Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Feljössz hozzánk?

- Hoppá, ez még kelleni fog. – hajolt át Claire feje fölött a példatárért.
Közben Claire megérezte Judy illatát. Fura érzés volt, mert nem csak a deóját érezte, hanem a bőrének illatát is, ami sokkal kellemesebb volt, mint a mesterséges frissítője. Pillanatra zavarba jött, majd úgy helyezkedett el, hogy időnként hozzáérjen Judy, ahogy a példatárból lapozgat. Nem értette miért kellemes ez számára, de ő is lehúzta kicsit a vállán a pólóját, hogy a meztelen vállaik összeérjenek.
Aztán Judy belelendült és elkezdte magyarázni a házi feladatot. Időnként ránézett, ilyenkor Claire bőszen bólogatott, mintha értené, de közben teljesen máshol járt az esze.   Judy száját nézte, miként formálja a szavakat. Nagyon vastag szája volt, és széles. Mikor elhúzta, kilátszódtak a hátsó fogai. Ettől még vonzóbb volt a mosolya. Szépen ejtette az angolt. Mikor a kiejtést mutatta, mindig a szemébe nézett. Claire minden alkalommal zavarja jött, mert különösen tetszett neki, ahogy a fogai között kicsit kitolja a nyelvét Judy. Igazából gyönyörködött Judyban. Remélte, hogy nem veszi észre zavarát. ilyenkor mindig válaszolt valamit. Judy pedig lendületesen folytatta. Időnként elismételtette Clairerel a szavakat. Nem ment túl jól neki, de nem is igyekezett, mert ilyenkor Judy közelebb hajolt, és elismételte lassabban, amitől mindig megcsapta Judy forró lehelete. Egyik másik szót szándékosan rontott el. Judy teljes beleéléssel formálta előtte a száját, Claire pedig nem győzött betelni a látványától. Egy szót már többedjére mondatott ki vele, de annyira élvezte, hogy Judy lehelete csiklandozza az arcát, hogy nem volt hajlandó helyesen kiejteni. Judy végül két ujjával összefogta a száját, és így ismételtette el vele. Most végre sikerült. De közben végigszaladt benne egy érzés, ahogy megérezte az ajkain Judy bársonyos érintését. Ettől felbátorodva ő is összecsípte Judy száját, aki könnyedén elmondta így is az adott szót. Claire nagyon élvezte, ahogy ujjai között ficánkoltak a duzzadt ajkak. Persze Judy ebből semmit nem vett észre. Ő teljesen a tanulásra koncentrált. Claire azért egy pillanatra még megsimította Judy felső ajkát, mielőtt elvette a kezét.
- Juj, de ki van száradva a szád! Szomjas vagy? – próbálta mozdulatát leplezni.
- Á, köszi nem, csak az erős naptól lehet. – válaszolta röptében Judy, és látszódott rajta, hogy folytatná a leckét.
Claire nem hagyta ennyiben. Átbillent Judy hátán az éjjeli szekrénye felé, de út közben olyan közel került a gömbölyű vállához, hogy kénytelen volt megpuszilni. Judy csak egy baráti hümmögéssel válaszolt. Claire leemelte onnan a kedvenc krémét és maguk közé helyezte, miközben szorosan Judy mellé hasalt.
- Na várj csak! – motyogta gondoskodó hangon.
Letekerte a tégely tetejét, és beleérintette az ujja hegyét. Felnézett Judyra, majd finoman végigfuttatta a felső ajkán a krémes ujját. Judy a mozdulattól elmosolyodott és kisiklott az ajka Claire ujja alól.
- Akkora szád van, hogy az egész tégely kevés lenne rá! – kacagott fel Claire.
Közben egy pillanatra elképzelte, hogy az egészet rá kéne kenni Judyra, és furcsa bizsegés futott végig rajta. Belenyúlt ismét a tégelybe, de most kicsivel bátrabban, és két ujjával is körbekrémezte Judy száját. Most már jutott mindenhová. Nem siette el. Kiélvezte, ahogy a hatalmas vörös szája ragyogóvá válik az ujjai nyomán.
- Köszönöm! – mosolygott rá szélesen Judy, és a fényes szájával megpuszilta a vállát.
- Szívesen! – válaszolta boldogan Claire, mert nagyon finom érzés volt, ahogy Judy széles szája puhán beborítja a vállát, és érezte, ahogy hozzátapad egy pillanatra a krémtől. Ugyanezzel a lendülettel ő is megpuszilta Judy vállát ugyanott, ahol az imént.
- Hééé! – mímelt felháborodott arcot Judy. - Neked is száraz a szád! Éreztem, ahogy sebesre dörzsöli a bőrömet. – kacagott az arcába, majd belenyúlva a krémbe, a szemébe nézett.
- Tartsd a szád kicsit nyitva! – azzal komótosan megérintette a krémes ujjával Claire száját.
Ő ettől teljesen elalélt. Judy bársonyos ujjai annyira finoman siklottak az ajkain, hogy egy örökkévalóságnak tűnt, ahogy többször körbefuttatta rajtuk. Kicsit még masszírozó mozdulatokat is végzett. Közben megérezte a krém illatát, ahogy töményen érkezett a szájáról. Egy gombóc volt a torkában, annyira újszerű volt az érzés. De Judy sajnos végzett, és visszafordult a monitor felé. Claire kissé csalódottan vette el keze ügyéből a tégelyt, de szándékosan nyitva hagyta. Élvezte, hogy illatozik a krém közöttük, miközben Judy folytatja a felolvasást. És élvezte azt is, amit lát. Judy hatalmas szája fényesen, csillogóan mozgott minden hangnál. A saját szája pedig szomjazott az újabb érintésre. Hát kissé ráhajolt Judyra, mintha nem látná eléggé az apró betűket, és fejét Judy vállára helyezte. Judy rendületlenül olvasott tovább. Claire viszont egyre jobban élvezte, ahogy Judy szája centikről tőle mozog fényesen. Időnként ugyanúgy oldalra fordult Claire felé. Ilyenkor szinte összeért a szájuk. csak úgy szívta magába Judy krémszagú, forró leheletét. Cserébe ő is szándékosan Judy szája felé beszélt. Kicsit a csábítás érzése fogta el. Néha lejjebb csúsztatta a fejét, és Judy vállához érintette az ajka szélét. Volt, hogy direkt így válaszolt. Élvezte, ahogy az ajkai a beszéd közben hozzáérnek Judy vállához. Aztán ismét átemelte a fejét, de egy kicsit mindig közelebb Judy arcához. Végül már úgy válaszolgatott, hogy meg-megpuszilta Judy arcát. Már nem csak a szájában érezte a bizsergést. Mellei ránehezedtek Judy hátára, és el-elmozdultak rajta, ettől a bimbói annyira bekeményedtek, hogy szinte fájtak. Fájtak, de jólesően.
Ekkor vette észre, hogy Judy beszédével történt valami. Lendülete megtört, akadozni kezdett. Kicsit levegősebben folytatta. Már nem úgy mosolygott, mint korábban. Claire pedig félig extázisban volt.
- Folytasd csak, olyan szépen olvasol! – súgta a fülébe Judynak, de kicsit ajkaival összecsípte a fülcimpáját.
Judyban bennakadt egy pillanatra a levegő. Folytatta az olvasást, de ritmustalanul. Időnként nyelt egyet a mondata közepén.
- Most te olvasd ezt a részt! – mutatott egy bekezdésre, miközben oldalra fordult. A szájaik éppen csak nem értek össze.
Claire elkezdett monoton, búgó hangon olvasni. Szándékosan úgy engedte a szájából a levegőt, hogy minél forróbban, minél erősebben érje el Judy száját. Időnként körbenyalta a száját lassan, mintha Judy szájával tenné. Hagyta, hogy ennek is hangja legyen.
Judyn látszódott, hogy számára is izgalmas a helyzet. Időnként kijavította, de csak azért, hogy forró levegőik találkozzanak.
Végül Claire mikor befejezte, várt egy pillanatot és megkérdezte szinte suttogva.
- Tudod mit szoktam nézni, mikor kész vagyok a leckével?
- Na mutasd! – válaszolt kissé magához térve Judy.
Claire előrébb hajolt, az arca most Judyé mellé siklott. Judy elfordított szája így végigsimította Claire arcát. Claire szándékosan nem húzta el a fejét. Judy szája vált el nagyon lassan az arcától. Érezte Claire, ahogy a krémes ajkai külön-külön szakadnak el a bőrétől. Közben néhányat kattintott, és elindított egy videót. Judy visszafordította a fejét, Claire pedig ismét kissé hátrébb húzódott. Most megint oldalról láthatta Judyt.
Elindultak az első képsorok. Feljön a főcím, majd hirtelen váltás. Egy szobában két lány ül egy ágyon. Az egyik félig lecsúszva a másik ölében. Beszélgetnek, nevetgélnek, közben teljesen ártatlanul néha megsimítják egymást. Nem érteni őket, mert valami Kelet-európai nyelven folyik a társalgásuk, lengyelül, talán magyarul.
Claire lélegzet visszafojtva figyeli Judy arcát. Gyönyörű, ahogy nyitott szájjal mered a képernyőre, és annak fénye visszatükröződik gömbölyű ajkain. Mikor a lányok nevetnek a filmben, akkor Judy ajkai is kicsit mosolyra húzódnak. Clairenek ez különösen tetszik. Ekkor a videón lehajol a lány és szájon puszilja az ölében fekvőt. Aztán beszélgetnek tovább. Majd körbesimítja a fekvő lány száját, és ismét megpuszilja, mintha ez lenne a legtermészetesebb dolog barátnők között.
Claire kicsit ijedten figyeli Judy arcát. Próbálja leolvasni róla a reakcióit. Judy viszont meg sem rezzen. Az arcára dermedt apró mosolyon keresztül nézi a villódzó képeket.
A lányok most egyre gyakrabban puszilják egymást szájon. Egyre közelebbről mutatja a kamera őket.
Claire nem bírja tovább, és megpuszilja Judy arcát. Az kissé összerezzen tőle, de jólesően, mert kissé oldalra mosolyog, de azonnal visszafordítja a fejét. Most komoly arccal nézi, ahogy a két lány egyre szorosabban öleli meg egymást. Közben az arcuk nagyon közel van egymáshoz. Egymásra nevetnek, hallatszik a hanglejtésükből, hogy becézgetik, cirógatják egymást a szavaikkal.
Claire ismét megpuszilja Judy arcát, de most lágyabban, és pillanatra rajta felejti az ajkait. Judy meg se moccan tőle. Claire felbátorodik, és most még hosszabban puszilja meg. Judy csak a filmet nézi meredten, de automatikusan kicsit oldalra fordítja a fejét, bár látszik, hogy nincs tudatában tettének. Claire is látja rajta, és inkább kihasználja a helyzetet. Közelebb húzódik és hol itt, hol ott puszilgatni kezdi az arcát Judynak. Nem sieti el. Mindegyik helyét jól megválasztja, és vár is közöttük, hogy kigondolja hova szeretné a következőt. Judy szenvtelenül viseli őket, teljesen bele van feledkezve a filmbe. Claire egyáltalán nem bánja. Kezével simogatni kezdi Judy csupasz vállát. Kicsit rá is támaszkodik, hogy jobban hozzá tudjon bújni. Megérinti ajkaival az arcát, egészen közel a szájához. Úgy súgja Judynak, hogy végig az arcára tapadnak az ajkai:
- Mit szólsz hozzá?
Judy fel sem eszmél, úgy fordítja jobban oldalra a fejét.
- Ezt szoktad nézegetni? – kérdezi izgalomtól remegő hangon.
De ahogy ezt kimondja, félig összeér a szájuk sarka. Judy szinte észre sem veszi, annyira megigézi a látvány. Visszafordítja a fejét, de csak félig. Claire pedig úgy helyezkedik el, hogy jobban elérje Judyt oldalról.
A filmben a két lány már úgy beszélget egymással, hogy az ajkaik legtöbbször összeérnek. Judy szinte rátapad a képernyőre. Claire pedig hol az arcát puszilgatja Judynak, hol a gömbölyű vállát. Eleinte külön-külön tette, de most már az arcáról apró csók lépésekben halad a nyakán keresztül a vállára. Judy észre sem veszi, de néha felsóhajt tőle. Meredten nézi a képernyőt.
Claire ismét ki akarja zökkenteni Judyt.
- Melyik szerepet vállalnád? – kérdezi közvetlenül a szája sarkába suttogva.
Judy felkapja a fejét, de a tekintete szinte ijesztően megváltozott. Hatalmasra tágultak a pupillái. Vastag száján keresztül pihegi:
- Mit is kérdeztél? – de látszik, hogy nincs egészen magánál.
Claire most kicsit megijed, nem meri elismételni az előbbi kérdését. Hát terelni kezd.
- Szóval ezt szoktam nézegetni. – és közben mélyen belenéz Judy szemébe.
- És mit csinálsz közben? – kérdezi elfúló hangon Judy.
Claire megriad a majdnem rávágott választól. Hosszasan gondolkozik, zavarában lesüti a szemét. Judy megérinti az állát, és felemeli az arcát. Tekintetük ismét találkozik.
Claire végül elszánja magát.
- Meg… megsimogatom magamat… - válaszolja a legbizonytalanabb hangon.
Nem várt hatást vált ki Judyból. Kissé felnyög a választól, majd ismét faggatni kezdi.
- De hogy csinálod? Hogyan…? – közben végig meredten a szemébe néz.
Claire most teljesen elszégyelli magát. Meg sem mer mukkanni.
- Megmutatod nekem? – kérleli búgó hangon Judy.
Claire nem válaszol, csak némán lesüti a tekintetét. Nagyon izgalmas amit hall, de közben érzi, hogy izzik az arca a választól. Judy ismét megszólal.
- Mutasd meg…! Kérlek! – szinte már elcsukló hangon suttogja.
Clairet mérhetetlenül felizgatja ez a mondat. Nagyon lassan felpillant Judyra.
- Csak ha segítesz nekem, mert így nagyon zavarban vagyok. – válaszolja pironkodva.
- Persze, hogy segítek neked! – vágja rá félszeg mosollyal Judy.
Azzal mindketten felülnek. Claire kézen fogja Judyt, és egészen az ágy végébe vezeti. Ott a párnákat nekitámasztja a falnak, és Judyt rájuk fekteti félig ülve. Ő pedig félig beleül Judy ölébe, majd kissé lejjebb csúszik. Látja Judy szemében a várakozást és az izgalmat. Ő pedig hirtelen azt sem tudja hogy kezdjen hozzá. Látja rajta Judy, hát megszólal:
- És én hogy tudok segíteni?
- Hajolj kicsit közelebb, mint a filmben, és simogasd az arcomat, jó? – kéri bátortalanul.
- Jó! – suttogja elhaló hangon Judy.
Claire tanácstalanul vár egy kicsit, majd elkezd beszélni.
- Először az arcomat és a számat szoktam simogatni… – közben folyamatosan fürkészi Judy arcát. Amaz mozdulatlanul hallgatja.
- Aztán lejjebb is megsimogatom magam… – kezeit végighúzza a mellein.
Ettől Judy felszisszen, és önkéntelenül is elkezdi simogatni Claire arcát. Más sem kell hozzá, azonnal megérzi Claire, hogy így már menni fog neki.
- És végül még lejjebb is hagyom tévedni a kezem… – folytatja már kissé bátrabban, és becsúsztatja a kezét a farmerjába.
Judy simogatásából azonnal megérzi, hogy tetszik neki a látvány. Szinte masszírozza Claire arcát, mintha magát simogatná. Claire felszisszen.
- Jujj, már nagyon húzod a bőrömet, inkább kend be kicsit! – emeli fel a tégelyt a feje mellé. Ismét megérzi a krém kellemes illatát.
Judy szó nélkül meríti bele mindkét kezének ujjbegyeit, és így folytatja a simogatást. Claire önkéntelenül is felsóhajt, annyira jólesik számára. Judy pedig elnyom egy nyögést, amit Claire sóhaja váltott ki belőle.
Claire most már kigombolja a blúzát, és kioldja a nadrágját is. Mindkettőt lejjebb húzza. Látja Judy tekintetében, hogy mennyire tetszik neki a látvány. ettől felbátorodik, és egyik kezével benyúl a blúzába, a másikkal pedig a bugyijába. Azzal becsukja a szemét, ahogy elöntik az első kellemes hullámok. Érzi Judy ujjain, hogy ő is szívesen simogatná magát, hát az arcán tölti ki az érzéseit.
Közben a videó lejárt és újraindult. Judy most felváltva pillant a monitorra és Claire mozdulataira.
- Simogasd a számat is, jó? – szól elfúló hangon Claire.
Nem is válaszol Judy, csak vesz egy kis krémet a kezébe és nagyon óvatosan krémezni kezdi a száját körbe, és tenyerével pedig az arcát. Clairet ettől egyre erősebb hullámok öntik el. Szól valamit, de nem lehet érteni. Judy egészen közel hajol az arcához.
- Mit kérdeztél? Nem értettelek. – suttogja nagyon közel Claire szájához.
Claire megérzi a forró leheletét Judynak és hosszan felsóhajt.
- Maradj így kérlek! Csak simogasd a szám, és beszélj ilyen közel! – lihegi egyre szaporábban Judy arcába.
- Nem tudom miről beszéljek… – bátortalanodik el Judy.
- Mesélj arról, hogy mit érzel! – mondja nagyot nyelve Claire.
Judy közelebb hajol, és miközben finoman masszírozza Claire kipirosodott száját, belesuttog a közepébe:
- Nagyon tetszik amit látok!
- Ez az, ah! – válaszolja Claire.
Felbátorodik rajta Judy.
- És izgató amit művelsz magaddal!
- Ahh!
- Olyan finoman simogatod magadat, és nekem is jól esik, hogy simogatom a szádat!
- Ohh, ahh!
- Szeretném én is kipróbálni!
- Aaaaaaahhhhhhhhh!
Az utolsó mondat annyira izgatóan hangzott Claire számára, hogy egy óriási hullám elindult az öléből, és kiszakadt a semmibe.
Pár pillanattal később tért magához. Arra ébredt, hogy Judy puszilgatja az arcát, és kérdezgeti:
Claire, jól vagy? Jól vagy? – de még mindig az arcát simogatja.
- Hmmmmmmm, most már remekül vagyok. – mosolyodott el szélesen Judy arcába.
Aztán hirtelen felemelte a fejét és szájon puszilta Judyt. Amaz kissé meglepődik, de továbbra is mosolyog.
- Hallottam mi volt az utolsó mondatod, nagyon tetszett! Most akkor te jössz! – suttogja határozottan Judy arcába.
Judy arcáról rémülten lehervad a mosoly.
- Én? Én hogy jöjjek?
- Cseréljünk helyet, feküdj az én ölembe!
- De én nem tudom, hogy kell ezt csinálni! – válaszolja kikerekedett szemmel.
- Majd én is segítek jó? Ígérem neked is olyan jó lesz, mint nekem! – néz határozottan Judy szemébe.
Azzal felül az ágyra, és kicsit előrébb taszigálja Judyt. Amaz kissé vonakodik, de lassan engedelmeskedik. Belefekszik Claire ölébe, és tanácstalanul felnéz rá.
- Engedd, hogy én irányítsalak, jó? – kéri biztató mosollyal Claire.
- Épp kérni akartalak. – válaszolja Judy kicsit megnyugodva.
- Picit lejjebb húzom a felsőd, jó? – de nem is kéri, inkább csak szóban kíséri mozdulatait Claire.
Átbuktatja a másik vállán is a rugalmas anyagot, így szabaddá válik Judy selymes bőre. Claire merít kicsit a tégelyből, majd elkeni mindkét kezében és felsimítja Judy arcára. Ettől Judy felsóhajt.
- Told lejjebb a szoknyádat! – utasítja Judyt.
Amaz robotként teljesíti a parancsot, mert már csukott szemmel piheg Claire minden mozdulatára. Végigsimítja a saját hasát, majd onnan fel a melleire. Apró nyögések követik az érintéseit. Claire közben újból a tégelybe nyúl és bekrémezi Judy nyakát, majd fel a szájára, de rögtön lesiklik a dekoltázsára. Judy hatalmas duzzadt szája ragyog a krémtől. De még így is vörösen izzik alatta. Clairenek borzasztóan tetszik a látvány.
- Most kezd el simogatni a melleid! – érkezik a következő parancs.
Judy lejjebb húzza a felsőjét, melynek nyaka átbukik a két formás mellén. Claire kikerekedett szemmel nézi a kellemes dombokat. Judy ügyetlen mozdulatokkal markolássza saját melleit.
- Várj, így jobban csúszik! – azzal egy-egy diónyi krémet tesz Judy melleire. A második mozdulatra kicsit neki is nyomja az ujjait a melle oldalának.
Judy sután elkeni a sok krémet, de nem igazán boldogul. Claire a nyakáról lesiklik a melle oldalához.
- Innen oldalról körözz befelé! – azzal egy pillanatra a tenyerébe fogja Judy melleit, és körbekeni rajtuk a fehér krémet.
Judy szinte feljajdul az érzéstől. Egy pillanatra kinyitja a szemét.
- Csináld inkább te, neked jobban megy! – kéri olyan esdeklő hangon, hogy Claire szinte megszánja.
Örömmel teljesíti a kérését. Megmarkolja Judy két mellét, és ahogy magának szokta kívülről befelé összenyomja őket, miközben végigfuttatja a tenyerét rajtuk. Judy mélyen belenyög Claire arcába. Ő pedig ettől majdnem elélvez, ezért még közelebb hajol az arcához és folytatja a simogatást. Most visszafelé halad a kezével, de közben a bimbókon köröz egyet, ettől felsikkant Judy, de Claire már nem áll meg, hanem folytatja tovább. Újabb körbe kezd, de most kicsit szorosabban markolja meg a ciciket, ahogy magának szokta. Judy minden mozdulatra ficánkol.
- Közben te simogasd magadnak alul! – utasítja Judyt.
Judy mindkét kezét belecsúsztatja a bugyijába.
- És most mit csináljak? – kérdezni Clairetől.
- Most csak egy ujjadat használd. Told a puncid tetejének, és kicsit nyomd alulról neki!
- Óóó, de finom! – sóhajt fel Judy.
Claire elmosolyodik rajta. Így folytatják tovább. Egyre szorosabban markolja Judy krémes mellét, miközben Judy simogatni próbálja magát.
- Segíts már ebben is, mert nem érzem hogyan kell! – kéri ismét Judy.
Claire előrébb hajol, közben Judy krémes mellei pont az arca elé kerülnek. Szinte sóvárog, hogy megcsókolja őket, de nem meri. Így becsúsztatja egyik kezét Judy bugyijába, és a jól megszokott módon kikeresi a kis csúcsot, majd elkezd körözni rajta, ahogy azt annyiszor csinálta már magának.
- Aaaaaahh, ez nagyon jóóóóó! – sikoltja Judy.
Claire kitartóan köröz rajta, bár a rengeteg nedvtől csúszik a keze. Kicsit jobban nekinyomja és így köröz tovább rajta.
- Jajj, mi ez? Aaaaaaahhhh! – hörgi Judy elfúló hangon és többszöri rándulásra végigremeg a teste, miközben megkapaszkodik Claire csípőjében.
Ez Clairenek különösen jól esik. Visszatérdel Judy fejéhez. Gyönyörű látványt hagy maga mögött. Judy ütemesen szedi a levegőt. Formás mellei emelkednek, süllyednek. Hatalmas szája most még vastagabb, mint valaha. Szeme lehunyva.
- Na hogy tetszett? Nem csináltál még ilyet? – kérdezi hetykén tőle Claire.
Választ azonban nem kap. Megpaskolja Judy arcát, megfogja a kezét, de az ernyedten lóg a tenyerében. Belesúg a fülébe, de Judy teljesen elalélt, nincs még magánál.
Claire gondol egyet. közel hajol az arcához, többször a fülébe súg, majd mikor nincs reakció, akkor puszilgatni kezdi az arcát. Semmi válasz. Rohamosan közeledik a szájához. Óvatosan hozzáérinti az ajkait. Judynak még a szeme se rebben. Clairenek viszont nagyon izgató az érintés. Megint megpuszilja Judy száját. Semmi. Hát jobban odanyomja. Élvezi, ahogy a hatalmas száj puhán szétsiklik az ő ajkain. Finoman megérinti a nyelvével. Aztán egyre bátrabban kezdi el puszilgatni, nyalogatni. Megfogja az állát Judynak, és a félig nyitott szájába áttolja a nyelvét. Ettől majdnem elélvez. Hirtelen eszébe jut valami. Kicsit elfordul oldalra, és benyúl a saját bugyijába. Körözni kezd, miközben egyre gátlástalanabbul csókolja Judy száját. Többször beszippantja a hatalmas ajkakat, végül úgy élvez el, hogy belenyög Judy szájába, és ajkaival tartja az övét. Sokáig csak liheg Judyra, ez a kör sokkal jobban esett neki, mint amikor csak mutatta Judynak.
Aztán mikor kissé összeszedte magát, ismét Judy fölé hajol, de most kicsit lejjebb. elgyönyörködik a melleiben, és miközben az arcát fürkészi, megpuszilja az egyiket. Felnyög az érzéstől. Még sosem érzett ilyen bársonyos tapintást az ajkával. Körbepuszilja a gömböket, végül nyelve hegyével megérinti az egyik krémes bimbót. Aztán kört formál az ajkaival és hagyja, hogy becsússzon a szájába. Belül megérzi a nyelvével a hegyes bimbót. Ismét elkezd körözni magának, annyira izgatja a helyzet. Egyre jobban szívja a szájába, közben a nyelvével köröz a bimbón, vagy finoman a fogával tartja. Hatalmas elemi erővel robban ki belőle a következő orgazmus. Hagyja, hogy a krémes nyála visszacsorogjon Judy mellére. Még mindig lenne kedve folytatni. Most kezével ismét benyúl Judy bugyijába, és az ujjával beletúr a nedvek közé. Óvatosan kiemeli. Egy darabig nézegeti a csillogó ujját, majd lassan rákeni a szájára. Csukott szemmel élvezi az ízét. Megismétli újra és újra, egyre jobban átadva magát az érzésnek.
- Nincs rossz íze? – zökkenti ki Judy hangja.
- Oh, jaj, ne haragudj! – szégyelli el hirtelen magát. Csak tudod én is így szoktam mindig magamnak befejezni.
- Tényleg? Mindig megkóstolód magadnak? – hitetlenkedik Judy.
- Persze! Izgatóan finom. Nézd csak! – azzal ismét benyúl Judy bugyijába, majd óvatosan nekinyomja a vastag szájának. Eleinte Judy húzódozik, de mikor megérzi a kényeztető siklást, és a finom ízt, azonnal átadja magát.
- Megkóstolod az enyémet is? – kérdezi Claire óvatosan.
- Igen, miért is ne? – mosolyodik el Judy.
- Claire szándékosan hatalmas adagot vesz fel az ujjával és azt keni körbe Judy száján. Szinte tocsognak a nagy vörös ajkak a sok nedvtől.
- Húúú, ez tényleg nagyon jó érzés! – hebegi Judy. – Kérek még!
Így hát Claire hol a sajátjából, hol Judyéból merít, és felváltva keni egyikük, másikuk száját.
- Mutassak még valamit? – kérdezi felbátorodva Claire.
- Igen! Nagyon is szeretném! – hebegi tocsogó szájjal Judy.
- Csukd be a szemed! – utasítja Claire.

Folytatás következik...
Hozzászólások
rlalika ·
Profi munka, akár nyomtatásban is megjelentethetnéd. Várom a folytatást. Ha kedved tellik olvasásban is látogass el az én oldalamra is ....
http://tortenetek.hu/tortenetek-lista/user/110077

naiv1966 ·
Nagyon tetszett, érzéki és érdekes!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: