Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Forró vacsi 1. rész

Egy pilisvörösvári lány vagyok és szeretném veletek megosztani egy nyári élményemet.
Anyukám egyik nyári napon bejelentette, hogy egy régi barátnője meglátogat minket a két fiával. Örömmel beleegyeztem, mert utoljára 5 évesen láttam Ildit.
A vonatállomásra én mentem ki értük, mert anyu még dolgozott. Mikor leszálltak a vonatról, meglepődve vettem észre milyen jóképű fiai vannak. Rögtön beindult a fantáziám. Láttam, hogy ők is rendesen végigmértek és össze is mosolyogtak.
Hazaérve anyukám nagy lelkesedéssel fogadta Ildit, Tomit és Patrikot. Beszélgettünk és eközben is egymást figyeltük, ami meglepően nem szúrt szemet a szülőknek.

Anyu este elvitte városnézőbe Ildit. Azt mondta, csináljak a fiúknak vacsit, mert egy bő 3 órát nem lesznek. Közben megismerhetjük egymást és felidézhetjük a gyermekkori emlékeket. Boldogan elvállaltam a feladatot.
Palacsintát csináltam nekik.
- Vacsora! - kiabáltam fel nekik mikor kész lett.
Ahogy kimondtam, rögtön jöttek le. Egy kis miniszoknyát húztam fel egy szűk, mélyen dekoltált piros toppal. Persze melltartót nem húztam fel, hogy hangsúlyozzam feszes, kerek melleimet.
Barna enyhén hullámos hajamat kiengedtem.
Mikor leértek jól megnéztek, elértem a célomat. Hellyel kínáltam őket majd felszolgáltam a vacsorát.
Velük szemben ültem az asztalhoz és elkezdtünk enni.
- Hány évesek is vagytok? - törtem meg a csendet.
- Őőő izéé - akadozott a Tomi beszéde bizonyára előrebukó melleimtől. - Én 18, Patrik 17.
- Aha - válaszoltam. Pont jó. Én is 18 vagyok. Nem mintha a korkülönbség zavart volna bármiben is.
- Van pasid? - kérdezte Patrik.
- Nincs - válaszoltam mosolyogva. - Most ért véget egy kapcsolatom, de nem igazán bánom, mert most így be tudok vállalni egy-két futókalandot.

Vették a célzást, mert egymásra mosolyogtak. Hogy fokozzam izgatottságukat mégjobban előredőltem. Elkerekedtek a szemek.
Mikor végeztünk és kivittem a csetrest, "véletlen" elejtettem egy poharat.
-A francba - kiáltottam fel, majd lehajoltam nekik háttal, úgy hogy a szoknya felhúzódott a fenekemen és kilátszott belőle egy s más.
- Hagyd csak! - szóltak közbe, majd segítettek összeszedni a szilánkokat.
Kivittem a szemetesbe, s mikor már azt hittem, hogy elmentek egy erős kéz megmarkolta a fenekemet. Hátrafordultam és mindketten rámvigyorogtak.
- Jó a segged - mondta még mindig vigyorogva Patrik.
Odaléptem hozzá és lesmároltam. Ő felkapott és felvitt a szobájukba. Tomi követett minket. Lefektettek az ágyra, és közben Tomi is lesmárolt. Patrik a testem többi részét kényeztette finom csókokkal. Óvatosan lesegítették a fölsőmet, majd Patrik a mellemet kezdte el simogatni, markolászni a melltartómon keresztül. Nagyon jól csinálta, közben nyögdécseltem, sóhajtoztam.

Patrik látván, hogy már kezdem elveszteni türelmemet, levette a melltartómat, és a mellbimbóimat nyalogatta, szívogatta. Majd lejjebb vándorolt, és a hasamat csókolgatta, miközben a melleimet masszírozta. Nagyon jól csinálta, nem győztem sóhajtozni.
Majd mikor már ő sem bírta tovább, még lejjebb ment, és lehúzta a nadrágomat. Majd a már teljesen nedves bugyimon keresztül nagy csókot nyomott a puncim közepébe. Szó szerint letépte rólam, és átadta a terepet a már tettre kész Tominak. Tomi nem finomkodott, rögtön a lényegre tért, és belenyalt a lucskos pinámba.

Elöntött a forróság és egész testem beleremegett. Nagyon jól csinálta, ujjaival duzzadt csiklómat dörzsölte miközben intenzíven nyalogatott. sikítoztam, melleimet izgattam, nagyon élveztem, amit csinál. Közben két ujját is bevezette nyílásomba, és húzogatta eszeveszett tempóban. Mikor már a csúcson voltam hatalmasat élveztem hangos sikolyok közepette.
- Fantasztikus voltál - lihegtem.
- Mi? Azt hiszed vége? Még csak most jön a java - mondta vigyorogva.

Most Patriké a "terep". Alaposan kinyalt, közben Tomi farkát szoptam. Körkörös mozdulatokkal nyalogattam makkját, majd tövig benyomtam a számba. A zacsiját morzsolgattam, miközben szoptam a hatalmasra duzzadt farkát.
- Csináld még baby, igeen - kiabálta.
Mikor már nagy tempóban csináltam. egyszercsak megfeszült és a számba élvezett. Engedelmesen lenyeltem a forró édes gecit.
Fordítottunk a pozíción, Tomi ment a pinámhoz és Patrikot szoptam. Tomi ismét hamar a léynegre tért. Tövig nyomta forró, lucskos puncimba a hatalmas farkát. Azt hittem szétrobbanok a gyönyörtől. Egyre gyorsabb tempót diktált én meg dobáltam magam az élvezettől. Mikor már nagyon gyorsan csinálta. ismét hatalmasat élveztem. Ő gyorsan kikapta farkát és a testemre élvezett, majd le is nyalta. Azt mondták, mi lenne, ha egyszerre ketten hatolnának belém. Izgatottan bólogattam.

Tomi a fenekemhez hajolt, majd benyálazta az ujját és benyomta a segglyukamba, kettőt és végül hármat. Mikor már elég tág volt bevezette farkát. Nem mondom, először kicsit fájt, de miután megszoktam már nagyon kellemes volt. Patrik közben a pinámba vezette meredező farkát. Isteni érzés volt, ahogy mindkét lukamban egy hatalmas farok van. Petrik közben a melleimet markolászta, Tomi meg a fenekemet masszírozta. Mondanom sem kell, ismét hatalmasat élveztem, de akkorát, amekkorát még soha. A fik is kivették farkukat, majd ők is elélveztek.
- Isteniek voltatok fiúk - mondtam.
- Te is az voltál, te vadmacska - mondta Tomi vigyorogva.
- De még egy hetet itt vagyunk, ennyivel nem érjük be - folytatta Patrik.
- Rossz fiúk vagytok ti - válaszoltam mosolyogva, majd elmentem zuhanyozni.
Az elkövetkező hétben nagyon sok hasonló dolog történt, majd azokat is elmesélem, ha gondoljátok ;)
Hozzászólások
További hozzászólások »
nyuszicsibe ·
rövidre fogom a véleményem, azt hiszem ezzel nem vagyok egyedűl

EGÉSZ EGYSZERŰEN NEEEMMM!!! GONDOLJUK , HOGY FOLYTATNOD KELLENE!!!!!

veszprémi lány ·
egyetértek mindenkivel. ritka szar...

s még egy a kritikákhoz: fiúk 17 és 18, lány 18 de \\\\\\\"nem mintha zavarna a korkülönbség\\\\\\\". a 18 meg 18 közt mi a korkülönbség? a 17 meg mi, néhány hónappal később született a srác? (gondolom, nem pontosan egy év volt köztük.)
ez nem korkülönbség.

Slygirl ·
tényleg elég gáz, hogy csomó olyan hülyeséget írtál, ami tök egyértelmű hogy nem igaz.. (pl. a semmmiből melltartó meg ez a miniszoknyából nadrág...)

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: