Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Gabi&Ini-kezdetek

Gabi&Ini

Gabi új élete küszöbén állt. Kisvárosba költözött újdonsült férjéhez, alig hozott magával holmit, az összes cucca belefért 2 bőröndbe. Mégcsak pár hete érkezett, amikor ajánlatott kapott egy iskolában.
Izgalommal, de félve lépte át az iskola kapuját az első munkanapján. Elfoglalta az asztalát, kézbevette a másodikosok tankönyvét, a gondosan előkészített óramenetet, majd elindult az osztály felé, a folyosó hátsó végéig. Megállt az ajtó előtt, mégegyszer végignézett magán, mély levegőt vett, kinyitotta az ajtót, belépett. A gyerekek felálltak és hangosan köszöntették: "Jó reggelt kívánunk, Tanár néni!" Ettől ő felbátorodott; vidáman és zavartalanul vezette le az első óráját. Mikor kicsengettek, mosolyogva és elégedetten ment vissza a tanári szobába...
Amint belépett, szembetalálta magát fiatal és csinos kolléganőjével. Ini bemutatkozott, puszival köszöntötte és faggatni kezdte, csacsogott. Gabi a meglepetestől, a kérdések tömbkelegétől ...és valami mástól... alig jutott szóhoz; zavartan és gyorsan kicserélte a könyveket és sűrű elnézést kérve már szaladt is a harmadikosokhoz. A délelőtti órákat terv szerint letanította, délután elégedetten hagyhatta el az iskolát. Otthon előbb megfőzött, elpakolt, felkészült a másnapi órákra, majd forró fürdőt engedett magának és elmerült az illatos vízben. 2 óra múlva ébredt, kiszállt, megtörölközött és befeküdt az ágyba. Férje megint a munkahelyén töltötte az éjszakát. Ott feküdt az ágyban, de nem tudott elaludni.  Az iskolára, a gyerekekre, a másnapi tennivalókra ... és az új kolléganőjére gondolt. Maga sem értette miért, de a délelőtti találkozás óta mindig ott volt a gondolataiban, ha behunyta a szemét szinte látta maga előtt Ini testét/arcát, hangja ott csengett a fülében... már virradt amikor sikerült álomba szenderednie, az ébresztőóra hangjára fáradtan riadt fel. Tudta, összekell kapnia magát, a gyerekek nem láthatják ilyen nyúzottnak, pláne már a második napon. Megmosakodott, különös gonddal választotta ki az napi ruháját, kocsiba ült és maga sem értette azt a furcsa, különös érzést a gyomrába ami végig ott volt, amíg beért az iskolába. És ami egész nap nem is múlt el. Egész nap várta az újbóli találkozást, szemeivel Init kereste. De az nap nem találkoztak. A fiatal tanárnő nem volt dolgozni. Gabi csalódottan és idegesen ért haza. Férje hiába kérdezgette mi történt, Gabi rideg volt és zárkózott. Ettől kezdve Gabi teljesen megváltozott. Azokon a napokon amikor találkozott és beszélhetett Inivel mindig izgatott volt, de amikor nem látta őt akkor szomorú és ideges.
Teltek a hetek. A 2 nő egyre többet beszélgetett már iskolán kívül is. Néha kimentek meginni valamit, beültek egy filmre vagy csak úgy sétálgattak és minden örömüket, de ügyes bajos dolgaikat is megtudták beszélni, mindent elmondhattak a másiknak...legalábbis úgy tűnt. A valóságban Gabi sokat szenvedett, kezdte beismerni, hogy többet érez a lány iránt, mint barátságot, otthon egyre undokabb lebb a férjével, hiába voltak friss házasok. A férfi nem értette mi történt, de meggyőződése volt, hogy az új barátnő lehet ilyen rossz hatással Gabira....
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: