Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Irodai buli 6. rész - A főnököm és a csapos 2.

Ők sem tudtak velem betelni, ahogy én sem velük. Így ölelkezve, simogatva egymást, kitapintották a kemény farkamat, mely az előző hullámvasútól újra tettre készen állt. Egymásra néztünk, ők pedig a kanapé felé vették az irányt és közben jött az újabb utasítás.
-    Mindkettőnk seggét meg kell dugnod Ted! És a végén mind a kettőnkben élvez el. – adta ki a parancsot Brayen, majd lefeküdt a kanapéra függőlegesen és vele párhuzamosan rá feküdt Nathan.
Lábaikat úgy tették, hogy jól hozzáférhető legyen mindkettőjük segglyukába, melyekhez beülve mind a kettőbe feldugtam két ujjamat. Melytől már is mind a ketten vonaglani kezdtek a másikon az élvezettől. Körkörösen mozgattam benne őket, oda-vissza keringettem bennük, míg ők egymás ajkát meg találva hevesen csókolózni kezdtek.
Akartam, hogy megint én legyek középen. De tudtam mivel járna az engedetlenség, így ujjaztam továbbra is őket. Hallottam, ahogy sóhajtoznak, lihegnek, míg csinálom, így változtattam a meneten. Egyszer a csapos lyukába voltak az ujjaim, míg a főnökömet nyaltam, máskor pedig fordítva, hogy ezzel is megőrjítsem őket, ahogy ők tették velem.
Folytattam a kényeztetésüket, míg nem Nathan seggét véve célba erősen be is vágtam neki a lomposomat, de ezzel még nem ért véget. Mozogtam benne, ágyékomat egyre jobban nyomtam az ánuszához. Míg egyik kezem a farán csattant újból és újból, addig a másik a férfi lyukában lejtett táncot.
Egyikük sem hitte volna, hogy ez ilyen jó lesz és még jobban egymáshoz tapadtak.
A testük izzadt volt és nedves, így ez könnyebben ment számukra. De a folytonos lökések és játékok során, ők is kezdtek készen állni újból. A fiú záróizma olyan jó erősen tapadt a farkamra, hogy alig akartam kihúzni belőle, de nem lehettem önző, így megtettem.
És Brayen lyukába illesztettem be a dákómat, lábait pedig vállamra téve hajtottam onnan magamat.
Mikor megbizonyosodtam, hogy képes vagyok tartani magamat, akkor egyikkel a csapos segglyukában voltam, a másikkal pedig csak tovább gyötörtem a fenekét ütéseimmel. Mind két férfi el volt képedve az őt ért gyönyör hullámokon, melyeket én okoztam nekik, így kiáltva a nevemet, mondták kéréseiket.
-    Oh, Ted, ez kurva jó, ne hagyd abba, kérlek. – kérlelte Nathan, aki közben a főnököm nyelvévvel viaskodott, míg társa is elmondta vágyait.
-    Gyerünk barátom, kúrj meg! Kúrj meg mind a kettőnket jó erősen, amíg szét nem esünk mind a ketten. – ennek hallatán még erősebben vertem oda neki a dákómat a lyukába, remélve, hogy érzi mennyire odaadó is vagyok a cégért.
Aztán megint váltottam. A csapos segge már pirosan ragyogott a csapásaimtól, amikor újra benne voltam és most Brayen seggét csapkodtam és ujjaztam meg nagyon erősen. Mind a ketten lihegtek, sóhajtoztak, ahogy most már én is velük. Homlokomról patakokban folyt a víz és nem tudtam, meddig is bírom még.
A kanapéból áradó bőr szag betöltötte az orromat, izzadtság és sperma illat keveredett a szobában vele. Meleg volt, igazán forró volt a hangulat köztünk. Míg nem újra a felettesem lyukában mélyedtem el és éreztem, hogy itt is fogok elmenni nem sokára, ha így folytatom.
A többiek sem gondolták másképp a lihegő hangomból és remegő testemből ítélve, melyet ők egymás ajkaik közt nyomták el. Nyomtam és löktem magam előre egyre jobban a főnök segglyukában, míg nem az egész testem megremegett, én meg elélveztem benne. Persze mind a kettőjükben el kell mennem, így nyomtam még pár löketet bele, majd a többit Nathan lyukába lőttem.
Mind a ketten elnyúltak egymáson, ahogy érezték kielégülésem nedvét magukban. Finoman simogatták egymást, míg én mindegyikükbe átrakva löktem még egy párat beléjük. Ezután élvezettel néztem, hogyan folyik ki a belőlük a nedvem, mikor Brayen megszólalt.
-    Szép munka Ted, most pedig nyalj ki a mind a kettőnket. – mondta morgós hangján, melytől felállt a szőr a hátamon az izgatottságtól.
Fejemet a seggükhöz döntve lefetyelni kezdtem őket, mely olyan zamatosan sós volt. Egészen elképedtem milyen finom is volt, hogy már abba sem bírtam hagyni. Mindkettőjük lyukában megforgatva a nyelvem, kinyaltam az ondómat. Aztán mint valami macska megnyaltam a szájam szélét is, az ott maradt spermát eltüntetve.
Mikor végeztem, akkor egymásról leszálltak és Nathan rálökött a főnök kemény és izmos testére, majd elkezdtek föntről és alulról csókolgatni, simogatni. De nem tartott sokáig, mert a lábamnál már meg is éreztem az újra kemény szerszámukat. Mely az ő figyelmüket sem kerülte el és azonnal kezelésbe is vettek velük.
Leszálltak rólam, Brayen került a lábam közé és egyből belecsapva a lecsóba, erősen behelyezte a farkát és már indult is a roham bennem. Meg szólalni sem bírtam, mert a fejem felett a csapós állt meg, hogy nyalogassam a heréit. Én pedig elképedve néztem a finom zacskót és egyből cuppogni is kezdtem rajta.
A férfi a lábait a vállamra tette, épp úgy, ahogy én csináltam, onnan lökte magát előre. Miközben nyaldostam a tojásokat, ujjam megtalálva a csodák kapuját és már is ketten mozogtak benne. Míg a fiú a kezét a farkára kulcsolva húzta rajta a bőrt. A számat átjárta, azaz isteni kókusz íz, melyért talán soha nem fogok fogat mosni, annyira ízletes volt.
Brayen látva, mennyire élvezem ezt, még erősebben zabolázta meg a lyukamat. Közben is a lábujjaimat kapdosta be az ajkai közé szopogatni őket. Bámulatos érzés volt, teljesen elgyengültem közöttük. Hirtelen eszembe jutott, hogy mennyire nem akartam velük elmenni az elején, micsoda ostoba döntés is volt az. A fiú egyre jobban kifáradt eme csodálatos utazástól, így a fejem felől elmenve más irányt vett a játék. 
A férfi még egy jó pár lökést leadva az ánuszomnak, búcsúzóul, még csókolgatta lábujjaimat, amikor  kiszállt belőlem. De nem voltam sokáig egyedül, mert Nathan befeküdt a hátam mögé, majd közelebb húzott magához és a beillesztette a seggembe a farkát. Elképedve csodáltam a kitartásukat, majd éreztem, ahogy kezei végigsiklanak rajtam. Én pedig hátra fordultam, mire ő megcsókolt. Egy villanásra lettem figyelmes, de nem érdekelt, csak tovább nyomultam a csapos ajkai között, míg egyre vadabbul mozgott bennem.
Aztán szájától elszakadva egy szép kerek, rózsaszínes makkal néztem szembe, melyet azonnal nyalogatni is kezdtem, mint valami nyalókát. Majd még egy villanás volt, aztán megéreztem Brayen kezét a fejemen, ahogy megint irányított az ágyéka felé.
-    Annyira csodálatos vagy Ted és annyira kúrni való szád van! – ordította felém izgalommal teli hangján, mely elégé hízelgőnek hatott rám.
A lyukamban egyre jobban száguldozó és a számban is versenypilótának készülő farok, teljesen elkábított a gyönyörűségtől.
És azt kívántam bárcsak soha nem érne véget ez az utazás velük. Nathan és Brayen először meg akartak leckéztetni, amiért nem-et mondtam nekik és ezért bedrogoztak, és felhoztak ide. Hogy mi közben bármit megteszek nekik a gyógyszer hatása alatt, szépen felveszik, hogy milyen perverz dolgokat is csinálok.
Viszont kezdtek megkedvelni, de nem elégé, hogy a felvételt leállítsák, vagy, hogy ne használják ki a kábulatom hatását. Összenézve mosolyogtak egymáson, hogy milyen jól alakul ez az este.
A fiú egyre jobban megrázkódott a döfések során a lyukamban, ahogy a férfi is a számban, melybe még mindig erőszakosan hatolt belé, melyet nagyon megszerettem velük.
Míg nem a farok eltűnt a seggemből és a számból is, ők pedig megragadtak és az asztalra döntöttek le. Az üvegasztal érintése, olyan volt, mint az asztalé, csak ez sokkal hidegebbnek hatott. És még mielőtt incselkedhettem volna velük, hogy mire számítsak, a lábamat felemelték. Ahogy vele az alsó felemet, és így tartva engem köptek belém mind a ketten. Majd mind a kettőjük elkezdett ujjazni jó erősen, melytől simán leestem volna, ha nem tartott volna meg két erős kar.
Élvezettel nézték, hogyan vonaglok az üveglapon alattuk, a kényeztetésüktől. Illetve alig várták, hogy milyen képet fogok vágni, mikor megtudom, hogy ez az egész dokumentálva lett. Addig-addig folytatták, míg nem a nevüket kiáltva könyörögtem, hogy basszanak már meg, vagy itt helyben halok meg.
-    Ez a beszéd Ted, ilyen a jó munkamorál. – mondta Brayen és kezével beillesztve a dákóját, a lábamat megfogva indult meg bennem föntről.
Csodálatos volt, vakító kék szemei csak engem akartak ebben a pillanatban. Ahogy egyre jobban erősödött a vágta, úgy kezdtem igazán megnyílni előtte. Közben Nathan magához véve a gépet, egy pár képet el lőtt rólunk, majd visszakapcsolta a felvétel gombot.
A főnököm mögé beállva ütni kezdte a seggét, motiválva, hogy még jobban adjon meg nekem mindent, hatalmas férfiasságából. Melyet meg is kaptam, úgy, hogy már egészen bennem volt, melytől fel is nyögött velem együtt.
És így tartva magát emelte a lökések számát, míg nem Nathan vette át a helyét. Egészen rám hajolt és már csókolózni kezdtünk. Ágyéka tovább kényeztette a lyukamat, mely ez alatt az éjszaka alatt úgy éreztem jól meg lett dolgoztatva. Keményen vágódott belém, újra és újra, melytől már mind a ketten lihegtünk a kimerüléstől.
Csöpögött az izzadtság róla, mely kellemes kókusz íze ott volt a nyelvemen. Ő pedig tovább rúgva a gólokat belém, végül belém élvezett. Egészen átkaroltam, csókolgattam az arcát, melyet egy finom és kellemes csókban köszönt meg.
Kihúzva belőlem a főnök következett, aki szintén rám hajolva mártózott meg a spermától telített lyukamba. Majd egy morgást hallva, megindult bennem.
Kezeimet a nyakára kulcsolva húztam még közelebb, míg ő teljesen beindulva, már majd hogy nem állatiasan baszott meg, melytől már is égnek állt a hajam a gyönyörűségtől. Nyögéseink betöltötték az irodát.
Közben egymásra mosolyodva haraptam meg az ajkát, ő pedig egy nyelves csókban ízlelgetett meg. A távolban pedig mintha megint egy villanást láttam volna meg, majd nem törődve egyikünk sem tovább élveztem eme hihetetlen estét.
Aztán Brayen felemelkedett rólam, és mint az elején az alsó testem a levegőben volt. Míg ő el sem szakadva tőlem tovább nyomult bennem egyre mélyebbre.
Akartam őt és Nathant is. Valami oknál fogva nem tudtam ellenállni nekik és minden meg akartam tenni nekik. Meghallva a férfi hangos nyögését, egyből megéreztem a belém lökődő ondójának folyamát, mely kellemesen eltelített megint.
És még ott tartva a farkát nyomta belém mélyebbre a spermáját és a látószögemben, újra feltűnt a csapós. Aki mosolyogva figyelt minket aztán a felettesem kihúzta belőlem a farkát.
Majd engem néztek mind a ketten és mielőtt leengedtem volna a lábaimat, mindegyikük megfogta az egyiket, majd kérdőn néztem rájuk, melynek csöndjét a főnököm törte meg.
-    Nagyon vadóc vagy Ted, akarod, kiszívjuk a segglyukadból az spermánkat? – nem is gondolkodtam a válaszon, így inkább kimondtam, amire vágytam.
-    Szívjátok ki mindent! – nem kellett kétszer mondani nekik és felváltva nyomták oda a fejüket a lyukamhoz, melytől nagyon kipirulva éreztem magam.
Ahogy két nyelv hadakozva egymással nyalják ki belőlem a nedvüket, úgy éreztem ez valami álom lehet csak, nem a valóság.
A két férfi nagyon is élvezte, pláne azt, mikor összetalálkoztak és csókolózni kezdtek. Viszont az még jobb volt, mikor a sárga villogó pötty felé nézve belenyalták a lyukamba, melytől felnyögtek és a nevüket hangoztatva, elképesztő dolgokat mondtam.
-    Azt akarom, hogy kinyíljatok teljesen. Aztán kúrjatok meg újra és újra, míg a picsám szét nem reped. Igen! – ezt hallva aztán gondolták, hogy miért is ne.
Befejezve a nyalakodást, levettek az asztalról, majd finoman simogatni kezdtek újból. Csókokkal bombázva a másik testét, kezünkkel markolászva a szerszámainkat, melyek hamarosan már is újult erővel álltak egyenesen és mereven.
Nem tudom, hogy de végül eljutottam az ablaküvegnek szorítva, a főnököm csókjaitól megkergülve a tarkómon. Meg akartam fordulni, de ő visszalökött jó keményen és belesúgott a fülembe.
-    Megfoglak az egész város előtt basszni Ted. – megnyaltam a számat, mire egy újabb villanást láttam, de a férfi folytatta is tovább.
-    Engem pedig Nathan fog megkúrni. Elképesztő egy menet lesz. – és még mielőtt bármit mondtam volna, már is bennem volt újból, és mint egy vadállat olyan erősen kezdett meghágni, melybe még az üveg is beleremegett.
Aztán hirtelen lelassított, majd megint kezdődött bennem a vágta, biztos most már a csapos is becsatlakozott. Megfordulni pedig nem tudtam, mert Brayen olyan erősen tartott ott az üvegnél, mely egy kicsit fájt is. De minden elképesztő erejű lökése kárpótolt érte.
Hallottam, ahogy velem együtt nyögdécsel a férfi, a teste a hátamhoz ér és az övé is beleremeg az őt ért impulzusoktól. Úgy látszik, Nathan jól megdolgoztatja a szép kis hátsóját.
Nem beszélve az enyémről, mely mintha egy percet sem tudott volna pihenni ezen az estén.
A város gyönyörű volt, de minket sokkal szebbnek találtam, mint egy pár lámpafényt. A kezemmel alám nyúlva kitapintottam a farkamat, melyet erősen húzogatni kezdtem a bennem mélyebbre nyúló lökésektől hajtva. Brayen csodálatosnak és fantasztikusnak találta ezt a helyzetet és látva, hogy milyen élénken verem is a farkamat a gépnek, egyre jobban be is indult. A fiú nem is hitte volna, hogy az első munkanapján ilyen szerencséje lesz, hogy ránk talált. Vagy éppen a férfi talált rá és együtt leckéztetik meg ezt a kis faszkedvelő Tarzant.
Egyre jobban nyögtünk fel, ahogy egymással küzdve, vezettük be mélyebbre egymást a gyönyör országútján, amelyen nekem már tövig nyomják a gázpedált.
Így hát elengedve egymást, az asztal felé mentünk, melyre felfeküdve Brayen foglalta el helyét a farkamon. Melyen egészen megilletődve hajtottam hanyatt magam a csodálkozástól.
Ő pedig nevetve rajtam rugózni kezdett és egészen rám hajolva csókolt meg finoman, majd visszatérve helyzetébe mondta.
-    Isteni a farkad Ted! – és még erősebben vágtázott rajtam. – Oh, már egészen bennem vagy! – és ezt én is megérezve felnyögtem, majd egy újabb villanás kísért végig minket.
Csodálatos, hogy ahogy ez a mestermunka-szerűen megalkotott kemény férfi, aki éppen az én kemény férfiasságom lovagol. El se hittem volna, ha nem éppen most történik meg ez velem.
Kezem a testére tapadva, játszadozott a mellbimbójával, végigsimítva az izmos hasán. Míg kezem megállt az előttem himbálódzó merev dákón. Húzogatni kezdtem, melytől meglátva rózsaszín makkját egyből begerjedettem, ő meg gyorsabban mozgott rajtam. Míg nem hátulról Nathan csókolt be még a seggébe a főnökömnek, melytől megállva azonnal alulról kezdtem segíteni rajta.
A két férfi ajka összetalálkozott, emelve a lökéseket a lyukába és a farkán is. Aztán befejezve a csókot, a csapos indított hátulról jó erősen kényeztetve Brayen farát, mely még soha nem volt ilyen jól karbantartva. A levegő pokoli forró volt. Testünk nedvesen emelkedett, süllyedt, majd hangot adott és elcsendesült, ahogy egyre jobban belemerültünk a játékba. A férfi élvezettel nézte, ahogy verem be neki farkamat alulról és most jött rá, hogy milyen jó is, hogy beletették az italomba azt a pár bogyót.
Akkor biztos nem tudta volna megtenni velem azt a sok megalázó és perverz dolgot, mennyire örült is nekem. Mind a hármunkból már erőteljes nyögések hangoztak el.
Közeledtünk a gyönyörűnkhöz, mely annyira finoman járta át már a testemet. Így aztán Nathan és Brayen leszállt az asztalról, én pedig követve őket a székhez, melyet a férfi foglalt el.
Mindannyian keményen verni kezdtük a farkunkat. Végignéztem a csodálatos testükön, a hatalmas farkukon, melyekkel egész éjjel elennék és éreztem, ahogy megindult bennem.
Gyorsan közelebb léptem a főnökömhöz és a széles mellkasára lövelltem az ondómat, addig rázva előtte, míg az összes rá nem került. A két férfi összenézett és Brayen morgósan, de látszott, hogy egyben nagyon izgatottan is, szólalt meg.
-    Ez igazán bátor dolog volt Ted, de ezért meg kell téged büntetni.  – és reméltem, hogy nem arról lesz szó, hogy vége is a bulinak.
Amikor hirtelen én kerültem a székbe, majd Nathan a vállára téve a lábamat, beillesztette a farkát a lyukamba, majd egyből jó gyorsan basszni kezdett.
Én pedig még levegőt is alig bírtam venni, annyira beleremegett a testem az erejétől, mi közben is főnököm, engem figyelt.
-    Az a büntetésed, hogy most jól szét fogunk kúrni téged Ted! Jó lesz? – nem tudtam mást mondani, mint amit éreztem.
-    Igen uram, kérem kúrjanak meg mind a ketten! – nyögtem a csapos lökése közepette, melyen mind a ketten jót mosolyodtak.
Nathan elszántan lökte felém a csípőjét, izzadtságok potyogtak a rám a homlokáról, kívánva sem tudtam volna ennél jobb büntetést magamnak.  Az egész szék beleremegett a dugásunkba, majd ez lassan megszűnve a fiú felkiáltott és belém élvezett.
Újfent éreztem, ahogy szertefolyik bennem isteni ondója, melyet egy pár lökéssel még mélyebbre is küldött bennem.
És még mindig mozogva hajolt rám és egy csókban elköszönve, húzta ki belőlem a farkát. Mely helyére egyből jött egy sokkal vastagabb és hosszabb libidó. Aki nem is várva meg, hogy levegőhöz jussak az előző menettől, hatalmas lendülettel ügetett bennem.
Belenéztem azokba a vággyal teli kék szemekbe és már csak arra vágytam, hogy talán minden megbeszélésünk így fejeződjön is be. Egészen elkábultam a gyönyörtől, amikor egy újabb villanást láttam, majd Brayen forró leheletét érezve rajtam kérdezett meg.
-    Milyen érzés Ted, hogy a főnököd éppen most bassz meg téged? – nyalta meg a szája szélét és gyorsan megtörölte a homlokát, én pedig feléje nevetve mondtam ki az igazságot.
-    Azt, érzem, hogy erősebben kéne engem megbüntetni! – melyre már mind a ketten elmosolyodtunk és váratlanul gyengéden megcsókolt, aztán visszament az alaphelyzetbe és éreztem, hogy begyorsított az én isteni szex gépem.
Majd nagy lökések közepette el is érte a csúcsot, melybe mind a ketten felnyögtünk.
De még nem hagyva el, a péniszéből kifolyó ondót alaposan eldolgozta bennem a szerszámával, alapos lökések kíséretében.
Teljesen elfáradtam, majd a székéből segítve fölállni, odamentünk a kanapéhoz és gyengéden leültem rá.
Majd azt vettem észre, hogy eldőlők és valaki rám dob valamit, hangokat hallok aztán, minden elsötétült.
A következő pillanatban kutyaugatásra lettem figyelmes és hirtelen fázni kezdtem és minden egyes izmom fájt. Észrevettem, hogy az arcomhoz finom fűszálak tapadtak, majd óvatosan felálltam és rájöttem, hogy meztelen vagyok.
Gyorsan odakaptam a szerszámom elé és kerestem valamit, amivel eltakarhatom magamat, majd egy fehér törölközött találtam a földön. Azt felkapva gyorsan magam köré tekertem, körbe néztem és elképedésemre a házunk kertjében álltam. Bár nem tudom, hogy mi történt. Próbáltam visszaemlékezni, de hirtelen megfájdult a fejem és inkább hagytam az egészet.
Egyet léptem és máris az egész testem úszott a fájdalomban, de leginkább a fenekem volt, az, amit elképesztően fájt. Körbe néztem, hogy nem látott-e valaki. Ahogy néztem, még csak most fog fel kelni a nap. Így lassan elindultam az ajtó felé, közben a törölköző alá becsúsztattam az ujjam a fájdalom forrását a faromnál.
Már az érintésemre még jobban megfájdult, majd a segglyukamnál valami ragadós valamit érintettem meg. Már az ajtóban álltam, mikor az orromhoz érintve, rájöttem, hogy megszáradt ondó van bennem. Mielőtt még bármiért is kiakadnék, gyorsan elővettem a bokor alatt a pótkulcsot és benyitottam az ajtón csendesen.
Bezártam magam után, majd a lenti fürdőt választva beléptem oda. Féltem, ha meghallja a víz csobogását, akkor egyből meg akarja kérdezni, hogy milyen volt az est, viszont így nem láthat meg.
Beugrottam a zuhanyzó alá és végigfolyattam magamon a vizet, elszorítva az ajkamat sikáltam ki a spermát a seggemből. Majd mikor elég tisztának gondoltam magamat, kijöttem. Magamra vettem egy köntöst és még mielőtt felindultam volna, gyorsan bekapcsoltam a gépet. Hát, ha készült pár kép a buliról, mely megmagyarázza mi is történt velem.
De nem kellett sokáig keresni. Megnyitottam a postafiókomat, melyben egy új levél állt, tárgya fényképezőgép, és ekkor jöttem rá, hogy ott hagytam a gépet az irodában.
És eszembe villant, hogy mi lett az ágyékkötőmmel? Amikor a levél szövegét végigolvasva rájöttem, hogy kinél van a gépem, a főnökömnél, Brayennél.
„Csodálatos este volt nem, haver?” – kérdezte meg a végén a levélben, én pedig lementve a csatolt fájlokat, melyek tele voltak képekkel és videókkal, melyekre emlékszek és volt, amikre nem.
Ahogy az igazgatói asztalon basznak meg és pirosra verve a seggemet, vagy, ahogy örülten kiabálok feléjük, hogy kúrjanak, meg, ahogy csak tudnak. Vagy mikor a segglyukamból nyaltam ki az ondójukat.
El voltam képedve, hogy mi történt és, hogy hányszor, nem csoda, ha fáj a seggem a fájlokat azonnal elrejtettem, majd mikor végeztem jött egy újabb levél Brayentől.
„Soha többé nem utasíts vissza Ted, egyébként hogy van a segged?
A fényképezőgépen a memória üres, kitöröltem mindent róla. Ez a mi kettőnk titka marad.
Ha kell a gép, akkor tudod, hogy találsz meg és tudod, mit kell tenned az uradért, hogy vissza is kapd.” – megnéztem minden videót, rájöttem, hogy a másik a férfi a szexi csapós volt.
Nem tudtam, hogy sírjak-e vagy örüljek-e ennek, igaz, hogy keményen megerőszakoltak, kihasználtak, majd itt hagytak, mint valami szemetet. De végül is ezt is csak magamnak köszönhettem. Hallottam, hogy Loren felkelt, így hát lassan felültem a székről és elindultam felfelé. Majd azt mondom, hogy seggre estem a piától a bulin, ami azt hiszem igaz is, ha úgy vesszük.
Előző részek
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: