Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Erőszakos szerelem

Gyuri vagyok 17 éves másodikos a középiskolában. Nem vagyok csúnya legény, voltak csajok akik bepróbálkoztak nálam,de mind hoppon maradt, ugyanis már több mint 1 éve van barátnőm. Barbi 16 éves és gyönyörű, alacsony hosszú szőke hajú, szép arcú, nagy barna szemekkel és szép arányos testalkattal, bár nem túl nagy mellekkel. Ő is ugyanoda járt ahova én, csak 1 osztállyal lejjebb. Nagyon megbíztunk egymásban, sose csaltam meg őt és ő sem engem. Sok pasi irigyelt érte, és sok csaj nézte féltékenyen ha megláttak minket a folyosón sétálni. Én 2 éve tornázok ami nyomott hagyott rajtam, 180 cm mellé 85 kg izmos test párosul. Több csajról is tudtam akiknek tetszettem, ezek egyike Kati volt az osztálytársam. Mellesleg ő volt a legrámenősebb is, pedig tudta nagyon jól, hogy van barátnőm és szeretem, de ez nem nagyon zavarta. Mindig próbálkozott, kereste a kapcsolatot köztünk, megragadott minden egyes alkalmat, hogy beszédbe keveredjünk vagy csak hozzám érjen. Én ahogy tudtam próbáltam jelezni neki, hogy nem akarok tőle semmit,de túl elutasító sem akartam lenni vele, ahhoz túl udvarias voltam. Katiról szólva nem volt ő sem csúnya csaj, de valahogy nem volt az esetem, és a természete sem volt túl szimpatikus. Magasabb Barbinál, vállig érő vörös haja van, szép arca bár nekem egy kicsit túl markáns és ami leginkább nem tetszett rajta az a sötét kifejezéstelen szeme volt. Viszont az alkatát nem érhette panasz, nem volt nádszál vékony, lehetett rajta mit fogni, de egyáltalán nem volt kövér, jó alakja volt, legnagyobb előnyei pedig nagy formás mellei voltak, neki voltak a legnagyobbak az osztályban.
A történet egy átlagos pénteki napon kezdődött az utolsó óra előtti szünetben egyszer csak Kati lépett mellém.
-    Szia. Mi jót csinálsz ma délután?
-    Szia. Nincs semmi tervem, Barbi a hétvégén a szüleivel megy egy kis kirándulásra úgyhogy fogalmam sincs mit fogok még csinálni. – válaszoltam udvariasan.
-    Én csak a ma délutánodat kérném, a gépem sajna tegnap bemondta az unalmast, és nincs senki aki megnézné nekem, elugornál hozzánk ma suli után megnézni légy szíves? – nézett rám esdeklően.
-    Persze szívesen. – válaszoltam udvarias bár kényszeredett mosollyal. Nem igazán volt kedvem elmenni hozzájuk, de nem akartam megbántani az elutasítással.
Katiék a sulival szomszédos faluban laktak, busszal mentünk oda a suli után, az ő házuk volt az utolsó a faluban, egy egyszerű egyszintes ház. Mikor bementünk csend fogadott bennünket.
-    Nincs otthon senki? – kérdeztem.
-    Nem a szüleim estig dolgoznak a nővérem meg már nem lakik velünk.
Bevezetett a szobájába ami nem volt túl nagy de azért kényelmesen elfért benne minden.
-    Kérsz valamit inni? – kérdezte miközben én a gép elé ültem.
-    Egy ásványvizet, köszi. – válaszoltam.
Kati meghozta a vizet én pedig meg is ittam az egészet mivel már szomjas voltam, majd beindítottam a gépet és vártam a hiba üzeneteket. Azok viszont valahogy nem érkeztek.
-    Hisz ennek a gépnek semmi baja. -  néztem csodálkozva Katira.
-    Hát persze, hogy nincs te kis naiv bolondom. – mosolygott rám gúnyosan Kati.
Ez volt az utolsó dolog amit hallottam és láttam aztán a világ elfeketedett és elterültem a földön.
Mikor kinyitottam a szemem az első dolog amit észre vettem, hogy még világos van, a második pedig hogy Kati ágyán fekszek, kezeim és lábaim pedig az ágy széléhez vannak kötve. Kissé kábultan körülnéztem a szobában, Katit nem láttam sehol, a kezeim és lábaim puha kötéllel voltak lekötve és ruha is van rajtam konstatáltam gyorsan.
-    Mi a franc van itt. – motyogtam még mindig kissé kábultan.
-    Ó, szóval felébredtél végre. Tényleg jól hat ez a kis pirula. – lépett be mosolyogva Kati.
-    Mi a fenét csinálsz? – kérdeztem tőle mérgesen.
-    Csak elveszem azt ami jár nekem – mosolygott rám – én mindig megszerzem magamnak azt amit akarok, vagy azt akit akarok. – nézett rám sejtelmesen.
-    Te megőrültél, nem tarthatsz itt megkötözve, a szüleid hamarosan hazatérnek és akkor komoly bajba kerülsz.
-    A szüleim családi nyaralásra mentek a hétvégén, vasárnap estig nem jön ide senki, a te szüleidnek pedig már írtam egy smst, hogy egy haverodnál leszel hétvégén majd vasárnap mész haza.
-    És mi lesz vasárnap? Itt tartasz megkötözve vasárnapig, aztán elengedsz mintha misem történt volna? – kérdeztem.
-    Hát nagyon remélem, hogy nem fogod elfelejteni ezt a hétvégét. – kacagott fel Kati. – És nem foglak vasárnapig megkötözve tartani, mert azt fogod tenni amit én mondok, ha nem szeretnéd, hogy kényelmetlen képek kerüljenek fel rólad az internetre esetleg az utcákra is. Mert bizony fogok rólad készíteni egy pár szaftos kis fotót, ezek lesznek az én biztosítékaim, hogy jól viselkedj.
-    Ez őrültség, ezt nem teheted, te megőrültél! – tiltakoztam hevesen.
-    Ha őrültség akkor az a te hibád mert te őrjítettél meg, minden nap nedves lesz a bugyim ha rám nézel, ha hozzád érhetek, mindent bevetettem, hogy megszerezzelek, de neked mégis az a szőke cafka kell, hát nem! Megmondtam, hogy mindig megszerzem amit akarok, és most itt vagy teljesen kiszolgáltatva nekem. – mosolygott Kati – és most kezdjük el végre az izgalmas részt, mert már nagyon nedves a puncim.
Az asztalról egy ollót vett elő, odalépkedett hozzám majd heves tiltakozásom ellenére szépen szétnyírta a felsőmet.
-    Ez igen, milyen izmos felső tested van. – búgta, miközben végig simította a kezét rajtam, elidőzve egy kicsit a mellbimbóimnál.
Majd az ágy végéhez ment és előbb az egyik majd a másik lábamnál nyírta szét a farmeromat így már csak egy boxeralsó volt rajtam.
-    Végre elérkezett a pillanat amire már annyira vártam. – suttogta izgatottan.
-    Ne csináld, még abbahagyhatod, és elfelejtjük ezt az egészet. – tiltakoztam.
De hiába, mindkét oldalon elvágta az alsóm, majd lassú mozdulattal szépen lehajtotta rólam és így ott feküdtem meztelenül teljesen kiszolgáltatva neki, ő pedig csak bámulta a farkam, a szemével majd felhabzsolta. Pedig nem rendelkezem extra nagy mérettel, mindössze átlagos 16 centiméteres farkam van.
-    Végre, végre az enyém vagy. – suttogta halkan – majd lágyan simogatta, a golyóimat becézgette, majd könnyedén a kezébe vette és szép lassan lehúzta a bőrt és egy ujjal simogatni kezdte a makkom. Szerettem Barbit, de itt elvoltam veszve, elvesztettem a kontrolt a testem felett, és a farkam reagálni kezdett Kati érintéseire, szép lassan keménykedett, végül immár kőkeményen állt és lüktetett Kati kezében.
-    Úgy látom a farkadnak nagyon is tetszem, és talán más szemszögből neked is tetszeni fogok. – mosolygott majd kigombolta és ledobta a szvetterét, ami alatt nem volt semmi, majd a nadrágjából is kilépett és ott sem viselt semmit alatta, így teljes meztelenségében állt előttem. Szép nagy kerek mellei ruganyosan álltak, ahogy keményen álltak a mellbimbói is, punciját teljesen csupaszra borotválta és még így az ágy másik feléről is láttam, hogy csak úgy csillog a nedvességtől. Amióta együtt voltam Barbival nem voltam más nővel, bár megszoktam nézegetni a helyes csajokat továbbra is soha nem gondoltam arra, hogy bármelyikkel is megakarnám csalni. Most viszont ahogy ott állt előttem Kati teljesen meztelenül akaratlanul is megkívántam. Teljesen elvesztem, a farkam keményen állt és lüketett a látványra és Kati simogatásai már az előváladékot is kicsalogatták belőle.
-    Látom tetszem neked. – mosolygott pajzánul Kati – Szeretnéd ha leszopnám a farkadat igaz? Szeretnéd látni a számban? – gonoszul elmosolyodott – Talán megteszem, de azt kikell érdemelned, kis szerelmem. Előbb te fogsz engem kényeztetni.
Oda sétált hozzám majd megcsókolt, akaratlanul is kinyitottam a számat és hagytam, hogy a nyelve ide oda járjon benne, de mielőtt még tiltakozhattam volna már be is fejezte, rámászott az ágyra majd lovagló ülésben rátelepedett a mellkasomra és csúszkálni kezdett rajta. Puncija nedves nyomot hagyott maga után, jobb kezével pedig hátra nyúlt és elkezdte szép lassan verni a farkam. Majd felemelkedett és teljesen a fejem fölé mászott. A puncija pontosan a szám előtt állt és így közelről láttam minden egyes részletét, a nedves csillogást, és kezdtem teljesen elveszíteni a kontrolt magam felett.
-    És most szépen kinyalod a nedves kis puncimat, kicsi rabszolgám, és ha elégedett leszek talán megjutalmazlak azzal, hogy leszopom a csinos farkadat.
Ezzel teljesen ráereszkedett a számra, majd lassan vonaglani kezdett rajta. Itt már nem volt visszaút, nem tudtam visszatartani magam és jó mélyen belenyaltam a nedves punciba. Kissé erőteljesebb íze volt mint Barbi puncijának, mégsem találtam kellemetlennek, és én nyaltam, úgy nyaltam mintha ez lenne az utolsó punci amit nyalhatnék életemben, ő pedig kéjes nyögéseket adott, belemarkolt a hajamba és erőteljesebben kezdte szorítani a puncijára, és még gyorsabban kezdett el mozogni, végül már alig kaptam levegőt, a teljes arcom a puncijába volt,de csak nyaltam és nyaltam végül egy hangos nyögés kíséretében elélvezett. A nedvesség elöntötte az arcom és ő kissé megpihent, hangosan zihálva, majd mosolyogva leszállt az arcomról.
-    Ez nagyszerű volt, soha ilyen intenzív orgazmust még nem éltem át. – lihegte mosolyogva. – Ezért most megkapod te is a jutalmadat.
Megfordult és kezébe vette a farkam, húzott rajta egy kettőt majd elkezdett a nyelvével körözni a makkomon és szép lassan becsúsztatta a szájába. Kicsit bent tartotta majd lassan elkezdte szopni, szorgalmasan használta a nyelvét is és kezeivel pedig a golyóimat simogatta. Nem panaszkodhatok Barbi mindent megtett, hogy kielégítse a vágyaimat, de ilyen jó szopást még sosem éltem át amit Kati most nyújtott nekem. Közben a puncija és a feneke is ott táncolt az orrom előtt és a látványuk még nagyobb izgalmat okozott nekem. Általában egész jól bírom a meneteket, de most nem tartott tovább 3 percnél és hangos nyögéssel eldurrantam, Katit teljesen váratlanul érte és elképesztő mennyiségű spermát lőttem a szájába, még másodpercekkel az orgazmus után is lüktetve köpködte a farkam a kéjnedvet. Miután vége lett Kati meglepődve nézett rám, de aztán elmosolyodott. Úgy látom lenyelt mindent amit belé küldtem, és ez valahogy megint nagyon felizgatott.
-    Úgy látom tetszett amit kaptál, és most itt az ideje, hogy egy kicsit mindketten tovább élvezzük egymást. – mosolygott, majd kezébe vette a farkam és újra verni kezdte, de mivel a farkam amúgy is még mindig keményen állt nem volt szükség rá sokáig.
Megfordult újra szembe velem, és ráereszkedett a farkamra. A puncija nedves cuppanással fogadta be a vendéget, majd ütemesen mozogni kezdett rajta.  Ahogy egyre jobban belejött úgy gyorsított a tempón, mellei csodálatos táncot jártak közben, és én bánni kezdtem, hogy megvan kötve a kezem, most bármit megadtam volna ha a kezembe vehettem volna őket. Amikor már úgy érezte közel a vég, lelassított kicsit előrehajolt és megcsókolt, én visszacsókoltam, közben éreztem, ahogy a mellbimbói végig simítják a mellkasom és őrjítően vágytam rá, hogy a kezembe kaparinthassam őket. Talán ő is megérezte ezt mert leszállt a farkamról és a mellbimbóját a számba lógatta és én vadul szopogatni és nyalni kezdtem. Majd újra visszaült és immár lassabban óvatosabban újra mozogni kezdett. Lassan éreztem, hogy közel a vég,de hirtelen vadul belém vájta a körmeit és éreztem, ahogy a puncija összeszorul a farkamon és egy sikkantás hagyta el az ajkát, ahogy elélvezett. Ennél a pontnál én sem bírtam tovább és minden megmaradt spermámat belépumpáltam. Mikor vége lett rám feküdt és kéjesen dorombolni kezdett a mellkasomon.
-    Ez nagyszerű volt, legmerészebb álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyire jó lesz veled. – lehelte a fülembe. Én nem szóltam semmit, mert egyrészt tényleg nagyon jó volt másrészt viszont most, hogy vége lett elkezdett furdalni a lelkiismeret, hogy mit tettem és mit éreztem. Utána vizes törülközővel szépen letörölgetett mindenütt, a farkammal együtt, majd elment zuhanyozni. Mikor visszatért sajnos beváltotta a fenyegetését és sok fotót készített rólam, ahogy ott fekszek meztelenül, kikötözve. Miután így bebiztosította magát még egyszer figyelmeztetett, ha nem teszem azt amit mond közé teszi a képeket, majd miután biztosítottam róla, hogy megértettem elengedett. A hétvégén még sokat szeretkeztünk és végre a kezemben is érezhettem azokat a csodálatos melleket, és vasárnap úgy engedett el, hogy a történtek a mi kis titkunk marad és ő nem teszi közzé a képeket. Végül igaza lett, tényleg nem felejtettem el ezt a hétvégét soha.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Leila21 ·
Bizsergető kis sztori lett, gratula :)
ironhead90 ·
Köszi :)

Andreas96 ·
Jó! (Legközelebb a vesszők után ne hagyd ki a szóközt! Apróság, de kissé zavaró...)
ironhead90 ·
Rendben :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: