket, erre felsóhajtott. Kikapcsoltam a melltartót, és elállt a lélegzetem. Szebb volt annál is, amilyennek az előbb gondoltam. Telt, szép esésű, felül kicsit homorú, alul domború. Feszes, két gyönyörűen megformált mellbimbóval megkoronázva. A szájamba vettem előbb egyiket, majd a másikat, izgattam a bimbókat. Sóhajtozott.

Palástolhatatlanul állt a farkam. Segített levenni a farmert és végigsimította. Aztán ő is levette farmarét. Megfordítottam, hogy lássam fenekét. Az apró bugyi inkább kiemelt, mint takart. Két tökéletes félgömb. Izmos combok, gyönyörű vádli.

Akkor jöttem rá, hogy J inkább titkolja a szépségét, mint hirdeti. Nem tesz ki semmit közszemlére, de amit a ruha rejt, az nagyon jó gének és kemény munka eredménye. Nagyon szép. Később elgondolkodtam, ilyen vajon a lelke is? Ennyire szép a szűkszavúság álcája mögött? Persze ekkor csak a ragyogó kék szemekre koncentráltam, amik azt üzenték, előre!
Csókolóztunk, vadul. Nem bírtam betelni vele, kezem mindenhol gyúrta. Ő a mellbimbóimat és a farkamat izgatta. Beléhatoltam az ujjammal. Valamit eltalálhattam, mert nyögdécselni kezdett. Kérdő mozdulatokkal ingerelni kezdtem a G pontját, most már bátrabban, erőteljesebben. Rángatózott, megfeszült hasa, kirajzolódtak hasizmai. Egyszer rá kell élveznem erre a hasra, gondoltam. J már hullámzott a kezem alatt, de még mindig verte a farkam. Időnként nyelve is hozzáért, de eltoltam a fejét, mert azt akartam, ő élvezzen előbb. Aztán robbant, gyönyörűen, mint egy nyári vihar. Rángatózott a kéjtől. Visszahanyatlott, és pihegett.

-Most rajtad a sor, mosolyodott el.

Azonnal ráérzett, mi kell nekem. Alulról szopta, ingerelte a farkam. Makkom a maximumra duzzadt, ahogy finoman megharapta. Kértem, hogy izgassa a mellbimbóimat, és megtette, olyan érzékkel, mintha mindig ezt csinálta volna. A kéj betöltött. Éreztem, hogy jön az izzó folyadék megkínzott heréimből.  Kikaptam a szájából, mert gyönyörű, szoborszerűen tökéletes testét akartam behinteni. És ő biztatott. Kék szeme rátapadt a kis lukra, és lelkesen várta a szökőkutat. Belemart mellbimbóimba, mert megérezte, kell nekem egy kis fájdalom.

Jött a sugár, de nagyobbat, szabálytalanabbat robbant a faszom, mint gondoltam. Spriccelt mindenfelé, szőke hajába, arcára, melleire és feszes hasára. Hörögtem mint egy állat, és vadul vertem rá a spermát.
Lenéztem.

Ott volt mellettem egy istennő, csatakosan a magomtól, és mosolygott rám. Szétkente magán, megkóstolta, és annyit mondott: kérek még! Éreztem, hogy ez az este még el sem kezdődött…
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: