Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Izabella és Levente


Sziasztok, Izabella vagyok, és ez a történet két éve történt meg velem, és máig is tart.
Utolsó éves voltam egy szakközépiskolában, és az érettségi előtt álltam. Sok változás történt az iskolában. Régi tanárok elmentek nyugdíjba, vagy más középiskolában. De kaptunk új tanárokat is, aminek akkor nem nagyon örültem, mert már megszoktam a régieket, és utolsó évben nem könnyű a változás.
Első osztályfőnöki órán szó esett az új tanárainkról. Mondták, hogy az éneket és a testnevelés órát egy új tanár fogja tanítani. Mi egyből elkezdtük beszélni, hogy biztos valami vén hapsi. Mert már azt tudtuk, hogy férfi tanát. A testnevelés órán jött a megdöbbenés. Mi a csajokkal már rég átöltöztünk és a tornateremben vártuk az új tanárt. Kicsit késett az óráról ezért mi már tűkön ültünk, hogy mikor jön már. És az ajtón belépett álmaim pasija. Sokat nevettünk és viháncoltunk addig, ameddig be nem jött, de amikor megláttuk, döbbent csend kerekedett a lányok közt, ami még nem nagyon fordult elő köztünk. Levente kb. 185 cm magas volt, vállig érő hajjal és barna színű nagy őzike szemmel, izmos testtel. Azt hittem valami görög isten lépett be. És ami a legjobb volt benne az a kisfiús mosoly, ami lehengerelt bennünket.


Az óra elején bemutatkozott, elmondta, hogyan hívják, hol lakik, és most először tanít középiskolában. Nagyon férfias hangja volt, és mindenki csendben hallgatta. Az órán nem sok mindent csináltunk, csak bemutatkoztunk neki, és utána lehetett beszélgetni.
Az énekórán jött a második megdöbbenés, hogy milyen jó hangja van. Az egyik idióta osztálytársam megkérdezte, hogy miért pont ének és testnevelés tanár lett. Ő azt mondta, hogy 8 éven keresztül vízilabdázott, versenyszerűen futott, és természetes volt neki a sport és a mozgás. Az ének, meg azért, mert 16 éves korában alapított egy bandát, mert nagyon szeretett énekelni. Ezért lett mindkettő, és persze nagyon szereti a gyerekeket.
Ekkor rám kacsintott, amit csak én vettem észre, mert a többiek elkezdtek beszélgetni, és már nem figyeltek rá. Elkezdtem ezen gondolkozni, hogy miért pont rám, és ezt neki nem szabad, mert mégis csak egy tanár.


Hazafelé a buszon is ezen gondolkoztam. Nem tartom magam valami szépnek, 166 cm magas vagyok, derékig érő fekete hajam, és kék szemem van. Sokan mondják, hogy csinos vagyok, meg gyönyörű a kék szemem, de én nem szeretem, ha bókolnak nekem, mert nem hiszem el. Sokat gyötrődtem ezen, hogy miért pont rám kacsintott. De utána már nem foglalkoztam ezzel.


Teltek a hónapok unalmasan és sok tanulással. A téli szünet után esett meg velem az eset, hogy testnevelés órán a kosárlabda meccsen elgáncsolt az egyik fiú és elestem, aminek az lett a következménye, hogy megrándult a bokám. A tanár aggódva jött hozzám, és megkérdezte, hogy jól vagyok-e. Azt mondtam, hogy kicsit fáj, ezért kiültem egy padra, onnan néztem tovább a többieket. Az óra végén a többiek elmentek öltözni, de azt mondta nekem, hogy maradjak még egy kicsit. Megkérdezte, hogy elmegyek-e orvoshoz, én azt mondtam, hogy nem, mert szokott ilyen történni velem, egy kézilabda csapatban játszom. Akkor haza viszlek, mondta. Én nagyon megdöbbentem, hogy egy ilyen eszméletlen jó pasi, aki ráadásul a tanárom, miért akar haza vinni. Á nem kell, mondtam neki, itt van nem messze a buszmegálló, csak haza megyek valahogy. Azt mondta, nem lehet, még történik velem valami az úton, és amúgy is az ő óráján lett bajom. Nagyon erősködött, ezért bele mentem. Ez volt az utolsó órám, neki is. Elmentem átöltözni és a kocsijánál találkoztunk.


Két faluval odébb lévő településen lakom. Egész úton beszélgettünk rólam, a suliról, és egy kicsit róla is. Olyan jól esett, hogy egy ilyen pasi velem beszélget, és tényleg figyel arra, amit mondok. Hamar hazaértünk, én megköszöntem neki, hogy haza hozott. Már éppen kiszálltam volna, és el akartam köszönni, erre ő azt mondta, hogy szívesen bekísér, mert még mindig biztos fáj a lábam. Már nem nagyon fáj, mondtam, neki, de ő már kint is termett a kocsiból, és kinyitotta az ajtómat. Ez a gesztus nagyon tetszett nekem. Bezárta a kocsiját, és átkarolta a vállam. Az ajtónál megszólalt, hogy szívesen bejönne a házba, ha lehet. Én kicsit furán éreztem magam, hogy miért akar ennyire bejönni, de azt mondtam, hogy természetesen bejöhet.


A nappaliban ledobtam táskát. És levettem a kabátom, meg csizmám. Ő is ugyanezt tette. Bevezettem a konyhába, és megkérdeztem kér-e valamit, kávét, forró kakaót, vagy teát. Ő azt mondta, hogy egy kávét szívesen elfogadna, és hogyha nem vagyunk az iskolában, nyugodtan tegezhetem. Ez nagyon meglepett, hisz egyik tanár se mondott még nekem ilyet. Feltettem a kávét, és mondtam neki, hogy mindjárt jövök, megyek átöltözni. A lábam tényleg feldagadt, de nem bántam, hisz emiatt van itt ez a szexi pasi. Siettem, a konyhába érve látom, hogy egy újságot olvas, amit a szekrényen talált. Nagyon belemélyedt abba a cikkbe, amit olvasott, így nem vette észre, hogy visszajöttem. Egy melegítő nadrágot, és egy pólót vettem fel. Tudom nem valami szexi, de akkor nem nagyon foglalkoztam vele. A szüleim nem voltak otthon, mert dolgoztak. Én meg csináltam a kávét és beültünk a nappaliba.


Betettem valami zenét, már nem tudom, hogy mit, és elkezdtünk beszélgetni. Nagyon sokat nevettem, nagyon vicces pasi. Már eltelt másfél óra. Mondtam neki, hogy a szüleim lassan hazaérnek. Nem zavarlak sokáig, mondta. Elvittem a csészéket a mosogatóban. Ő addig felöltözött. Elkísértem az ajtóig. Ott magához húzott, és megcsókolt.
Ezt nem gondoltam volna. Elképesztően jól csókolt. Valamit megbizsergetett bennem. Alig kaptam levegőt, amikor elváltunk egymástól. A legjobb az volt, hogy ő is így reagált. Láttam a szemében a csillogást, amit a vágy keltett benne. Ott álltunk egy pár percig, majd elindult, de láttam rajta, hogy nem nagyon akar menni. Beszállt a kocsijába, és integettem neki.


Amikor bezártam az ajtót, vigyor ült az arcomon. Ez volt életem legjobb napja. Két hét telt el. Nagyon szomorú voltam, megváltozott köztünk valami. Órákon kerülte a tekintetem, már nem volt olyan közvetlen, amikor hozzám szólt.
Az egyik testnevelés óra után behívott a szertárba. Azt mondta, hogy nagyon tetszett neki, amit a múltkor csináltunk, de nem szabad ezt folytatnunk. Nagyon fájt, hogy ezt mondja, de megértettem. Mondtam neki, hogy akkor felejtsük el az egészet. Erre azt mondta, hogy nem tudja, már próbálta, de nem megy, azóta is csak arra tud gondolni. Gondoltam egyet, nekem elegem volt ebből a beszélgetésből. Fogtam magam, és elindultam az ajtó felé. Ő elkapott engem, és magához ölelt. Azt mondta, hogy szeret, és nem tud nélkülem létezni. Hú, ez kicsit meglepett, azt hittem, hogy csak egy leszek a többi lány közül. Felemelte az állam, és megcsókolt.


Ha azt mondtam először, hogy nagyon jó csókol, akkor tévedtem, ez ezerszer jobb volt! Elkezdett simogatni, és a nyakamat csókolgatta. Én abban az elképesztően fényes és puha hosszú hajában turkáltam. Elkezdte a levenni a felsőm, és a szeme megállapodott a mellemen. Nem volt nagy, de tetszett neki. Én is levettem az ő ingét. Ó azok az izmos karok, meg a kocka has. Egyből elkezdtem simogatni, és csókolgatni ez nagyon tetszett neki. Ő kikapcsolta a melltartóm, és a szájába vette a mellbimbóm, ami rögtön megkeményedett. Elindult hasam felé, levette nadrágom, és elkezdte simogatni a nedves puncim, amit még a tangán keresztül is lehetett érezni. Levette a bugyim, felültem az asztalra, és széttettem a lábam. Ő leguggolt, és belenyalt a nedves puncimba. Nagyon tetszett, amit csinált.


Pár percig folytatta, majd felállt, és felhúzott egy óvszer. Nem tudom honnan szedte, de akkor nem is nagyon érdekelt. Már felállt neki a pénisze, ami jókora méretű volt. Fölém hajolt, a szemembe nézett, és belém hatolt. Egy kicsit fájt, mert nagy volt a pénisze, és eddig életembe csak egyszer szexeltem. Lassan mozgott, hogy ne okozzon nekem fájdalmat, majd gyorsított. Kéjes nyögések kísértek minket. Gyorsított a mozgáson, ami következtében nagy sóhajok közt elélveztem.
Neki se kellett több. Gyors mozdulatokkal, és hangos nyögéssel elélvezett. Rám borult. Kicsit még feküdt rajtam. Majd odébb ment, hogy ne nyomjon össze. Mind a ketten felöltöztünk.


Leült egy székre én meg az ölébe. Sokáig ültünk így. Egymás haját simogattuk, és puszilgattuk. Nem szóltunk egymáshoz. Majd felálltam, és mondtam neki, hogy már ideje haza mennem, azt mondta, hogy hazavisz. Mondtam, hogy rendben. Otthon is folytattuk, ugyanezt.
Ez a nap volt kapcsolatunk kezdete. Ekkor döntöttem el, hogy testnevelésből fogok érettségizni. Az iskolában úgy viselkedtünk, mint tanár és diák. De az iskolán kívül egy pár voltunk. Pár hónapig titkoltuk a kapcsolatunkat, végül leérettségiztem. Mondanom se kell 5-ös lett a testnevelés érettségim. A mai napig is együtt vagyunk, és kisbabát várunk.

Hozzászólások
További hozzászólások »
tiava ·
Ez az első írásom és jó hogy nem lesz profi mű, de azért örülök hogy elolvastátok. És amúgy mi nem tetszett benne?
hiperaktiv ·
Mi nem? Nem tetszett a rengeteg hiba: a ba- és ban keverése, "felhúzott egy óvszer" satöbbi.
Párbeszéd helyett "azt mondtam, hogy", "megkérdeztem, kér-e", "azt mondta, hogy".
Unalmasan fogalmazol: "Elkezdett simogatni... Elkezdte levenni... elkezdtem simogatni... elkezdte simogatni..."
Te kérdezted, mi nem tetszett!
szerenella ·
Ha már kérdezted! Mindegy, hogy hányadik írásod, a helyesírás szabályait be kell tartani. Egyetértek a többiekkel, hogy hiányzik a párbeszéd és úgy írtad meg, mintha nem élmény lett volna, hanem unalom.

tiava ·
köszönöm hogy elmondtad mi a véleményed majd igyekszem javítani a helyesíráson

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: