Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Első masztim

Egy meleg nyári nap délutánján egyedül maradtam otthon. TV-t néztem, bámultam ki az ablakon, de hirtelen megakadt a szemem a szomszéd lányon, aki kb egy évvel fiatalabb nálam. Már akkor is kezdtem érdeklődni a lányok iránt, úghogy vékony alkata, és már akkor is formás teste azonnal magára tapasztotta a szemeimet. Sokszor nézegettem már őt alkalomadtán, de így, ahogy akkor még soha nem láthattam őt. Épp fürdéshez készülődtek bátyjával a medence mellett, de végül nem tartott vele, így egyedül maradt. A medence szélénél, ahol ő úgy vélte, nem láthatja senki, vetkőzni kezdett. Ahogy levette a pólóját, minden porcikámban vágyat éreztem, hogy megérintsem őt, de erre nem volt lehetőségem, így hát sunyi módon leskelődtem tovább. Szép lassan levette a nadrágját is, és mikor már a kis bugyiját fogta, édesanyja kiáltott oda neki, hogy kenje be magát a naptejjel, nehogy leégjen. Gyorsan visszazökkentem a helyzetbe, hiszen az igenlő válasz után lehúzta a kis fehér bugyiját, és ott állt tőlem néhány méterre teljesen meztelenül, csak egy fal szabott gátat vágyaimnak. Ahogy óvatosan kenegetni kezdte magát a krémmel, farkam egyre inkább ágaskodni kezdett, és már nem volt visszaút. Lehúztam a nadrágom, majd fogdosni kezdtem a boxerem. Ahogy szépséges szomszédom a lapos, csodaszép hasán kente el a krémet, én már a farkamat húzogattam, egyre erőteljesebben. Pár percen belül végzett, felvette a kétrészes bikinijét, és bemászott a medencébe, nyakig elmerült benne. Azt hittem innentől vége az ingyen élvezetnek, de ahogy ott ugrált és mocorgott a vízben, véletlenül eleshetett és háttal elmerült. Mikor felbukott a vízből és felállt, a bugyija le volt csúszva. Megijedt, úgy tűnt szinte azt se tudja hol van, igyekezett megtörölni a szemét, én végig a kis fenekét bámultam, aztán gyorsan visszahúzta a bikinialsóját és megfordult. Teste fénylett a víztől, így még izgalmasabb látvány tárult elém, és hamar elértem ahhoz a bizonyos ponthoz, ahol egyszerűen eldőltem az ágyamon és teljes erőmmel ágaskodó péniszemre fókuszáltam. Pillanatokon belül elöntött az a csodálatos érzés, amiről addig csak másoktól hallottam. Ezután vagy fél óráig csak feküdtem ott úgy ahogy abbahagytam, de nemsokára zajt hallottam a bejárat felől, ezért gyorsan cselekednem kellett...

A későbbiekben még két ilyen alkalomra is szert tehettem, sőt, az utolsó alkalommal azon a nyáron a lány egyik barátnője is vendégségbe érkezett hozzájuk, így rögtön kétszeres látványban lehetett részem.

Nagyon hálás vagyok nekik hogy pont jókor voltak jó helyen, hiszen hozzásegítettek több fárasztó de izgalmas masztihoz és a testem jobb megismeréséhez :)
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: