Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Én és a haverom anyja

A történet egy teljesen átlagos napon kezdődött. Reggel felkeltem megcsináltam a napi rutin feladatomat és mikor a géphez ültem, haverom át hívott magukhoz!
2óra múlva(ekkor lehetett kb. 5 óra) át is mentem hozzájuk,hülyéskedtünk beszélgettünk stb, stb... aztán felvette az ötletet, hogy aludjak nála én persze belementem mert már nem egyszer aludtam ott havernál! De ekkor még nem gondoltam, hogy ez az este megváltoztatja az életem...

Gyorsan haza mentem az alvó cuccomért meg az összes többi dologért amit ilyenkor szokás vinni! Ezután visszamentem a haveromék házába és folytattuk a hülyülést. Olyan 22 óra lehetett mikor haveromnak Tamásnak a nevelőapja hazaért a munkából, ekkor az egész család vagyis Tamás és anyja Nóri üdvözölte és mivel én is ott voltam náluk én is köszöntem neki. Ilyen még sosem volt de éjfél körül elkapott minket az álmosság így elmentünk aludni. Akárhogy forgolódtam az ágyban nem bírtam elaludni, így gondoltam lemegyek a konyhába és iszok valamit. Azt tudni kell, hogy ahogy megyek le a lépcsőn a konyhába menet akarva-akaratlanul is de belátok a hálószobába! Itt nagyot fordult velem a világ! Mikor elhaladtam a hálószoba előtt hangokat hallottam először csak halk nyögéseket, be is akartam nyitni mikor nyúltam a kilincs felé, eszembe jutott vajon mi mehet bent a szobába mikor éjfél múlott és a férje nem rég ért haza az egy hetes munkájából? Egyből felcsillant a szemem, hogy ezek bizony azt csinálják amit én olyan rég óta akarok azzal a nővel aki igazából a legjobb haverom anyja.(Nóri, 38éves, fekete hajú, középmagas vékony ám, de formás mellekkel és feszes popsikkal dicsekedhet)
Bátorságot vettem és egy nagyon kis résnyire de betudtam nézni és én épp azt láttam, ahogy Nóri Balázsba (Tamás apja) kapaszkodva az ajtó fele néz és kéjes arccal. Biztos vagyok benne, hogy látta és tudta, hogy én vagyok az aki az ajtónál van, de nem csinált semmit hagyta, hogy tovább nézzem őket ahogy pózról pózra elégítik ki egymást! Mikor végeztek(kb. 20 percen keresztül néztem őket) én gyorsan felsiettem a fürdőszobába, kerestem egy bugyit amit Nóri hordott, szerencsére sikerült olyat találnom ami aznap volt rajt és eszeveszett tempóba elkezdtem verni, azt kívántam, hogy Nóri jöjjön utánam de nem így lett. Egész este nem tudtam aludni annyira fel voltam izgulva a látottak miatt de aztán csak sikerült elaludnom kemény 3-4 órára és reggel mikor felkeltem várt a friss reggeli Tamás és Balázs semmit sem sejtett arról, hogy én az este mit láttam Nóri pedig annak ellenére, hogy tisztában van azzal, hogy én meglestem őket teljesen természetesen viselkedett, úgy ahogy mindig szokott! Miután megreggeliztem elindultam haza. De nem kellett sok idő és én vissza mentem azzal az indokkal, hogy Tamást keresem! De mivel én tudtam, hogy Tamásnak kosár meccse van persze, hogy az volt a szándékom, hogy újra láthassam azt amit este láttam. Nórit meztelenül!
Csöngettem a kapun és ahogy azt reméltem Nóri nyitotta ki, de meglepetésembe egy szál bikiniben! Egy nagyon kis melltartó volt rajta ami alig takarta el a formás melleit és egy igen csak kicsi bugyi! Bementünk a házba és megkérdezte,hogy
-Tamáshoz jöttél igaz?
-Igen, nem tudtam, hogy nincs itthon.
-Ohh rendben, kérsz valamit inni?
-Igen egy pohár üdítőt elfogadok.
Abba a pillanatba, hogy ezt én kimondtam Nóri annyira behajolt, hogy a fél vaginája kint volt és én nem tudtam róla levenni a szemem, amit aztán Nóri észre is vett!
-Mi az mi olyan érdekes?
-Ja, semmi...(zavarba jött fejjel)
-Láttad azt már szebb állapotban is nem?
-Mire gondolsz Nóri?
-Tudod te azt! Direkt nem csináltam semmit mikor tegnap meglestél minket Balázzsal. És tudod te, hogy mennyire felizgatott a látvány, hogy miközben a férjemmel szeretkezek addig a fiam legjobb barátja néz és élvezkedik?
Tudom nem is kell semmit mondanod...
És ebben a pillanatban lekerült róla a melltartó! A szemeim kiakartak esni a farkam pedig felakart robbanni amiatt a két szép kerek cickó miatt.
Nóri odajött hozzám és a két mellét széttárva a két mellét a fejem mellé rakta és szabályosan fuldokoltam azokban a mellekben! Fantasztikus érzés volt!
Ezután Nóri megfogta a kezem és bementünk a hálószobájukba! Ott az ágyra döntött kicsatolta a farmeremet és elkezdett a makkommal játszani előszőr csak ráköpdösött a farkamra majd elkezdte verni mikor már teljes méretébe pompázott elkezdte olyan technikával szopni a farkam, hogy az embertelen! Kb. 2perc telt el és én olyan magamon kívüli állapotba voltam, hogy akkorát élveztem mind még soha!
És Nóri az összeset ami a szájába belefért lenyelte! Ezután levette a bugyiját és a számba tömte, egyszerűen nem tudtam mit csináljak, de mire feleszméltem már lovagolt rajtam és üvöltözött, hogy
-Gyerünk kúrd meg a haverod anyját gyerünk erősebben!
És én ahogy csak tudtam mozgattam a farkamat, hogy minél több örömet okozzak neki! Még mi előtt elmentem volna kibujt a farkamból, kivette a számból a bugyiját és a fejemre ült. Szinte megfulladtam a sok nedűbe és a ténytől, hogy Nóri mindjárt elmegy miattam! Kb. 5percen keresztül nyaltam és mikor érezte, hogy neki nem elég a nyelvem újra rám ült és eszeveszett sebességgel kezdte mozgatni a csípőjét és egyszerre élveztünk el. Fantasztikus érzés volt, amíg élek sosem felejtem el azt a  délutánt! Aztán mikor Nóri kibújt belőlem azt mondta:
-Nagyon jó volt szerelmem! Ezt még nagyon sokszor fogjuk csinálni. Na mit szólsz hozzá?
-Én meg csak néztem mint borjú az új kapura, szerelmem? Ez mi? De nem is érdekelt mert amit az előbb átéltem a világ összes pénzéért sem cserélném el!
A válaszom persze az volt, hogy igen! Utána még pihentünk egymás meztelen testén  és kb. félóra múlva én hazamentem és este fele fáradtan de elaludtam!

Így történt az, hogy megdugtam a legjobb haverom anyját!
Hozzászólások
Bánkbán ·
Borzalmas.

Andreas69 ·
Egyetértek Bánkbánnal.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: