Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Első "feetjob"

Sziasztok!

Már a cím is jelzi a történet milyenségét és stílusát. Kérlek ennek tükrében olvasd el. Ahogyan az előző beszámolóm, úgy ez is valós eseményeken alapszik. Remélem akad olyan akinek tetszeni fog.



Már együtt éltünk a barátommal amikor megtudtam róla valamit. Ha valaki olvasta az előző történetünk, láthatja, hogy szexuális életünk eléggé izgalmas. Tamás gyakran (hetente vagy kéthetente egyszer) ment el a szűkebb baráti társaságával sörözni. Ilyenkor nem voltak jelen a barátnők, amolyan "kanbuli" féle volt. Jobb is, hogy nem voltunk ott, így szabadon kitudták egymást vagy inkább minket csajokat beszélni. Egy ilyen "sörös" este történt a felfedezésem.
Amíg Ő elment lazítani én is ezt tettem itthon. Általában vettem egy forró fürdőt, filmeztem, neteztem, vagy olvasgattam. Ez akkor sem történt másként. Fürdés után leültem tévét nézni, de semmi jó nem volt benne. Ezért nyúltam a laptopomért, hogy kicsit szörfözzek a neten. Ekkor tudatosult bennem, hogy az enyémet oda adtam az öcsémnek. Sebaj, gondoltam, itthon van a Tomié. Általában nem szoktuk egymást gépét nyomkodni, de különösebben nem is tiltottuk el egymást ettől. Kényelembe helyeztem magam az ágyunkban, az ölembe vettem a gépet és elkezdtem valami jó filmet keresni rajta. Sohasem voltam egy "kocka", szinte csak felhasználói szinten tudtam kezelni a számítógépeket. Össze vissza kerestem mindent. Annyi mappája volt, hogy nem lehetett rajta kiigazodni. Keresgélésem során találtam egy mappát ami lesokkolt.
A mappa tele volt képekkel és videókkal. Olyan képek voltak, melyeken női lábak voltak. Vagy éppen lábakkal elégítettek ki egy férfit, vagy éppen a lábuk spermában úszott miközben szexi cipőben,papucsban voltak. És a videók nagy részének témája is ez volt. Teljesen lesokkolt. Nem csak azért, mert voltak képei videói, hanem, hogy milyenek. Akkor sem és most sem gondolom ezt undorítónak, vagy különbözőnek a többi vágy mellett. Az fájt, hogy nem tudtam erről. Nekem sohasem említette, hogy ilyen szinten vonzódik a lábak,cipők iránt. Sosem tett még utalást sem erről, még szexközben sem.
Ahogy teltek múltak a napok egyre többet gondoltam rá. Persze nem szóltam neki, hogy megtudtam a kis titkát, de egyre többet motoszkált bennem. Vajon miért nem mesélt róla? Vagy lehet, csak az én lábaim nem izgatják fel?
Annyira voltam igényes a lábaimmal, mint bármelyik 19 éves lány. Jó idő beköszöntével hetente lakkoztam, szexi de nem kurvás cipőket,szandikat hordtam, és hordok a mai napig is.
Elhatároztam, hogy másképpen járok a végére. Kitaláltam, hogy addig fogom húzni amíg nem vallja be. Akkor is kicsikarom belőle. A terv megvalósításához, először is bejelentkeztem a helyi pedikűröshöz. Senkit nem akarok lelohasztani a részletekkel, ezért csak a végeredményt írom le. A körmeim feketék lettek, kis kövekkel díszítve. A következő utam egy cipőboltba vezetett. Ahol beszereztem egy fekete körömcipőt, és egy szintén fekete kb. 7 centis sarokkal rendelkező papucsot.
Mikor este Tomi haza jött, kisírtam tőle, hogy menjünk el kocsikázni és álljunk meg valahol hambizni egyet. Meglepően nem volt fáradt így belement.Egy fehér toppot vettem fel, és egy sötét kék feszülős farmert, azt a fazont ami a bokámnál is feszes, és természetesen az új papucskámat. Amikor elindultunk és kiértünk a városból, lenyúltam az újonnan beszerzett papucsomért, kibújtam belőle, majd felemeltem a szememmel egymagasba.
- Észre sem vetted?
- Micsodát?
- Az új papucsomat? Kicsit lehet ribancos, de nekem tetszik.
- Aha szép...
- De láttam rajta, hogy nagyon bejön neki.
Majd kibújtam a másikból is,hátra döntöttem az ülés, és a műszerfalra tettem mindkét lábam.
- Milyen volt a munka?
- Egész jó, ma nem hajtottam túl magam.
- Jól tetted.Majd otthon megmasszírozlak.
Ekkor elkezdtem kibámulni az ablakon, lábaimat a zene ritmusára mozgattam. Direkt felhívva a figyelmet rájuk.
Nagyon izgatott a dolog. Maga a helyzet és a titkos kis játékom.
Van egy szokott kis helyünk ahová szoktunk járni néha kajálni. Semmi extra, egy kis talpon álló kajálda, ami csak nyáron van nyitva. Keresztbe tettem a lábaim és úgy álltam az asztalra támaszkodva. Miután megettük, haza indultunk. Akkor már nem játszottam el az előbbi láb villantós trükkömet. Haza érkezés után bementünk mindketten a szobába. Ő lestoppolta a fürdőt amit nem is bántam. Kicsit izgatott voltam, mert tudtam, hogy amit eltervez az ember az biztosan nem úgy lesz.
Leöltöztem tangára és melltartóra. Amikor kinyilt az ajtó egyből oda léptem,én csuktam be az ajtót. Az oda készített párnára egyből letérdeltem,levettem a derekára csavart törölközőt, és a félig vizes farkát egyből a számba gyömöszöltem.
-Ah,erre vágytam
Bal kezemmel a golyóit masszíroztam a jobbal pedig ütemesen vertem. Közben egy percre sem engedtem ki a számból.
Neki támaszkodott az ajtónak és úgy élvezte az én kényeztető játékomat.
-Ez az, csináld kérlek.
Csináltam is, de már jól ismertem ahhoz, hogy tudjam, nem sokára fel akar majd állítani, és négykézláb dönteni. Így is lett, nem kellett sokat várnom, hogy megfogja a vállaim és húzzon felfelé. Hangosan cuppantva egyet a farkán hagytam ott.
-Gyere- mondta
-Nem, most én irányítok.
Ezzel kézen fogtam és az ágy mellett levő fotelhoz vezettem, majd beleültettem. Én szembe ültem vele szét terpesztett lábakkal. Megemeltem a csípőm és lehúztam a tangám az egyik bokámig, majd oda nyújtottam neki:
-Húzd le a lábamról a fogaiddal!
Ahogyan húzta le a nagylábujjam oda toltam az ajkai közé, majd hirtelen elhúztam. Az egyik lábamat a bal, míg a másikat a jobb térdére raktam.
-Nem vetted észre?
-Micsodát?
-Ma voltam a pedikűrösnél...
-Láttam...mondta elhaló hangon
-Azt hittem tetszeni fog, de végülis megnyertem a fogadást.
Eközben az egyik lábammal megsimogattam a homlokát,majd végig húztam a száján a lábujjam, a mellbimbóin a mellkasán végül az igencsak meredező farkán.
-Múltkor Renivel (a barátnőm) kibeszéltünk titeket. Elmesélte, hogy a pasija azt szereti, ha kiveri neki a lábaival és ráélvezhet.És szerinte ez minden pasid felizgat. (Közben mindkét lábammal megfogtam a farkát és lassan lefeszítettem a bőrét) De én azt mondtam neki, hogy ez szerintem nem igaz, teszek egy próbát, de látom téged nem izgat.
És a lábaimmal húztam nagyon gyorsan párat a péniszén, majd felálltam és a fotel mellé térdeltem.
Lábaim helyét átvette a kezem. Ütemesen vertem neki miközben közel hajoltam a füléhez.
-Remélem nem leszel féltékeny,de mióta Reni ezt elmondta, nagyon izgat, ha egy pasi méregeti a lábaim.Alig várom, hogy lássam Reni pasijának az arcát amikor megmutatom neki az új cipőm és körmeim.(Ekkor nagyot nyögött Tomi)
Közben folyamatosan vertem a farkát, ismertem már annyira, hogy tudjam, ha begyorsítok akkor elélvez.De azt akartam, hogy végre színt valljon.
-Amikor kiválasztottam a fekete színt,arra gondoltam, hogy milyen szexi lenne rajta a fehér sperma. És biztosan lesz olyan pasi aki elképzeli a saját gecijét a lábamon. Te nem szeretnéd?
-De...-nyögött fel elcsukló hangon.
-Mit?-kérdeztem
-Amit mondtál-és közben egészen lelassítottam a kezemmel.
-Ráélvezni a lábadra.
-Tényleg?-És eközben elengedtem a farkát, és vissza ültem vele szembe, és a lábaimmal szépen lehúztam a bőrt és úgy tartottam.
-Szóval mit is szeretnél?Hm?
-Azt...!
-Mond el és megkapod!
-Kérlek verd ki a lábaddal....
-És...?(közben valóban el kezdtem)Mit szeretnél?
-Rá akarok élvezni,a fekete körmeidre,a lábujjaidra...

Hangosan felnyögött és valóban úgy lett ahogy kérte. Ahogyan elképzeltem tényleg olyan szexi volt,éreztem ahogy a lábujjaim között folyik le a talpamra,ő pedig megbabonázva nézi.

-Legközelebb felveszem az új papucsom is!

Ezután megbeszéltük a dolgot, és így teljesebb és színesebb lett az életünk.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Orfeusz ·
Épp olyan gagyi.

Manka02 ·
Huhhh :heart:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: